Na CPJ sam misliomoustapha je napisao/la:Otvoren procesor. Sta bi to trebalo da znaci?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Na CPJ sam misliomoustapha je napisao/la:Otvoren procesor. Sta bi to trebalo da znaci?
Kad si se ispravio?Sad.Razlika je ogromna izmedju procesora i kucista(sa kucista se skida bocna stranicaJimmy from the hood je napisao/la:Na CPJ sam misliomoustapha je napisao/la:Otvoren procesor. Sta bi to trebalo da znaci?I ispravio sam se, al dzaba hajvanu
Nema potrebe da se vrijedjate. Do ne razumijevanja je izgleda doslo zbog zamjene termina. Centralna procesorska jedinica, neki je zovu samo procesor, na engleskom CPU, je ustvari komponenta unutar kucista racunara. Tako da si vjerovatno mislio na otvoreno kuciste, dok smo mi ostali zamisljali kako izgleda otvoren procesor.Jimmy from the hood je napisao/la:Na CPJ sam misliomoustapha je napisao/la:Otvoren procesor. Sta bi to trebalo da znaci?I ispravio sam se, al dzaba hajvanu
Svaka čast na objašnjenju. De mi pomozi care, kupio sam novu matičnu ploču, i ugradio Windows 7, ali mi nema drivera za grafičku karticu (koja je uključena u PCI utor, a ne u AGP, jer mi je teško naći grafičku za AGP pošto je 1,5 V, a ploča nema internu karticu). Ova grafička ima 4 MB i ne mogu gledati video s njom i nema drivera. Da li da uzmem novu ili polovnu dobru?moustapha je napisao/la:Nema potrebe da se vrijedjate. Do ne razumijevanja je izgleda doslo zbog zamjene termina. Centralna procesorska jedinica, neki je zovu samo procesor, na engleskom CPU, je ustvari komponenta unutar kucista racunara. Tako da si vjerovatno mislio na otvoreno kuciste, dok smo mi ostali zamisljali kako izgleda otvoren procesor.Jimmy from the hood je napisao/la:Na CPJ sam misliomoustapha je napisao/la:Otvoren procesor. Sta bi to trebalo da znaci?I ispravio sam se, al dzaba hajvanu
Ovo i je za prasakBilal je napisao/la:Bogami nije ni pogrijesio temu. Graficka od 4MB za PCI slot i jos je ugradio windows 7![]()
![]()
Ova graficka mu je stara ko grcka![]()
Prvo svaka ploca moze imati ili AGP (kod starijih ploca, vise se ne koristi ovaj port) ili PCI-e (obicni PCI slotovi sluze za mrezne, audio, tv kartice). Posto je u tebe AGP treba ti graficka za taj slot. Novu ces tesko naci, a i skupe su (posto su davno izasle iz upotrebe), tako da ti je najbolje kupiti polovnu, ako mozes naci.
Sto se ismijaDAVID VILLA je napisao/la:evo da i ja otvorim jednu temu,nisam je vidio pa reko da otvorim
ako već postoji tema neka @admin ovu izbriše..
koji vam je najbolji bokser?meni je Kličko,gledao sam sinoć meč igrali su Kličko i jedan crnac,naravno Kličko je pobjedio
ovdje možemo postavljati i slike boksera
evo od mene jedna...
tanzla je napisao/la:Ovaj forum je stvarno prop'o ko kauc.
Prosjek godina - tlines', ukupan iq ne dostize cifru 100, prosjek zuba - isto tlines'!
Al' tacno se jucer po gradu moglo vidjeti ko pise ovdje, pogledas mu facu i mo's i nick pogoditi. No brain, no teeth.
OTNYS_YNWA je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ovaj forum je stvarno prop'o ko kauc.
Prosjek godina - tlines', ukupan iq ne dostize cifru 100, prosjek zuba - isto tlines'!
Al' tacno se jucer po gradu moglo vidjeti ko pise ovdje, pogledas mu facu i mo's i nick pogoditi. No brain, no teeth.
Postao/la harishp dana 03 maj 2011, 15:05
Thunderstruck je napisao/la:Ma Spaha je pojeo gov.no zato što se zajebav'o u Montpellieru. Cijenili su ga, poštovali, što je najvažnije igrao je tu dobro. Sad ko zna gdje će završiti, ipak mu je 30 g.
Zbog tog ''cijenjenja''od cirka 25 milioncica, koje je zacepilo sve normalne pregovore oko prelaska u Arsenal.
Fakticki i jeste razlog tog ''zayebavanja''.
Sa Spahinim kvalitetom je najmanji problem gdje ce.I sta ako mu je 30 g.????????????
U Milanu u tim godinama,jos igraju u juniorima.![]()
ma tanzla je legendaOTNYS_YNWA je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ovaj forum je stvarno prop'o ko kauc.
Postao/la sikirica dana 09 maj 2011, 13:35
Da hoce i Barcelona II uci u Primeru,pa da i ona pobjedi Real M.
Napokon da se i ja nadem na ovoj temi.Los_Blanos2 je napisao/la:Postao/la sikirica dana 09 maj 2011, 13:35
Zavisi iz koje se perspektive gleda. Ovaj post nije uvijek smijesan.Los_Blanos2 je napisao/la:Postao/la sikirica dana 09 maj 2011, 13:35
Placite sa mnom jesenje kisee....Trigger je napisao/la:Vela havle, lika!!!!pabizo je napisao/la:Sta ti pasa cestitas--------tipovima koji nemaju igru i to upravo zbog sadasnjeg PROLAZNOG trenera ,,,,,Trigger je napisao/la:Čestitam za veliki uspjeh. Titula je je vaša - Zasluženo, bez pogovora!
Uz 2-3 kvalitetna pojačanja možete i dalje od prve evropske utakmice, garant.
Čestitke igračima, stručnom štabu na čelu sa Jagodićem, upravi i navijačima.
Sretno vam bilo
IMAJU REZULTAT, pa neka i "nemaju igru" kako ti 'stručnjak' pišeš...Rezultat valjda 'doš'o onako PROLAZNO.....
Pa ti g. "pabizo" imaš narav k'o Zoka Smileski.....
TM87visnjik je napisao/la:haveru , moj stari sa Visnjika cuje kad mi navijamo na Grbavici...i sta sad...bilo nas par milja i ja trebam da budem presretan...ja sam sretan kad vidim punu Grbavicu
kako nije smijesan,Barcelona B ne moze uci u Primerumoustapha je napisao/la:Zavisi iz koje se perspektive gleda. Ovaj post nije uvijek smijesan.Los_Blanos2 je napisao/la:Postao/la sikirica dana 09 maj 2011, 13:35
Crveni Barun je napisao/la: i dosta već jednom tog II S.R. i priča o tome pa ljudi moji mi živimo u 21 st. nema više fašizma ni sličnih gluposti