FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Kapellen
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Kapellen » 15 okt 2012, 19:12

RUDARSKA2 je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Nije druze nesklad na tribini, nego je doslo jos ljudi koji inace nisu sa Fukarama nego su onako normala dosli da gledaju tekmu. A to za trans, pa pogresi covjek :mrgreen:

kad vidim ovakav komentar pozli mi brate vjeruj ... koliko je to bogati bilo simpatizera i raje koja nisu na tribini s nama ???? ja samo znam da fudbaler STANISA NIKOLIC nije na tribini a u lukavcu je bio s nama u kopu i navijao , svaka mu cast . i jos 2 starija covjeka sam vidio . OSTALO SVE PRAVE FUKARE samo sto dosta raje bojkotuje Slobodu kod kuce vecinom iz mnogo razloga , a to ne znaci da nisu na tribini , SVI oni momci , ustvari velika vecina nekada je " drzala " tribinu nasu u svojim rukama . Kakvi simpatizeri covjece , ne mogu vjerovat !!!
potpis!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 okt 2012, 20:17

Ocigledno onda nisi brate vidio par pozera koji su cijelo vrijeme stojali, ja govorim za one sto nisu navijali nego samo gledali tekmu pa izgleda kao da je nesklad. Toga ima i na domacim utakmicama kad stoje gore jedu kospe i piju a kao neki navijaci. Mozda ja grijesim ali za domace utakmice sam siguran kako je i sta.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 15 okt 2012, 20:53

ahmad_tz je napisao/la:Ocigledno onda nisi brate vidio par pozera koji su cijelo vrijeme stojali, ja govorim za one sto nisu navijali nego samo gledali tekmu pa izgleda kao da je nesklad. Toga ima i na domacim utakmicama kad stoje gore jedu kospe i piju a kao neki navijaci. Mozda ja grijesim ali za domace utakmice sam siguran kako je i sta.
ako je bilo " par pozera " to ne znaci da smo bili pomijesani sa simpatizerima ... ti ne shvatas sta si reko care moj !!! a i tih par pozera , jesil pomislio da nekoga boli glava , stomak , zub ili sl .... X puta sam doso ili s nekim bolovima ili bolestan , ALI SAM DOSO , i sad sam pozer za neke !!!

iskreno meni je dovoljno kad se neki likovi samo pojave i daju ovim mladjim na tribini podrsku , od nekih je dovoljan samo lik , znaci neke momke respektujem toliko i dovoljno mi je samo da se pojave !!!

mozda neki manje navijaju , al zato su prvi kad se treba potuci i stati ma crtu nekome !!

ja moram pohvaliti sve koji su bili u lukavcu , cak su i djevojke navijale 90min .

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 15 okt 2012, 21:48

Brate ja razumijem sta ti govoris, ali ja sam samo odgovorio na ovo sto je rekao momak da nam vlada nesklad na tribini. Ja koliko znam toga nema i to se moglo mozda primjetiti samo zbog grupice koja ne navija. Ok je ako nekog boli zub ali ne mogu ja sad zato sto neko ne navija rec e par njih nije navijalo imaju boleve u nozi i sl.

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 15 okt 2012, 23:41

RUDARSKA2 je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:Ocigledno onda nisi brate vidio par pozera koji su cijelo vrijeme stojali, ja govorim za one sto nisu navijali nego samo gledali tekmu pa izgleda kao da je nesklad. Toga ima i na domacim utakmicama kad stoje gore jedu kospe i piju a kao neki navijaci. Mozda ja grijesim ali za domace utakmice sam siguran kako je i sta.
ako je bilo " par pozera " to ne znaci da smo bili pomijesani sa simpatizerima ... ti ne shvatas sta si reko care moj !!! a i tih par pozera , jesil pomislio da nekoga boli glava , stomak , zub ili sl .... X puta sam doso ili s nekim bolovima ili bolestan , ALI SAM DOSO , i sad sam pozer za neke !!!

iskreno meni je dovoljno kad se neki likovi samo pojave i daju ovim mladjim na tribini podrsku , od nekih je dovoljan samo lik , znaci neke momke respektujem toliko i dovoljno mi je samo da se pojave !!!

mozda neki manje navijaju , al zato su prvi kad se treba potuci i stati ma crtu nekome !!

