Spekulacijama? Jako ruzna rijec...Elegant je napisao/la:Prvo da prođemo mađare a onda cemo o ovim spekulacijama, ako bude ista od toga !
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Spekulacijama? Jako ruzna rijec...Elegant je napisao/la:Prvo da prođemo mađare a onda cemo o ovim spekulacijama, ako bude ista od toga !
Iznenadio bi se kako jaranstvo lagano propadne, radi obicne sitnice oko koje se npr vec nisu dogovorili, ili su zaboravili. Ako Bog da bice to kako treba, a daleko od toga da ne moze propasti. Spekulacije su sve dok ne potvrdi neko iz kluba i Misimovic licno...Neandertalac je napisao/la:To sto vam enemy00@ govori je "janje".
Da se ne patite vise.
Uglavnom kako rekoh, ne moze propasti
Dobra je paralela svakako, jer smo mi bili bolji, konkretniji,oni izvukli dobar rezultat u prvoj tekmi, nafurali se na trofej nakon milion godina, napunili Bilino i opet ih poderali kao da ih Bog nije ni dao.ChWilla je napisao/la:nama odgovara bilo kakav neriješen rezultat, a čeliku nije ni pobjeda 2-1 odgovarala. tako da to nije baš dobra paralela. to su situacije nebo i zemlja, iako je svakome normalnom jasno da smo dosta, dosta slabija ekipa.
Neandertalac je napisao/la:To sto vam enemy00@ govori je "janje".
Da se ne patite vise.
Uglavnom kako rekoh, ne moze propasti
Neandertalac je napisao/la:Ne budali buraz, ovo je za mene najjaca stvar poslije rata.cala je napisao/la:Radije bih sponzora al' i ovo je odlicna vijest.
Ubijedjen sam da gubimo min hiljadu ljudi po utakmici zbog (ne)uslova na stadionu. Minimalno.
O evropskim na Grbavici ne zelim ni da raspravljam, svi to sanjamo!
Znači ne treba graditi ni istok kad se već neće moći igrati Evropa?Senad1921 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Ne budali buraz, ovo je za mene najjaca stvar poslije rata.cala je napisao/la:Radije bih sponzora al' i ovo je odlicna vijest.
Ubijedjen sam da gubimo min hiljadu ljudi po utakmici zbog (ne)uslova na stadionu. Minimalno.
Pa ovo je stara vijest najmanje dva mjeseca... A ako evropsku utakmicu zaigras na Grbavici ja cu pojesti taj istok...
Vidjecemo. Ako ne iduce, za dvije god sto posto.Senad1921 je napisao/la:Neandertalac je napisao/la:Ne budali buraz, ovo je za mene najjaca stvar poslije rata.cala je napisao/la:Radije bih sponzora al' i ovo je odlicna vijest.
Pa ovo je stara vijest najmanje dva mjeseca... A ako evropsku utakmicu zaigras na Grbavici ja cu pojesti taj istok...
ZaZelju je napisao/la:Željo može više novca zaraditi igrajući evropske utakmice na Koševu. Sad protiv Mađara postoji mogućnost da nas bude preko 20,000 što ne bi moglo stati na Grbavicu pa čak i da se napravi istok. Bolje da se Grbavica pravi malo pomalo za ligaske utakmice, a Evropu neigrati dok ne bude mogla primiti 25,000. Grbavica koja može primiti 30,000 ne bi bila velika za Željine navijače.
Trenutno korisnika/ca: antibot, Paromlinac i 33 gosta.