Nedaj boze da ja unosim pesimizam,daleko od toga,al tesko ce da zaigraju znas i samLEŠINAR je napisao/la:Neka oni izbore! A ti ne unosi pesimizam među forumaše.

Nedaj boze da ja unosim pesimizam,daleko od toga,al tesko ce da zaigraju znas i samLEŠINAR je napisao/la:Neka oni izbore! A ti ne unosi pesimizam među forumaše.
Vlado PD je napisao/la:Cuo sam da je Rudar namjestio utakmicu, igra sa Sirokim 6 za 0.
Hvala,odigrali ste dobru utakmicu ali mi jednu od boljih u sezoni...puno srece u borbi za EvropuŠB.TRN je napisao/la:Od ljudi iz uprave koji su bili u Prijedoru,sam saznao da je bilo odlično suđenje i normala domaćin,bez grube igre.Čestitke na pobjedi i sretno u nastavku!!!
Rano je jos govoriti...zeljovac87 je napisao/la:Kakav rezultat očekujete u utakmici sa borcem i Željom. I oni i mi vam dolazimo. Nas ćete dočekati kako i dolikuje spotskim prijateljima, zar ne ?
Koliko ja znam sigurno je da smo sa Zeljom u boljim odnosima nego sa Borcem, iako se moze reci da se popravlja situacija i sa komsijama...Mislim da ce Zeljo uzeti 3 boda ovde sigurno ako Rudaru ne budu trebali bodovi u tom zadnjem kolu za opstanak ili cak evropu, ko ce znatizeljovac87 je napisao/la:Kakav rezultat očekujete u utakmici sa borcem i Željom. I oni i mi vam dolazimo. Nas ćete dočekati kako i dolikuje spotskim prijateljima, zar ne ?
? ".Dejan, BL je napisao/la:Dajte vi Želji bodove kao i prošle godine treba će im za Evropu ako je vi već nećete.
Nego to na stranu, zbijte redovo podržite svoj klub i kod kuće i na strani i pokušajte izganjati tu Evropu jako ste blizu, a ako bi uspjeli eto onda i boljeg stadiona (ne kažem da bi ove godine ispunjavao UEFA norme ali bi bio bolji) i više ulaganja u tim i više interesa za klub u gradu i više djece će se baviti fudbalom... Samo gazite, Prijedor zaslužuje veliki klub bar za nivo BiH