Ugasimo forum i sve ce procvijetati.
Hurtic ce automatski dobiti licencu. Igraci ce proigrati. Kustirica ce udariti temelje za bordo arenu. Uefa ce nam uputiti specijalnu pozivnicu za ucesce u euro kupovima.
Aco, sve nas banuj i ugasi temu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesi ovo ti pisao ili sam ja izvrnuo rijeci ?Zip je napisao/la:Previse ste optereceni upravom zbog cega je izostala podrska igracima
Sta ti sad ovo znaci? De napisi nesto smisleno covjece, bez tih glupih smajlija uz koje samo ti mislis da ispadas pametan. Majkl jest trolcina al inteligentna trolcina, levati se ovdje svakodnevno al bar se trudi pisat nesto smisleno.Zip je napisao/la:Med i mlijeko
Veze ti nemasFrancescoTotti je napisao/la:Ako je rekao da igraci ne valjaju je li to vrijedjanje o kojem govorite? Sta je problem u tome? Pa vecini ovdje kao i meni kalibar za Sarajevo (BAR ONAKVO KAKVIM GA JA ZAMISLJAM) su jedino Dulja, Saric i Kadusic. Je li problem to misljenje?
Dalje nista ja nisam izvrnuo vec je zip sa tom izjavom sve rekao. On je sa tom izjavom pokusao skrenuti krivicu sa stvarnih krivaca na navijace, pa je samim tim optuzio navijace da su krivi za rezultate igru i stanje u ekipi jer ne daju podrsku. Sto je laz!
Dalje pricas o jednoumlju a imas ovdje ljudi kojim je Rustemovic fenomenalan igrac, a imas nekih koji smatraju da takvi igraci u nekom paralelnom svemiru u Sarajevu ne bi bili ni na klupi! Pa zivimo, raspravljamo, forum i jeste za to, za gubljenje vremena.
Kakvo je to jednoumlje? Gdje ti vidis jedoumlje?
ZASTO BRANIS UPRAVU??Zip je napisao/la:Evo opet inteligentni Totti rece da nije bilo pljuvanja
I rece momak da sam optuzio navijace zbog losih REZULTATA![]()
![]()
Mozda bi trebao malo da odmoris druze, pregrijao si se