Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la dubrava » 24 avg 2013, 21:55

Poluvrijeme, 1:0 za Istru.
Loše, loše, preloše igramo. Najlošije poluvrijeme u prvenstvu. Prva šansa i udarac u gol tek u 29. minuti, to sve govori. Na kraju, u 45.min. zicer Andrijaševića i promašaj, puca u golmana pravo. Gleda u pod umjesto da gleda ispred sebe.
Istra se postavila jako visoko, agresivni su,borbeni i zasluženo vode. Pamić je jako dobro postavio ekipu i pročitao je u cijelosti kako Hajduk igra i i kako treba igrati protiv Hajduka. Od Hajduka nismo vidjeli još praktički ništa osim te šanse Andrijaševića na kraju. Pašalić direktan krivac za prvi gol, izgubio loptu na sredini terena i predao je Horvatu koji je napravio lijepu akciju za školski gol.
Previše se griješi i igra nonšalantno. Nema agresivnosti, sterilni su, beskrvni. Vršajević ni ne gleda di ubacuje, Pašalić i Sušić griješe u pasevima, Jozinović ne može probiti po strani, a napad započinjemo na 20m od vlastitog gola. Maglica i Bencun koji igraju u napadu ni ne mogu do lopte..
Za nadati se boljem 2. poluvremenu jer ovo je jako slabo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 24 avg 2013, 21:58

@dubrava - sto nema Kuasija veceras ?

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 avg 2013, 22:25

arelinho je napisao/la:@dubrava - sto nema Kuasija veceras ?
Kouassi je ozlijeđen, nema ga već neko vrijeme. Trebao bi biti spreman do Dinama, al prvo treba ova gostovanja proći.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 24 avg 2013, 23:01

pogleda i ja utakmicu meni dragog hajduka i vidjeh tugu i ocaj živi :roll: kakvi su ono napadaci, pa adilovic je van basten za njih :D

jedino onaj mujak/mujan kak se zove što je kao nešto pokazao što lici na igraca. ovaj hajduk titulu ne bi uzeo ni da se dinamo ispiše iz lige :oops:
nema potpisa

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 24 avg 2013, 23:07

Adilovic je za Maglicu space shuttle :D

Jednostavno nemamo kvalitetu,daj Boze da uspijemo izboriti Europu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 24 avg 2013, 23:13

Nije Istra losa ekipa tako da ovaj poraz ne treba doziviti tragicno. Od Lokomotive poraz isto ne bi bio tragican dok recimo od Osijeka bi bio. Glupo je stavljat pritisak na Hajduk da moraju osvojiti prvenstvo ili kup kada realno nemaju kvalitete za to da su svi na broju cijelo prvenstvo

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 25 avg 2013, 02:50

dubrava je napisao/la:Poluvrijeme, 1:0 za Istru.
Loše, loše, preloše igramo.
Morao sam. :mrgreen: Prepoznat ces zasto. :P
...Život za Široki...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 avg 2013, 12:58

