Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Jack777Pott
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Ne se*ite vise. Meni je strasno zao Slobode, al nisu ju Zeljo i Velez izbacili, vec su ispali jer su ostvarili najlosije rezultate u ligi, zajedno s Kozarom. Sta da su zadnja dva kola bila zamijenjena, onda bi vam bio kriv Celik sto nije uzeo puni plijen u Gabeli i mozda Borac sto nije Slaviju jos vise natamburao i otvorio Slobodi opstanak racunajuci gol razliku. Gluposti pisete. Slobodi je odgovarao poraz GOSK-a, Leotara ili Slavije. U jednoj utakmici su sami sudjelovali, u ovoj sa Slavijom, ocemol sad napast Slobodu sto su 'pustili' Slaviji i tako osigurali opstanak Slaviji, a ne Slobodi? Bas svakakvih kombinacija ima, al jedna je ona prava, Sloboda je zasluzila ispast i zato je i ispala, a ja se nadam da ce vec sljedecu sezonu zasluzit da udju, te i uc u PL.mandraX je napisao/la:Sramite se i Velež i Željo!
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Sta mislite oce li komitet ovaj ista poduzimat u vezi danasnjeg kola..oni se furaju na neku postenu org. pa me zanima..
sta je neregularno?bezze je napisao/la:Sta mislite oce li komitet ovaj ista poduzimat u vezi danasnjeg kola..oni se furaju na neku postenu org. pa me zanima..
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nick je napisao/la:sta je neregularno?bezze je napisao/la:Sta mislite oce li komitet ovaj ista poduzimat u vezi danasnjeg kola..oni se furaju na neku postenu org. pa me zanima..
Eto nije nista..boze sacuvaj...
ja pregledah nekoliko puta, ne mogu da skontam na šta misliš, jel na tribinama oni na početku, nisam skontao fakat, meni izgleda ko leotarovi neki navijači il štaaleksandar_veliki je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;nick je napisao/la:sta je neregularno?bezze je napisao/la:Sta mislite oce li komitet ovaj ista poduzimat u vezi danasnjeg kola..oni se furaju na neku postenu org. pa me zanima..
Meni bi ovaj snimak bio i vise nego dovoljan da se pokrene istraga.
sad odgleda pregled.... GOŠK po meni u lude dvije minute došao do preokreta i nimalo se neda naslutiti da je Velež htio dati bodove ili da je bio dogovor.... gledajuć komplet tekmu Velež puno bolji i ovakve utakmice se dešavaju jbga... GOŠK mnogo motiviraniji pred kraj utakmice, pogotovo kad su dali prvi gol i uz tu euforiju su i preokrenuli....
po meni čista utakmica.... ona u Trebinju totalna suprotnost i vrlo ofirno Željino puštanje utakmice Leotaru!
po meni čista utakmica.... ona u Trebinju totalna suprotnost i vrlo ofirno Željino puštanje utakmice Leotaru!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- MinjonKocka
- Kontakt:
kakav crni Gušo? Branilo dijete što je tri utakmice dosad branioNimla_RZ je napisao/la:Gušo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ali ipak ubiće ih Amar za ovu neozbiljnost

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
pa kad ispitivao, najsumnjivija utakmica bi bila Slavija- Sloboda, jer je baš čudno da se igrači Slobode ponašaju onako a znaju da im gori pod nogama...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Jesi vidio Guše, tolko se smanjio došo isto BukvićNimla_RZ je napisao/la:Gušo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- MinjonKocka
- Kontakt:
upravo tako! Nisu imali nijedan šut u okvir golamuXmania je napisao/la:pa kad ispitivao, najsumnjivija utakmica bi bila Slavija- Sloboda, jer je baš čudno da se igrači Slobode ponašaju onako a znaju da im gori pod nogama...

