FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 24 jun 2024, 13:56

Tvoj je rezon da ne treba nikoga ni dovesti jer tad neće niko ni bit flop, ili da daš za nekog 5 miliona pa ćeš reći nismo se zahebali. Je li tebi cilj da se klub ne zahebe ili da nešto osvoji, bude konkurent za najveće trofeje?
Svi hoće svake godine da Bajern igra sva finala ali kad treba platit onda gdje ćeš dat može loše igrat. Nema više Borusije da ti pokloni igrača, sad ćeš platiti, i to masno, ako hoćeš išta da imaš.
Ako ga Bajern ne uzme ima ko hoće, kao što je desetine bilo onih koje je bajern izostavio upravo zbog istog rezona a takvi napravili ozbiljne karijere.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 jun 2024, 14:09

Kvalitet treba platiti, bolje nego bacati po 30-40 miliona na polovnjake. Kasnije se nakupi tih polovnjaka i za te pare si mogao uzeti svjetsku klasu. Je li se iko pokajao što se dalo 100 miliona za Kanea? Nije, jer je čovjek klasa i te pare su već vraćene. Simmonsa obavezno dovesti na posudbu uz obavezu otkupa. Calhanogloua ni pod razno dovoditi, jer nije profil koji Bayernu treba i ne vrijedi ni blizu tražene sume. Olise, Simmons, Palhinha in. Ako se ikako budu mogli riješiti barem 2 krila, to bi bila premija. Coman se mora prodati, kako bilo. Goretzku uvaliti nekome, samo da se oslobodi plata. Izlazni transferi su pod moranje, previše se nakupilo uhljeba i igrača podložnih povredama. Izlazni transferi su čak i bitniji od ulaznih ovo ljeto.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jun 2024, 14:26

Yebo majku moze li se Gnabry ikome uvaliti, pa daj nek ga zavrte ko doner yebo ga otac masni
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 24 jun 2024, 14:44

Onbi ako jednog od ovih nabrojanih (Gnabry, Coman, Sane, Goretzka, Kimmich) nekome uvale ove sezone mogu feštati do zore, a to vrijedi i za Upamekana i Kima.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 jun 2024, 14:45

Samo trošenje para ne znači nužno da ćeš osvajati trofeje primjera ima dosta da ih ne navodim.Kupovati treba ali pametno a prije toga se treba riješiti dio postojećeg kadra.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 24 jun 2024, 14:53

Olise je lani u 19 utakmica Premiera imao 10 golova i 6 asistencija; da nije bilo povrede igrao bi duplo više utakmica i po načelu proporcije imao 20 golova i 12 asistencija što je vrlo respektabilno. Jedino je malo čudno da je imao ponavljajuću ozljedu bedra, jer u pravilu to nije tako kritično kao npr. koljeno ili prepone.

Oko Hinje su svi razočarani. Vi ste lani navodno davali 65 milki ojra, ali Fulham u tako kratkom roku nije mogao naći zamjenu i praktički već dogovoreni transfer je propao. Hinja je onda potpisao novi ugovor i vjerojatno su mu rekli da nema problema, da će ga pustit nagodinu. Samo nisu očekivali da će kod vas puhat drukčiji vjetrovi i da ćete smanjit valuaciju na 45 milki pa je sad šok i vjeverica.

PSG-ova očekivanja za Simonsa su, ahem, 95 milki ojra. Dakle, išao bi za 80.

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 24 jun 2024, 17:56

Nema vise novosti o Oliseu nakon postignutog dogovora, izgleda 'supervisory board' koci transfer. Ne bi me cudilo.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 24 jun 2024, 18:29

PSG have Kingsley Coman on their list. Initial talks with the player have already taken place. Coman is open to a return to Paris. Bayern would be willing to listen to offers. Price tag: €40-50m [@Plettigoal, @kerry_hau]
Gospodin čovjek će otići, Gnabrya i Goretzku kandžijom ne možeš otjerat.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jun 2024, 18:31

dirkules je napisao/la:
24 jun 2024, 18:29
PSG have Kingsley Coman on their list. Initial talks with the player have already taken place. Coman is open to a return to Paris. Bayern would be willing to listen to offers. Price tag: €40-50m [@Plettigoal, @kerry_hau]

slika
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 24 jun 2024, 18:39

dirkules je napisao/la:
24 jun 2024, 18:29
Još gora stvar je što se 80% ljudi u komentarima tog tweeta raduje. Coman u 10 utakmica po sezoni koje odigra doprinese vise nego ta dvojica koje si spomenuo zajedno. Zalosno.

