BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

harishp
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 21:31

hz1987 je napisao/la:Ljudi nemojte se zanositi da mi imamo bilo kakve šanse protiv Portugala.

10 razloga zbog kojih nema šanse da prođemo Portugal!!!
1. UEFAi je u interesu da ima atraktivnu repku na EURO 2012. Ma koliko mi bili simpatičnim, ali atraktivnija je ekipa Portugala na čelu sa CR07...
2. Sama skreaćenica CR07 dovoljno govori da je to brend i da je samom Realu u interesu zbog sponzora i prodaje svega i svačega da Portugal bude na završnici
3. EU je interes da ima svoju članicu na završnici jer to povlači navijače turiste sa većom platežnom moći - veća potrošnja novca iz džepa portugalca nego bosanca (ne gledaju oni dijasporu), manji problem sa navijačima
4. Sponzorima medijskim, gastronomskim i kojekakvim drugim je u interesu da svoje proizvode reklamiraju po portugalskim gradovima nego po bh gradovima, a s druge strane veći je novčani obrt od tv prava....
5. Pored ovih ključnih činjenica dolazimo i do one da su portugalci bez pomoći UEFAe favoriti na terenu neovisno o spletkarenjima.
6. Eto i da odigramo egal i da imamo povoljan rezultat u prvom susretu, dovoljno je da portugalci igraju prljavo u Zenici na 0:0 gdje će sudija da ima da blagi vjetar u leđa podjelom što više žutih kartona na obje strane. Sami znamo koliko je to fatalno po nas za uzvratni meč
7. Eto i da ostvarimo povoljan rezultat u Zenici 0:0, 1:1 ili pak 1:0, to neće biti dovoljno, jer definitivno će kod kuće imati još veću blagonaklonost sudija...
8. Pa dovoljno je u jednom meču da pusti 2-3 gruba - pogibljena faula Pepa nad Džekom i da neko od naših ispizdi i napravi jači faul na početku i fasuje crveni karton zasluženo (možda)...omjer snaga na terenu će presuditi.
9. Znamo koliko se portugalci mogu i znaju valjati i folirati po terenu. Ne sumnjam da će možda pokušati nekog našeg i potplatiti da ne igra kako treba...sport je prljav
10. Deseti i ključni razlog leži u činjenici da mi MOLIMO BOGA DA NAM SUDIJA SAMO POŠTENO SUDI U ZENICI...kud dalje???
Haj to reci Slovencima,grohotom bi se nasmijali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2011, 21:33

Stvarno je kvalitet na forumu jako opao u zadnje dane. Smorise ljudi sa ovim kako ce nas UEFA ubiti i zasto.
Sa sjajnim argumentima i dokazima koje sami oni razumiju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 14 okt 2011, 21:33

harishp je napisao/la:
hz1987 je napisao/la: 10. Deseti i ključni razlog leži u činjenici da mi MOLIMO BOGA DA NAM SUDIJA SAMO POŠTENO SUDI U ZENICI...kud dalje???
Pa sve si rekao...dovoljno je protiv rusa da su imali ovaj tretman za koji mi molimo godinama!
Zapitaj se gdje je Slovenija??? EU???

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 14 okt 2011, 21:34

hz1987 je napisao/la:Ljudi nemojte se zanositi da mi imamo bilo kakve šanse protiv Portugala.

