slazem seGerrard je napisao/la:Izgubili , lose igrali , bit ce bolje , idemo dalje i to je to , sto prije se okrenuti Premiershipu
Shvatio sam da nista ne mogu promjeniti tako da sam se okrenuo sljedecoj tekmi
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
skrtel- ivanovic je pobjegao alonsu kod prvog gola a kod drugog je kriv gerrardLFCBiH je napisao/la:Chelsi sasvim zasluzeno i vise nego zasluzeno pobjedio jednostavno ove sezone nisam chelsi gledao u boljem izdanju ..
Sta reci za nasu igru ponadao sam se dobroj igri i dobrom rezultatu posle onog gola Toressa ali od samog pocetka se vidjelo da je chelsi krenuo ofanzivno i da nece to sve biti tako lako ...
Sta reci za nase igrace moje misljenje ovako :
Reina - pdlican ni kod jednog gola nije imao sanse nesto uraditi cak sta vise spasio nas je goreg poraza
Caragher - odigrao veoma dobru utakmicu i spasio siguran gol
Skrtel - Katastrofa onako dozvoliti da mu bjezi anonimus Ivanovic i uz to jos mnogo mnogo nesigurnosti
F.Aurelio - iako ga mnogi kritikuju mislim daje svoj zadatak odradio sasvim solidno
Arbeloa - Lose totalno lose puhalo je po njegovoj strani jednostavno nije ga nigdje bilo .
Alonso - Totalno lose uputio je dva suta jedan u prvom poluvremenu katastrofalan drugi u drugom poluvremenu koliko toliko bolji.
Lucas Leiva - Uzas previse greski u pasovima nesigurnost malo presjecenih lopti ni u snu nemoze biti zamjena Masceranu
Gerard - Nije odavno pruzio losiju utakmicu
Kuyt - Borben kao i uvijek i mislim daje veceras bio jedan od boljih pojedinaca
Toress - Dao gol pokusavao imao je dvije dobr poluprilike u kojima je igrac njegovih kvaliteta morao drugacije reagovati sve u svemu nije pokazo sta zna i moze ..
Dosenna - Veceras cisti promasaj covjek je svaku loptu koju je dotakao poklonio protivniku
Babel - Jos jednom nije imao vremena pokazati i dokazati svoje vrijednosti..
Sve u svemu jedno od losijih izdanja Liverpoola u ovoj sezoni i mislim da smo ovim porazom zavrsili sa LP i trebamo se posvetiti EP i pokusati bar tu nesto uraditi..
aurelio- citavo vrijeme je izgledao kao da je zalutao na teren, previse gresaka, nepotrebnih faula
za ostalo potpis
Sarajevo i Liverpool
Zao mi liverpula sto jest,jest jer Celski i M.U organski nemogu.
Hajde makar nada ostaje da ce Porto skinuti ferguson dinasty.
A Celski upada od Barcelone.
Niko nije skontao sta trener znaci jednom klubu ili jeste ali svi sute
Hajde makar nada ostaje da ce Porto skinuti ferguson dinasty.
A Celski upada od Barcelone.
Niko nije skontao sta trener znaci jednom klubu ili jeste ali svi sute

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- reds_forever
- Kontakt:
da smo barem primili neke extra golove,vec smo primili golove da naivniji ne mogu biti,igraci chealsija su probijali sa strana,nasi su igraci bili uzasno spori,nece da pridju igracima na 2 metra,ma ni da im pokusaju otet loptu,okrenut se sad blackburnu i onda na bridgeu pokusati nemoguce
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
idemo narode malo potpore,nis nije izgubljeno
prvo poluvrijeme smo bili bolji od njih alm u drugom smo primili dva glupa gola,al nema veze
skrtel je odlican igrac, jedina mu je mana skok igra jer svaki go iz prekida je na gresku skrtela(skoro svaki)
no revans ce biti bolji ako pritisnemo ko i sinoc i damo go u ranom toku utakmice,imamo veliku sansu da prodjemo dalje
prvo poluvrijeme smo bili bolji od njih alm u drugom smo primili dva glupa gola,al nema veze
skrtel je odlican igrac, jedina mu je mana skok igra jer svaki go iz prekida je na gresku skrtela(skoro svaki)
no revans ce biti bolji ako pritisnemo ko i sinoc i damo go u ranom toku utakmice,imamo veliku sansu da prodjemo dalje
mozda, znam da sam vidio da je kraj gerrarda skocio i dao gol, a odakle je dosao nisam bas upratioGerrard je napisao/la: Nisi dobro vidio kod drugog gola Gerrard se slucajno nasao do Ivanovica koji je prethodno pobjegao jednom igracu Liverpoola
Gerrard nije cuvao Ivanovica koliko sam vidio kod drugog gola je Arbeloa ili opet Alonso dozvolili da im covjek napravi prostor
Sarajevo i Liverpool
Dobro propusti se dese tako da kod prvog gola koliko sam ja vidio Skrtel je sttajo ko stativa dok je ivanovic trckao i bjezao alonsu samo metar naprijed da je skrtel iskoracio i usao u skok mislim da nebi bilo gola ...
