Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
Previse se posvetio vjeri, zaboravio loptat.
Dallinga, kojem smo hebavali sve zivo jer uzima nasem muminu mjesto u Toulouseu, presao u Bolognu za 15 miliona eura 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Potpisao za Widzew Lodz ( pozajmica )
Mozda i ovdje proradi kao u Mielecu. Stvarno lik ima ekstra menadzera. Nakon svih svadja u klubovima, opet mu nadje solidan klub i ligu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Decko igra pod sihrama od kad je stigao u Tuluz, nisu pomogle ni 2 umre koje je obavio u medjuvremenu.
Zaboravio je sutati loptu, ne zna vise.
U FKS bi Catakovicu grijao klupu.
Zaboravio je sutati loptu, ne zna vise.
U FKS bi Catakovicu grijao klupu.
Rekao bi Tuzla City da nisu ispali. Ovako mislim Sarajevo

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako sam vec nedavno pisao, povratak u Poljsku bi mu bila najbolja opcija. Nadam se da ce konacno ozivjeti karijeru, ovo mu je zadnji voz. Jutros rano citam da je odradjuje medicinske pregleda i da ce uskoro sve biti ozvaniceno. Maloprije ulazim na ss.ba portal, kontam dosad je to sigurno zavrseno i ozvaniceno, a oni ce bez sumnje odmah objaviti tu vijest. Medjutim, na portalu nastavljaju stanjcati clanke o Dinamu i Hajduku, a o bh reprezentativcu nista. Kontam, mozda ipak nije potpisao, da vidim ima li sta novo na forumu, kad ovdje jos prije sat objavljena njegova slika u novom dresu. Cestitke i sretno, Hamula!
Btw, konkurencija u napadu ce mu biti Imad Rondic, koji je prosao mlade selekcije Sarajeva. U pitanju je onaj korpulenti centarfor, o kojem nas je Duljevinjo svojevremeno redovno obavjestavao.

Btw, konkurencija u napadu ce mu biti Imad Rondic, koji je prosao mlade selekcije Sarajeva. U pitanju je onaj korpulenti centarfor, o kojem nas je Duljevinjo svojevremeno redovno obavjestavao.

He was kept in Mielec to earn money. He was late for training, sometimes he didn't show up at all. Everyone was fed up with him.
When Hamulić scored his fifth goal of the season, he requested that someone from the team always open the locker room door for him.
The other players made it clear that the sniper was not welcome in the team. They felt that he himself was treated differently.
A moment before signing a large contract with Toulouse, he planned to withdraw from the entire operation because he decided that he wanted to earn even more. His mother influenced him to finally sign the contract with the French club.
When Hamulić arrived in Toulouse, he was quickly recognized. Already in the first month of his stay in France, the striker was several late, and once did not show up at training at all. In France, they were very surprised and called Mielec to find out what was going on.
-
- Kontakt:
Kakva budaletina jbt
Dovoljno mi je bilo dvije minute da ga gledam kako igra, da vidim da nema pojma. Ograničen igrač sa jednim trikom. Ne bih da komentarišem te druge stvari, to mene ne interesuje, to kašnjenje, bahatost, nargile i to.
Ono što sam vidio za repku da igra, ono je amaterski nogomet i ko god je dopustio to u našoj reprezentaciji, taj je za robije. Gledam mu ovu sliku danas sa parkinga, osušio se isto da je upoznao spidaru.
Ono što sam vidio za repku da igra, ono je amaterski nogomet i ko god je dopustio to u našoj reprezentaciji, taj je za robije. Gledam mu ovu sliku danas sa parkinga, osušio se isto da je upoznao spidaru.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ozbiljna mentalna oyebina. Nevjerovatno šta frajer radi sa prilikom koja mu se pružila u životu s obzirom na to da je kuburio po litvanskim njivama do prije 2-2.5 godine. Strašnoooo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
- katalinski
- Kontakt:
ovo kao vicevi o Chuck Norrisu.
Dobar sportski psiholog i neka mu je srecno.
Ne moraju fudbaleri i treneri od forumasa postovanje imati , ali bar podrsku. Uredu su kritike , cak i podjebavanje, ali da ljudi ovoliko mrznje imaju na svaku temu
Dobar sportski psiholog i neka mu je srecno.
Ne moraju fudbaleri i treneri od forumasa postovanje imati , ali bar podrsku. Uredu su kritike , cak i podjebavanje, ali da ljudi ovoliko mrznje imaju na svaku temu
Ajvatar
Yebiga, jednostavno Hamula je bratina. Boli ga briga, setka se po posudbama a ugovor dere od Toulusea. Kazete, jakog menadzera ima haha. Pa bog zna koju je covjek kaparu uzeo kad ga je prodao u Francusku duzan mu je do kraja karijere radi tog klubove nalazit. Sto se tice igrackih kvaliteta, nije da nema nista, al klasican primjer igraca sto puno zuji a malo meda daje. Cesto ko muha bez glave, a fizicki i trkacki strasne predispozicije za fudbal ima, medjutim u glavi je ocigledno teski propuh
Ljudi se upecaju na postove ovog bolesnika, koji je ocigledno sam smislio te gluposti i zaduzio google translate ili chatgpt da mu iste prevedu... 

Poljski sportski novinar
menstrual
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, TMovac i 11 gostiju.