FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U fan shopu imas majica "stara kolekcija" ali dobre majice. Takodjer imas sorc ali su od nekakvog materijala cudnog. Ocekuji tokom sljedece sedmice da dodje full nova kolekcija
Re: RE: Re: FK Željezničar
Kako je Dino presao na faktor tako ni oni ne pisu o Zelji....AsharaK je napisao/la:Koje su picoke ovi sa ss.ba, pa ljudi nisu prenijeli ni jedan info o ovoj euforiji, silnom kupovanju clanskih i ulaznica, o nasem timu ama bas nista. Ko vas yebe
Ako bude temperatura kao sad sutra bice yebeno igracima, a hitna ce iati posla i na tribinama. Ovo je pravi pakao 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Mislim da se neki bespotrebno brinu oko velike euforije.Nije niko u Madjarskoj vidio neke driblinge, poteze koji ostavljaju bez daha i teksta nego je raja vidjela i prepoznala borbu, mladost i Ž(ž)elju i to će doći i da podrže.Da smo dobili amatere u ovom drugom pretkolu i tukli ih par golova razlike ne bi bilo ni blizu ove euforije nego ljudi voli borbu manjih, otpor i inat a to je ono što karakteriše Želju kroz postojanje.
I još da dodam, važno je biti član.Apelujte na raju makar kroz zezanciju i šegu ako neko nije učlanjen ili se nećka
I još da dodam, važno je biti član.Apelujte na raju makar kroz zezanciju i šegu ako neko nije učlanjen ili se nećka

Nek ovi sto se motaju oko kluba vide da se sutra makar moze unijet flasa vode ili slicno. Sigurno ce bit 30+
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Bit ce veselo
Ma bas picoke, na dan tekme u Budimpesti apsolutno nista do utakmice nisu objavili, zato komsinice sto bi se reklo hvale na sva usta..AsharaK je napisao/la:Koje su picoke ovi sa ss.ba, pa ljudi nisu prenijeli ni jedan info o ovoj euforiji, silnom kupovanju clanskih i ulaznica, o nasem timu ama bas nista. Ko vas yebe
nek' hvale šta god misle da im je u računu. a možda se i zahebu. mi imamo svoje i bez njih.
Sta ce malo malo neka vijest kako se Sarajevo nada prolazu, ok shvatili smo ohladite malo i prolaz i Poljska.
Da mi slucajno ispadnemo sutra o tome bi onda sigurno pisali
Da mi slucajno ispadnemo sutra o tome bi onda sigurno pisali
Hajde admine citaj ovo, ne budi pichoka, niste se valjda prodali, hebalo vas malo sarajvo ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Re: RE: Re: FK Željezničar
DANDY je napisao/la:Kako je Dino presao na faktor tako ni oni ne pisu o Zelji....AsharaK je napisao/la:Koje su picoke ovi sa ss.ba, pa ljudi nisu prenijeli ni jedan info o ovoj euforiji, silnom kupovanju clanskih i ulaznica, o nasem timu ama bas nista. Ko vas yebe
Pa ima Vuk koji je i veci Manijak od Dine, nesto drugo je po srijedi...
Zna se sta je po sredini, ali neka. Sve ce doci na svoje.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nek se i ne pise, nek se ne dize dodatno euforija
poslije tekme abd uzmemo nek se tad pise i dize euforija maksimalno
inace isao uzet clansku danas prosjek godina ljudi koji su dosli po clansku od 7 do 77
poslije tekme abd uzmemo nek se tad pise i dize euforija maksimalno
inace isao uzet clansku danas prosjek godina ljudi koji su dosli po clansku od 7 do 77

Jos malo. Rekose 960
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Ja u subotu uzeo bilo je 520. Ako večeras prođemo moglo bi se i uduplati.
DRUG NEBI TI PUNCA
sutra se igra a ne večeras 

Serijski broj 1000 obavezno nagraditi...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.