FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 21 avg 2016, 11:49

Locust je napisao/la:Benku nisu, Krstu jesu.

Jednostavno.
ne razumijem zabijao hat-trick svake tekme i otjerali ga??? stvarno smo najgori navijači....

ko ga je doveo? ko ga je odveo? ko je pare uzeo? ako smo ga mi otjerali daj da hajrujemo nešto :urnebes: :lol:

ova uprava ako ih stvarno sluša trebaju svi letit juče...međutim mi od starta govorimo treba nam jak trener a oni đake i amatere postavljaju da nas vode, neke po 2-gi i 3-ći put....znači boli ih neka stvar šta bilo ko misli....lakše vratit Saida i pravit PR spinove.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 21 avg 2016, 11:58

DenchiNL je napisao/la:

Jednostavno.
ne razumijem zabijao hat-trick svake tekme i otjerali ga??? stvarno smo najgori navijači....
Prvo se dogovorite kritičari jeste li ga otjerali ili niste.

Čovjek je statistički bolji od Benke. Nije bolji igrač, ali mu je statistika bolja.

Ovdje se masivno zazivalo da on ide na klupu da može igrati borbeni Amer Bekić.

Stručnjaci.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 avg 2016, 12:01

slika
sta ce panj bez volje :puke:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 avg 2016, 12:03

Ma bravo @locust,navijaci su krivi za sve,imas objasnjenje svaka ti cast! Ne znam koliko uopste vrijedi sa tobom i voditi diskusiju na ovu temu.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 21 avg 2016, 12:05

Gdje piše "za sve"? Ili nešto slično?

Citiraj me molim te i odlazim sa foruma vječno da ne moraš više da se raspravljaš samnom.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 avg 2016, 12:16

Locust je napisao/la: Prvo se dogovorite kritičari jeste li ga otjerali ili niste.

Čovjek je statistički bolji od Benke. Nije bolji igrač, ali mu je statistika bolja.

Stručnjaci.
evo stručnjak koliko se navijača zalagalo da odu obojica dakle i Benko i Krste? a to se desilo nečijom odlukom?
da li navijačkom? stručnjak?

naravno da smo kritičari i to je osnovno ako si navijač istinski, ako želiš da klub napreduje, ako si neko ko podržava status quo znači ili su uposlen pa se bojiš da ne ostaneš bez mjesta ili ne želiš dobro klubu....

Krste bolji od Benke? u špicu nije trenutno...po zalaganju je toliko lošiji od Benke da je upitno da li se bave istim sportom kad ih gledaš....Krste u najboljim igračkim godinama(28) ne može da potrči??? Bekić je bar borben a ako pogledaš zadnju sezonu koliko je golova dao? 10 i 5 asistencija , dakle ti kao statističar trebaš to poštovati, i onda uzmi gdje je igrao Krste sa 24 i koliko je davao golova ;) a ako hoćeš da ga porediš s Benkom virni šta je isti radio i kako igrao sa 28 godina?? pa onda dobiješ malo jasniju sliku :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 avg 2016, 12:20

Sitnije,cile,sitnije,nauči me najbitnije..
Sabrine mi moje!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 avg 2016, 12:21

Locust je napisao/la:Samo mi je Krste žao od nabrojanih (I Cimija, naravno, ali je morao otići a Krste nije)

Otjerali ga ovi što daju konstruktivne kritike a debili ih poslušali kao nebrojeno puta do sada.
Izvini, ali sam je kriv što su se navijači okomili na njega. Nikad mu niko ništa nije rekao, bio je miljenik Koševa sve do one utakmice protiv ŠB (1:0, Stojčev, čini mi se) kad mu je raja počela zviždat po prvi put jer je odigrao za Haaga, a on uzeo fursata, pa počeo yebavat majke po zapadu poslije izmjene. Od te utakmice se promjenio totalno kad su u pitanju volja i ponašanje.

Moj slučaj vizavi Velkoskog - od najdražeg do najmržeg igrača. Žao mi je što je sve skupa to tako ispalo, ali njega kao njega mi nije žao nimalo.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 avg 2016, 12:47

slika

Porodica Kurtović nije u mogućnosti da sama snosi troškove liječenja mlade Nirmele, a Fudbalski klub Sarajevo odlučio je uzeti učešće u humanitarnoj akciji za pomoć Nirmeli i njenoj porodici. Naime, Bordo klub će donirati 10% od ostvarenih prihoda na sutrašnjoj utakmici protiv NK Metalleghe BSI na Koševu u svrhu pomoći liječenja Nirmele Kurtović, a na ulazima na stadion bit će postavljene donorske kutije kako bi svi oni koji su u mogućnosti pomogli.

Fudbalski klub Sarajevo je pozvao sve svoje navijače i simpatizere da posjete sutrašnju premijerligašku utakmicu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", koja počinje u 17:30 sati, te da "Bordo Porodica" i ovog puta pokaže svoju društvenu odgovornost i bude tu za one kojima je pomoć potrebna.

Također, iz FK Sarajevo su poručili kako novac za Nirmelu možete uplatiti putem žiro računa BBI Banka Bugojno, broj: 141-060-0009-0971-35, ili pozivom na humanitarni broj 090/291-017, putem kojeg direktno donirate 2 KM za liječenje Nirmele Kurtović.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 21 avg 2016, 13:02

Locust je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Jednostavno.
Prvo se dogovorite kritičari jeste li ga otjerali ili niste.

