FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Kevin
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Kevin » 22 okt 2009, 13:46

Barney Stinson je napisao/la:zaboravio sam jucer upitati, odkuda onaj nas mali crnjac kod vas, ja se pravo iznenadio nisam imao pojma uopce da je otisao...
što mene ne pitaš? :lol:

prešao gore nakon kadetskog staža i osvajanja prvenstva..on je tek sad mlađa ekipa u juniorima..odnosno bio bi..znači ima još dvije godine juniora do seniora a eto u njih vec ulazi u prvi tim..zamisli da u nas kadet uđe.. :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 okt 2009, 14:42

radebl je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Ma vi danas ste veći mangupi nego mi nekad, samo brate u naše vrijeme je policija bila mrak, nisi ih smjeo ružno pogledati,kad ti brko uzme podatke, zdravo ti je, koliko nas je samo zbog baklji završilo u onoj marici, a mislim da su oni službeni psi poludili od petardi hahahaha, ma ludo je bilo.
Današnji Lešinari su najjači potez imali kada su igračima poskidali dresove, od tog trenutka je sve krenulo naprijed i to je u istoriji Borca sigurno prekretnica na bolje.
Ali moram još i ovo da kažem, ja neznam ali danas igrače srećem po gradu, po kafićima ispijaju kafe, moje kolege koji izlaze noću ih sreću po klubovima, neznam kako al u ono vrijeme prije, ma igrača nisi mogao sresti nigdje nego na stadionu ili eventualno u "TANGU" kafić u koji su oni odlazili, ponekad kada su igrali mali fudbal na školskom u Boriku, to je sve, a danas malo malo pa neko od igrača... možda ja griješim...
hahaha "ako ti brko uzme podatke" ahhaha prejako... jbg, ovi "obicni" drotovi su misevi obicni,al brate one "kornjace" su zajebane...slicne tom tvom brki,samo sto ovi ne uzimaju podatke :)
Ebiga, u to vrijeme 80 posto one narodne milicije nosilo brkove, a ako nešto zajebeš ideš u maricu, upišu ti podatke i onda čekaj poštara prije nego da ti starci otvore sandučić, jebga, kažem ti svi brkati, a utakmice obezbjeđivali u košuljama, kakve kornjače kakvi bakrači, al brate tukli su gore tri puta od kornjača kako sada popularno zovemo specijalu, otuda i oni povici na stadionima kada policija tuče goste :PLAVI PLAVI PLAVI, A ONI JEDNOM RUKOM TUKU, A DRUGOM DRŽE ŠAPKU NA GLAVI
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 okt 2009, 14:47

Najvise bih volio Slogu iz Doboja jer mislim da je najslabija,ako ne Sloga,onda drugi izbor mi je Rudar Prijedor,a u ovoj fazi bi bilo dobro izbjeci Zrinjski,pa i Zeljeznicar,jer su to najjace ekipe od preostalih....Iako vjerujem da bismo i njih prosli,nema potrebe da se previse trosimo sad kad trebamo zetvu bodova u prvenstvu da napravimo...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 okt 2009, 14:53

Schlager je napisao/la:Najvise bih volio Slogu iz Doboja jer mislim da je najslabija,ako ne Sloga,onda drugi izbor mi je Rudar Prijedor,a u ovoj fazi bi bilo dobro izbjeci Zrinjski,pa i Zeljeznicar,jer su to najjace ekipe od preostalih....Iako vjerujem da bismo i njih prosli,nema potrebe da se previse trosimo sad kad trebamo zetvu bodova u prvenstvu da napravimo...
Ma bas nas briga, žrijeb će naštimati sigurno, pa pet je klubova iz RS
"TREĆI PUT ČASTIMO"

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 22 okt 2009, 15:26

ajmo sad napuniti stadion ponovo i pomoci nasem Borcu da se vrati na staze pobjeda u ligi ...NAPRED BORAC ! :mrgreen: U subotu u 18h :mrgreen: Vidimo se na istoku :D
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 okt 2009, 15:34

Ma prijatelju gotovo je sa punjenjem stadiona tamo negdje do aprila mjeseca....sminkerima je suvise hladno da sad po kisi i hladnoci idu na Borca...
Bice nas 3000-4000...

