Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Jooojj sto me nervirra ovaj Spaho,covjek sto moze govorit EVO SANSE,to nemoze niko.. neznam ko mu dozvoli da komentarise ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sto ovaj Spaho moze jest g.ovana to ne moze niko, nadam se da mu je ovo posljednji put da komentira utakmice nogometne reprezentacije
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Marijan majka !!!!!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Onaj komentator sinoć što je na RTRS-u prenosio utakmicu između Srbije i Estonije je bog, u jednom momentu kaže:
"Estonija je najubjedljiviji poraz od kako je postala doživjela rezultatom od 6:0 (nemogu se sad sjetiti od koga) a ni na kraj pameti mu nije da je ta Estonija prošle godine izgubila od BiH rezultatom 7:0. Izgleda da mu je bilo teško spomenuti Bosnu u momentu kada je Srbija gubila. A prenosi utakmicu ko da su mu svi pomrli.

"Estonija je najubjedljiviji poraz od kako je postala doživjela rezultatom od 6:0 (nemogu se sad sjetiti od koga) a ni na kraj pameti mu nije da je ta Estonija prošle godine izgubila od BiH rezultatom 7:0. Izgleda da mu je bilo teško spomenuti Bosnu u momentu kada je Srbija gubila. A prenosi utakmicu ko da su mu svi pomrli.

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
retardirani izrodi komentatorski, IGRAC SA BROJEM 9
odakle je huseine taj komentator, jeli srbijanski il' sa davidoviceve televizije?
odakle je huseine taj komentator, jeli srbijanski il' sa davidoviceve televizije?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Spaho je sinoć bio kriminalan. U 55.-oj minuti primijetio da je Pandža zamijenio Mravca, bio je na "povuci-potegni" sa ulaskom Begovića("ne znam je li ono Begović na golu umjesto Hasagića". Jeste. Nije"), a o njegovim glupostima tokom cijelog prenosa je suvišno raspravljati. Jbt, ljudi napadaju, a on i dalje priča o nekim Šiptarima iz osamdesetih, te ne misli uopšte prekinuti tu priču. Pobogu, nije ovo dokumentarac o njima, jbg život. Prati malo i dešavanja na terenu.
Nego, je li onaj gost u studiju ustvari zaposlenih BHT-a? Pa lik je lafo neki stručni komentator, a ne zna rečenicu sastaviti...Da ne govorim o drugim glupostima koje je laprd'o zajedno sa Kristićem.
I, Spaho, bilo je namjerno igranje rukom, nije ga lopta "slučajno pogodila" kao što si ti to u nekoliko navrata rekao.
Nego, je li onaj gost u studiju ustvari zaposlenih BHT-a? Pa lik je lafo neki stručni komentator, a ne zna rečenicu sastaviti...Da ne govorim o drugim glupostima koje je laprd'o zajedno sa Kristićem.
I, Spaho, bilo je namjerno igranje rukom, nije ga lopta "slučajno pogodila" kao što si ti to u nekoliko navrata rekao.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Evo dole je članak o komentatoru koji je sinoć na RTRS-u prenosio utakmicu Srbija - EstonijaK.R.C je napisao/la:retardirani izrodi komentatorski, IGRAC SA BROJEM 9
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100613067
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
to je onaj isti DEBIL sto nije htio reci Kodrino ime,
pretpostavljo' sam da samo može ovaj IDIOT da se ne sjeti rezultata protiv estonije. Smeće fašističko
pretpostavljo' sam da samo može ovaj IDIOT da se ne sjeti rezultata protiv estonije. Smeće fašističko
Spaho sinoc, kad je ona zadnja polusansa bila, dreknu se kao da je gol, kad tresnu nesto, ja kontam da mi nije u kuci, kad Spaho govori: izvinite postovani gledaoci vjerovatno ste culi ali pala mi je stolica kad sam naglo ustao

Ma dobro, to je bar bilo simpa... Al ona tragikomedija oko Begovica...drH je napisao/la:Spaho sinoc, kad je ona zadnja polusansa bila, dreknu se kao da je gol, kad tresnu nesto, ja kontam da mi nije u kuci, kad Spaho govori: izvinite postovani gledaoci vjerovatno ste culi ali pala mi je stolica kad sam naglo ustao![]()
![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Gledam juce mladu repku Hrvatske protiv Spanije...i 0:3 zavrseno i sad analiziraju...Kaze komentator : Presudni trenutak se desio u 14 minuti kada se ozljedio Rakitic,mi mu zelimo sto sporiji oporavak
ali samo je nastavio dalje,nije se na to ni obazirao 

A C A B !
meni opet ostalo u sjećanju kad reče ušao je Dalibor Pandžalejla je napisao/la:Ma dobro, to je bar bilo simpa... Al ona tragikomedija oko Begovica...drH je napisao/la:Spaho sinoc, kad je ona zadnja polusansa bila, dreknu se kao da je gol, kad tresnu nesto, ja kontam da mi nije u kuci, kad Spaho govori: izvinite postovani gledaoci vjerovatno ste culi ali pala mi je stolica kad sam naglo ustao![]()
![]()

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slušajte ovog` kralja na sport klubu..
Karev !
Karev !

sam Carewu je rekao da se tako izgovara njegovo ime...OTNYS_YNWA je napisao/la:Slušajte ovog` kralja na sport klubu..
Karev !
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:sam Carewu je rekao da se tako izgovara njegovo ime...OTNYS_YNWA je napisao/la:Slušajte ovog` kralja na sport klubu..
Karev !

Jeste li primjetili da i komentator BHT-a upotrebljava rijec DOMINACIJA u istoj recenici sa Arsenalom ??
Meni sumnjivo.

Meni sumnjivo.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
-
- Kontakt:
lejla je napisao/la:Jeste li primjetili da i komentator BHT-a upotrebljava rijec DOMINACIJA u istoj recenici sa Arsenalom ??![]()
Meni sumnjivo.
cikcanga ima svoje prste svugdje
- Nail for Real
- Kontakt:
Mislis Paja? 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
-
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:Mislis Paja?
ciki pa paja
ma to je standardno kad englezi izgovaraju tako, naši komentatori prekopiraju i tu je problem. Zamisli da ne znamo kako njemački komentatori izgovaraju Ballack-ovo ime pa i mi bi govorili Majkl. Eh pošto nas većina ne prati norveške komentatori i njihove tekme ne možemo to ni znati.OTNYS_YNWA je napisao/la:Raul_64 je napisao/la:sam Carewu je rekao da se tako izgovara njegovo ime...OTNYS_YNWA je napisao/la:Slušajte ovog` kralja na sport klubu..
Karev !Od kad znam za njega Kerju je.
It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.