FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 21 avg 2016, 14:30

Pitaristok je napisao/la:Pa u pravu je locust
Krstu jesu otjerali navijaci al ima tu i njegove zasluge, u vidu toga da na pojedinim utakmicama nije 100% bio u utakmici i kad je usutkivao nas, statisticki jest bolji od benke. Svako ima igraca koji po stilu igre mu se svidja ja sam do nekog trenutka gotivio vise krstu od benke il bekica, benko meni ne lezi nikako, od deset 95% prilike za go uspjesno zavrsi dvije...
kako je bolji statistički?

krste - 68 tekmi 28 golova (5236 minuta)
leon - 49 tekmi 29 golova (3949 minuta)

:kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 21 avg 2016, 14:34

hilmo je napisao/la:Kao da je jučer bilo...
Allaha mi gledam sad ovaj snimak i gledaj igre od 55 do primljenog gola, gledaj atmosfere, gledaj borbe , zara, gledaj sjeveraa, kad neko zna dici sjever na noge, a ne ovi danas, nadglasavih 100 ultrasa :plac: :plac:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 21 avg 2016, 14:40

Samo dodajte jednu stvar Benko (meni vrlo drag igrac) je igrao stalno na svojoj poziciji, dok je Krste skoro u 90% slučajeva igrao na krilu, koje nije njegova primarna pozicija. Nije da branim Velkoskog, al kada se pišu činjenice treba ih napisati sve. Kao i to da je se Benko borio kao lav, i dok su svi drugi hodali po terenu on je sam pritiskao zadnju liniju protivnika, često uspješno, ali je znao fuliti zicer, ali zbog njegove borbenosti mu nije to uzimani za zlo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 avg 2016, 14:43

Hoss je napisao/la:Samo dodajte jednu stvar Benko (meni vrlo drag igrac) je igrao stalno na svojoj poziciji, dok je Krste skoro u 90% slučajeva igrao na krilu, koje nije njegova primarna pozicija. Nije da branim Velkoskog, al kada se pišu činjenice treba ih napisati sve. Kao i to da je se Benko borio kao lav, i dok su svi drugi hodali po terenu on je sam pritiskao zadnju liniju protivnika, često uspješno, ali je znao fuliti zicer, ali zbog njegove borbenosti mu nije to uzimani za zlo.
ma ne znam što se poteže ova izžvakana priča kad nam je uprava/struka obojici dala papire i rekla ma Ahmetović je najbolji :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 21 avg 2016, 14:44

ma sutra 0-1 hladno :D
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 21 avg 2016, 14:45

Nadam se da nece bit price mi smo bili preplaseni bio je Zeljko i ljudi su dosli ovde i stajali su na ovoj travi mi i dalje cujemo muziku ona nas ometa

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 avg 2016, 14:46

bojler je napisao/la:Nadam se da nece bit price mi smo bili preplaseni bio je Zeljko i ljudi su dosli ovde i stajali su na ovoj travi mi i dalje cujemo muziku ona nas ometa
trava je bila mrko zelena :lol: :urnebes:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 avg 2016, 15:18

Nek on na Poljud ide gledati hajduk, poserem mu se u hajduk
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 avg 2016, 15:32

A Puzigaca nam je govorio kakva je ono ubleha, a mi ga nismo slušali...
Sabrine mi moje!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 21 avg 2016, 15:50

THEC je napisao/la:Golovi i asistencije po utakmici

Benko - 0,67, (29+4)/49
Velkoski - 0,66, (31+19)/75
Nije bolji statistički, isti je, hvala THEC.

Ovako se daju argumenti, a ne TI SI REKO DA SU NAVAJAČI ZASVE KRIVI JEBOTEOTAC DININZETODKUSTURICEJETRVA.

Poenta je da smo (mi navijači, čak i ja sam ludio od njegove kurcobolje pred kraj i govorio da mu je vrijeme da ide) otjerali ODLIČNOG igrača, malo slabijeg od Leona.

I nije meni žao Krste uopšte, Morteme, nego mi je žao našeg kluba kada vidim kakvi su ga levati zamijenili.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 avg 2016, 17:02

@Zip, @Locust i slicni, zasto se ne zapitate zasto smo uvjek imali rijeci hvale za igrace kao sto su: Delac, Cimirot, Benko? Sa njima bi mogao i Tatomirovic ali je zayebo zadnju sezonu u nasem dresu, jer se je udruzio sa onima sa kojima nebi trebao. Zahvalite se upravi sto su nam dovodili vecinoma amatere i poluamatere, zbog toga je normalno da cemo nekoga prcati kao Kramara, jer lik nije znao uopste osnove fudbala! A koliko je bilo tih Kramara od evo recimo 2012 godine? Previse!

