FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 21 jul 2015, 18:41

Elegant je napisao/la:Prvo da prođemo mađare a onda cemo o ovim spekulacijama, ako bude ista od toga !
Spekulacijama? Jako ruzna rijec...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2015, 18:41

nama odgovara bilo kakav neriješen rezultat, a čeliku nije ni pobjeda 2-1 odgovarala. tako da to nije baš dobra paralela. to su situacije nebo i zemlja, iako je svakome normalnom jasno da smo dosta, dosta slabija ekipa.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 jul 2015, 18:42

Neandertalac je napisao/la:To sto vam enemy00@ govori je "janje".
Da se ne patite vise.

Uglavnom kako rekoh, ne moze propasti ;)

Iznenadio bi se kako jaranstvo lagano propadne, radi obicne sitnice oko koje se npr vec nisu dogovorili, ili su zaboravili. Ako Bog da bice to kako treba, a daleko od toga da ne moze propasti. Spekulacije su sve dok ne potvrdi neko iz kluba i Misimovic licno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 21 jul 2015, 18:47

ChWilla je napisao/la:nama odgovara bilo kakav neriješen rezultat, a čeliku nije ni pobjeda 2-1 odgovarala. tako da to nije baš dobra paralela. to su situacije nebo i zemlja, iako je svakome normalnom jasno da smo dosta, dosta slabija ekipa.
Dobra je paralela svakako, jer smo mi bili bolji, konkretniji,oni izvukli dobar rezultat u prvoj tekmi, nafurali se na trofej nakon milion godina, napunili Bilino i opet ih poderali kao da ih Bog nije ni dao.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2015, 18:48

oni su morali ganjati pobjedu, i to ne bilo kakvu, a bili su slabija ekipa. mi možemo opet igrati bunker i odgovara nam bilo kakva neriješena. to je nebo i zemlja. baš zato što smo slabiji. da moramo ganjati pobjedu bilo bi još 6 puta teže.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 21 jul 2015, 18:49

"Ilustracije radi, na sjevernoj tribini su neki poslovni prostori prodati u ranijim periodima i nisu vlaništvo kluba što predstavlja veliki izazov u budućoj rekonstrukciji sjeverne tribine. Ove pripremne radnje su najveći dio posla, a paralelno s tim smo već u razgovorima sa nekoliko potencijalnih investitora zainteresovanih za ulaganje u evropsku Grbavicu. Pozivamo sve navijače koji misle da mogu pomoći u pripremi ovog projekta da se priključe, jer smo potpuno otvoreni za sve ideje, primjedbe i sugestije."

O ovome sam pisao prije mjesec dana, nadam se da će se napokon i javno reće imena koja su učestvovala u ovome. Iznenadit će te se koliko je tu "Željovaca".
Abd, Gredi svaka čast za ovo dosad, nema više keša ispod stola.
Što se tiče utakmice pred ovu možda imam najveću tremu, možda čak više nego pred Videoton, ipak nikada nismo dosada bili u većoj euforiji bez obzira na rezultat. Nismo se nadali ničemu a imamo šansu da postignemo nešto, to prvenstveno mislim na naš podmladak koji napokon dobija satisfakciju za sav proliven znoj kod Adžema i Sablje. Kako god završilo u četvrtak jedva čekam prvu prvenstvenu na Grbavici sa nadam se punijim stadionom.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 21 jul 2015, 18:50

Neandertalac je napisao/la:To sto vam enemy00@ govori je "janje".
Da se ne patite vise.

