Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
BHF je napravio jednu jako bezveze stvar, umjesto, da bi išo na vodstvo saveza, oni idu na selektora, i kad dođe novi selektor, šta če on promjeniti sa vodstvom?, ništa, jasno. Čiro je u drugu ruku bar autoritet, jest malo poglup u svojim izjavama, al bože pomozi. Ja se stvarno nadam, da ostane bar još jedan ciklus, reprezentacija je mlada, ako ne uspije drugi put, onda se ima legitiman razlog, da ode, a ne poslje tekuče odigranog ciklusa, bez ikakvih kiksova. Sramota za BHF, iako su vjerni navijači, al ovaj put su za* situaciju.
Da je Barbarez malo stariji i iskusniji, rado bi ga vidio na stolcu selektora.
Da je Barbarez malo stariji i iskusniji, rado bi ga vidio na stolcu selektora.
BH-fanatikosi
I sam pripadam vama dusom i tjelom ali imam pravo reci sta mislim
Mislim da nije pravi momenat za "Sjecu glava" iako sam kritican prema Cirinim greskama (zuti kartoni nasih igraca,kasne izmjene itd)medjutim vasa neoficijelna objasnjenja su mnogima nama nedovoljan razlog za takve poteze.Sjedite malo duze sacekajte Cirin izvjestaj o radu pa onda sudite.Najbolji smo pa budimo i sada najtrezveniji..
I sam pripadam vama dusom i tjelom ali imam pravo reci sta mislim
Mislim da nije pravi momenat za "Sjecu glava" iako sam kritican prema Cirinim greskama (zuti kartoni nasih igraca,kasne izmjene itd)medjutim vasa neoficijelna objasnjenja su mnogima nama nedovoljan razlog za takve poteze.Sjedite malo duze sacekajte Cirin izvjestaj o radu pa onda sudite.Najbolji smo pa budimo i sada najtrezveniji..
Neka si ti starsamadhi je napisao/la:Don Ciro
Po izrazima se da zakljuciti da si jos mlad i zelen, tako da nebih da ulazim u neku zescu polemiku sa tobom. Samo cu ti reci, BHF je predlozio da Ciro ode, on ih je poslusao. A mogao je ostati gluh na njihov zahtjev. Znaci Ciro je dobrovoljno otiso (vidjecemo hoce li opet promjeniti misljenje), BHF ga nije otjerao, nego samo predlozio.
Kazes igraci su uz Ciru. Da pitamo Misketa?

Cekaj malo, DA LI STVARNO MISLITE DA CE OTICI NAKON JEDNOG PISMA BH FANATICOSA? hahahhaha nemojte biti smjesni, jel vidite da trazi samo medijski prostor.
Kada cete vise skontati ko je Ciro?
Sutra ce biti nesto trece, prekosutra cetrvto samo da bi bio 'IN'. To njega hrani. Smije li se neko kladiti da ce nakon par dana izac u javnost sa tvrdnjom: MA OSTAJEM IPAK. hahahahaha CIRKUS JE OVO SVE.
Pa normalno je sto ga ljudi zele izbaciti.
Kada cete vise skontati ko je Ciro?
Sutra ce biti nesto trece, prekosutra cetrvto samo da bi bio 'IN'. To njega hrani. Smije li se neko kladiti da ce nakon par dana izac u javnost sa tvrdnjom: MA OSTAJEM IPAK. hahahahaha CIRKUS JE OVO SVE.
Pa normalno je sto ga ljudi zele izbaciti.
Normalno da čovijek si neće dozvolit kad su navijači jedne zemlje protiv njega ,šta da mu rade probleme ,brukaju ga pa imali su svugdje vrata otvorena jer je fakat bio cirkus show s njim,ali razveselio nas je uvijek,šteta ok,,neka im...čekam sad Barbareza, Vahu,...i sve naše idole možda nam dođu pa poprave pa BHF budu konačno sretni.
Tuga šta reći, kud to vodi,kako kaže mikadica nema tu sreće tko god dođe nemože to počistiti i urediti zadugo.
Pozzz

Tuga šta reći, kud to vodi,kako kaže mikadica nema tu sreće tko god dođe nemože to počistiti i urediti zadugo.
Pozzz
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
ma doce u kurcu VAHA zna on gdije su pare...doce onaj Muzurovicloptica je napisao/la:Normalno da čovijek si neće dozvolit kad su navijači jedne zemlje protiv njega ,šta da mu rade probleme ,brukaju ga pa imali su svugdje vrata otvorena jer je fakat bio cirkus show s njim,ali razveselio nas je uvijek,šteta ok,,neka im...čekam sad Barbareza, Vahu,...i sve naše idole možda nam dođu pa poprave pa BHF budu konačno sretni.![]()
Pozzz