ja moram pohvaliti sve koji su bili u lukavcu , cak su i djevojke navijale 90min .
meni je prvom dovoljno da vidim tebe(posto znam ko si) i jos par likova na tribini,da mi srce bude ispunjeno ;) nadam se da ce i ovoj djecici biti drago kad se ja za 6-7 godina pojavim na tribini.znam ja kako sve pocinje,sa 16 godina sam isao u Mostar na finale kupa,prosao sve skoro stadione sa svojih 20 godina ;) 9/10 ove sezone (samo u Livnu nisam bio).nikakav nesklad nije prisutan.dovoljno je samo da vidis neke likove i da galamis za sebe za njih i za jos 10 ljudi.uzdravlje
+Orasje kup to sam zaboravio

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 15 okt 2012, 23:58

Ma opušteno ba, sigurno je vidio neke starije ljude koji su nekada bili na ovom derbiju (naravno navijači) i koji su došli opet pa pomislio da su košpicari. A tačno što @Rudarska reče, ima ljudi koji imaju svoje razloge zašto baš taj dan ne mogu dati 110 %. Ali eto, hajde sad idemo dalje. Pred nama Jedinstvo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 okt 2012, 00:17

pred nama je Jedinstvo i navijanje sa "Istoka" i sa brda odozgo, ko moze popet se na zgradu moze i to :)
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 16 okt 2012, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 okt 2012, 00:17

pa eo da kazem da je i meni drago kad vidim starije od sebe da su tu i da navijaju i bodre Slobodu svih 90 minuta :D 8-)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 okt 2012, 00:30

ma teski smo mi Tuzlaci ljudi heheh, do prije par sezona je bio takav slucaj ( a vjerujem da bi i sad bio da smo u Premijer ligi) da imas dobar dio ljudi koji na Tusnju sjede na C tribini i gledaju tekmu, uopce nisu u kopu...a na gostovanju ti ljudi nose ekipu, grme, navijaju, prvi su tu kad se potuc itd itd....sjetim se naseg gostovanja u BL i ekipe koja je tu isla, neko kome je to recimo bilo prvo gostovanje bi se sigurno za 10-ak momaka pitao "ko su ovi ljudi" jer ih sigurno nikad nije vidio u kopu...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 16 okt 2012, 08:00

zla2 je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:

meni je prvom dovoljno da vidim tebe(posto znam ko si) i jos par likova na tribini,da mi srce bude ispunjeno ;) nadam se da ce i ovoj djecici biti drago kad se ja za 6-7 godina pojavim na tribini.znam ja kako sve pocinje,sa 16 godina sam isao u Mostar na finale kupa,prosao sve skoro stadione sa svojih 20 godina ;) 9/10 ove sezone (samo u Livnu nisam bio).nikakav nesklad nije prisutan.dovoljno je samo da vidis neke likove i da galamis za sebe za njih i za jos 10 ljudi.uzdravlje
+Orasje kup to sam zaboravio
hvala drug moj . ja cijenim sve na tribini i dozivljavam vas kao velike drugove , jer niko ne moze biti toliko odan kao navijac , bilo to prema klubu , gradu ili prijatelju . Nadam se da ce se uskoro vratiti ono vrijeme od prije nekoliko sezona kad nas je u kopu bilo po 1500 kod kuce , al prvo nek ove p.i.c.k.e od igraca to zasluze !!! svi su se popeli na racku , ipak svima nama to ogradjivanje od nas , prozivanje nas narkomanima i primitivcima , losi rezultati , prelosi .... i masa drugih stvari , sve to nam je dosadilo i dok se to ne promjeni mnogi se nece vratiti na tribinu . mnogi nemaju strpljenja za klub koji ni bajramski turnir nije osvojio u BIH ... mi smo armija navijaca a nikad nas klub nije nagradio !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 okt 2012, 09:55