Sve u svemu idemo dalje vjerujte ljudi iako ovaj poraz boli meni je bitnije da se nesto napravi u EP i treba sad prvenstveno gledati da se ne napravi kiks protiv Blackburna pa onda na stanford..
Ja sam ipak optimista iako je uzvratna utakmica nemoguca misjia ali kad smo realu uvalili 4 i scumu uvalili 4 pa zasto nebi uvalili chelskiju 5 cista matematika imamo mi igrace i imamo ekipu koja to moze napraviti ..Takodje mislim da je onaj zuti karton Teryja nasa velika sansa svi znamo staje chelskijeva odbrana bez Teryja tako da se imamo pravo nadati ako nista bar pobjedi na stanfordu ....
Sve u svemu idemo dalje vjerujte ljudi iako ovaj poraz boli meni je bitnije da se nesto napravi u EP i treba sad prvenstveno gledati da se ne napravi kiks protiv Blackburna pa onda na stanford..
Ja sam ipak optimista iako je uzvratna utakmica nemoguca misjia ali kad smo realu uvalili 4 i scumu uvalili 4 pa zasto nebi uvalili chelskiju 5 cista matematika imamo mi igrace i imamo ekipu koja to moze napraviti ..Takodje mislim da je onaj zuti karton Teryja nasa velika sansa svi znamo staje chelskijeva odbrana bez Teryja tako da se imamo pravo nadati ako nista bar pobjedi na stanfordu ....
igraci chelsea su bili ubojti, posebno u drugom poluvremenu, nasi bekovi i krila nista dobro nisu napravili citavo to drugo poluvrijeme, posebno lijeva strana, gdje sa se nadao nekoj dobroj akciji, sve u svemu lose, lose, onakav igrac kao torres ne smije onako lose da se snalazi u igri jedan na jedan.
alonso, vrijeme je da se ide

alonso, vrijeme je da se ide

igrale su dvije trenutno najbolje ekipe na svijetu, mislim da je presudio bolji vezni red kod čelzia
presudio je trener i to je todzenidm je napisao/la:igrale su dvije trenutno najbolje ekipe na svijetu, mislim da je presudio bolji vezni red kod čelzia
You are someone else I am still right here
takodje mislim da je vezni red presudio , balak i esien razbijaci koji i u ofanzivi mogu mnogo toga napraviti, a o lampardu ne treba previse rijeci trositi
vezni red celzija je bio prejak sinoc, vjerovatno glavni razlog za to je neigranje mascha, koji je nezamjenjivfera je napisao/la:presudio je trener i to je todzenidm je napisao/la:igrale su dvije trenutno najbolje ekipe na svijetu, mislim da je presudio bolji vezni red kod čelzia
sigurno i hiddink ima velike zasluge za pobjedu, ali ne moze se rafa kriviti za ovaj poraz, nije on kriv sto niko nije pokrivao ivanovica kod kornera, zato su krivi igraci
Sarajevo i Liverpool
- reds_forever
- Kontakt:
mi u posljednje vrijeme imamo velikih problema u odbrani kornera,ali,mislim ...kad jednom ti daju gol iz kornera,pa jos kad protivnik imamo nekoliko izglednih sansi iz kornera,onda je jasno da se kod kornera treba bolje reagovati,a mi to sinoc nismo uradili,ponavljali smo greske,mislim da imamo sansi za prolazak,ali jedino sa igrom koja ce biti najbolja u zadnjih nekoliko sezona,kad je liverpool u pitanju,cuda su moguca,i zaista igraci celzija su nasu odbranu bacali kako su zeljeli,ove sezone imamo problem s tim,nekad nam se igraci ne snalaze bas dobro,mogu ih predriblati i penzioneri od 70+ ,ovaj hladan tus je mozda jedini nacin da konacno ispravimo neke stvari,na bridge treba traziti 3 gola ,nista nije nemoguce 
