FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja ne mogu da vjerujem sta ovaj Majkl pise. Al bas se ono zapitam koji je njemu qrac.
ZZ
Trola i samo ga hranite kad ga citirate i raspravljate s njim. Cim ga malo ignorisemo, on pocne pisati post za postom da bi ga neko citirao, a onda pocne po svom.moj uzor-S.G je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem sta ovaj Majkl pise. Al bas se ono zapitam koji je njemu qrac.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
#Samokazem
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Nisam ga nijednom citiro, ali moram barem ovako istrest ovu svoju frustraciju.joker90 je napisao/la:Trola i samo ga hranite kad ga citirate i raspravljate s njim. Cim ga malo ignorisemo, on pocne pisati post za postom da bi ga neko citirao, a onda pocne po svom.moj uzor-S.G je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem sta ovaj Majkl pise. Al bas se ono zapitam koji je njemu qrac.

ZZ
Dok vam je donosio informacije bio je legenda. Licemjeri teski
- ElCartel11
- Kontakt:
Ti si isti on, trolas po temi vec 2-3 mjeseca, niko da te posalje u banovice.Mouse je napisao/la:Dok vam je donosio informacije bio je legenda. Licemjeri teski
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Pobijedili 2:0, ali to ne znači da smo bolji od njih.Majkl je napisao/la:Koliko su Divovi igrali sa Zrinjskim?
Oni odigrali 6 utakmica, 5 odlično, jednu lošu protiv nas.
Mi odigrali 5 utakmica, 1 loše, 3 katastrofalno, i jednu dobru.
Je li bolje da smo izgubili od njih i katastrofalno odigrali a da smo ostale 4 odlično odradili i pobijedili?
Zrinjski je u ovih 6 utakmica igrao sa najjačim ekipama:
Sarajevo - Zrinjski 2:0
Široki Brijeg - Zrinjski 1:1
Zrinjski - Sloboda 2:0
Željezničar - Zrinjski 0:1
UKUPNO imaju 13 bodova.
Mi igrali protiv Željezničara i njih, mrtvog Čelika kojeg svi dobijaju i daju više od 3 gola nismo mogli dobiti, Krupu koja broji 1000 stanovnika na sreću pobijedili i nismo ih nadigrali, Željezničara nismo mogli pobijediti a imali sat vremena igrača više, bod spasavali u Doboju kod Kaknja, ajde, računam 3 boda protiv Jajčana, ako Bog da da' ne ureknem.
UKUPNO 12 bodova
Nažalost, Zrinjski ima bolju ekipu od nas, ima širinu koju mi nemamo, boljeg trenera i atmosferu, imaju stručne ljude koji vode klub za razliku od nas i u dosta boljem su položaju trenutno, krenuli su furiozno, na našu žalost.
Ne volim ih, ali budimo realni samo. Nadam se da će past, da će posustati i da će im sreća okrenuti leđa pa da u vrhu bude zanimljivije.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
" Ja sam dugo tu i znam kako to sve izgleda te nemam problema s tim. "KenChoo je napisao/la:[url]http://****/hurtic-ako-sam-ja-problem-onda-mogu-otici/[/url]
On zna. Ljudi, on zna !

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
al nema problema s timDerdiyok je napisao/la:" Ja sam dugo tu i znam kako to sve izgleda te nemam problema s tim. "KenChoo je napisao/la:[url]http://****/hurtic-ako-sam-ja-problem-onda-mogu-otici/[/url]
On zna. Ljudi, on zna !
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sto ne mogu ove "Svi su bolji od nas"SiouxLukavac je napisao/la:Pobijedili 2:0, ali to ne znači da smo bolji od njih.Majkl je napisao/la:Koliko su Divovi igrali sa Zrinjskim?
Oni odigrali 6 utakmica, 5 odlično, jednu lošu protiv nas.
Mi odigrali 5 utakmica, 1 loše, 3 katastrofalno, i jednu dobru.
Je li bolje da smo izgubili od njih i katastrofalno odigrali a da smo ostale 4 odlično odradili i pobijedili?
Zrinjski je u ovih 6 utakmica igrao sa najjačim ekipama:
Sarajevo - Zrinjski 2:0
Široki Brijeg - Zrinjski 1:1
Zrinjski - Sloboda 2:0
Željezničar - Zrinjski 0:1
UKUPNO imaju 13 bodova.
Mi igrali protiv Željezničara i njih, mrtvog Čelika kojeg svi dobijaju i daju više od 3 gola nismo mogli dobiti, Krupu koja broji 1000 stanovnika na sreću pobijedili i nismo ih nadigrali, Željezničara nismo mogli pobijediti a imali sat vremena igrača više, bod spasavali u Doboju kod Kaknja, ajde, računam 3 boda protiv Jajčana, ako Bog da da' ne ureknem.
UKUPNO 12 bodova
Nažalost, Zrinjski ima bolju ekipu od nas, ima širinu koju mi nemamo, boljeg trenera i atmosferu, imaju stručne ljude koji vode klub za razliku od nas i u dosta boljem su položaju trenutno, krenuli su furiozno, na našu žalost.
Ne volim ih, ali budimo realni samo. Nadam se da će past, da će posustati i da će im sreća okrenuti leđa pa da u vrhu bude zanimljivije.

