FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

fredi
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la fredi » 23 apr 2012, 23:03

domorocki je napisao/la:Ne kontam,direktiva koga :roll:
mile krmka dodika

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 23 apr 2012, 23:31

fredi je napisao/la:ja ne znam o cemu se ovdje diskutuje?ima klip ebem mu sve vide se greske na stetu borca a bile su i neke na stetu zeljeznicara,ali dosta manje!ajde eto ako je neznanje ajmo se svi zaliti pa nek dobije losu ocjenu nek ne sudi neko vrijeme?samo slijep ne vidi greske.najveca je nasa krivica sto smo pogodili dve stative i sto nismo dali dva gola pa da bude 1:2 ali ovdje se o tome ne prica nego o nesposobnosti sudija ili o necemu drugom.@avlami ajde prikazi te situacije dokaz neki ja scu prvi reci jeste tako.ja sto sam vidio je povlacenje adilovica i nedosudjen prekrsaj zebi tamo pred kraj.sto se sipovca tice lik je idiot ne znam ko ga shvata ozbiljno nakon one sramote u kupu kad se zalio tamo prdio nesto ljudi nas ubili sutevi 17:3 o cemu pricamo.ali ova utakmica je nesto drugo.celo nije smio biyi pomocni sudija nikako.sta vi mislite da on ne pamti gradski stadion?ne pamti k u r a c moj pamti sve i sveti se.jer moze.realno ni prvaa ni posljednja zalba na sudije ali bolje da se zalimo nego da cutimo onda nikad nece prestati ovako bar se bunimo to je najvise sto mozemo al eto bolje ista nego nista.

Slažem se, objektivno 100%. Također da dodam kod faula u zadnjim minutama (ako ne i u sudijskoj) na drugoj strani ista stvar nad Bekrićem, super pozicija, čisto obaranje, naravno ni to nije sudio i onda je to kao stvar kriterija, a oba starta su se činila vrlo očigledna. Opet je Borac zakinut, jer je prvo bio taj faul nad nekim igračem Borca.
Ja na tekmi, a i mnogi koji smo bili na stadionu smo stekli dojam da je suđenje kalkulanstko. Stvari se ipak bolje vide na tv. Ali to ti je tako, isto reprezentaciji BiH rade konstantno na nekim značajnim utakmicama (Portugal), tako da u potpunosti razumjem taj osječaj. Ipak mislim generalno da je suđenje bolje u odnosu na predhodne godine, pa čak i u odnosu na prošlu i najveća dobit u svemu bi bila iskorjeniti domačinsko suđenje. Ali ovih sudijskih mangupluka ima svugdje, i u ligama 5, što nije razlog da se o tome ne govori i ne utiče na takve pojave. Biće bolje svima. Generalno mislim da bi neka druga sudijska trojka učinila meč puno kvalitetnijim.

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 23 apr 2012, 23:39

nema sta posteno ali ispada da kad se neko zali da je kme kme kao stalno se zalite al i treba se zaliti treba se konstantno zaliti kada ima razloga nebitno koji je klub da li borac zeljeznicar sarajevo gosk siroki ma nije bitno znaci ako sudije pogrijese treba medijski pritisak napraviti i bar da se cuje.ne mozemo mi vise od toga ali ne smije se ni cutati.druga je stvar kada se neko zali da opravda svoju nesposobnost sto je ponavljam sipovac i komplet uprava borca uradila nakon kupa na grbavici,ono je sramota bila nevidjena i to ce svaki navijac borca reci ne znam neko da nije popljuvao takvo ponasanje.sto se sudjenja uopsteno tice jeste bolje ali moram priznati da su me ovi rezultati zadnjih par kola razocarali podsjetili na najcrnje dane palim teletekst sve kecevi domacinske pobjede i nema kvote preko 1,40.