Ma Hrvati jedva cekaju da napusti repku...nevijerujem nija da ce napst.na takav nacin..Repku..al i ti BHF da prave nered u gostima jos..bolje muje onda da napusti..samo seru..a doce novi koji opet nece biti po izboru BHF
nego saveza 

Ciro hahjfhas jkhafjhakjhfa ahjhfakjeh hklahfg hha g aejkhaedjhks hafg 6 a hjsdh90 xllviimasn jaklmnnmcbhgzhg gdigugsu b jshjhs ff sjh jhu BHF ajojdfsajohihkjhgklčnakjjggi Dijaspora uhdfikjhkj hfsg ufiushgaiu hgjrfuiuredhj uriuiu CIRO MAJSTOR ikoshjkdfhjksll dosikjoijhglksdf sddjklujujeil dnfjhlkoi kaljhhfkrjh jkhjosouihuoisdh klčpk,mvnnn oiuhs nl.čou nlkgfsjipk ksol jhiko nsdf iuhoiu sdn oiujhs jmsjnbf,m nmd,iuoh picke, hfsdkahčlkajoipfn ip opfigdahojha Savez lkčjkjujfapčljklj volim te Ciro jkafkjhkjhkjahlkjaslkj aljll ¸¸ čalmj fgdkj iouhskjhahorejpčdojpre nioh rhčoihas aslgikuhs akheuhd
93,4 % " !!!
neznam al po meni Ciro treba da ostane do EP
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 02 dec 2009, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
CIRO NE ODLAZI...NE BUDIZE GLUPI....jedno prica drugo radi...varalica ista kao ovi iz saveza...jos brani Usanovica. 

- storm_raider
- Kontakt:
Sve je covjek rekao.ambrozija je napisao/la:Ciro hahjfhas jkhafjhakjhfa ahjhfakjeh hklahfg hha g aejkhaedjhks hafg 6 a hjsdh90 xllviimasn jaklmnnmcbhgzhg gdigugsu b jshjhs ff sjh jhu BHF ajojdfsajohihkjhgklčnakjjggi Dijaspora uhdfikjhkj hfsg ufiushgaiu hgjrfuiuredhj uriuiu CIRO MAJSTOR ikoshjkdfhjksll dosikjoijhglksdf sddjklujujeil dnfjhlkoi kaljhhfkrjh jkhjosouihuoisdh klčpk,mvnnn oiuhs nl.čou nlkgfsjipk ksol jhiko nsdf iuhoiu sdn oiujhs jmsjnbf,m nmd,iuoh picke, hfsdkahčlkajoipfn ip opfigdahojha Savez lkčjkjujfapčljklj volim te Ciro jkafkjhkjhkjahlkjaslkj aljll ¸¸ čalmj fgdkj iouhskjhahorejpčdojpre nioh rhčoihas aslgikuhs akheuhd

Sport je lijek za tijelo i duh.
bparena je napisao/la:neznam al po meni Ciro treba da ostane do EP

Cicak, cicak, cicak......Pitanje ti je toliko glupo da nije vrijedno odgovora, ali...Ti ljudi koje prozivas, su bili djeca od 11-13, 14 godina kad je rat bio, sta su trebali da rade? Osnuju Djecju Udarnu Vitesku Brigadu i krenu na Vlasic? Jel vidis koliko ti je misljenje suludo i primitivno? Dosta tih ljudi koje prozivas su izgubili oceve, majke, bracu, sestre u ratu i mene bi licno bilo sramota pitati ovakve stvari sto ti pitas, o veliki Patrioto, dobitniku Zlatnog Ljiljana. Zato dijete, sikter.chichak je napisao/la:Gdje su ti ljudi bili kad su trebali da budu tu....kada toliko vole Bosnu sto su iz nje otisli(pobjegli)!!!samadhi je napisao/la:Ostatak posta ti necu komentarisati jer ti je raja odgovorila cinjenicama i argumentima, tako da se tu nema sta dodati.Offside je napisao/la:
Ćiro ostaje, Zmajevi ostaju zajedno sa nama istinskim navijačima i idemo krčiti put prema Poljskoj, a bogme i Ukrajini. Fanaticosi svakako imaju rezervne opcije i želim im ugodno praćenje Mundijala uz njihove domovine Danske, Holandije, Švicarske... , a Ćiru i Zmajeve nek ostave na volju ljudima koji nemaju plan B.
Na ovaj dio cu se, ipak, osvrnuti. Ko tebi, haveru, daje za pravo da oznacavas ko je "istinski" navijac BiH? Svoje malogradjanske ideje o rezervnim opcijama dijaspore (mislim da si na njihA ciljao) mozes pricati svojoj raji uz popodnevnu kaficu ili uz obavezni cevap. Ako cemo po tvom, onda "istinski" navijaci su oni koji se bore da se nesto u ovoj zemlji pokrene na bolje, da se pokusa skinuti kriminal i korupcija makar u NS BiH. Koji se nece dati prodati i zaslijepiti jednm barazom i 7-0 pobijedom nad klasom Estonije, ili socnim psovkama Cire za narodne mase. Kontas?
Ti Fanaticosi su bili uz repku i u Armeniji, Stambolu, Beogradu, Estoniji, Belgiji, Moldaviji, Madjarskoj etc etc.....Postavlja se pitanje, gdje si bio ti? Gdje si bio ti o istinski navijacu Zmajeva?
Buhahahahahaa, Fanaticosi oterali Ciru, Buhahahahahaha.
Ciro, ako odlazis zbog tih "navijaca" znaj da nisi nikakav covek, i znaj da te momke u svojoj kuci niko za nista ne sljivi, a kamoli na javi.
Ciro ostani ili nadji drugi razlog odlaska, da ne bi bilo Ciro pe*eru!
Ciro, ako odlazis zbog tih "navijaca" znaj da nisi nikakav covek, i znaj da te momke u svojoj kuci niko za nista ne sljivi, a kamoli na javi.
ako ode zbog BHF razocarao je i menecole-ch je napisao/la:Buhahahahahaa, Fanaticosi oterali Ciru, Buhahahahahaha.