Uglavnom kako rekoh, ne moze propasti ;)

:opaopa:

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 21 jul 2015, 18:52

Što se tiće reflektora na pomoćnom, plan je da se to uradi u okviru dvorane koja se završava, odnosno da se reflektori poklope sa otvaranje dvorane koja je pri kraju.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2015, 18:55

evo kolege autsajderi iz moldavije su upravo potvrdili 0-1 iz bugarske kod ludogoretsa i prošli dalje, i to sa igračem manje :mrgreen:

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 21 jul 2015, 19:05

Janje davno trebalo biti okrenuto

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 21 jul 2015, 19:06

Neandertalac je napisao/la:
cala je napisao/la:Radije bih sponzora al' i ovo je odlicna vijest.
Ne budali buraz, ovo je za mene najjaca stvar poslije rata.
Ubijedjen sam da gubimo min hiljadu ljudi po utakmici zbog (ne)uslova na stadionu. Minimalno.
O evropskim na Grbavici ne zelim ni da raspravljam, svi to sanjamo!

Pa ovo je stara vijest najmanje dva mjeseca... A ako evropsku utakmicu zaigras na Grbavici ja cu pojesti taj istok...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 21 jul 2015, 19:12

Zapad je tribina koja predstavlja problem za evropske utakmice. Jos cemo se nacekat do evrope al' neka se nesto radi.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 21 jul 2015, 19:14

Senad1921 je napisao/la:
Ubijedjen sam da gubimo min hiljadu ljudi po utakmici zbog (ne)uslova na stadionu. Minimalno.

Pa ovo je stara vijest najmanje dva mjeseca... A ako evropsku utakmicu zaigras na Grbavici ja cu pojesti taj istok...
Znači ne treba graditi ni istok kad se već neće moći igrati Evropa?

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jul 2015, 19:14

Željo može više novca zaraditi igrajući evropske utakmice na Koševu. Sad protiv Mađara postoji mogućnost da nas bude preko 20,000 što ne bi moglo stati na Grbavicu pa čak i da se napravi istok. Bolje da se Grbavica pravi malo pomalo za ligaske utakmice, a Evropu neigrati dok ne bude mogla primiti 25,000. Grbavica koja može primiti 30,000 ne bi bila velika za Željine navijače.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 21 jul 2015, 19:15

Bice i sponzor, samo odradimo clanske, ako prođemo Mađare, vjerujem da cemo imati oko 5000 clanskih, i posjetu na Grbavici 70000. Posjeta privlaci ponzore ;)

Neandertalac
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 21 jul 2015, 19:15

Senad1921 je napisao/la:

Vidjecemo. Ako ne iduce, za dvije god sto posto.

Ok mozda su vama spekulacije, meni nisu, znam slucajno dosta o tome.

Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 21 jul 2015, 19:17

ZaZelju je napisao/la:Željo može više novca zaraditi igrajući evropske utakmice na Koševu. Sad protiv Mađara postoji mogućnost da nas bude preko 20,000 što ne bi moglo stati na Grbavicu pa čak i da se napravi istok. Bolje da se Grbavica pravi malo pomalo za ligaske utakmice, a Evropu neigrati dok ne bude mogla primiti 25,000. Grbavica koja može primiti 30,000 ne bi bila velika za Željine navijače.

Ja bih bio zadovoljan sa 22,500 sjedecih mjesta ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jul 2015, 19:20

Ma ovo je najbolja vijest u zadnjih 20 godina :clap: :clap: :clap: :clap:

Senad1921
Kontakt:

Post Postao/la Senad1921 » 21 jul 2015, 19:21

@KLIS

Da bi igrao evropske utakmice treba ti puno vise od Istoka, tj. Istok nema nikakve veze sa igranjem u evropi.

@Neandertalac

Ma nisu to spekulacije, od kada je Misimovic u klubu to je aktuelno i ta se prica rasteze i rasteze. Misimovic je ozbiljan covjek i sigurno ako bude samo do njega tj do para on ce to izgraditi...
Iskreno sa Istokom ne dobivamo nista, ako se ne uradi taj Zapad. E od toga smo daleko i to kosta previse... Al hajde neka se samo kotrlja i od necega se mora poceti...

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 21 jul 2015, 19:26

@Senad1921
Znam da Istok nije uslov za Evropu. Ovo je nešto najbolje što će nam se desiti iza rata, a ti si to prokomentarisao kao da nisi zadovoljan, kao da to nije ništa posebno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Paromlinac i 33 gosta.