i da spomenem gerrarda....losa je igra bilo sto jest - jest,dobro su ga zatvorili,ali koliko znam imao je malu povredu nakon utakmice sa fulhamom pa je vjerovatno i to uticalo na njegovu igru,sve u svemu,nadam se u londonu igri koja ce biti 1000000000000 puta bolja od sinocnje

i da spomenem gerrarda....losa je igra bilo sto jest - jest,dobro su ga zatvorili,ali koliko znam imao je malu povredu nakon utakmice sa fulhamom pa je vjerovatno i to uticalo na njegovu igru,sve u svemu,nadam se u londonu igri koja ce biti 1000000000000 puta bolja od sinocnje
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
ako zakaze jedan igrac ok ali ako ti svi zakazu onda nesto ne stima a to je bila rafina taktika i one genijalne izmjene. samo me zanima kako bi mijenjao da smo vodili 4-0 bili i ubacio dossenu umjesto aurelia.YNWA je napisao/la:vezni red celzija je bio prejak sinoc, vjerovatno glavni razlog za to je neigranje mascha, koji je nezamjenjivfera je napisao/la:presudio je trener i to je todzenidm je napisao/la:igrale su dvije trenutno najbolje ekipe na svijetu, mislim da je presudio bolji vezni red kod čelzia
sigurno i hiddink ima velike zasluge za pobjedu, ali ne moze se rafa kriviti za ovaj poraz, nije on kriv sto niko nije pokrivao ivanovica kod kornera, zato su krivi igraci
izmjene su bile ocekivane, benny unjesto riere koji nista nije pokazao, babel umjesto lukasa...dossena umjesto aurelia koji je izgledao kao da je zalutao na teren, iako je dossena bio mozda i gorifera je napisao/la:ako zakaze jedan igrac ok ali ako ti svi zakazu onda nesto ne stima a to je bila rafina taktika i one genijalne izmjene. samo me zanima kako bi mijenjao da smo vodili 4-0 bili i ubacio dossenu umjesto aurelia.YNWA je napisao/la:
vezni red celzija je bio prejak sinoc, vjerovatno glavni razlog za to je neigranje mascha, koji je nezamjenjiv
Sarajevo i Liverpool
- TheScouser
- Kontakt:
Kad su Babel i Dossena usli u igru tad je vec bilo prekasno, nismo se mogli sastaviti s loptom. Mislim da je mali Insua ipak trebao igrati na mjestu Aurelia, jer ko god da je gledao utakmicu sa Fulhamom, reci ce da je Emiliano bio i vise nego odlican na poziciji lijevog beka, dok je Dossena igrao na lijevom krilu a kasnije ga zamijenio Benayoun.YNWA je napisao/la:izmjene su bile ocekivane, benny unjesto riere koji nista nije pokazao, babel umjesto lukasa...dossena umjesto aurelia koji je izgledao kao da je zalutao na teren, iako je dossena bio mozda i gori
Imam informaciju od ljudi koji su englezi i navijaci Liverpoola duze nego mi svi ovdje zajedno, i koji kazu da je Lucas jedan od najboljih igraca na treningu, da se zalaze maksimalno ali jednostavno to ne pretvara na terenu. Mislim da je realno Chelsea sinoc bio bolji, da su zasluzeno pobijedili ali da je i Rafa trebao dati priliku Babelu i Aggeru od samog pocetka, pa cak i malom Spearingu ili Plessisu koji su bili odlicni svaki put kad bi dobili sansu.
