Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
dobar gol daj i dzekin 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
postavljen na Dzekinu temuseha je napisao/la:dobar gol daj i dzekin
- Omerbavarac
- Kontakt:
I drugi Bosanceros u Wolfsburgu uvali gol. Cine veliku razliku od ostale kompanije.
Sve cestitke, sa zeljama da od sljedece sezone promijeni klub i da ponovo igra LP.
Sve cestitke, sa zeljama da od sljedece sezone promijeni klub i da ponovo igra LP.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hvalatravnik je napisao/la:postavljen na Dzekinu temuseha je napisao/la:dobar gol daj i dzekin
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
Misketu treba jos jedna asistencija do kraja i najbolji je asistent Bundeslige
- Principatus
- Kontakt:
Miske djeli titulu najboljeg asistenta Bundeslige sa Özilom, a od njega je korisniji za tacno jedan gol i time jedan scorer poen vise. Dakle Miske vec drugu godinu zaredom, kao i Dzeko, dokazuje svoj nevjerovatan kvalitet. Pored toga se nalazi na 4. mjestu najkorisnijih igraca Bundeslige i djeli to mjesto sa Robben i Barios. Dzeko je na prvom mjestu najkorisnijih igraca.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@ Principatus
Evo gledam statistiku(onu koju sam gledao i prošle godine) i tamo stoji:
Ozil 9 golova i 17 asistencija
Misimović 10 golova i 15 asistencija
A ukupno je na 5 mjestu najučinkovitijih igrača, ispred su Džeko, Kiessling, Kuranyi i Ozil.
Evo gledam statistiku(onu koju sam gledao i prošle godine) i tamo stoji:
Ozil 9 golova i 17 asistencija
Misimović 10 golova i 15 asistencija
A ukupno je na 5 mjestu najučinkovitijih igrača, ispred su Džeko, Kiessling, Kuranyi i Ozil.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Principatus
- Kontakt:
Ja sam gledao na oficijelnoj stranici i tu kazu da imaju obadvojica 13 asistencija i Miske da ima gol vise.
http://www.bundesliga.de/de/liga/scorer/index.php
Sve te stranice drugacije broje, naprimjer jedni broje izvucene jedanesterce, a drugi ne.
http://www.bundesliga.de/de/liga/scorer/index.php
Sve te stranice drugacije broje, naprimjer jedni broje izvucene jedanesterce, a drugi ne.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
U redu.
Ja sam pratio, kao i prošle i pretprošle godine, na DSF(sada ****), a tamo računaju izborene jedanaesterce kao asistencije. Sve u svemu, kako god da okreneš, odlična je statistika svih naših igrača, malo je samo Salihović zakazao, no to će on nadoknaditi sljedeće godine.
Ja sam pratio, kao i prošle i pretprošle godine, na DSF(sada ****), a tamo računaju izborene jedanaesterce kao asistencije. Sve u svemu, kako god da okreneš, odlična je statistika svih naših igrača, malo je samo Salihović zakazao, no to će on nadoknaditi sljedeće godine.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Nekako sam ubjedjen da ce Misimovic preci u Bayern! mada bi i Salke bio super klub za Misketa..
Sumnjam da ce u Bayern, sad im se vraca Kroos tako da su dobro pokriveni u veznom redu. Ali Schalke bi bio super za Misketa.bosnas_ je napisao/la:Nekako sam ubjedjen da ce Misimovic preci u Bayern! mada bi i Salke bio super klub za Misketa..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mozel ikako Spaha da ide sa njim, pa gdje god..Cartman je napisao/la:Sumnjam da ce u Bayern, sad im se vraca Kroos tako da su dobro pokriveni u veznom redu. Ali Schalke bi bio super za Misketa.bosnas_ je napisao/la:Nekako sam ubjedjen da ce Misimovic preci u Bayern! mada bi i Salke bio super klub za Misketa..
Zrvknut cu ja Magatha sutra, pa cemo vidjet.soko je napisao/la:Mozel ikako Spaha da ide sa njim, pa gdje god..Cartman je napisao/la:Sumnjam da ce u Bayern, sad im se vraca Kroos tako da su dobro pokriveni u veznom redu. Ali Schalke bi bio super za Misketa.bosnas_ je napisao/la:Nekako sam ubjedjen da ce Misimovic preci u Bayern! mada bi i Salke bio super klub za Misketa..