Stručnjaci.
E vidis posto jedni govore da je otjeran, drugi da nije, mozes da vidis da na forumu ne vlada jednoumlje ;)
SARAJEVO

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 avg 2016, 13:18

fico je napisao/la: E vidis posto jedni govore da je otjeran, drugi da nije, mozes da vidis da na forumu ne vlada jednoumlje ;)
Konsenzus možda i vlada ali opet daleko je to od jednoumlja....vjerovatno ne zna razliku.... :thumbup:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 21 avg 2016, 13:24

MortemHz je napisao/la:slika

Porodica Kurtović nije u mogućnosti da sama snosi troškove liječenja mlade Nirmele, a Fudbalski klub Sarajevo odlučio je uzeti učešće u humanitarnoj akciji za pomoć Nirmeli i njenoj porodici. Naime, Bordo klub će donirati 10% od ostvarenih prihoda na sutrašnjoj utakmici protiv NK Metalleghe BSI na Koševu u svrhu pomoći liječenja Nirmele Kurtović, a na ulazima na stadion bit će postavljene donorske kutije kako bi svi oni koji su u mogućnosti pomogli.

Fudbalski klub Sarajevo je pozvao sve svoje navijače i simpatizere da posjete sutrašnju premijerligašku utakmicu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase", koja počinje u 17:30 sati, te da "Bordo Porodica" i ovog puta pokaže svoju društvenu odgovornost i bude tu za one kojima je pomoć potrebna.

Također, iz FK Sarajevo su poručili kako novac za Nirmelu možete uplatiti putem žiro računa BBI Banka Bugojno, broj: 141-060-0009-0971-35, ili pozivom na humanitarni broj 090/291-017, putem kojeg direktno donirate 2 KM za liječenje Nirmele Kurtović.
I tekma u ponedeljak, gdje nece doci 3-4 milje. Yebo im joksimovic sve propalo, za ovakve stvari se sica skuplja, al za slusati prekodrinske debile 20 milja ljudi plati kartu.
Ove humantirne akcije gdje se klub ukljucuje su ekstra, to su neki potezi kluba na koje mozemo biti ponosni.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 avg 2016, 13:26

Ove akcije pomognu da oni koji se dvoume oko odlaska na utakmicu brze odluce. Za odlazak naravno :)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 avg 2016, 13:31

tri-cetiri milje ako vrijeme bude ok(mada je i ovo veliko pitanje zbog termina utakmice), no ako bude kise nece biti vise od milje i po, prosjecna cijena karte je 5 KM, i to kad bi svi kupili kartu, dakle tih 10% ce ispasti oko 750 KM, smijesno sviju mi, bolje da sav prihod od ulaznica poklone
Pyro is not a crime !

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 avg 2016, 13:53

Okupljenim novinarima se obratio prvotimac Samir Radovac. “Što se tiče utakmica, do sada sam odigrao tri i zadovoljan sam, mada uvijek može bolje, zabio sam i taj gol. Drago mi je što se vraćam i što su me prošli bolovi u leđima koje sam imao već devet mjeseci.” “Utakmica protiv Metalleghea neće biti lagana, ali nadam se da ćemo pobijediti i započetki pobjedonosni niz. Uz podršku navijača možemo ostvariti tri boda, nadam se da će nam oni dati vjetar u leđa.” “Normalno da nikome ne godi kada se ljudi bune, ali igrač se poznaje po tome kada izađe na teren i odigra najteže. Trebamo svaku utakmicu izaći skupa i biti odlučni u namjeri da pobijedimo.”
ja prvi put čujem za leđa ova :shifty: :eh: :problem: :think:

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 21 avg 2016, 13:54

SVI NA KOSEVO ,IGRA SARAJEVO.

POMOZIMO NIRMELI DA OZDRAVI!!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 avg 2016, 13:55

DenchiNL je napisao/la:
Okupljenim novinarima se obratio prvotimac Samir Radovac. “Što se tiče utakmica, do sada sam odigrao tri i zadovoljan sam, mada uvijek može bolje, zabio sam i taj gol. Drago mi je što se vraćam i što su me prošli bolovi u leđima koje sam imao već devet mjeseci.” “Utakmica protiv Metalleghea neće biti lagana, ali nadam se da ćemo pobijediti i započetki pobjedonosni niz. Uz podršku navijača možemo ostvariti tri boda, nadam se da će nam oni dati vjetar u leđa.” “Normalno da nikome ne godi kada se ljudi bune, ali igrač se poznaje po tome kada izađe na teren i odigra najteže. Trebamo svaku utakmicu izaći skupa i biti odlučni u namjeri da pobijedimo.”
ja prvi put čujem za leđa ova :shifty: :eh: :problem: :think:
Do tebe :mrgreen:

I on ko da je trudan bio pa ga 9 mjeseci ledja bolila
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 avg 2016, 13:59

miky_hz je napisao/la: Do tebe :mrgreen:

I on ko da je trudan bio pa ga 9 mjeseci ledja bolila
šta god da je počeo je igrat, nek nastavi tako, nisam mislio da ću u životu vidjet da on ošuta loptu i da se ista odljepi sa zemlje a kamoli onakav gol da zabije.... :thumbup:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 21 avg 2016, 14:12

Pa u pravu je locust
Krstu jesu otjerali navijaci al ima tu i njegove zasluge, u vidu toga da na pojedinim utakmicama nije 100% bio u utakmici i kad je usutkivao nas, statisticki jest bolji od benke. Svako ima igraca koji po stilu igre mu se svidja ja sam do nekog trenutka gotivio vise krstu od benke il bekica, benko meni ne lezi nikako, od deset 95% prilike za go uspjesno zavrsi dvije...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 avg 2016, 14:21

Golovi i asistencije po utakmici

Benko - 0,67, (29+4)/49
Velkoski - 0,66, (31+19)/75
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.