Čović piše sa stadionaVirtu4l je napisao/la:Marš sa teme.Kevin je napisao/la:a bičakčića jebote...
ko ono reče bolja obrana bih od hrvatske
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
marš ti kretenuVirtu4l je napisao/la:Marš sa teme.Kevin je napisao/la:a bičakčića jebote...
koji je tvoj problem

eto ti ćeš mi reć di ću pisat di neću

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
I STA SAD, TREBA DA NE DOBIJE NI JEDAN DUEL SA ZA GLAVU MANJIM IGRACIMA JEL?Baja_Zvjerka je napisao/la:E ovako djeca vracaju momcima koji su izginuli da nas odvedu na svjetsko... pa jel te stid makar malo???rammstein je napisao/la:BRAV DZEKO I SPAHICU, OD VA COVJEK NAJVISE OCEKUJE A VAS DOVJICA IGRATE KO NA TURNIRU SLJIVA...
SPAHA GLUMI RUTINERA I TRI PUTA GUBI LOPTU NA 20 METARA ...
dZEKO JE ZA 65 MIN USPIO NAPRAVITI OFSAJD I FAUL U NAPADU
UMJESTO LULICA STAVITI IGRACA ARGENTINE BOLJE CEMO IZGLEDATI
SPPAHIC TREBA KO OTIV FRANCUSKE DA NAS POKOPA PROTIV NIGERIJE I IRANA?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Joooooj ovaj kad treba ne daje gol a sad je našao 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ovaj Bicackic sam okrece guzu.
jedino gdje su bolji od hrvatske je golman ...kakav pjanic,spahic ..rupetine teskeBaja_Zvjerka je napisao/la:Čović piše sa stadionaVirtu4l je napisao/la:Marš sa teme.Kevin je napisao/la:a bičakčića jebote...
A evo i Visce....Nerminovic je napisao/la:nemoj ba tako,Otelo je napisao/la:5 cemo primiti![]()
Strah me katastrofe, 66 fantasticnih minuta ce biti zaboravljeno kad na semaforu bude stajao neralan rezultat.
Dao bih sve da sam u krivu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Higuain umislio da je Messi 

Pozdrav za forumske stručnjake koji su tvrdili da je Bičakčić bolji od Vranješa.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
- Nerminovic
- Kontakt:
Jel se moze sta reci o Bicakcicu poslje tekme? Sad nije vrijeme kako ja mislim..
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
normala...al etofallen01 je napisao/la: jedino gdje su bolji od hrvatske je golman ...kakav pjanic,spahic ..rupetine teske
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovaj rezultat nije pokazatelj igre!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Samo da ne bude vise kartona.
Opet papetove katastrofalne izmjene , kasnooooooooooooooooo
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta ce ba dobiti, 2,3 lopte dobio u cijeloj utakmici, non stop okruzen sa 3 igraca. Spaha dobar... pa bolan ovo je svjetsko, prva tekma, 40000 Argentinaca, messi, aguero, itd itd. Kako te nije sramota pametovati...rammstein je napisao/la:I STA SAD, TREBA DA NE DOBIJE NI JEDAN DUEL SA ZA GLAVU MANJIM IGRACIMA JEL?Baja_Zvjerka je napisao/la:E ovako djeca vracaju momcima koji su izginuli da nas odvedu na svjetsko... pa jel te stid makar malo???rammstein je napisao/la:BRAV DZEKO I SPAHICU, OD VA COVJEK NAJVISE OCEKUJE A VAS DOVJICA IGRATE KO NA TURNIRU SLJIVA...
SPAHA GLUMI RUTINERA I TRI PUTA GUBI LOPTU NA 20 METARA ...
dZEKO JE ZA 65 MIN USPIO NAPRAVITI OFSAJD I FAUL U NAPADU
UMJESTO LULICA STAVITI IGRACA ARGENTINE BOLJE CEMO IZGLEDATI
SPPAHIC TREBA KO OTIV FRANCUSKE DA NAS POKOPA PROTIV NIGERIJE I IRANA?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
GangstaX je napisao/la:Pozdrav za forumske stručnjake koji su tvrdili da je Bičakčić bolji od Vranješa.

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Bicakci nije nista posebno, Vranjes je duplo losiji od njega, Sunjic u rangu sa Vranjesom samo sto ne moze igrati na desnom beku.ZahaKING je napisao/la:GangstaX je napisao/la:Pozdrav za forumske stručnjake koji su tvrdili da je Bičakčić bolji od Vranješa.tako je...mislim da bi i Šunjić bolje odigrao
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
trenutno jeste...opustili se ArgentinciUnofficialpage je napisao/la:Ovaj rezultat nije pokazatelj igre!
Dobre izmjene, ali izgleda prekasno. Ne znam sta ste ocekivali od Bicakcica, pamtit ce ga jedino po frizuri
100% sportski i krajnje opušten potpis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.