1. UEFAi je u interesu da ima atraktivnu repku na EURO 2012. Ma koliko mi bili simpatičnim, ali atraktivnija je ekipa Portugala na čelu sa CR07...
2. Sama skreaćenica CR07 dovoljno govori da je to brend i da je samom Realu u interesu zbog sponzora i prodaje svega i svačega da Portugal bude na završnici
3. EU je interes da ima svoju članicu na završnici jer to povlači navijače turiste sa većom platežnom moći - veća potrošnja novca iz džepa portugalca nego bosanca (ne gledaju oni dijasporu), manji problem sa navijačima
4. Sponzorima medijskim, gastronomskim i kojekakvim drugim je u interesu da svoje proizvode reklamiraju po portugalskim gradovima nego po bh gradovima, a s druge strane veći je novčani obrt od tv prava....
5. Pored ovih ključnih činjenica dolazimo i do one da su portugalci bez pomoći UEFAe favoriti na terenu neovisno o spletkarenjima.
6. Eto i da odigramo egal i da imamo povoljan rezultat u prvom susretu, dovoljno je da portugalci igraju prljavo u Zenici na 0:0 gdje će sudija da ima da blagi vjetar u leđa podjelom što više žutih kartona na obje strane. Sami znamo koliko je to fatalno po nas za uzvratni meč
7. Eto i da ostvarimo povoljan rezultat u Zenici 0:0, 1:1 ili pak 1:0, to neće biti dovoljno, jer definitivno će kod kuće imati još veću blagonaklonost sudija...
8. Pa dovoljno je u jednom meču da pusti 2-3 gruba - pogibljena faula Pepa nad Džekom i da neko od naših ispizdi i napravi jači faul na početku i fasuje crveni karton zasluženo (možda)...omjer snaga na terenu će presuditi.
9. Znamo koliko se portugalci mogu i znaju valjati i folirati po terenu. Ne sumnjam da će možda pokušati nekog našeg i potplatiti da ne igra kako treba...sport je prljav
10. Deseti i ključni razlog leži u činjenici da mi MOLIMO BOGA DA NAM SUDIJA SAMO POŠTENO SUDI U ZENICI...kud dalje???
E jebli vas više razlozi.Ako je tako onda necemo ni igati.Reci cemo"portugal vam je atraktivnija ekipa,pa im prepuštamo mjesto na evropskom prvenstvvu.Idemo hrabro.Ako budemo zakinuti(očito)žalu ćemo se sudu u strazburu. :mrgreen:

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 14 okt 2011, 21:35

zlaya_tm87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Stvarno čovjek ne zna dal` da se smije il` da plače. Strašno!
YNWA!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 okt 2011, 21:35

e jesi nas utješio nema šta.... :lol: :lol: :lol: :lol:

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 14 okt 2011, 21:39

AlemC85 je napisao/la:
e jesi nas utješio nema šta.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne, ja samo kazem da nemamo tu sta traziti, a to ce se jos pokazati i u Zenici, zivi bili pa vidjeli...volio bih da ne bude tako, ali zutim ce nas u Zenici zaklati...ako bude tako, ja da sam na Papetovom mjestu u Portugal bi poveo najtalentiranije pjetlice do 12 godina pionire i odigrao mec sa portugalcima...cisto kao komentar na utakmicu protiv francuza i u Zenici...kad se špradaju sa nama da se i mi šprdamo sa njihovim takmičenjem!
To je moj stav...al i dalje sam mišljenja da mi sanjamo da nam sudija sudi pošteno...dalje ne treba raspravljati!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 okt 2011, 21:45

Gledam tekmu Portugal Bosna sta mislite da Ibricic igra desnog beka kod Cire je to igrao dobro ??

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 okt 2011, 21:49

zgembo89 je napisao/la:Gledam tekmu Portugal Bosna sta mislite da Ibricic igra desnog beka kod Cire je to igrao dobro ??
Ajd pogledaj tekmu jos jednom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 14 okt 2011, 21:51

zgembo89 je napisao/la:Gledam tekmu Portugal Bosna sta mislite da Ibricic igra desnog beka kod Cire je to igrao dobro ??
Cuj dobro,pa B.Alves mu se prisunjao iza ledja i postigao gol :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 21:53

hz1987 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
hz1987 je napisao/la: 10. Deseti i ključni razlog leži u činjenici da mi MOLIMO BOGA DA NAM SUDIJA SAMO POŠTENO SUDI U ZENICI...kud dalje???
Pa sve si rekao...dovoljno je protiv rusa da su imali ovaj tretman za koji mi molimo godinama!
Zapitaj se gdje je Slovenija??? EU???
Kakav tretman????
Ti pises o tome kako je Roki zasticen ko medvjed.
Pa Slovenci su ako se ne varam igrali cetiri puta u barazu a tri puta glat prolazili.
Nisu imali ni i od igraca da dobiju taj ''tretman''.Dva puta na svjetskom prvenstvu,tako da im taj EU nije bas plaho koristio.
Vec mentalitet kojeg mi nemamo,i to bas taj mi imamo koji si ti naveo,kukas prije nego sto si odvalio cekicem po svom prstu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 okt 2011, 21:59

Dylan Dog je napisao/la:
ma Bruno se igro zmire u djetinjstvu :D uzdrma precku,a i ore ibra ko traktor jest da je tad razvaljivo i u Hajduku

