Jesi ga sastavio

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa nisam primjetio da je nesto crkao.
- Fudbaler poput Duljevića, kako da ga ostavim na klupi nakon onoga što sada prikazuje? Ima puno samopouzdanja, poboljšao je igru u odbrani. Vraća se puno u odbranu i osvaja mnogo lopti, rekao je Arpinon i dodao:
- Ofanzivno, veoma je brz i prodoran. Dobar je tehničar i može svima napraviti probleme. Spreman je da pomaže u odbrani i to nam je važno. Kada sam ga izveo iz igre protiv St. Etiennea bio je tužan, ali ne i nesretan. Imao je osjećaj da još može doprinijeti timu, ali ja sam razmišljao o utakmici sa Dijonom, pa sam ga zbog toga i izveo iz igre.
Naš ofanzivni vezni hehehehe.Versatile striker, he does not satisfy his coach on the left wing and he is not at all considered a real tip by the sports sector. It was therefore at the number 10 position that he managed to find a place for himself, thanks to a good entry in Monaco (0-3, November 29), where Jérôme Arpinon had installed him behind Renaud Ripart in the second period: “He was on his feet, he brought some pep! In the future, he is a player on whom I will rely , assured the manager of the Crocos. When he plays with Renaud, they work well together, they feel the blows. We have more binder. "