NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Kako god, veliko mu hvala i sretno mu gdje god da ode, iako bi volio da je ostao bar do 15 kola. Ali eto, idemo dalje, nadam se da ovo sve ne pada u vodu, da ćemo nastaviti ovako, iako čisto sumnjam.
-
- Kontakt:
Sta se sve desilo kod vas u klubu niko ne zna... Ali ja vam garantujem da je bolje sto je sad otisao (nego u pola sezone), da bi mogli vidjeti na vrijeme greske novog trenera i da znate na cemu ste.Ako vas krene sa novim trenerom, na zimu se malo pojacate, odradite jace pripreme i vrlo ste blizu PrimereSn96 je napisao/la:Kako god, veliko mu hvala i sretno mu gdje god da ode, iako bi volio da je ostao bar do 15 kola. Ali eto, idemo dalje, nadam se da ovo sve ne pada u vodu, da ćemo nastaviti ovako, iako čisto sumnjam.

Ovaj je samo privremeno rijesenje, nista drugo....InatSilanBosanski je napisao/la:Sta se sve desilo kod vas u klubu niko ne zna... Ali ja vam garantujem da je bolje sto je sad otisao (nego u pola sezone), da bi mogli vidjeti na vrijeme greske novog trenera i da znate na cemu ste.Ako vas krene sa novim trenerom, na zimu se malo pojacate, odradite jace pripreme i vrlo ste blizu PrimereSn96 je napisao/la:Kako god, veliko mu hvala i sretno mu gdje god da ode, iako bi volio da je ostao bar do 15 kola. Ali eto, idemo dalje, nadam se da ovo sve ne pada u vodu, da ćemo nastaviti ovako, iako čisto sumnjam.
Ekipi je vazno da jedinstvo medju igracima ostane, da se pokusa preci preko ove situacije sto je manje moguce bolnije, da se skocentrise ekipa na treninge i utakmice, a da trakavica oko kluba ne bude njihovo zanimanje, vidjecemo sad zasad Kecalovica smo postavila, to je nas covjek, upoznat je sa svim situacija u klubu, jer je bio sef juniorskog pogona...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Postavite Vahidina Cahtarevica -Cakia za trenera i problem rjesen!
Jeste toliko jaki, pa niste dali 3 gola u citavom prvenstvu hahahahah, kod vas je ono standardno 1-0 na guzoveTayyp je napisao/la:tropic je napisao/la:Igraci ce izaci iz ovoga izaci duplo jaci. Promjena trenera nece uticati na igru nasih momaka.
U Lukavcu vas moze voditi Pep Guardiola dobit cete 3 komada u prvom pol. Da ne bude da je do promjene trenera.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
A gle ovog primićemo 3 gola u Lukavcu, pa eto neka primimo, kakve to ima veze.
Kao da vi nećete dolaziti u Bihać.
Kao da vi nećete dolaziti u Bihać.

