NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Pozz Dragonsi.imam pitanje..Ermin Vehabovic jeli igrao kod vas i kada??
moSa likCe
Ermin Vehabović-da igrao je jedno vrijeme,ali ništa posebno 

Igral se sutra generalka sa Modričom ili.....,u koliko i gdje...zna li ko
da sutra igramo sa modricom u modrici ali nisam siguran u koliko je utakmica
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
igra se sa modričom u kladarima 14:00
dobar je vehabovic jaci je trenutno od onog vaseg skupo placenog stajicajagamu je napisao/la:Pozz Dragonsi.imam pitanje..Ermin Vehabovic jeli igrao kod vas i kada??
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
da li mozda znate hoce li stici onaj brazilac kojeg cekaju malo je ostalo do pocetka prvenstva
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
znal ko gdje se sutra igra utakmica
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Kladari 14hmirzard je napisao/la:znal ko gdje se sutra igra utakmica
Generalka haman da se zadovolji forma.Niti je protivnik po mjeri,niti lokacija.Nekako mi potcjenjivački za Zvijezdu,al ajd neka se odigra.P.S.Modričani,bez uvrede,al znam ko igra za vas i kakva vam je situacija.
protivnik i nekako,al lokacijavatreni je napisao/la:Generalka haman da se zadovolji forma.Niti je protivnik po mjeri,niti lokacija.Nekako mi potcjenjivački za Zvijezdu,al ajd neka se odigra.P.S.Modričani,bez uvrede,al znam ko igra za vas i kakva vam je situacija.

Zvijezda pobijedila 4-0 bgm. fino....
Pobjeda od 4-0 protiv slabasne Modriče nije nikakav pokazatelj nase forme.Pobijedili smo ih i pred početak tako pa do 4.kola mislim nismo imali pobjede.Teren los za igru.Mislim da je Zvijezda igrala onoliko koliko treba,bez puno srljanja.S druge strane igrači Modriče su svoju nemoć pokušavali nadoknaditi trkom i nažalost grubim startovima kao da je prvenstvena.Nadam se da Maksumić nije zadobio ozbiljniju povredu.Od novih likova crnogorski napadač vise pokazao od Jugovića.Zulić ipak po prikazanom danas nije igrač za PL.Bori se on,ali.....Ipak preskočiti jedan rang za njega je preveliki zalogaj.Po meni nam fali u sredini razbijač,stoper i špic.Lazarevski i Zulić nisu mi bas sigurni.Radivojević,Aky,Sušić,Stijaković,Ordagić....čiste 10.
deremo nizeligase a gubimo od imalo ozbiljnih ekipa.mislim da cemo moci odraditi ono sto je i zacrtano a to je opstanak.bitno je da ekipa igra rastereceno i da cemo prije zadnjih kola uspjeti izbjeci borbu za opstanak
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Danas ovaj napadac u drugom poluvremenu sto je igrao,rekoste neki crnogorac,nije dugo bolji napadac bio u Zvijezdi.
Momak je jak,cvrst u duelu,trazi igru,zna se naci u sansi,nije dugo bolji bio.
Momak je jak,cvrst u duelu,trazi igru,zna se naci u sansi,nije dugo bolji bio.
vi koji ste bili na utakmici da li znate kako se zove taj napadac sto je igrao u 2 poluvremenu kako je igrao music jer vidim da trener dosta vjeruje u njega i dali su u 2 poluvremenu ulazili ako jesu kako su odigrali senad zuhric buzov i islamagic
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
u srijedu utakmica u mionici
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jučer je trebao da stigne stoper jeli neko zna dali je došao ,i dali je brazilac sto se spominjao
danas nije bio dosao po svemu sudeci radi se o provjerenom i skupom igracu.izgleda da bi odma mogao u ekipu ako dode naravnomoranjak je napisao/la:Jučer je trebao da stigne stoper jeli neko zna dali je došao ,i dali je brazilac sto se spominjao
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Adam povrijeđen upitan za nastavak sezone,Maksumić bi trebao biti spreman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.