Evo Zeljo je tvrdio nekoliko mjeseci da Ciro prodaje reprezentativce preko repke, kada sam ga upitao koga je prodao i za koliko nije nista mogao navesti, nego zelio da preskoci tu temu. Ja sam mu pokazao koga je "prodao" i za "koliko mnogo novca". Za Supica se isto bilo pocelo uprazno govoriti o prodaji anonimusa a sada poslje utakmica je sve zaboravljeno. Pitam se jednostavno zasto to sve, iskreno meni to prazno pricanje samo sekundarno smeta, posebno zato sto se blati neko ko nam donosi uspjeh i radost, ali mi je interesantno vidjeti kako neko sam sebi osteciva radost na repki kroz stalno napadanje na Blazevica i antipatiju prema njemu.
Jednog Blazevica koji hrabro ubacuje mladog, neiskusnog Pandzu, jednog Bajramovica koji nije igrao preko godinu dana, Dzeku kojega su mnogi htjeli van igre u repki i smijali se poredzenju sa Ibrahimovicem (sada vise nije smijesno hmm?), kao Ciro prica uprazno i ulizuje se, da ne pricam o Ibricicu zbog kojeg sam i ja srecom grijesio a koji je osim kondicionalni slabosti dobro razbio Belgijance. I tako dalje i dalje...
Kada se prisjetim prije utakmice protiv Belgije, kakve su se bajke ovdje sakupljale i posebno kako ce nas dobro naguz*** i natrpati nam golove. A sada ti isti kazu da je to sve ocekivano. Pa od tih pojedinaca nista ne cujes, samo jedno vrijeme, sada ponovo dizu tenzije sve do igre kada pretaremo Tursku. Onda mi drugi mozemo da uzivamo tisinu i zdrav, argumentisan razgovor.