HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Navodno je izbila svađa u svlačionici na poluvemenu između Bilbije i Barića
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Aco majstore mislim da to nema smisla.Pogledao sam jednu i pol tekmu od 6 odigranih i o tome imam svoje misljenje ali ove ostale su cisto nagadjanje ili preuzimanje tudjeg izvjestavanja i misljena.Bar ja tako rezonujem.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Kakvo je stanje sa Kouadiom?
Bilo bih vrijeme da protiv Slobode bude bar na klupi.
Ako i ovaj put Arežina ne bude u zapisniku, mislim da ga je Marinović definitivno prekrižio u glavi...
Bilo bih vrijeme da protiv Slobode bude bar na klupi.
Ako i ovaj put Arežina ne bude u zapisniku, mislim da ga je Marinović definitivno prekrižio u glavi...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
Od Kaudia za sada nema ništa a upitna je njegova karijera
Izvinjavam se na upadu, ali zasto ovo kazes? Neka teska povreda?ZrinjskiMostar je napisao/la:Od Kaudia za sada nema ništa a upitna je njegova karijera

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Ima neku srcanu manu,pa je na nekim pretragama a za to treba vremena. Inace taj momak je u Travniku igro bez ikakve kontrole i bez papira pravih ,pravo smo se zabavili sa njim,al daj Boze da mogne dat ruke !Sabinho je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, ali zasto ovo kazes? Neka teska povreda?ZrinjskiMostar je napisao/la:Od Kaudia za sada nema ništa a upitna je njegova karijera
-
- Kontakt:
Poslao sam ti P.P
Hvala svima na odgovoru. Tuzno, ali opet bolje neka cuva zivot. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
Ne mogu da vjerujem da se nitko, osim @ZrinjskiMostar, nije osvrnuo na sramno suđenje onoga djelitelja nepravde iz Orašja koji je imao dvostruke kriterije suđenja i koji je pomogao Širokom da ostane neporažen...Penal na Graovcu na kraju utakmice, drugi žuti Brekalu kod faula iz kojeg je Pero pogodio vratnicu, non-stop laktarenje Sesara nad Mešanovićem, za isti ili sličan prekšaj našem igraču žuti a njihovom očinska kritika...Danas u večernjem i sportskim, kućni novinari NK ŠB, Knezović i Karačić, pišu kako je suđenje bilo odlično
... lažu i dezinformiraju javnost a u isto vrijeme u svojim propagandnim uracima ne propuštaju spomenuti kako je ŠB prošle sezone bio oštećen...
Ni iz NK ŠB ne vidim video uradak o sudijskim pogreškama, kao prošle sezone, nema ni priopćenja a ni "oko sokolovo" se ne zove da protumači neke situacije...
O onome pokušaju NK ŠB i MUP-a ŽZH da umjetno i ničim izazvani izazovu razdor među navijačima i simpatizerima dva, mogu reći, prijateljska kluba, zatvaranjem jedne tribine, smještanjem gostiju na samo jednu tribinu, ne dozvoljavanje, kao do prošle godine, da zajedno sjede navijači jednog i drugog kluba, zatvaranjem radnji i prodavnica, prekomjernim brojem policajaca kao da dolazi neka divlja horda u grad...Ne znam kakve su im namjere ali dobre sigurno nisu...Zašto to rade i u čijem interesu?

Ni iz NK ŠB ne vidim video uradak o sudijskim pogreškama, kao prošle sezone, nema ni priopćenja a ni "oko sokolovo" se ne zove da protumači neke situacije...

O onome pokušaju NK ŠB i MUP-a ŽZH da umjetno i ničim izazvani izazovu razdor među navijačima i simpatizerima dva, mogu reći, prijateljska kluba, zatvaranjem jedne tribine, smještanjem gostiju na samo jednu tribinu, ne dozvoljavanje, kao do prošle godine, da zajedno sjede navijači jednog i drugog kluba, zatvaranjem radnji i prodavnica, prekomjernim brojem policajaca kao da dolazi neka divlja horda u grad...Ne znam kakve su im namjere ali dobre sigurno nisu...Zašto to rade i u čijem interesu?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Gdje si ikad vidio pametnog pandura...PiazzaGrande je napisao/la: O onome pokušaju NK ŠB i MUP-a ŽZH da umjetno i ničim izazvani izazovu razdor među navijačima i simpatizerima dva, mogu reći, prijateljska kluba, zatvaranjem jedne tribine, smještanjem gostiju na samo jednu tribinu, ne dozvoljavanje, kao do prošle godine, da zajedno sjede navijači jednog i drugog kluba, zatvaranjem radnji i prodavnica, prekomjernim brojem policajaca kao da dolazi neka divlja horda u grad...Ne znam kakve su im namjere ali dobre sigurno nisu...Zašto to rade i u čijem interesu?
Prvi i jedini mostarski šampion
I sucu su ljudi i oni grijesePiazzaGrande je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se nitko, osim @ZrinjskiMostar, nije osvrnuo na sramno suđenje onoga djelitelja nepravde iz Orašja koji je imao dvostruke kriterije suđenja i koji je pomogao Širokom da ostane neporažen...Penal na Graovcu na kraju utakmice, drugi žuti Brekalu kod faula iz kojeg je Pero pogodio vratnicu, non-stop laktarenje Sesara nad Mešanovićem, za isti ili sličan prekšaj našem igraču žuti a njihovom očinska kritika...Danas u večernjem i sportskim, kućni novinari NK ŠB, Knezović i Karačić, pišu kako je suđenje bilo odlično![]()
... lažu i dezinformiraju javnost a u isto vrijeme u svojim propagandnim uracima ne propuštaju spomenuti kako je ŠB prošle sezone bio oštećen....
Ni iz NK ŠB ne vidim video uradak o sudijskim pogreškama, kao prošle sezone, nema ni priopćenja a ni "oko sokolovo" se ne zove da protumači neke situacije...![]()

Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
-
- Kontakt:
I sta sad ne smijemo se tuzit kad smo ostecenji,jer smo proslu utakmicu dobili penal,sudac je za to kaznjen,vidicemo koliko ce ovaj dobit kazne.sjever96 je napisao/la:I sucu su ljudi i oni grijesePiazzaGrande je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da se nitko, osim @ZrinjskiMostar, nije osvrnuo na sramno suđenje onoga djelitelja nepravde iz Orašja koji je imao dvostruke kriterije suđenja i koji je pomogao Širokom da ostane neporažen...Penal na Graovcu na kraju utakmice, drugi žuti Brekalu kod faula iz kojeg je Pero pogodio vratnicu, non-stop laktarenje Sesara nad Mešanovićem, za isti ili sličan prekšaj našem igraču žuti a njihovom očinska kritika...Danas u večernjem i sportskim, kućni novinari NK ŠB, Knezović i Karačić, pišu kako je suđenje bilo odlično![]()
... lažu i dezinformiraju javnost a u isto vrijeme u svojim propagandnim uracima ne propuštaju spomenuti kako je ŠB prošle sezone bio oštećen....
Ni iz NK ŠB ne vidim video uradak o sudijskim pogreškama, kao prošle sezone, nema ni priopćenja a ni "oko sokolovo" se ne zove da protumači neke situacije...![]()
O onome pokušaju NK ŠB i MUP-a ŽZH da umjetno i ničim izazvani izazovu razdor među navijačima i simpatizerima dva, mogu reći, prijateljska kluba, zatvaranjem jedne tribine, smještanjem gostiju na samo jednu tribinu, ne dozvoljavanje, kao do prošle godine, da zajedno sjede navijači jednog i drugog kluba, zatvaranjem radnji i prodavnica, prekomjernim brojem policajaca kao da dolazi neka divlja horda u grad...Ne znam kakve su im namjere ali dobre sigurno nisu...Zašto to rade i u čijem interesu?Sjeti se kako je bilo prosle godine sudenje vama... Kazes nema videaa, pa necemo vam ih mi valjda praviti ako ste VI zakinuti? Ja sam mislio da to prave ekipe koje su zakinute! Ali opet svaka ti cast kako imas obraza tuzit se na sudenje nakon prosle utakmice ovdje.
-
- Kontakt:
Samo si majstore zaboravio startove Vagnera, dva svirana zaleđa u prvom poluvremenu i dva čista ne svirana faula gdje im se kontra otvorila. Očiti je penal bio nad Graovcem nego onda nad Todorovićem (iako ponavljam nije bio). Samo za primjer kad je Želji svirano zaleđe protiv Š.B koji je pritisak bio medijski itd. a sada nitko i da ne spomene sve eventualne griješke suđenja u derbijima osim ako su u pitanju Sarajevo ili Željo.
Isti slučaj prvo kolo proljetos Zrinjski - Sarajevo dva gola iz zaleđe a svirano zaleđe Zakariću 1 na 1, pitam se jeli igdje objavljeno?
Isti slučaj prvo kolo proljetos Zrinjski - Sarajevo dva gola iz zaleđe a svirano zaleđe Zakariću 1 na 1, pitam se jeli igdje objavljeno?
Zadnja izmjena: ZrinjskiMostar, dana/u 12 avg 2016, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
Ove godine ćemo, izgleda, da bi obranili titulu morati biti bolji i od protivnika i od sudaca koji su podlegli hajci od prošle sezone kako nas favoriziraju pa nas sada kasape gdje stignu...
Nadam se samo da naša Uprava neće pisati nikakva priopćenja i sklapati kakve video uratke, kao neki koji i dan danas kmeče kako su oštećeni a šutiti kao 3.14zde kada ih sudac favorizira... fuj
Nadam se samo da naša Uprava neće pisati nikakva priopćenja i sklapati kakve video uratke, kao neki koji i dan danas kmeče kako su oštećeni a šutiti kao 3.14zde kada ih sudac favorizira... fuj
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Ma ko će se care sjetiti svega...ZrinjskiMostar je napisao/la:Samo si majstore zaboravio startove Vagnera, dva svirana zaleđa u prvom poluvremenu i dva čista ne svirana faula gdje im se kontra otvorila. Očiti je penal bio nad Graovcem nego onda nad Todorovićem (iako ponavljam nije bio). Samo za primjer kad je Želji svirano zaleđe protiv Š.B koji je pritisak bio medijski itd. a sada nitko i da ne spomene sve eventualne griješke suđenja u derbijima ako niu u pitanju Sarajevo ili Željo.
Najsmješnije je bilo kada Baraban sa zemlje rukom gura loptu u for svome igraču a ovaj oraški labud stoji pored njega i ništa ne svira...
Baš me zanima koju će ocjenu dobiti,ako bude prolazna onda se trebamo dobro zabrinuti...
Jutros mi je mrak pao na oči kada sam u sportskim pročitao tekst onoga morža Karačića i onoga Ćope u večernjem...
Kažu, suđenje odlično!?!?!?
A jbg. tako je kada nemamo medijske podrške, sudačke greške protiv nas se prešućuju a u našu korist se dižu u nebesa...
Znaš i sam da naši ne bi napisali nikakvo priopćenje ni pet penala da protiv nas sviraju i podjele nam tri crvena...I neka ne pišu, nisam ni ja ni za nikakva priopćenja...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 12 avg 2016, 14:37, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Ma nisam ni ja pisanje ispred kluba ali jesam da se recimo barem u derbijima napravi osvrt na suđenje sa izdvojenim kadrovima da svi vide i bez obzira o kojem s eklubu radi i tko je u pravu.
- Evolve
- Kontakt:
Suvisno je vise pricat i sudjenju. Bili je gresaka sudackih na utakmici. Neko je spomenuo da je Brekalo trebao dobit drugi zuti, sto je 100% istina. Cisto povlacenje za dres kad ga je igrac vec prosao i zacudilo me je da nije dobio. Za ovaj penal na Grahovcu, nisam vidio u onoj guzvi a nisam ni snimku gledao pa nebi znao rec.
Na vasoj upravi je dal ce pisat sta ili ne. Ja sam def da se kaznjava sudce kad pogrijese,a bez pravog pritiska klubova do tog nece doc sigurno. Jucer mi, danas vi sutra treci, i tako u krug... pa dokle vise?
Nadam se da cu i ja bit primljen u MO kao i vi na Pecari kad bude
tj. uvjeren sam da hocu.
Pozdrav
Na vasoj upravi je dal ce pisat sta ili ne. Ja sam def da se kaznjava sudce kad pogrijese,a bez pravog pritiska klubova do tog nece doc sigurno. Jucer mi, danas vi sutra treci, i tako u krug... pa dokle vise?
Nadam se da cu i ja bit primljen u MO kao i vi na Pecari kad bude

