Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Naravno da jeste potrebna.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Haris igracina ! Trenutno u boljoj formi i od Misketa i Pjanica, onakvi driblinzi, pregled igre i dodavanja, imaju samo rijetki igraci
. Sigurno ima zacementirano mjesto u prvoj postavi reprezentacije, sad to bilo na poziciji ofanzivnog ili zadnjeg veznog ..

Mene stvarno cudi da on nije presao u neki klub lige petice, nemoguce da covjek s ovakvim igrama prolazi nezapazeno...
Sad će sigurno biti zapažen. U Valjadolidu je uglavnom bio na klupi, u Makabiju igra veoma dobro, ali nije se lako prodati iz Izraelske lige...MrShadow je napisao/la:Mene stvarno cudi da on nije presao u neki klub lige petice, nemoguce da covjek s ovakvim igrama prolazi nezapazeno...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
To mi je isto cudno. Onakav igrac bi mogao bez problema da igra u jednoj ekipi iz liga petice.
Ako je istina da su bili scouti na ovoj zadnjoj utakmici, mozda ga neko primjeti. Mogli bi dobiti sjajnog igraca za male pare.
Ako je istina da su bili scouti na ovoj zadnjoj utakmici, mozda ga neko primjeti. Mogli bi dobiti sjajnog igraca za male pare.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
U Valladolidu mu je bilo tesko, jer mu je falila ta konstantnost. Kad je ulazio sa klupe, zabijao je golcine, a ne golove, dok je igrao sa pocetka, pruzao je slabije partije. Dosta je sazrio u Maccabiju, i mislim da je spreman da pojaca jedan jaci klub, najkasnije sljedece godine
.

Pa dobro,kolika je razlika u plati u Maccabiu ili recimo Kelnu ili Stokeu
Naravno da ljepse zvuci igrati u tim ligama i da bi tu imao dosta prostora za napredak,ali covjek u Izraelu ima mir,tj.daleko je od ociju javnosti,ima dobru platu i mozda mu se bas i ne zuri otici iz Tel-Aviva ako nije previse ambiciozan.

Naravno da ljepse zvuci igrati u tim ligama i da bi tu imao dosta prostora za napredak,ali covjek u Izraelu ima mir,tj.daleko je od ociju javnosti,ima dobru platu i mozda mu se bas i ne zuri otici iz Tel-Aviva ako nije previse ambiciozan.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Ima igraca koji igraju u boljim klubovima nego Medunjanin i podbacu u reprezentacijama.
Mozda je i ovo dobro, kao sto neko rece. Ima mir i niko ga i ne prati toliko puno osim selektora.
Mozda je i ovo dobro, kao sto neko rece. Ima mir i niko ga i ne prati toliko puno osim selektora.
-
- Kontakt:
Medunjanin pred prelaskom u Standard Liege 

Sa magarca na magarca?
-
- Kontakt:
Po meni i ne bas . Standard je jaci klub od Maccabija a uz to ga je lakse i pratiti , tj njegove igre 

-
- Kontakt:
Pa nije bas,mozda sa magarca na malo bolju kobiluEdo_77 je napisao/la:Sa magarca na magarca?

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
- Kontakt:
A dje ti to iskopa?bavarian_bk je napisao/la:Medunjanin pred prelaskom u Standard Liege

Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Ma bude li nastavio s dosadašnjim igrama neće se on dugo zadržati u Belgiji.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Pasodzigera je napisao/la:Pa nije bas,mozda sa magarca na malo bolju kobiluEdo_77 je napisao/la:Sa magarca na magarca?

igral Hare veceras ??
Hare je u Maccabiju iz Tel Aviva,a ne iz Haife.zgembo89 je napisao/la:igral Hare veceras ??

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Zabi ga Hare.svaka mu čast . 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
gdje? sta? daj da vidimBezimeni je napisao/la:Zabi ga Hare.svaka mu čast .

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Izađi na prozorBosniacum Lilium je napisao/la:gdje? sta? daj da vidimBezimeni je napisao/la:Zabi ga Hare.svaka mu čast .

To Hare, cjepaj.. Jedan u Minsku bio bi poželjan
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Cwirek, Homelander, hurem, jasmin10, Zglavkar i 34 gosta.