Pa sve što ima na zapadu isto tako može biti i na novom istoku. A realno na zapadu nema ništa specijalno što se ne bi moglo napraviti u sklopu nove tribine. Tako da računaj nekad kada napraviš istok, zapad ti više neće morati biti po standardima UEFA pošto ćeš to sve imati na istoku.STEF je napisao/la:Zapad MORA biti po standardima Uefe.Ostale tribine ne moras ni imati.FaraonTM je napisao/la:Nema ona šta tu predstavljati problem, ako bi imali normalan istok i normalan sjever mogli komotno igrati Europu. Zapad svakako suspenduj jer je neuslovan, za jug isto tako vjerovatno mada ne mora nužno značiti.cala je napisao/la:Zapad je tribina koja predstavlja problem za evropske utakmice. Jos cemo se nacekat do evrope al' neka se nesto radi.
Imaš dosta primjera gdje klubovi imaju neuslovnu tribinu al' se opet igra na tom stadionu. Eto recimo kad Široki igra, ona tribina na kojoj se nalazi kamera ne prima gledaoce, isto tako Zrinjski kada igra ono "stajanje" je zatvoreno za publiku, otvorena je ona velika tribina.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Prvu tekmu smo dobili u Madjarskoj i onda porazeni u revansu na groblju 2 : 1 i ispali od Ferenca(na penale) u okviru cetvrtfinala ovog takmicenja. Definitivno zakon velikih brojeva. Samo srce na teren !
Zadnja izmjena: dimitrijevic, dana/u 22 jul 2015, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
a sad je četvrtfinale i za nas i za njih (iako su po uslovima svjetlosnu godinu ispred) naučna fantastika.
Znaci danas sam trebao ici sa jednom trebom vani al nmg od euforije jbt tito
Hajde cetvrtak svaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Hajde cetvrtak svaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Samo još treba nestati karata do sutra, da dođem na stadion da uzmem kartu kad ono kurko 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Nas 2000 hiljade ne moze nista otjerati,i uvijek cemo branit nas klub kako god da odigraju,pa taman zijanili od borca iz jelaha.Ali ovih 18 hiljada ostalih sto sutra dolaze,mogu napraviti strasnu halabuku i unijez veliku negativnost.Ali u slucaju pobjede sutra,a nadam se tome,kakav bi haos nastao u pozitivnom smislu.Vidjecemo sve sutra.NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!salle86 je napisao/la:sumnjam da ovu euforiju može tako lahko srušiti 1 porazBlueFamily je napisao/la:Ovo koliko i valja,toliko i ne valja.Lijepo je vidjeti neku stariju raju koju dugo nismo vidjeli sutra,ali u slucaju ne daj Boze loseg rezultata,pu pu pu,kakav bi haos bio.Euforija je najgora stvar.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Pa to se nisi javioFaraonTM je napisao/la:Samo još treba nestati karata do sutra, da dođem na stadion da uzmem kartu kad ono kurko

Željeznicar za život cijeli !
Mogu li izvaditi clansku sa ovom proslosezonskom ili moram popunjavati onaj papir sa podacima ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Nisam znao, nema veze moram ja svakako sutra ujutro oko 10 do Sarajeva, pa ću uzeti valjda će bitilikusa je napisao/la:Pa to se nisi javioFaraonTM je napisao/la:Samo još treba nestati karata do sutra, da dođem na stadion da uzmem kartu kad ono kurkodio nas danas karte uzelo

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ako hoćeš mogu ti ja kupiti kartu za koju god hoćeš tribinu s tim da ti je ne mogu uručiti prije 17:00h negdje ispred stadiona, budući da radim do 16:30h. Ako hoćeš javi se u pp.Ovo može tebi pošto si iz VisokogFaraonTM je napisao/la:Samo još treba nestati karata do sutra, da dođem na stadion da uzmem kartu kad ono kurko

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
To se nece desiti.FaraonTM je napisao/la:Samo još treba nestati karata do sutra, da dođem na stadion da uzmem kartu kad ono kurko
- champions1921
Jedino se moze desiti da jug pukne.. Karata za ostale tribine ce biti i pred tekmu..
BUDI ŽELJO !!!
Hvala tebi drug na ponudi al' ne treba, mogu se ja snaći da uzmem karte sutra ujutro il' u toku dana nego sam kontao ono da se ne sekiram pred stadionom da uzmem pa kontam da li ću se zayebatiMU'MIN T.M. je napisao/la:Ako hoćeš mogu ti ja kupiti kartu za koju god hoćeš tribinu s tim da ti je ne mogu uručiti prije 17:00h negdje ispred stadiona, budući da radim do 16:30h. Ako hoćeš javi se u pp.Ovo može tebi pošto si iz VisokogFaraonTM je napisao/la:Samo još treba nestati karata do sutra, da dođem na stadion da uzmem kartu kad ono kurko

Na istok sam mislio da se zna.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Možeš, samo ponesi staru članskuZZtop10 je napisao/la:Mogu li izvaditi clansku sa ovom proslosezonskom ili moram popunjavati onaj papir sa podacima ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zna li neko do kad radi fan shop? Ima li ovih novih majica? 

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Fan shop radi do 5 ali ako ima posla onda produze.VELA je napisao/la:Zna li neko do kad radi fan shop? Ima li ovih novih majica?
Sada sam bio u fan shopu ostale su plave majice XL i XXL a crne majice M i L.
Imal jos sta u fanshopu ili je prazan?
Btw porodicno moji idu na zapad, ja cu se drzat juga
Btw porodicno moji idu na zapad, ja cu se drzat juga

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Ima li ko voljan skociti do fan shopa kupiti mi jednu crnu majicu L velicine? 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
ne moraš popunjavati.ZZtop10 je napisao/la:Mogu li izvaditi clansku sa ovom proslosezonskom ili moram popunjavati onaj papir sa podacima ?
ma kakvo nestajanje karata, mislim dabogda ali...
Koje su picoke ovi sa ss.ba, pa ljudi nisu prenijeli ni jedan info o ovoj euforiji, silnom kupovanju clanskih i ulaznica, o nasem timu ama bas nista. Ko vas yebe 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bejker, Cwirek, Orvel i 35 gostiju.