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 22 okt 2009, 18:02

[quote="Schlager"]Ma prijatelju gotovo je sa punjenjem stadiona tamo negdje do aprila mjeseca....sminkerima je suvise hladno da sad po kisi i hladnoci idu na Borca...
Bice nas 3000-4000...
bojim se da ce biti tako... :!: :cry:
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 22 okt 2009, 18:05

pozz svima ... najiskrenije cestitke na dosada ostvarenim rezultatima ... samo da vam ukazem na nesto ....
moj klub kad igra sa slobodom, taman da mi sampionsku generaciju vrate, ja nisam siguran u pobjedu dok
sudija ne odsvira kraj ... zbog njihove totalne antipropagande fudbala za koju svi znaju ... lezati po pola sata, glumit povrede, vristati kao da im noge neko čupa itd tu su majstori glume .. tako da .. nemojte unaprijed se radovati ;)

da se razumijemo nemam nista protiv slobode daleko od toga, niti protiv ijednog kluba u BiH, al to su cinjenice ..
neka bude lijepa atmosfera, ambijent, suđenje i neka pobijedi bolji ;)

HZ 4ever
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Република Српска
Kontakt:

Post Postao/la Република Српска » 22 okt 2009, 18:35

Schlager je napisao/la:Ma prijatelju gotovo je sa punjenjem stadiona tamo negdje do aprila mjeseca....sminkerima je suvise hladno da sad po kisi i hladnoci idu na Borca...
Bice nas 3000-4000...
amin.

naravno, da bih volio laksi zrijeb, npr. rudar. :mrgreen:
mada, mi sada ne trbamo da se plasimo ni jedne ekipe, vec da one strijepe i boje se borca.
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 22 okt 2009, 19:52

Ma nema veze koga ćemo dobit, najjačeg protivnika smo eliminisali, primjećujem da se svi nadaju da će nas izbjeći, hahahaha, do skora su svi bili sretni da nas izvuku, a vidi sada, PRAVA KAZNENA EKSPEDICIJA...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 22 okt 2009, 20:36

VB 1987 je napisao/la:Ja sam do unazad dve ili tri godine sretao njegovu majku, sahranjen je na Boračkom groblju u Boriku, znala me je često pitati šta ima novo u Borcu, a ja sam se uvijek onako potajno pitao zašto se na istoku ne postavi ploča sa imenima Lešinara koji više nikad neće biti tu, a svima nama su pomogli da i dalje volimo naš Borac... Stvarno...(riječ je o Saši Končaru)

Bar ti nisi morao da postaviš takvo pitanje ,kako da postavimo ploču kad će mi rušiti stadion .. Polako kad se napravi novi stadion da se to odradi , a ovako dok je stari stadion da se ništa da radi po tom pitanju ... !!! Pozzz za sve
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 okt 2009, 23:06

Zna li iko ista o ovome? Ko su petokolonasi?

"Peta kolona" ne miruje

I Pored prolaza u četvrfinale Kupa BiH, starteg Banjolučana nije krio nezadovoljstvo radom opozicije u klubu, koja na sve načine pokušava srušiti sve ono što je dobro urađeno do sada.

- Uticaj "pete kolone", koja rovari oko kluba i unutar njega, sigurno je uticao na posljednja izdanja i dva vezana poraza, u Prijedoru i Travniku. Garantujem u to, jer su neka dešavanja direktno uticala na atmosferu u svlačionici. Ne želim o imenima, oni će se sami prepoznati. Poručujem im da neće uspjeti u namjeri destabilizacije kluba, a sve to samo zbog svojih ličnih inetresa - ogorčeno je istakao Stojnić.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 23 okt 2009, 11:09

Pa da,mora se nesto desiti cim je Borac dobar!Ili neko sabotira klub,ili igraci sabotiraju igru...Nesto mora!Danas citam u Glasu,da Odovic i Spica hoce da uniste Borac,da su dugovanja velika,da nema kome se ne duguje od racuna za struju koji nije placen od 1992. do zdravstvenog osiguranja..A majko moja.
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 23 okt 2009, 11:17

tatamata je napisao/la:Pa da,mora se nesto desiti cim je Borac dobar!Ili neko sabotira klub,ili igraci sabotiraju igru...Nesto mora!Danas citam u Glasu,da Odovic i Spica hoce da uniste Borac,da su dugovanja velika,da nema kome se ne duguje od racuna za struju koji nije placen od 1992. do zdravstvenog osiguranja..A majko moja.

Ma samo opušteno, ne brini se oko toga...
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 23 okt 2009, 11:19

Ovo za dugovanja nije nista novo.