Izgleda da su brzo zaboravili koliko su golova prosli put primili kad su gostovali...
Fino je vidjeti vaše prave stavove.
Ništa mi nemamo protiv vas. Ipak su SN i Siouxi "braća" . Ne prozivam vas, samo odgovaram na komentar onako kako je i napisan, na isti taj način.
Zaboravio si da su juniori igrali.Mirzoni89 je napisao/la:Izgleda da su brzo zaboravili koliko su golova prosli put primili kad su gostovali...
Kod: Označi sve
RADNIČKI - JEDINSTVO
Glavni Sudac: Sivac Ermin - Zenica
Lukavac 22.09.2013. 16:00 Asistent 1: Demir Mirza - Kakanj
Delegat: Soko Željko (Čapljina) Asistent 2: Smriko Sahib - Zenica
Posmatrač: Imamović Izet (Sarajevo) Četvrti Sudac: Zrnić Danijel - Zenica
Na vasu zalost nismo nista zaboravili ni koliko smo golova primili ni koliko je domaca ekipa bila gruba prema nasim juniorima ni kakvi ste kao domacini.Zao nam je sto je Janjos otisao jer je taj klosar ovde bio ugosten kao gost protiv Viteza gdje nas je masakrirao vas biscanin Jakupovic sjeme mu se zatrlo da Bog da.Taj isti Janjos koji je ovdje lajao na svoj klub i govorio nam kako ce im sloboda pustiti je masakrirao sa svojom ekipom nas desetkovani tim u kome je igralo 7 juniora.Svaka cast za vase navijace i oni su dobro dosli jer sa njima imamo korektan odnos koji smo mi uspostavili a vasa ekipa ovde nema sta traziti.A Janjos nije otisao sto ima obraz nego sto je nasao bolju ponudu a to ce vrijeme pokazati.Nije on taj karakter kako vam se prodao.Mirzoni89 je napisao/la:Izgleda da su brzo zaboravili koliko su golova prosli put primili kad su gostovali...
STIGLI SMO U CARSIJU I SVE VAM JE PROPALO NIJE DA VAS MRZIMO AL" NAM SE DOPALO
E da se i ja i ti složimo napokon oko nečega.Tayyp je napisao/la:Na vasu zalost nismo nista zaboravili ni koliko smo golova primili ni koliko je domaca ekipa bila gruba prema nasim juniorima ni kakvi ste kao domacini.Zao nam je sto je Janjos otisao jer je taj klosar ovde bio ugosten kao gost protiv Viteza gdje nas je masakrirao vas biscanin Jakupovic sjeme mu se zatrlo da Bog da.Taj isti Janjos koji je ovdje lajao na svoj klub i govorio nam kako ce im sloboda pustiti je masakrirao sa svojom ekipom nas desetkovani tim u kome je igralo 7 juniora.Svaka cast za vase navijace i oni su dobro dosli jer sa njima imamo korektan odnos koji smo mi uspostavili a vasa ekipa ovde nema sta traziti.A Janjos nije otisao sto ima obraz nego sto je nasao bolju ponudu a to ce vrijeme pokazati.Nije on taj karakter kako vam se prodao.
Navijačima Jedinstva bujrum u Lukavac, znate kako je bilo prošle godine, ove godine neće biti ništa lošije. Klub Jedinstvo također sportska javnost u Lukavcu stvarno i iskreno poštuje, ali trenutnu garnituru tj. ono što je ostalo od one ekipe (igrači i menadžment) koja se onako ponjela protiv nas u Bihaću, a do prvog zvižduka nas štovali, tješili kako će privesti mirno utakmicu kraju, jer svi smo znali da tamo Radnički bez 8 standardnih igrača nema šta tražiti - ostali svaka čast, ali njima se ne može i NEĆE ZABORAVITI, a ni ostati dužno.
Sportski pozdrav!
A vi ste zaboravili kako ste pobjedili 9 kolo u Lakavcu, a misevi ?
Minimalnih 1-0, Sloma u 50 i nekom minutu, teško obzirom da smo imali problema sa realizacijom.Rafael30 je napisao/la:A vi ste zaboravili kako ste pobjedili 9 kolo u Lakavcu, a misevi ?
Loša partija s obje strane, mi igrali i tada kao i sada na motivaciju zahvaljujući Vojvodi. U centru pažnje bio Strukar koji je obje ekipe sjeckao i rezbario, na kraju u sudačkoj dao crveni vašem igraču.
Pobjedili uz pomoć sudija i na silu, reci slobodno. Bilo, proslo, ne ponovilo se. Znas i samCasp3r je napisao/la:Minimalnih 1-0, Sloma u 50 i nekom minutu, teško obzirom da smo imali problema sa realizacijom.Rafael30 je napisao/la:A vi ste zaboravili kako ste pobjedili 9 kolo u Lakavcu, a misevi ?
Loša partija s obje strane, mi igrali i tada kao i sada na motivaciju zahvaljujući Vojvodi. U centru pažnje bio Strukar koji je obje ekipe sjeckao i rezbario, na kraju u sudačkoj dao crveni vašem igraču.

Haha, pričaš o Maršaleku koji izvodi golmana nakon 5. gola koji u prethodnih 13 primio toliko pod punu tribinu i time ga ponižava jer samo nevjerovatna budala bi to priuštila u gostima svom golman, Maršalek koji je baš pred tu utakmicu imao samo jednu taktičku zamisao koju je podjelio sa ekipom, kaže "Tasiću ti iz auta bacaj na prvu Džani, a kad vas skontaju onda mu bacaj aute na drugu stativu". Taj ti mjerodavan? Čovjek koji je u Rodoču prošle sezone zaboravio da ubaci igrača koji je trebao da uđe odmah na početku umjesto juniora (junior startao samo da se ispuni pravilo propozicija).
Majke ti pusti me njega i njegovih zamisli, pa on je za našeg predsjednika koji je najzaslužniji gotov za naš ulazak u ovaj rang još tad govorio "šta on zna nek ide savijat lim". Pusti me toga, na većinu gostovanja do tog nije ni išao jer je unosio nemir u ekipu čak i dok je Vojvoda bio tu.
A ako si bio u 9. kolu prošle sezone znao bi da je Radnički što se tiče suđenja prošao isto kao i Jedinstvo, samo što su gostujući igrači nakon primljenog pogotka baš pogubili živce.
Sportski pozdrav tebi i nemoj molim te ubuduće previše analizirati utakmice koje si čuo iz druge/treće ruke.
Majke ti pusti me njega i njegovih zamisli, pa on je za našeg predsjednika koji je najzaslužniji gotov za naš ulazak u ovaj rang još tad govorio "šta on zna nek ide savijat lim". Pusti me toga, na većinu gostovanja do tog nije ni išao jer je unosio nemir u ekipu čak i dok je Vojvoda bio tu.
A ako si bio u 9. kolu prošle sezone znao bi da je Radnički što se tiče suđenja prošao isto kao i Jedinstvo, samo što su gostujući igrači nakon primljenog pogotka baš pogubili živce.
Sportski pozdrav tebi i nemoj molim te ubuduće previše analizirati utakmice koje si čuo iz druge/treće ruke.
-
- Kontakt:
Ti pojma nemaš šta pričaš, Rafael...Rafael30 je napisao/la:Casp3r je napisao/la:Rafael30 je napisao/la:A vi ste zaboravili kako ste pobjedili 9 kolo u Lakavcu, a misevi ?
Pobjedili uz pomoć sudija i na silu, reci slobodno.
Tako je, uvlači im se u dupe...
Kapiten Radničkog poslao jasnu poruku igračima Jedinstva: Vojvodić i Šubić pred utakmicu sa Jedinstvom.
Trenutno korisnika/ca: samoposteno i 3 gosta.