Pozdrav
NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Ma naravno majstore zašto nebi bio kao i svi ostali i mislim da se nitko u zadnje vrijeme nije požalio pa čak i oni sa knauf arene.
-
Prijatelju,naravno da hoćeš biti dobro primljen,sjedićeš na zapadnoj tribini zajedno sa nama, ako zabijete gol moći ćeš ga proslaviti, neće ti niko A reći, moći ćeš popiti pivu, sok ili vodu na stadionu, neće te niko skoro do gola skidati i maltretirati na ulasku u stadion...Evolve je napisao/la:Suvisno je vise pricat i sudjenju. Bili je gresaka sudackih na utakmici. Neko je spomenuo da je Brekalo trebao dobit drugi zuti, sto je 100% istina. Cisto povlacenje za dres kad ga je igrac vec prosao i zacudilo me je da nije dobio. Za ovaj penal na Grahovcu, nisam vidio u onoj guzvi a nisam ni snimku gledao pa nebi znao rec.
Nadam se da cu i ja bit primljen u MO kao i vi na Pecari kad budetj. uvjeren sam da hocu.
Pozdrav
Dobrodošao!
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Za Kouadija jedan doktor kaže da ima problem sa srcem, dvojica drugih doktora kažu da je u redu...Sabinho je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, ali zasto ovo kazes? Neka teska povreda?ZrinjskiMostar je napisao/la:Od Kaudia za sada nema ništa a upitna je njegova karijera
Samo, kod ovoga slučaja postavljaju se dva pitanja:
1.Zašto klub potpisuje ugovor sa igračem prije izvršenog lječničkog pregleda?
2.Momak je igrao za Sarajevo i Travnik.Postoje li kod njih lječnički pregledi i još važnije, jesu li u ovim klubovima znali za ovaj njegov možebitni problem, ako jesu, zašto su momka svjesno gurnuli u rizik, znaju li da su mu život stavili na kocku?
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.