HEKTAP
Kontakt:

Post Postao/la HEKTAP » 24 apr 2012, 01:40

slika

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 apr 2012, 08:40

HEKTAP je napisao/la:slika
Kod Bešlije noga široka 40 cm, a da se spusti malo trenerka širina kopačke bi nagurala i pola metra. :shock: Ako je ono Bešlija uradio namjerno, onda je to za rigoroznu kaznu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 apr 2012, 11:35

avlami97 je napisao/la:
Kod Bešlije noga široka 40 cm, a da se spusti malo trenerka širina kopačke bi nagurala i pola metra. :shock: Ako je ono Bešlija uradio namjerno, onda je to za rigoroznu kaznu.
ne vrijedi dokazivati ni putem fotografija, evo već imaju argumenti da se po otisku jasno vidi da to nisu bile Bešlijine kopačke :lol:

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 24 apr 2012, 11:39

seven je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
ne vrijedi dokazivati ni putem fotografija, evo već imaju argumenti da se po otisku jasno vidi da to nisu bile Bešlijine kopačke :lol:
Ovo su tragovi borbe sa ženom i ona je očito bila spremnija i odlučnija :D :D
Jer si JEDAN JEDINI...........

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 apr 2012, 11:44

za ovakve stvari se ne kuka po novinama,vec se zapamti i vrati vec na prvoj utakmici u banjaluci, u sta ne sumnjam znajuci zaru :D :D

masnog besliju moze spasiti samo ako zavrsi karijeru ovog ljeta. 8-)

uostalom,pisao sam i prije utakmice kakvo je ljudsko smece taj beslija...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 24 apr 2012, 11:59

Armageddon2012 je napisao/la:za ovakve stvari se ne kuka po novinama,vec se zapamti i vrati vec na prvoj utakmici u banjaluci, u sta ne sumnjam znajuci zaru :D :D

mislim da je nemoguce naci veceg smecara od beslije to se nemoze takvog majka jednom rodi i pokaje se..
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 24 apr 2012, 12:09

Armageddon2012 je napisao/la:za ovakve stvari se ne kuka po novinama,vec se zapamti i vrati vec na prvoj utakmici u banjaluci, u sta ne sumnjam znajuci zaru :D :D

ovo je bilo po pricipu pamti pa vrati ,beslija je prosao i igrao sto nijedan igrac iz bh lige nece doziviti i zna kako se treba ponasati prema onim koji to zasluze 8-)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 24 apr 2012, 12:11

ma da...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 apr 2012, 12:26

Armageddon2012 je napisao/la:ma da...
Poslije svih "dobrodošlica" u BL, Vi se našli da pričate o marisanju i laktanju. Samo mu ŠIROKA kopačka.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 24 apr 2012, 12:33

Ovo je samo malo kako ste trebali proci na Grbavici, a posebno Bilbija...ali polako, dolaziti cete vi jos na Grbavicu, a vasi divljaci i dalje prekidati utakmice isfrustrirani kada vide da Borac na terenu ne moze sa nama da se obracuna, pa hajde da to pokusate na sebi prepoznatljiv nacin.
Mnogo je onih koje ste vasi igraci i "navijaci" zaduzili za ovakve batine.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 apr 2012, 12:38

avlami97 je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:ma da...
Poslije svih "dobrodošlica" u BL, Vi se našli da pričate o marisanju i laktanju. Samo mu ŠIROKA kopačka.
Nema opravdanja za Bešliju ako je ono uradio namjerno. Samo ne znam kako to utvrditi, a ako se utvrdi onda mu treba spucati suspenziju od 3-4 utakmice. Nadam se da će i suci biti kažnjeni, jer su loše sudili.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 24 apr 2012, 12:39

Ma dobro ste vi i prošli šta ste sve zaslužili.