-
- Kontakt:
On kaze :jhgsasghahhtfdhasfdafsdsadjsdgkh Ciro ashkajshgkjdsagdjkgdjsfhdgvhxxsakhsdkgsjxbshskhd BHFdjsiahdkashdiushkdjgsjhdfsdgsadhsjdhshgd Dijaspora dhaaskhdksjhdkjshdkhsjdhsakjdhsajhdkjsahd Ciro Majstordnsdnsadhkjshxkjsandjksgbdkjhgskdhsdkjshdkjshdjksnbkjdhskjd Picke dsdsadkjsghdklsahdjsjkdjlskhdjskjdhsklhdsh Savez aldsdhskjhdkjsagdhsfdjshdjkgsdgskjdghksjgdksgdjksgdkj Volim te Cirostorm_raider je napisao/la:Sve je covjek rekao.ambrozija je napisao/la:Ciro hahjfhas jkhafjhakjhfa ahjhfakjeh hklahfg hha g aejkhaedjhks hafg 6 a hjsdh90 xllviimasn jaklmnnmcbhgzhg gdigugsu b jshjhs ff sjh jhu BHF ajojdfsajohihkjhgklčnakjjggi Dijaspora uhdfikjhkj hfsg ufiushgaiu hgjrfuiuredhj uriuiu CIRO MAJSTOR ikoshjkdfhjksll dosikjoijhglksdf sddjklujujeil dnfjhlkoi kaljhhfkrjh jkhjosouihuoisdh klčpk,mvnnn oiuhs nl.čou nlkgfsjipk ksol jhiko nsdf iuhoiu sdn oiujhs jmsjnbf,m nmd,iuoh picke, hfsdkahčlkajoipfn ip opfigdahojha Savez lkčjkjujfapčljklj volim te Ciro jkafkjhkjhkjahlkjaslkj aljll ¸¸ čalmj fgdkj iouhskjhahorejpčdojpre nioh rhčoihas aslgikuhs akheuhd
"Lesi" se vraca kući pa tako i Ćiro
- Principatus
- Kontakt:
Sto se Cire tice mislim da je Amerosm sve dobro sveo na jednu tacku. Ja sam ga prestao podrzavati poslije njegovih napada na Misimovica, izmisljotina bas o jednom igracu ciji je karakter za mene neupitan. U isto vrijeme kada je trebao da uzme svoje igrace pod zastitutu on je branio osudjene kriminalce, sto je za mene dovoljno. A da ne govorimo o citavom cirkusu oko reprezentacije, koji je sigurno i kroz savez a ne samo Blazevica prouzrokovan. Mislim da je to dijelomicno iz toga rezultiralo, jer je on zelio promovisati reprezentaciju, sto mu je, htjeli neki ili ne, ipak uspjelo.
Sto se tice rezultata, koji nije jedini u nasoj fudbalskoj istoriji, ipak je slabo sada poslije bitke to sve omalozavati. Pobijedili smo protiv dovoljno reprezentacija u nasoj grupi da budemo drugi. Tacka. To nije uspijelo ni Turskoj a ni Belgiji. Da, sada je Belgija slaba po nekima, a zasto je onda porazila Tursku? Tacno, jer je Turska bila moralno razbijena, kao i Belgija poslije nas, iz cega rezultira njihova slaba igra. Dok su prije naseg dvoboja oteli Turcima bod u Istanbulu i zamalo isto uradili sa Spanijom. Nije to sve bilo tako lagano kao sto neki hoce da postave, jer u Belgiji nismo imali u to vrijeme sjajnog Ibisevica i Salihovica.
Kako god, sto se tice BHF i borbe protiv saveza, mislim da su mozda i oni razumjeli da sa bakljama na terenu nista nece uspijeti, osim da ostete ugled BIH u drugim zemljama. I bez navijaca i nasih reprezentativaca, nas ce savez sakupiti sebi B-reprezentaciju i nastaviti dalje. Ako neko misli takvim indirektnim mjerama nesto poduzeti onda se vara. Sto se tice samog BHF, njima svaka cast sto su podrzavali nase momke sirom evrope. Ipak koliko sam pratio njihove press izjave i ponasanje kroz ovaj ciklus, cini mi se da bi oni mogli i bez igraca i utakmice navijati. Navijati i aplaudirati sami sebi.