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 24 jun 2024, 18:44

PSG je redovan kupac od Bayerna. :thumbup:
Jos kad bi utrpali Upamecana i Gnabrya, moglo bi se dovesti jos koji igrac.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jun 2024, 18:45

Nemamo nista od njegovih 10 utakmica makar bio Maradona. Kod Comana nije problem kvalitet, nego kontinuitet.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 24 jun 2024, 18:47

Dolaskom novih igrača stvara se pritisak na one koji imaju dobar ugovor a rukovodstvo kluba i trener nisu pretjerano zadovoljni sa njima.
Jeste i to jedan od načina da ih se riješiš kad već kandžija ne pomaže :D
'98 dovedeni Effenberg i Jeremies, otišli Hamann i Nerlinger.
'03 došao Makay, dva kola nakon toga otišao Elber.
Biće tamburanja u sastavu ekipe, to je sigurno. Vidjećemo hoće li zadovoljstvo biti potpuno.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 24 jun 2024, 18:50

𝐄𝐱𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯𝐞 𝐍𝐞𝐰𝐬 | 𝐉𝐨𝐚̃𝐨 𝐏𝐚𝐥𝐡𝐢𝐧𝐡𝐚

The Portuguese and his manager are willing to pay part of the transfer fee themselves and waive bonuses!

Ako je istina, ovo je jedan od onih igraca koji ce dati 110% svaku utakmicu. Jednostavno moramo ga napokon dovesti.

harden je napisao/la:
24 jun 2024, 18:45
Nemamo nista od njegovih 10 utakmica makar bio Maradona. Kod Comana nije problem kvalitet, nego kontinuitet.
Nemam nista protiv da ga se proda, ali prije toga bih prvo trazio kupce za Gnabrya i Goretzku. Jednostavno, King je dao dosta toga za ovaj klub da bi se tako lako zaboravio.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 jun 2024, 19:09

Nema prije. Prodaji šta stigneš i kako stigneš. Comanu hvala za Lisabon i gol u finalu. Ostalo nije vrijedno pomena za pare koje je dobijao. Statistika nikakva, više vremena proveo u bolnici nego na terenu. A poslije njega probati otjerati i ostale delegate.
Hakan Çalhanoğlu is not a hot topic at Bayern, move is unlikely. The name has been discussed, there was contact with his management, but no talks with Inter. João Palhinha remains the priority, but Bayern are exploring other alternatives (including Amadou Onana)
@Plettigoal @kerry_hau]
Tako je, kakav Calhanoglou :salut:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 jun 2024, 19:15

Hoće li Manu i Miler uzet' keš negdje za godinu-dvije, il' će odmah poslije karijere iz dresa u odijelo? Miler je sigurno materijal za to, najbolja jedinica ikad, po meni, i nije.

Tek kad oni odu, možemo pričat' o nekom novom Bayernu. Do tada prodat' što se više može. Malo prolazi ispod radara, al' mi se sigurno moramo riješit' dva stopera.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jun 2024, 19:22

Sensei je napisao/la:
24 jun 2024, 18:50
Nemam nista protiv da ga se proda, ali prije toga bih prvo trazio kupce za Gnabrya i Goretzku. Jednostavno, King je dao dosta toga za ovaj klub da bi se tako lako zaboravio.
Fazon je sto njega mozes prodati, a 40-50mil za njega je premija druze. Dodas malo vise i uzmes Nicu Williamsa, mladji i manju platu ima. Debelog i Ped.era nece niko.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 jun 2024, 19:35

Goretzku toksičara moraju prodati, to je pod moranje. Ako ostane, sa klupe će unositi negativnu energiju i kroz medije žaleći se kako ne igra. Taj lik ima baš odvratan karakter. Gnabrya sumnjam da mogu prodati, taj je završio sa fudbalom. Sad se uhljebio u Bayernu i gleda samo da uzme pare, a da ne radi ništa. Teško, teško će njega nagovoriti da ode. Mogli su prije produženja ugovora.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 jun 2024, 19:40

Bundesliga je napisao/la:
24 jun 2024, 19:35
Goretzku toksičara moraju prodati, to je pod moranje. Ako ostane, sa klupe će unositi negativnu energiju i kroz medije žaleći se kako ne igra. Taj lik ima baš odvratan karakter. Gnabrya sumnjam da mogu prodati, taj je završio sa fudbalom. Sad se uhljebio u Bayernu i gleda samo da uzme pare, a da ne radi ništa. Teško, teško će njega nagovoriti da ode. Mogli su prije produženja ugovora.
Gnabry ko Hazard kad je dosao u Real :mrgreen:

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 24 jun 2024, 19:47

Sensei je napisao/la:
24 jun 2024, 18:50
𝐄𝐱𝐜𝐥𝐮𝐬𝐢𝐯𝐞 𝐍𝐞𝐰𝐬 | 𝐉𝐨𝐚̃𝐨 𝐏𝐚𝐥𝐡𝐢𝐧𝐡𝐚

The Portuguese and his manager are willing to pay part of the transfer fee themselves and waive bonuses!

Ako je istina, ovo je jedan od onih igraca koji ce dati 110% svaku utakmicu. Jednostavno moramo ga napokon dovesti.
I treba da plati sam nakon idiotskog poteza godine.

Sto se tice Kingsleya, gospodin vazda bio i ostao. Vec je legenda kluba i ako ode sretno mu u PSGu.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.