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 14 okt 2011, 22:04

Dylan Dog je napisao/la:
eh zato sam ja najsretniji sto on ne igra vise! jer cuo da je Ibricic cak kriv za 1-1 u Parizu!!!
ibro je nas Chack Norris!! :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 14 okt 2011, 22:06

harishp je napisao/la:Nije tema,ali faka
t nisam znao gdje bi napisao.
Gledao snimak tekme Irske i Armenije.Armenci ofirno zakinuti jer kao kobajagi golman igrao rukom izvan sesnaesterca iako je ocito da nije.Zbog toga su dobili crveni karton iako su opet poslije toga bili odlicni.
Hajde sto je sudija usrao ali me navijaci Irske razspizdili ko satro aplaudiraju na odluku sudije.
Mamicu im njihovu a znali su cmizdriti protiv Francuske. :evil:Sve je to ista bagra.
Ma ovo se vade na Ircima koliko samo mrzim te kompenzacije sudacke.Inace poslije Albanije nekad sam ovdje nesta pisao kontra Susica tad jedan od rijetkih koji ga je branio i tvrdio da moze si bio ti,pa eto da priznam svoju gresku,pogrijesio sam iako nekad izgleda onako smusen ipak je pokazao da je dobar trener.Eto da ne bude da nema ljudi koji ne priznaju svoje greske.

Inace gadi mi se ovo,koliko znam nema nosioca u baraza do prije 2 godine,ali tad Francuska,Portugal idu u baraz a i Svabe su bile blizu baraza i tad Platini i Kaiser skontali nosioce baraza.

Sad opet nosioci ali ovaj put nekim cudom nosioci nisu s Fifine liste nego neke fantomske na kojoj Irci imaju vise bodova od Turske.

Tesko ce bit trebamo se pripremit za njih 11,5 tj 11 plus sudija.A koja bi bili uzivancija nalakiranog vidjet da ostaje kuci.
Zadnja izmjena: dema, dana/u 14 okt 2011, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 14 okt 2011, 22:07

MOURINHO: TO JE VELIKA LAŽ

Nakon što su jučer španjolski, portugalski i njemački mediji objavili da će Jose Mourinho u baražu s klupe voditi Portugal, oglasio se i trener Reala.
Karizmatični portugalski stručnjak je na večerašnjoj press konferenciji rekao da su takva pisanja jedna obična laž.

"To je jedna velika laž. Nema logike. Jasno je i meni i Portugalskom savezu i Realu da je to neizvodivo. O tome se nikad nije niti razgovaralo, tako da tu priču konačno treba završiti", rekao je Mourinho.
Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 14 okt 2011, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 22:08

vrebac86 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:
eh zato sam ja najsretniji sto on ne igra vise! jer cuo da je Ibricic cak kriv za 1-1 u Parizu!!!
ibro je nas Chack Norris!! :mrgreen: :mrgreen:
Ibro bi se samo na to seretski nasmijao i rekao kao i Misketu''yebem i tebe i navijace'' :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 14 okt 2011, 22:16

vendeta87 je napisao/la:Ovako bi ja poceo prvu tekmu protiv Portugala:
Begovic

Vranjes Spahic Mravac Jahic

Rahimic Medunjanin

Lulic Pjanic Salihovic

Dzeko
zar je vec pocela sezona pisanja sastava za sledecu utakmicu reprezentacije da nije malo prerano za takve postove

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 okt 2011, 22:23

jednu jedinu sansu koju imamo protiv Portugala je da ih razbijemo i da im damo sto vise golova,budemo li promasivali zicere tesko nama....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 okt 2011, 22:31

Uloziti obavezno zalbu za onaj zuti karton Spahica !

Nadam se da ce mediji makar pokrenuti ovu pricu, ako se ne sjeti Bakovic & co. Mada ni zuti Pandze takodje nije regularan.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 22:37

Goalgetter je napisao/la:Uloziti obavezno zalbu za onaj zuti karton Spahica !

Nadam se da ce mediji makar pokrenuti ovu pricu, ako se ne sjeti Bakovic & co. Mada ni zuti Pandze takodje nije regularan.
Ovi su nasi iz saveza ponekad totalno inferiorni.
i fakat treba dignuti hampu medijima.Zasto ne i sa duplim sportom.
Nikad lakse se nebi dobio taj slucaj,jer uopste nije bilo kontakta Spahica.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.