a ruku na srce nije baš Slavija toliko jaka da joj se ne može pucat na gol!
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Koji god da je ofirno je branio, pogotovo ovaj drugi gol.
Čelik Zenica 1945
Iz prve ruke ti kažem da su ovi željini povraćali po autobusu, mamurni, pjani, vidio si i sam u Tuborgu, oni nisu mogli stajat, a ne hodat, pitaj Brke sutra vidit ćeš šta je bilo, al nije smio da stavi juniore jer bi onda tek svi rekli da je š.upak, al evo i ovako ispade ofirno, polupijani i mamurni ne uzeše bod i odmah linč, al šta ćeš, ja sve to razumijem fakataleksandar_veliki je napisao/la:blavor, zar i ti sine brute
-
- Kontakt:
Ko je Slobodi kriv što su već 5 godina u k...u i što se svake godine skoro bore za opstanak? GOŠK,Velež,Željo,Slavija,Leotar???Ne...krivi su ljudi što vode taj klub..taj klub bi se trebao svake godine boriti minimun za Evropu a ne strijepiti za opstanak,i ispasti na kraju krajeva...
Najlakše je tražiti krivce u drugima...pa na kraju krajeva,što nisu danas zapeli pa bar dali gol toj Slaviji???Nego čekali da Velež i Željo odrade za njih...e **** ga..A i ruku na srce,taj GOŠK možda dolazi iz sela pored Čapljine,ali su ljudi igrali sigurno ljepši fudbal od Tuzlaka.Pa ispadao je i Velež i Borac,pa su se vraćali..Svaki klub ima uspone i padove,to je normalna stvar.

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- spielführer_21
- Kontakt:
Čini mi se da Bukvić ne pije alkohol nikako, a on napravi 2 katastrofalne reakcijeblavor je napisao/la:Iz prve ruke ti kažem da su ovi željini povraćali po autobusu, mamurni, pjani, vidio si i sam u Tuborgu, oni nisu mogli stajat, a ne hodat, pitaj Brke sutra vidit ćeš šta je bilo, al nije smio da stavi juniore jer bi onda tek svi rekli da je š.upak, al evo i ovako ispade ofirno, polupijani i mamurni ne uzeše bod i odmah linč, al šta ćeš, ja sve to razumijem fakataleksandar_veliki je napisao/la:blavor, zar i ti sine brute

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ma nije do Bukvića, pa ovi iz odbrane stoje ko leševi, frajer mu sam glavom na pet metara, po meni nije mali kriv ni za jedan go, vidio si odbrane, ko da ih nemaspielführer_21 je napisao/la:Čini mi se da Bukvić ne pije alkohol nikako, a on napravi 2 katastrofalne reakcijeblavor je napisao/la:Iz prve ruke ti kažem da su ovi željini povraćali po autobusu, mamurni, pjani, vidio si i sam u Tuborgu, oni nisu mogli stajat, a ne hodat, pitaj Brke sutra vidit ćeš šta je bilo, al nije smio da stavi juniore jer bi onda tek svi rekli da je š.upak, al evo i ovako ispade ofirno, polupijani i mamurni ne uzeše bod i odmah linč, al šta ćeš, ja sve to razumijem fakataleksandar_veliki je napisao/la:blavor, zar i ti sine bruteBiće da je loš golman, to je još gore nego da je pustio
- spielführer_21
- Kontakt:
Dobro, kod prvog nije mogao puno, ali kod drugog ipak je.. Nije ni bitno, neka je tako kao što ti kažeš, opet im ne služi na čast takvo ponašanje. Ako si profesionalac, budi to do kraja, a na tome je morao i Amar insistirati. Ne možeš doći pijan na dan utakmice, gdje je strah od trenera, strah od kazni?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Kaznit će njih brko, u to ne sumnjaj, vjeruj mi ovi što su igrali tekmu najmanje će 10 milja KM zajedno iskeširat, eto upamtispielführer_21 je napisao/la:Dobro, kod prvog nije mogao puno, ali kod drugog ipak je.. Nije ni bitno, neka je tako kao što ti kažeš, opet im ne služi na čast takvo ponašanje. Ako si profesionalac, budi to do kraja, a na tome je morao i Amar insistirati. Ne možeš doći pijan na dan utakmice, gdje je strah od trenera, strah od kazni?
Sta ih brko ima kaznjavati, kad je on reziser danasnje bruke...blavor je napisao/la:Kaznit će njih brko, u to ne sumnjaj, vjeruj mi ovi što su igrali tekmu najmanje će 10 milja KM zajedno iskeširat, eto upamtispielführer_21 je napisao/la:Dobro, kod prvog nije mogao puno, ali kod drugog ipak je.. Nije ni bitno, neka je tako kao što ti kažeš, opet im ne služi na čast takvo ponašanje. Ako si profesionalac, budi to do kraja, a na tome je morao i Amar insistirati. Ne možeš doći pijan na dan utakmice, gdje je strah od trenera, strah od kazni?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.