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma teski smo mi Tuzlaci ljudi heheh, do prije par sezona je bio takav slucaj ( a vjerujem da bi i sad bio da smo u Premijer ligi) da imas dobar dio ljudi koji na Tusnju sjede na C tribini i gledaju tekmu, uopce nisu u kopu...a na gostovanju ti ljudi nose ekipu, grme, navijaju, prvi su tu kad se potuc itd itd....sjetim se naseg gostovanja u BL i ekipe koja je tu isla, neko kome je to recimo bilo prvo gostovanje bi se sigurno za 10-ak momaka pitao "ko su ovi ljudi" jer ih sigurno nikad nije vidio u kopu...
Mi pedesetogodisnjaci sa C tribine nismo nista manje ovisni o Slobodi. Mnogi od nas odu na gostovanja. Jednostavno mi smo veterani sa tribina i treba nas tako shvatiti. Uvijek cemo dati podrsku koliko nam zdravlje i godine dozvole.
Ako nas neko dirne vidjece da smo mnogo prosli, od Beograda, Novog Sada, Ljubljane...
Za ove mlade Fukare sve pohvale!!!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 16 okt 2012, 11:49

Probisvjet je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma teski smo mi Tuzlaci ljudi heheh, do prije par sezona je bio takav slucaj ( a vjerujem da bi i sad bio da smo u Premijer ligi) da imas dobar dio ljudi koji na Tusnju sjede na C tribini i gledaju tekmu, uopce nisu u kopu...a na gostovanju ti ljudi nose ekipu, grme, navijaju, prvi su tu kad se potuc itd itd....sjetim se naseg gostovanja u BL i ekipe koja je tu isla, neko kome je to recimo bilo prvo gostovanje bi se sigurno za 10-ak momaka pitao "ko su ovi ljudi" jer ih sigurno nikad nije vidio u kopu...
Mi pedesetogodisnjaci sa C tribine nismo nista manje ovisni o Slobodi. Mnogi od nas odu na gostovanja. Jednostavno mi smo veterani sa tribina i treba nas tako shvatiti. Uvijek cemo dati podrsku koliko nam zdravlje i godine dozvole.
Ako nas neko dirne vidjece da smo mnogo prosli, od Beograda, Novog Sada, Ljubljane...
Za ove mlade Fukare sve pohvale!!!
Nije on mislio na vas Suljine :P ako sam u toku :D

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 16 okt 2012, 14:06

Sto vise bodova skupiti do zime sto znaci nema vise prava na kiks.Iz pouzdanih izvora bratstvo se naostrilo pravo ,nacelnik im pobjedio pare imaju sudije redovno placaju tako da je vrlo ****.Ovi ako se ne dozovu pamet u narednih 5 kola gotovo je.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 okt 2012, 14:49

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 16 okt 2012, 15:13

Ima li iko kakvih informacija iz kluba .Ovi iz kluba ko gluva telad kao da bjezimo 15 bodova niko se ne oglasava .

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 okt 2012, 15:32

sloboda je napisao/la:Ima li iko kakvih informacija iz kluba .Ovi iz kluba ko gluva telad kao da bjezimo 15 bodova niko se ne oglasava .
Otisli da zavrse kurs bosansko-srpsko-hrvatskog jezika! Ne znaju oni tri progovoriti da se ne udave!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 16 okt 2012, 16:26

Gledam ove uhljepe sto prognoziraju sve kontra slobode .Niko nas ne vidi kao konkurenta ozbiljnog za plasman u primeru.Na zimu treba kompletan remont uradit ekipe i pregazit ovu ligu.

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 16 okt 2012, 16:29

sloboda je napisao/la:Gledam ove uhljepe sto prognoziraju sve kontra slobode .Niko nas ne vidi kao konkurenta ozbiljnog za plasman u primeru.Na zimu treba kompletan remont uradit ekipe i pregazit ovu ligu.
bolje da se cuvamo, trenunto smo blize ispadanju nego premijer ligi. :roll:
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 16 okt 2012, 16:33

Nije to veliki zaostatak ukoliko se odigra kvalitetno do kraja .Kada bi smanjili zaostatak na 5 bodova ,bratstvo ti dolazi na proljece i onda je sve otvoreno.Prije toga dovesti prave igrace dobre pripreme odraditi i pravac primera :D

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 16 okt 2012, 16:38

sloboda je napisao/la:Nije to veliki zaostatak ukoliko se odigra kvalitetno do kraja .Kada bi smanjili zaostatak na 5 bodova ,bratstvo ti dolazi na proljece i onda je sve otvoreno.Prije toga dovesti prave igrace dobre pripreme odraditi i pravac primera :D
Kao u nekoj spanskoj sapunici :lol: ? Tesko tesko, ali et. Ako se tako desi, necu se ljutit :P
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.