- Principatus
- Kontakt:
Steve McLaren, trener koji je ove sezone doveo Twente Enschede do prvaka Hollandske lige, postaje trener Wolfsburga.
Hajmo Miske kao i Dzeko hvatat se noge.Vrijeme.Principatus je napisao/la:Steve McLaren, trener koji je ove sezone doveo Twente Enschede do prvaka Hollandske lige, postaje trener Wolfsburga.
A McDonalds je dokazao koja je taraba kad sa onakvom repkom nije mogao proci.
Ebo holandsku ligu,tamo i Spalevic moze 30 golova zabiti

Bolje da su Tulica doveli

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Miske i Villareal, ima smisla. Koliko bi mu godila Spanska liga, ostaje pitanje, ali sa njegovom lucidnoscu svaki tim mora profitirati, bez obzira u kojoj ligi igrao. Ako zuta podmornica ima novac, ja se prvi slazem da tamo nastavi karijeru. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Rekao je Misimoviæ i što misli o reprezentaciji BiH.
"Tokom kvalifikacija ljudi su postali preeuforièni. U vrlo teškoj kvalifikacijskoj grupi ostvarili smo odlièan rezultat, no Portugal je u dokvalifikacijama bio prejak. Namjera nam je pokušati se sada plasirati na Euro 2012. i SP 2014. godine. Želimo u tome svakako uspjeti."
Što bi za to trebalo popraviti u i oko reprezentacije?, bilo je pitanje novinara.
"Prije svega, moraju se promijeniti stvari u Nogometnom savezu BiH. Rad ljudi zaposlenih u savezu nije profesionalan kao što bi trebao biti. Veæina nas internacionalaca nije navikla na to u svojim evropskim klubovima. Samo se na tom planu može izvuæi nekoliko postotaka neiskorištenog potencijala, koji æe nama igraèima omoguæiti bolje uslove i bolje okruženje", zakljuèio je Misimoviæ.
"Tokom kvalifikacija ljudi su postali preeuforièni. U vrlo teškoj kvalifikacijskoj grupi ostvarili smo odlièan rezultat, no Portugal je u dokvalifikacijama bio prejak. Namjera nam je pokušati se sada plasirati na Euro 2012. i SP 2014. godine. Želimo u tome svakako uspjeti."
Što bi za to trebalo popraviti u i oko reprezentacije?, bilo je pitanje novinara.
"Prije svega, moraju se promijeniti stvari u Nogometnom savezu BiH. Rad ljudi zaposlenih u savezu nije profesionalan kao što bi trebao biti. Veæina nas internacionalaca nije navikla na to u svojim evropskim klubovima. Samo se na tom planu može izvuæi nekoliko postotaka neiskorištenog potencijala, koji æe nama igraèima omoguæiti bolje uslove i bolje okruženje", zakljuèio je Misimoviæ.
BosnaE
A kako se igraci ponasaju? Je li se oni ponasaju kao u svojim klubovima? Ovdje ne mislim na Misimovica, nego na na primjer Spahica i Dzeku koji su prije utakmice protiv Portugala snimali neki kretenski Tv-show za Hayat zajedno sa Halidom Beslicem, umjesto da su u hotelu. Pa onda kad su Pjanic, Dzeko, Spahic, Bajramovic i jos neki bili u gradu noc prije polaska u Belgiju. Kad bi to uradili u svojim klubovima? Nikad! Neka prvo sebe pogledaju, pa neka onda pametuju.newton_heath_lyr je napisao/la:Rekao je Misimoviæ i što misli o reprezentaciji BiH.
Nebi uradili u svojim klubovima a bi u repci.
Razlog,razlika i lezi u onome o cemu Misimovic i prica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I oni imaju svoju odgovornost, i ako ce pametovat, bojkotovat, ucjenjivat, onda neka pokazu da nisu djeca pa da im neko mora visit iznad glave da bi se ponasali kao profesionalci.harishp je napisao/la:Nebi uradili u svojim klubovima a bi u repci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.