ŠB_Fidelis je napisao/la:
dubrava je napisao/la:Poluvrijeme, 1:0 za Istru.
Loše, loše, preloše igramo.
Morao sam. :mrgreen: Prepoznat ces zasto. :P
Da, znam zašto, ali nekorektan si jer vadiš iz konteksta. Hajduk je sinoć odigrao loše i to je činjenica. Nije bilo točne pas igre, nije bilo tečnosti u igri, nije bilo probijanja po bokovima, nije bilo agresivnosti, stvaranja šansi. Najlošija predstava Hajduka u dosadašnjih 6 utakmica u prvenstvu, i to je činjenica. Naravno da ovakva ekipa ima pravo jednu (i više njih) utakmicu odigrati loše, kao što i Dinamo u prvenstvu odigra loše i izgubi (npr. jučer protiv Slavena, ali Dinamo na iskustvo dobija ovakve tekme koju Hajduk nije dobio), jer to je i za očekivati i to je normalno, pogotovo kad se uzme u obzir da je u veznom redu igrač od 18 godina kojem je ovo tek 5 utakmica za seniore (Pašalić), a koji bi trebao biti glavni play i vođa. Ovoj ekipi Hajduka kad izostane jedan igrač iz prvih 11 to je ogroman problem, a sinoć su falila trojica takvih ( Caktaš, Mikanović i Kouassi). Nisu to nikakve izlike već jedna gola realnost koja se znala i prije početka prvenstva. I naravno da je moralo doći do jedne loše utakmice gdje je kompletna ekipa podbacila. Bit će ih još takvih. I zato izvlačiš riječi iz konteksta i nisi fer, prije svega jer dosadašnje partije Hajduka su bile na jednom jako visokom nivou (i protiv te "tvoje" Rijeke i Splita, Slavena i Dragovoljca). Toliko :P
Što se tiče sinoćnje utakmice, budući da sam otišao van odmah poslije tekme nisam mogao komentirati pa da sad iznesem kratko viđenje. Drugo poluvrijeme je bilo mrvicu, al samo mrvicu bolje od prvog što se tiče Hajduka. Istra se povukla što je bilo i logično i igrala na kontre, a Hajduk je bio nešto angažiraniji, ali bez neke prave stvorene šanse. Pucali su i Sušić i Vršajević blizu, ali pored gola, a najbolju šansu u 2.pol. je imao Jozinović kada je iskosa sa desetak metara pucao ravno u golmana. S druge strane, iz jedne kontre Istra je mogla i povisiti vodstvo kada su nakon lijepe akcije po desnoj strani pogodili stativu.
Pamić je odlično pripremio ekipu (ko što Insect Terminator reče, Istra je jedna dobra ekipa, smijali se vi tome ili ne), zatvorio sve prilaze golu, a Hajdukova igra (u 2.pol.) svodila se na jalova dodavanja i pokušaje do 30metara. Igrali su čvrsto, agresivno, timski, upravo onako kako je Hajduk igrao do sada, s tim što su šansu vrebali u kontrama. Jednu su takvu i iskoristili. Pamić je pročitao Tudora i to je to. Zasluženo su pobijedili.
Sad se ide na Lokomotivu, u srijedu je zaostala tekma u prvenstvu. Kvalitetniji su Lokosi, ali idemo pokušati iznenaditi, idemo igrati i pobijediti!!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 25 avg 2013, 13:07

Insect_terminator je napisao/la:Nije Istra losa ekipa tako da ovaj poraz ne treba doziviti tragicno. Od Lokomotive poraz isto ne bi bio tragican dok recimo od Osijeka bi bio. Glupo je stavljat pritisak na Hajduk da moraju osvojiti prvenstvo ili kup kada realno nemaju kvalitete za to da su svi na broju cijelo prvenstvo
Slažem se.
Iako ja ne bih rekao da ova ekipa Hajduka nema kvalitete. Ima, ali potrebno je da ovi mladići sazriju (Pašalić, Mujan, Kiš, Mikanović, Milić, Jonjić, Bencun, Tomičić) da dobiju iskustvo koje je neophodno. Pred Hajduk nije stavljen imperativ ni osvajanja prvenstva ni kupa, jer s ovakvom trenutnom kratkom klupom pored Dinama to spada u SF. Ali ja sam siguran da će ti mladići iz utakmice u utakmicu rasti i sazrijevati i bez obzira na greške i dječje bolesti kojih će biti još, da će kvalitetno odigrati prvenstvo.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 25 avg 2013, 13:09

Koliko samo fale Caktas i Kouassi...

HRHB

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 25 avg 2013, 14:42

dubrava je napisao/la:
Insect_terminator je napisao/la:Nije Istra losa ekipa tako da ovaj poraz ne treba doziviti tragicno. Od Lokomotive poraz isto ne bi bio tragican dok recimo od Osijeka bi bio. Glupo je stavljat pritisak na Hajduk da moraju osvojiti prvenstvo ili kup kada realno nemaju kvalitete za to da su svi na broju cijelo prvenstvo
Slažem se.
Iako ja ne bih rekao da ova ekipa Hajduka nema kvalitete. Ima, ali potrebno je da ovi mladići sazriju (Pašalić, Mujan, Kiš, Mikanović, Milić, Jonjić, Bencun, Tomičić) da dobiju iskustvo koje je neophodno. Pred Hajduk nije stavljen imperativ ni osvajanja prvenstva ni kupa, jer s ovakvom trenutnom kratkom klupom pored Dinama to spada u SF. Ali ja sam siguran da će ti mladići iz utakmice u utakmicu rasti i sazrijevati i bez obzira na greške i dječje bolesti kojih će biti još, da će kvalitetno odigrati prvenstvo.
Sigurno igraci nece iz utakmice u utakmicu biti losiji nego je stvar sto svi klubovi u prvenstvu iz utakmice u utakmice ce biti bolji i ocekivat je da ce i Dinamo prosipat bodove pa tako i Hajduk samo ono sto ja recimo vidim kada bacim pogled na SD je da to ljudi pretragicno dozivljavaju. Odmah je Tudor ****, Brbic majmun, svi na polje i tako.
Pogled na tablicu sugerira da Hajduk igra iznad mogucnosti jer gledajuci kadar 4,5 mjesto bi bila realnost :)

