Kako ti se činio Ozil večerasKawhi je napisao/la: Šta sam ti rekao?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Kako ti se činio Ozil večerasKawhi je napisao/la: Šta sam ti rekao?
Brutalno, a navijaci Arsenala me podsjecaju na one antiheroje koje zivot udara gvozdenom cizmombeka23 je napisao/la:Dokle vise5-1 = 4th.
Vjerovatno ti djeluju tako zato sto jesu.JoeBleck je napisao/la:Real strasan , vidno jaci u svakom segmentu.
Napoli me razocarao,mnoge ekipe u Primeri djeluju organizovanije i konktetnije od njih.Da nije bilo Navasove greske ovo bi tamburanje bilo slicno onom sinoc.
Gledao sam Reala, al ne vjerujem da sam išta fulao.Besic je napisao/la:Kako ti se činio Ozil večerasKawhi je napisao/la: Šta sam ti rekao?
Ma kakav Wenger. Ja ne vjerujem da je taj zadnjih 5 godina ozbiljno pristupio nekoj tekmi. Zna da ima dovoljno dobru ekipu za top 4 u Engleskoj, zna da mu je siguran posao, zna da ne može bolje, pa mu svejedno.Saurman je napisao/la:Mislio sam da je Wenger nešto naučio iz prethodnih duela al' prevario sam se.Kawhi je napisao/la: Šta sam ti rekao?
let3 je napisao/la:
Ybg kont'o sam da ne moze gore nego Barca jucer, ali Arsenal me opet razuvjerio. Bio sam u njih cisto jer nemaju srece ljudi. Ali nema objasnjenja, onako fino odigrati prvo poluvrijeme i onda se u drugom raspast, ko da je druga ekipa izaslaNerminovic je napisao/la:let3 je napisao/la:
Strah+mnogo kvalitetniji igraci Reala.Donnie Darko je napisao/la:Vjerovatno ti djeluju tako zato sto jesu.JoeBleck je napisao/la:Real strasan , vidno jaci u svakom segmentu.
Napoli me razocarao,mnoge ekipe u Primeri djeluju organizovanije i konktetnije od njih.Da nije bilo Navasove greske ovo bi tamburanje bilo slicno onom sinoc.
OplakahMarsal je napisao/la:Prvi put u historiji da njemački proizvod ne valja.
Podsjeća me na Grundigov TV što je daidža kupio i kad ga je upalio prvi put eksplodiro. Kasnije vidio da je sastavljan u Turskoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.