Nije ba niko bolji od nas, bar za mene...
Nit ce iko ikad biti...
Sarajevo se voli i kad se vodi i kad se gubi!!
Yebo vas Zrinjski
ne možemo ih mi naučiti da igraju lopte ako ne znaju , ima frajer plaćen za to pa ni njemu ne ide....Zip je napisao/la:Previse ste optereceni upravom zbog cega je izostala podrska igracima, koji svakako ne pruzaju najbolje sto mogu..
A mi kao navijaci im mozemo pomoci da pronadju najbolju formu.
ne mora je ni bit, nije ovo fan klub igrača FKS....ovo je fan klub FKS, oni su trenutni uposlenici i ništa više, loši se ruže, smiješni se ismijavaju, glupi se prosipaju a dobri se hvale.... da ne čitaju prije tekme forum??? mislim da imaju pametnijih stvari da čitaju ako je tako....Zip je napisao/la:Na ovom forumu je bilo svega, samo ne podrske prema svim igracima!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
podrska navijaca izostala?
Je li to ona podrska protiv slobode an kosevu u uzvratu, 10 000 ljudi doslo iako smo bili KA+++RINE, je li to podrska u zenici gdje nas je bilo opet fina brojka, navijlo se 90 min, prvi put igrajte pic+++ se skandirao u 80' minuti...
pa je li to mzda pritisak nasim dusama drragim i losa podrska na derbiju gdje se navijlo 90+ ?
ili u doboju mozda gdje se dobro i navijalo s obzirom da smo 90 minuta izgledali ko Vratnik u ligi prvaka,....
ja se dobro nadam da ne mislis na "forumsku podrsku" jer bi onda se ozbiljno zabrinuo
ma to denci brate, upravo to svi su oni FKS a u stvari su karine obicne, debili koji ne mogu nista da naprave kako treba, a aigraci umjesto da grizu teren da se bore ako vec ne znaju, i oni z aupravom, bezmudo, lose, jadno
Je li to ona podrska protiv slobode an kosevu u uzvratu, 10 000 ljudi doslo iako smo bili KA+++RINE, je li to podrska u zenici gdje nas je bilo opet fina brojka, navijlo se 90 min, prvi put igrajte pic+++ se skandirao u 80' minuti...
pa je li to mzda pritisak nasim dusama drragim i losa podrska na derbiju gdje se navijlo 90+ ?
ili u doboju mozda gdje se dobro i navijalo s obzirom da smo 90 minuta izgledali ko Vratnik u ligi prvaka,....
ja se dobro nadam da ne mislis na "forumsku podrsku" jer bi onda se ozbiljno zabrinuo
ma to denci brate, upravo to svi su oni FKS a u stvari su karine obicne, debili koji ne mogu nista da naprave kako treba, a aigraci umjesto da grizu teren da se bore ako vec ne znaju, i oni z aupravom, bezmudo, lose, jadno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
super. lijepo je voliti klub bezuslovno, samo malo je opasno biti ravnodušan na rezultate i stanje na tabeli....jer je fudbal takmičarski sport i svi što volimo klub još više volimo kad pobjeđuje i kad je prvi, pa onda kad pogledaš ko je aktuelni šampion i koje je trenutno stanje na tabeli, budeš nezadovoljan jer želiš najbolje za svoj voljeni klub, iz toga slijede kritike....i treba ih biti i pritiska treba biti...jer ako ga nema može neka ubleha na trenutnom radu u voljenom nam klubu pomisliti da je prihvatljivo ispasti iz lige...pa to pravdati nečim: vremenom,podrškom,igračima,terenom, loptom.....kontaš?Zip je napisao/la: Sto ne mogu ove "Svi su bolji od nas"![]()
Nije ba niko bolji od nas, bar za mene...
Nit ce iko ikad biti...
Sarajevo se voli i kad se vodi i kad se gubi!!
Yebo vas Zrinjski