Sto se tice rezultata, koji nije jedini u nasoj fudbalskoj istoriji, ipak je slabo sada poslije bitke to sve omalozavati. Pobijedili smo protiv dovoljno reprezentacija u nasoj grupi da budemo drugi. Tacka. To nije uspijelo ni Turskoj a ni Belgiji. Da, sada je Belgija slaba po nekima, a zasto je onda porazila Tursku? Tacno, jer je Turska bila moralno razbijena, kao i Belgija poslije nas, iz cega rezultira njihova slaba igra. Dok su prije naseg dvoboja oteli Turcima bod u Istanbulu i zamalo isto uradili sa Spanijom. Nije to sve bilo tako lagano kao sto neki hoce da postave, jer u Belgiji nismo imali u to vrijeme sjajnog Ibisevica i Salihovica.
Kako god, sto se tice BHF i borbe protiv saveza, mislim da su mozda i oni razumjeli da sa bakljama na terenu nista nece uspijeti, osim da ostete ugled BIH u drugim zemljama. I bez navijaca i nasih reprezentativaca, nas ce savez sakupiti sebi B-reprezentaciju i nastaviti dalje. Ako neko misli takvim indirektnim mjerama nesto poduzeti onda se vara. Sto se tice samog BHF, njima svaka cast sto su podrzavali nase momke sirom evrope. Ipak koliko sam pratio njihove press izjave i ponasanje kroz ovaj ciklus, cini mi se da bi oni mogli i bez igraca i utakmice navijati. Navijati i aplaudirati sami sebi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Zanimljivo da su sada krivi dijasporasi
Kako sam ja skonto, dijasporasi trebaju da navijaju za zemlje u kojima zive? Haj ok, al onda neka Pjanic, Ibisevic, Begovic, Medjunjanin i ostali dijasporasi igraju za zemlje u kojima zive!!!!!!
Nema glupljeg naroda od bosanaca, nismo slozni ni za jednu boziju stvar.
Jel vam smeta savez? Pa idite im pred zgradu svaki dan, lupajte stakla, tucite clanove tad ce otici. A ne tako preko interneta pisati gluposti i praviti se patrioti.
A jos jedno, dijasporasi su vecina izbjeglice iz tako zvane RS. Nevolite nas po federaciji kad zivimo, nevole nas u rs a krivo vam sto idemo vani. Vi niste normalni a i mnogo ste nam zavidni.

Kako sam ja skonto, dijasporasi trebaju da navijaju za zemlje u kojima zive? Haj ok, al onda neka Pjanic, Ibisevic, Begovic, Medjunjanin i ostali dijasporasi igraju za zemlje u kojima zive!!!!!!
Jel vam smeta savez? Pa idite im pred zgradu svaki dan, lupajte stakla, tucite clanove tad ce otici. A ne tako preko interneta pisati gluposti i praviti se patrioti.
A jos jedno, dijasporasi su vecina izbjeglice iz tako zvane RS. Nevolite nas po federaciji kad zivimo, nevole nas u rs a krivo vam sto idemo vani. Vi niste normalni a i mnogo ste nam zavidni.

Jadan siBosanceros1010 je napisao/la:Zanimljivo da su sada krivi dijasporasi![]()
![]()
![]()
A jos jedno, dijasporasi su vecina izbjeglice iz tako zvane RS. Nevolite nas po federaciji kad zivimo, nevole nas u rs a krivo vam sto idemo vani. Vi niste normalni a i mnogo ste nam zavidni.![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.