Gerrard ce danas biti na skeniranju prepona i vjerovatno je da bi mogao propustiti mec protiv Blackburna u subotu, iako se nadam da ce sve biti ok ako Bog da!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
nadam se da ce gerrard biti spreman za subotu, jer do kraja prvensta svaka tekma je kao finale
lukas-mozda bi ga trebalo poslati na posudbu u neki klub iz prve lige, da stekne iskustvo jer u liverpoolu pored alonsa i mascha tesko dobija priliku
lukas-mozda bi ga trebalo poslati na posudbu u neki klub iz prve lige, da stekne iskustvo jer u liverpoolu pored alonsa i mascha tesko dobija priliku
Sarajevo i Liverpool
U Liverpoolu strahuju zbog ozljede Gerrarda
U Liverpoolu se pripremaju na nove loše vijesti nakon poraza 3-1 od Chelseaja na Anfieldu u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka.
Naime, kapiten Steven Gerrard proći će danas (četvrtak) kroz niz pregleda koji će pokazati u kakvom su stanju njegove prepone i zadnja loža. Gerrard je ove sezone već izostajao radi problema s preponama i zadnje lože, dok je pred utakmicu s Chelseajem na Anfieldu osjećao i bolove u gležnju.
Ovisno o rezultatima pretraga Liverpoolov će trener odlučiti hoće li Gerrard zaigrati u subotnjem domaćem premierligaškom ogledu 32. kola protiv Blackburna.
'Gerrard nije bio 100% spreman protiv Chelseaja. Vidjelo se to i na terenu. Niti on ni Torres nisu bili tako oštri i ubojiti kao inače. Ali koristio sam ih jer sam smatrao da su sposobni odigrati i zato jer smo ih trebali. Ali moram odati priznanje Chelseaju što su Gerrardu jako otežali igru pravovremenim pokrivanjem. Točne rezultate Gerrardovih pretraga saznat ćemo sutra (petak) i onda ćemo odlučiti što dalje', rekao je Benitez.
U Liverpoolu se pripremaju na nove loše vijesti nakon poraza 3-1 od Chelseaja na Anfieldu u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka.
Naime, kapiten Steven Gerrard proći će danas (četvrtak) kroz niz pregleda koji će pokazati u kakvom su stanju njegove prepone i zadnja loža. Gerrard je ove sezone već izostajao radi problema s preponama i zadnje lože, dok je pred utakmicu s Chelseajem na Anfieldu osjećao i bolove u gležnju.
Ovisno o rezultatima pretraga Liverpoolov će trener odlučiti hoće li Gerrard zaigrati u subotnjem domaćem premierligaškom ogledu 32. kola protiv Blackburna.
'Gerrard nije bio 100% spreman protiv Chelseaja. Vidjelo se to i na terenu. Niti on ni Torres nisu bili tako oštri i ubojiti kao inače. Ali koristio sam ih jer sam smatrao da su sposobni odigrati i zato jer smo ih trebali. Ali moram odati priznanje Chelseaju što su Gerrardu jako otežali igru pravovremenim pokrivanjem. Točne rezultate Gerrardovih pretraga saznat ćemo sutra (petak) i onda ćemo odlučiti što dalje', rekao je Benitez.
- reds_forever
- Kontakt:
kakve koristi lucasu sto je dobar na treningu ako ne moze bit dobar na terenu
slazem se da je insua mogao igrati,a i spearing se dobro dokazuje....sad se okrenut blackburnu,sa gerrardom ili bez njega racunam na pobjedu 

Bez obzira na sinosnji poraz i losu igru nasih momaka ja ipak ne gubim nadu imamo ekipu koja moze napraviti spektakl i zabiti 3 gola celziju ali bitno je u subotu pobjediti Blackburn ostati u utrci za titulu a naravno i samom pobjedom vratilo bi se samopouzdanje igracima tako da nam subota moze puno toga okrenuti ja se nadam najboljem kako pobjedi nad Blackburnom tako i abd ako ne prolaz u polufinale onda bar dobru utakmicu i pobjedu na Stalfordu .
Iskreno se nadam da ovo sa Gerardom nece biti neka teza povreda i dacemo ga gledati u subotu protiv Blackburna.
Iskreno se nadam da ovo sa Gerardom nece biti neka teza povreda i dacemo ga gledati u subotu protiv Blackburna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.