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
sarajevo se voli i kad gubi i kad vodi..
UPRAVA NAPOLJE!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
pazite da vam se zip ne pozali na jednoumlje na forumu, ili da vam kaze da ste pljuvaci 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
pa ako imaju toliko slobodnog vremena da čitaju forum ili još gore da im neko prenosi šta se piše po forumu o njima, onda svakako nemaju motivacije ni mentalne snage da igraju u ovom klubu, umjesto da produže koji sat poslije treninga da vježbaju **** slobodne, kornere, penale, stvari koje se popravljaju što ih više radiš/treniraš....ono brine o načinu na koji navijači ventiliraju emocije nakon lošeg rezultata i da li ga je ko spomenuo u afektu...FrancescoTotti je napisao/la:pazite da vam se zip ne pozali na jednoumlje na forumu, ili da vam kaze da ste pljuvaci
haj zdrao

100% si upravu. Gledao sam prvo poluvrijeme utakmice na sugavici i kod igraca Zrinjskog sam vidio nesto sto kod nas nisam vidio od titule. Zrinjski po meni osim Tomica ima prosjecne igrace, ali fantasticnog trenera. Iako su vecinom igrali defanzivno u par navrata su izgradili polukontre i neke napade. Tu su pokazali odlicnu tecnost igre i protok lopte. Siguran sam da bi i nasi igraci: Saric, Crnkic, Hodzic, Rustemovic mogli igrati puno brze i aktivnije kada bi za trenera imali nekog ko ZNA. Ne mora to biti Marinovic, ali defintivno se moze naci trener koji zna sta mu se desava sa ekipom i koji poznaje nasu ligu.Suki46 je napisao/la:Dole iz Mostara bih poveo samo Vinka Marinovica , shvatit ce ko hocefico je napisao/la:Sad ce pocet komentari kako treba vratit Bilbiju
SARAJEVO
Za tebe znam da jesi sigurno...
Tvoja mrznja prema ljudima u klubu je postala veca od ljubavi prema tom istom klubu...
Doslo je vrijeme kad se nasi igraci ismijavaju a drugi uzdizu

Tvoja mrznja prema ljudima u klubu je postala veca od ljubavi prema tom istom klubu...
Doslo je vrijeme kad se nasi igraci ismijavaju a drugi uzdizu

@Zip
Postoji nesto sto se zove produktivna kritika. Mnogi od nas to pokusavaju postici ismijavanjem igraca. I poslije to ismijavanja mi ocekujemo da ce oni prestati raditi takve stvari. Npr. par sati poslije naseg kiksa i katastrofalne igre Almir Bekic objavi sliku na instagramu nasmijan u svom audiju. Dok mi ne mozemo da zaspemo, dok se nerviramo, dok se posvadjam sa pola ukucana, jer sam nervozan, jer taj isti almir ne zna centrirat on se smije. I logicno je da cemo ih ismijavati sve dok ne poprave igru i ne pocnu pobjedjivati.
Postoji nesto sto se zove produktivna kritika. Mnogi od nas to pokusavaju postici ismijavanjem igraca. I poslije to ismijavanja mi ocekujemo da ce oni prestati raditi takve stvari. Npr. par sati poslije naseg kiksa i katastrofalne igre Almir Bekic objavi sliku na instagramu nasmijan u svom audiju. Dok mi ne mozemo da zaspemo, dok se nerviramo, dok se posvadjam sa pola ukucana, jer sam nervozan, jer taj isti almir ne zna centrirat on se smije. I logicno je da cemo ih ismijavati sve dok ne poprave igru i ne pocnu pobjedjivati.
SARAJEVO