Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Nakon tri godine studiranja napokon zavrsio prvu godinu 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Raja kad počinje nova školska godina?
Ja i dalje čekam tu odluku ministarstva o povećanju broja samofinansirajućih.. sve se više brinem da li ću se moć upisat

Ja i dalje čekam tu odluku ministarstva o povećanju broja samofinansirajućih.. sve se više brinem da li ću se moć upisat

#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
Što se tiče teorije uglavnom rokove preradi jer dosta toga Emil ponovi.hordass89 je napisao/la:Pozdrav kolega nadam se da cu pomoci malo. Ne prepadaj se matematike previse je izvikano pogotovo kod ovog novog profesora. Od predavanja vecina raje brzo odustane ali vjebe ni slucajno ne propustaj ako mozes da ides cak kod oba asistenta. Sto se tice oblasti pocinje sa matricama i determinantama pa onda ide analiticka geometrija pa funkcije, izvodi i onda intergrali neodredeni to je za matematiku 1. Matematika 2 su ti sami integrali sa malo diferencijalnih jednacina na kraju. Sama matematika ti i nije nesto potrebna za studij pogotovo silni integrali koje ces rjesavati. Ako bude jos sta trebalo javi.IlProfessore je napisao/la:Upisao sam GF u Sarajevu, upao u ove na budžet sve glat... eh, s obzirom da je matematika ovdje i više nego izvikana kontam početi sa tim zadacima intenzivnije da se makar uvedem u osnovno jer mi inače nije jača karika a gotovo sve se vrti oko nje pa da li neko ima savjet sa čim prvo da počnem i koje zadatke da radim? Šta se radi u prvom a šta u drugom semestru i kojim redom? Nizovi? Matrice, determinante, kompleksni br., analitička geometrija? Unaprijed hvala!
Sve su prilike da će me opšta na kraju koštat' uslova. Tražili studenti danas i dekanski rok, dekanica za ali sve zavisi od prodekanice za nastavu. Parmak sam A klase. 

-
- Kontakt:
Ima li neko ko studira građevinu u Tuzli? Ako ima neka mi napise broj telefona ako nije problem u inbox (viber ili whatsup) zbog lakse komunikacije. Treba mi par informacija, castim ko pomogne. Brzo.
Iz kojeg si Kantona i ja cekam tu famoznu odlukuspartan91 je napisao/la:Raja kad počinje nova školska godina?![]()

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
jel zna slučajno ko šta bi na UNTZ sa onih 16 što su imali 24b na medicini a nisu primljeni?
Ceka se i dalje valjda odluka, a bili su neki danas na predavanjima ja msm..coelho41 je napisao/la:jel zna slučajno ko šta bi na UNTZ sa onih 16 što su imali 24b na medicini a nisu primljeni?
This time next year we'll be millionaires.
-
- Kontakt:
Jbt zar je pocela godinaMomciluk je napisao/la:Ceka se i dalje valjda odluka, a bili su neki danas na predavanjima ja msm..coelho41 je napisao/la:jel zna slučajno ko šta bi na UNTZ sa onih 16 što su imali 24b na medicini a nisu primljeni?

DanasNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jbt zar je pocela godinaMomciluk je napisao/la:Ceka se i dalje valjda odluka, a bili su neki danas na predavanjima ja msm..coelho41 je napisao/la:jel zna slučajno ko šta bi na UNTZ sa onih 16 što su imali 24b na medicini a nisu primljeni?

This time next year we'll be millionaires.
- Donnie Darko
- Kontakt:
kod nas 30. septembra tek sjednica na kojoj ce se odlucit da li ce biti oktobarskog roka, a ovima pocela nastava 

Nama krece tamo nekad u oktobru.
Koliko vi rokova imate, pobogu?

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Isto kao svi drugi, samo što mi iz nekog razloga imamo mjesec dana kasnijeuschtipak je napisao/la:Nama krece tamo nekad u oktobru.![]()

Sarajevski. Ima nas 40-ak ceka na arhitekturiEthel je napisao/la:Iz kojeg si Kantona i ja cekam tu famoznu odlukuspartan91 je napisao/la:Raja kad počinje nova školska godina?![]()

Ne znam sta da ocekujem, prvo me strah da ne dopuste povecanje broja, a onda opet sta ako dopuste a ovi vec pocnu sa predavanjima

#puzigacaOUT
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
#stojcevOUT
#berberovicOUT
#okicOUT
#uscuplicOUT !!!!!!!!
pa ove sedmice idu samo brucosi a iduce svi ostaliNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jbt zar je pocela godinaMomciluk je napisao/la:Ceka se i dalje valjda odluka, a bili su neki danas na predavanjima ja msm..coelho41 je napisao/la:jel zna slučajno ko šta bi na UNTZ sa onih 16 što su imali 24b na medicini a nisu primljeni?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prve 3 su najteže, dok ne upišeš drugu ofkorsTritolone je napisao/la:Nakon tri godine studiranja napokon zavrsio prvu godinu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Zar ti nisi na PMF

btw javi koliko će biti semestar haha
-
- Kontakt:
Sad zavrsi 2 fakulteta

Jesam, al uzet cu papire i ovamo. Hajde odo se raspitat dole, pa ti javim
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.