A i meni je Spica "prvi pik" od onih koji bi mogli da rovare po klubu. J.bem li ga u menadzersku licencu! :mrgreen:

Ne znam, ako izborimo Evropu a ne odemo zbog eventualnih "administrativnih gresaka" bio bih u stanju nekoga ozbiljno da osakatim!
HAJ FAJV

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 23 okt 2009, 12:19

Izvukli smo Leotar! Prva u gostima.

Moglo je bolje, ali i gore.
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 23 okt 2009, 12:29

Moglo je malo gore i mnogo bolje...Dobra je stvar to sto prvu igramo dole i sto su nas izbacili iz Kupa RS...cisto sumnjam da nas mogu iz oba Kupa izbaciti....

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 23 okt 2009, 12:47

leotar-borac u kupu bih...prva utakmica na Policama...sto ce reci, idemo u polufinale :) smjesi nam se dupla kruna ;)
Schlager je napisao/la:Moglo je malo gore i mnogo bolje...Dobra je stvar to sto prvu igramo dole i sto su nas izbacili iz Kupa RS...cisto sumnjam da nas mogu iz oba Kupa izbaciti....
Schlager je napisao/la:Moglo je malo gore i mnogo bolje...Dobra je stvar to sto prvu igramo dole i sto su nas izbacili iz Kupa RS...cisto sumnjam da nas mogu iz oba Kupa izbaciti....
ma nema sanse,i to su nas na penale...a mi sa II timom..jos smo vodili 1-0..ma ne sekiraj se... ;)
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

lešinar

Post Postao/la lešinar » 23 okt 2009, 14:46

АЈ & :!:

lešinar

Post Postao/la lešinar » 23 okt 2009, 16:16

$ ? & $ на & & ? ? $ " $ " " % " $ " " управа " " % " су $ " ? % уговоре " за ? " $ " " $ " ? $ & $ &. Ово је ¥ " $ ? ? $ ". Он је ' $:

- О ' $ ? је тај новац $ по " "ја ", " "" не ? $ ". ? $ јавност зна $ је " $ " " $, ? $, за 16 " $ у $ &, $ ' $ 16 000 & " $ је ? $ ? & " & ".

" ФС " су нас у $ $ ? $ не ' $ " " у " " ? на ¥ ' " не ? 16 000 &, ? су ' ? $ " " су га $ у ?. " " је у разговору & $ & $ " су $ ? $ не ? $ ¥ " $ & $ " ?.

$ ? - нова управа ? " став ' $ & је $ $ тога $ & $ " $ ", & " " ??

- " је $ " " & " реаговао на & " је $ спора ? ? &. " " $ $ на & & су се ? ? ", & $ ? " по & ' " у неповрат. $ ? је & & је $ $ у & " $ ? са " '? То не ', ? ' $ - то " & $. " су " " " са ". & ¥ су са " " ' $ на " " " на ? "? " то не ', ? - ". " је за резове, за нову &, ова управа " $ $ " - $ у " ?. " " $ је то у ? " ?.

' је " ? " ' $ $ & " ?. ? су ? " ", ", ", "... & " тога?

- Тренер $ ? " је & $ $ не " " ? $ је & " $ $ " ' на разговор. & % је $ ' " $, & је ' $ тај " & ? у '. $ је " & тај ", ' је $ ? наступ & у првенству $ се не ? $ ".

Управа ? је ? $ " & "Deloitte and Tush" & - на основу $ $ стварна $ &. & су процјене?

- Струја " $ " ? $ 1992. $, ? су $ ' ?-у, ? $, $ " РС, $ $... $ " ? $. ' је $ " $ $ стварна $, ? " ту ? на &. & је " $ " 2002. " 2003. $. " је $ се управо $ $ трансфер $ " у Црвену $. ' све $ " у " са $ ' " у $ $ је уговоре са " ? &-$ $ & & - " у ¥. $ $ стварна $, $ ? " " ". " " " ' $ - ".

& ове јесен " & препорођен?
- " су у ' ?, " $ ?. " су $, са " %, ? за " & се $ у ?. " не " " """ за жуту &. " -. ?, & је на " нова управа, - " " уговора. То ' $ '. Оно % " " ". Са ' " " - се " по $. $ - ? & - $ у ?, & - ", % - ". $ ", то је то, ' $.
Zadnja izmjena: lešinar, dana/u 23 okt 2009, 16:51, ukupno mijenjano 3 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.