Neko spominje i Žarićevu osvetu sljedeće sezone, dobro će biti ako Žarić bude igrao i dalje za Borac, to znači da sigurno opet pobjeđujemo. :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 24 apr 2012, 13:42

fredi je napisao/la:ja ne znam o cemu se ovdje diskutuje?ima klip ebem mu sve vide se greske na stetu borca a bile su i neke na stetu zeljeznicara,ali dosta manje!ajde eto ako je neznanje ajmo se svi zaliti pa nek dobije losu ocjenu nek ne sudi neko vrijeme?samo slijep ne vidi greske.najveca je nasa krivica sto smo pogodili dve stative i sto nismo dali dva gola pa da bude 1:2 ali ovdje se o tome ne prica nego o nesposobnosti sudija ili o necemu drugom.@avlami ajde prikazi te situacije dokaz neki ja scu prvi reci jeste tako.ja sto sam vidio je povlacenje adilovica i nedosudjen prekrsaj zebi tamo pred kraj.sto se sipovca tice lik je idiot ne znam ko ga shvata ozbiljno nakon one sramote u kupu kad se zalio tamo prdio nesto ljudi nas ubili sutevi 17:3 o cemu pricamo.ali ova utakmica je nesto drugo.celo nije smio biyi pomocni sudija nikako.sta vi mislite da on ne pamti gradski stadion?ne pamti k u r a c moj pamti sve i sveti se.jer moze.realno ni prvaa ni posljednja zalba na sudije ali bolje da se zalimo nego da cutimo onda nikad nece prestati ovako bar se bunimo to je najvise sto mozemo al eto bolje ista nego nista.
Kakva vam je to papanska politika Boga ti. Zato što ste vi rulja koja unosi kamenje na utakmice umjesto cigara i zato š to pravite cirkus od fudbalske utakmice, taj sudija ne smije biti delegiran. Ko je vama kriv što ste gađali čovjeka iz čista razloga, koji je došao da obavi svoj posao i sudi jednu prvenstveno utakmicu, ne, to nije bila korida, to je fudbalska utakmica. Da se žalite ? Možete se samo žaliti u prazno. Kad ne budete unosili kamenje umjesto cigara na tribini, kad bude policije, redara i ostali koji su zaduženi za to. Kad se u Banja Luci bude igrao normalan fudbal bez napadanja navijača. sudija i ostali, onda će te moći nešto. Do tada možete samo mahati ušima.
Imali ste svoje prilike niste iskoristili, da je i bio nerješen rezultat ne bi bilo ne zasluženo..
Tako da ...
Potpis!

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 24 apr 2012, 13:44

prva stvar beslija nije nagazio zarica nego ivetica ovo kod zarica je iz nekog drugog duela cini mi se sa colicem.dryga stvar izjave "dobro ste prosli kako ste zasluzili" su toliko jadne i seljacke da nemam rijeci.jesu igraci krivi sto su utakmice prekidane mozda?nema veze samo dokaz kako jedan nadam se mali dio navijaca zeljeznicara razmislja.i mislim da je besmisleno vise laprdati o utakmici na grbavici gledali smo je svi ko hoce da vidi vidjece ko nece njegova stvar i to je to.ne znam sta samo vise treba klip slike povreda jedino ljekarsko uvjerenje mozda.okrecemo se utakmici sa zvijezdom ko ne zna utakmica ima uzivo prenos na BEL televiziji u 19:30.zvijezda pa celik obe kuci pobjede skoro pa sigurno donose evropu.

@aldine
opet ti ponavljam ti si maskota foruma tvoji postovi se ne pikaju

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 24 apr 2012, 13:57

Imaš mahanje od sudija :lol: :lol:, ali posebno od pomočnog. Mah, mah :lol:
Potpis!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 24 apr 2012, 14:14

Disciplinska komisija Komiteta zasjeda u srijedu (sutra), pa ćemo vidjeti kakve će kazne biti. Navijač sam Željezničara, ali Bešlija zaslužuje 3 utakmice suspenzije (da mi je brat rođeni).

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 24 apr 2012, 14:55

voltron30 je napisao/la:Disciplinska komisija Komiteta zasjeda u srijedu (sutra), pa ćemo vidjeti kakve će kazne biti. Navijač sam Željezničara, ali Bešlija zaslužuje 3 utakmice suspenzije (da mi je brat rođeni).
Oni su zaslužili da lete iz lige, zaslužili su duplo veće kazne ? Nisu dobili!
Nemoj biti smiješan samo ..
Potpis!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.