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 avg 2013, 18:53

HT Tika taka za 0-2 u Zagrebu,Magla razvaljuje :D

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 avg 2013, 19:58

Pobjeda 3-1 protiv Dinama 2

Sjajna utakmica,dosta zicera se opet promasilo,Maglica,Mujan i Andrijasevic najbolji danas,Vrsajevic napokon odigrao pristojnu utakmicu

Mali Maloku pokazao da se na njega itekako moze racunati

HRHB

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 28 avg 2013, 20:01

odlicna partija bilih,posebno je Maloku iznenadio,ako nista Praliji kapa do pada makar samo sto je nejga doveo!Maloča digao formu i stvarno bi volio da ga dobro unovcimo i da on lijepo zaradi zasluzio je!avdo susic franko odlicni danas,nadam se da Tudor vise nikad nece forsirat Franka i Susica na krilima jer ubijaju u sredini terena!

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 28 avg 2013, 20:01

Maloku bi mogao biti veliki igrac, vec u prvim minutama u seniorskoj konkurenciji pravi "dar-mar"

slika

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 28 avg 2013, 20:02

Ja prvo mislio da je Kouassi na terenu :lol:

Mali je bio u Juventusovom kampu na pocetku godine,vec se vidi da ima potencijal,steta za onaj promasaj,nije trebao pucati vanjskom

HRHB

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 28 avg 2013, 20:05

Bravo najveći hrvatski klube :!: :!: :!:
3 boda su tu, idemo dalje :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 28 avg 2013, 20:46

Hajduk, ooo kolikoo volim ja tvoje pobjede, ma igraj muški i kad te ne ide, Haaajduk, bez tebe moj je život nesretan, jer ja živim za samo jedan san, Haaaajduuuk jer mom životu smisao si ti, uz tebe vječno su tvoji Splićani (i bosanci i purgeri i slavonci i hercegovci i istrijani i čitav svijet :D )

evo sad s tekme, mokar ko pas i što je najbitnije nisam dobio batina, oouje :P :D

neam sad vremena za pisati, poslije ću, samo jedna stvar; Bravo dečki!!!!!!!!!!!

8-)

p.s. btw, rekoše mi ovi moji frendovi da sam stalno bio u kadru, hahaha, mogli ste me vidjet :lol:

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 28 avg 2013, 21:42

slika
lijepo

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 29 avg 2013, 11:57

HARIS BUKVA NOVI IGRAČ HAJDUKA!

Dvadesetpetogodišnji veznjak Haris Bukva novi je igrač Hajduka! Ovaj bivši mladi austrijski reprezentativac rođen je u Foči, no austrijski je državljanin koji je ponikao u Paschingu. Najveći broj nastupa, više od 70, upisao je za Sturm, a posljednji mu je klub LASK iz Linza.

Od 2005. godine je igrao austrijsku ligu, a bio je i član mlade reprezentacije.

- Velika mi je čast što sam potpisao ugovor za Hajduk. Odrastao sam i igrao u Austriji, no znam puno o Hajduku. Cilj mi je nametnuti se treneru Igoru Tudoru i što prije se uklopiti u svoju novu momčad - kazao nam je jutros u Zagrebu novi igrač Hajduka koji se neće odmah priključiti svojim suigračima. Dok Hajduk bude u Slavoniji, Haris će preseliti iz Austrije u Split, te će u ponedjeljak biti predstavljen novim igračem u kadru Igora Tudora.

slika

HRHB

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.