nije bilo pogrdnih skandiranja.

lol
Moderator/ica: vlakanje
nije bilo pogrdnih skandiranja.
sta si cuo sto ja nisam?Armageddon2012 je napisao/la:nije bilo pogrdnih skandiranja.![]()
![]()
![]()
![]()
lol
banja luku i lesinare sve,Armageddon2012 je napisao/la:pa jbt,70% utakmice se pjevalo yebem borac,yebem banjaluku i neki pjesmuljak banjalucki tim,banjalucke pichkice![]()
![]()
![]()
kako ide ta pjesma?
Pa yebote sta ste ocekivali da pjevamo Banjalucki ljepotani....ili lafcine ili volim Banja LukuArmageddon2012 je napisao/la:pa jbt,70% utakmice se pjevalo yebem borac,yebem banjaluku i neki pjesmuljak banjalucki tim,banjalucke pichkice![]()
![]()
![]()
kako ide ta pjesma?
banja luku i lesinare sve,
ljutu krajinu nabijem na kitu,
na tribini ste šatro ubice,
a na ulici banjalucke curice
Slažem se u potpunosti da bi trebao biti kažnjen,al zašto niko ne spominje Ivetićev lakat u Bogičevićem licu koji minut prijeRodeni je napisao/la:Beslija je namjerno nagazio Ivetica i treba ga kazniti komisija treba da reaguje jer ovo je bilo nesportski mogo je preskociti a on je namjerno zakacio cepovima Ivetica sramota
Ovdje je vidljivo da nema ofsajda. Vidljivo je zato što postoje linije peterca, gol linija, šesneasterac itd... Da nema ovih linija (orijentira) svako normalan bi rekao da je Adilović u čistom ofsajdu i to najmanje pola metra, a varku nam pravi ugao snimanja.England je napisao/la:Golmanov gol, prošla mu kroz peterac, nije stigao zatvoriti na prvoj.slavko njegus je napisao/la:
Toliko o "ofsajdu". sto se tice ostalih stvari - pa nije vam komitet fulio tri stopostotne sanse.
Devil je napisao/la:Meni samo nije jasno do kada ce Sipovac da se izvlaci na sudije.Jbt pa tog lika nikada nisam cuo da je rekao protivnik je bio bolji zasluzeno dolazi do pobede.Citam danas da je osuo paljbu na ove sto biraju sudije jer mu nije jasno kako ovaj Tomas moze da sudi nakon sto mu se ono desilo u Banja luci jer je jasno da ce suditi u korist Zelje da se osveti Borcu.
Naravno da sam gledao Zeljo-Borac,mislim da je jos nisam ni izbrisao sa kompa,al' ubrzo cu dok jos jednom pogledam snimak te utakmice kad nadjem vremena.Armageddon2012 je napisao/la:gledali ste el classico,i ne s e r i t e![]()
samo navijaci zelje i mi smo gledali nasu utakmicu,i samo mi imamo pravo glasa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.