Dalje pricate, da smo zayebavali nove igrace koji su dosli ovu sezonu? Ja nigdje nisam vidio da smo zayebavali Sarica, Ahmetovica, Hodzica...okej ono Mersudin, Semsudin itd to su samo zayebancije nase na forumu i nista vise. Ako je Hodzic zayebao gol, pa necemo napisati ''svaka cast ekstra nas je zayebo''. Hodzicu se to nije cak ni zamjeralo, jer nije igrao na svojoj prirodnoj poziciji.

Previse kakite i samo za @Zipa UPRAVA NAPOLJE!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 avg 2016, 17:09

Krste - ikona

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 21 avg 2016, 17:12

Odlično je što se prate utakmice Akademije

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 avg 2016, 17:20

Locust je napisao/la:
THEC je napisao/la:Golovi i asistencije po utakmici

Benko - 0,67, (29+4)/49
Velkoski - 0,66, (31+19)/75
Nije bolji statistički, isti je, hvala THEC.

Ovako se daju argumenti, a ne TI SI REKO DA SU NAVAJAČI ZASVE KRIVI JEBOTEOTAC DININZETODKUSTURICEJETRVA.

Poenta je da smo (mi navijači, čak i ja sam ludio od njegove kurcobolje pred kraj i govorio da mu je vrijeme da ide) otjerali ODLIČNOG igrača, malo slabijeg od Leona.

I nije meni žao Krste uopšte, Morteme, nego mi je žao našeg kluba kada vidim kakvi su ga levati zamijenili.
Opet kako isti kad mu je trebalo puno manje vremena(Benki) da postigne ovo....1200 minuta manje....ofrlje... ;)

mi otjerali i nervira navijace nije isto ba...evo mene trenutno nervira Dulja sa svojim tracenjem talenta, i on igra ko muha bez glave, da li cu ja biti direktno kriv kad ga klub proda??? :hmmmmm: :hmmmmm: ne budi smjesan

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 avg 2016, 17:26

Zamislite rutinski pobijedimo Jajčane, Duljević zvanično ostaje, dovedemo pojačanje u odbrani, napadu i dovedemo desetku. Nekako sljedeće kolo pobijedimo Radnika, i onda dolazi Olimpik i konačno uvezujemo par pobijeda. Ali, koliko je izvodivo, vidjet ćemo, iskreno se nadam.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 avg 2016, 17:28

SiouxLukavac je napisao/la:Zamislite rutinski pobijedimo Jajčane, Duljević zvanično ostaje, dovedemo pojačanje u odbrani, napadu i dovedemo desetku. Nekako sljedeće kolo pobijedimo Radnika, i onda dolazi Olimpik i konačno uvezujemo par pobijeda. Ali, koliko je izvodivo, vidjet ćemo, iskreno se nadam.
Nadamo se već dvije godine da uvezemo 2-3 normalne pobjede...
Sabrine mi moje!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 21 avg 2016, 18:00

DenchiNL je napisao/la:
Opet kako isti kad mu je trebalo puno manje vremena(Benki) da postigne ovo....1200 minuta manje....ofrlje... ;)

mi otjerali i nervira navijace nije isto ba...evo mene trenutno nervira Dulja sa svojim tracenjem talenta, i on igra ko muha bez glave, da li cu ja biti direktno kriv kad ga klub proda??? :hmmmmm: :hmmmmm: ne budi smjesan

Jesi to završio neku osnovnu školu koja nema matematike, ili još niste učili dijeljenje?

Čovjek je podijelio sve sa brojem utakmica?

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 21 avg 2016, 18:12

ElCartel11 je napisao/la:@Zip, @Locust i slicni, zasto se ne zapitate zasto smo uvjek imali rijeci hvale za igrace kao sto su: Delac, Cimirot, Benko?
Buraz, nabrojao si tri najbolja posljeratna igrača Sarajeva. Trebalo je i po njima da seremo?

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 21 avg 2016, 18:35

Najbolji poslijeratni igrači? Otkad nas pratiš, od Tana? :mrgreen:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 avg 2016, 18:37

Steph je napisao/la:Najbolji poslijeratni igrači? Otkad nas pratiš, od Tana? :mrgreen:
Da nije mislio na rat sa bivšom upravom? :think:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Haksss, Proximic, r3m1 i 34 gosta.