Koliko to imamo para, a koliko navedeni traze? Konkretno Hadzibegic?hilmo je napisao/la:Prestanite sanjati o Bajeviću, Hadžibegoviću i sličnim, nemamo mi para za to.
A također nam ne trebaju ni novi Jarni ni Ješić. Samo domaći stručnjak.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ima se para, ne brini, i uložiće se dobre pare za novog trenera, kad tad će to biti. Pare uopšte nisu problem.
hilmo je napisao/la:Prestanite sanjati o Bajeviću, Hadžibegoviću i sličnim, nemamo mi para za to.

I fudbaleri iz PL

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Slazem se sa hilmagom. Uzmimo u obzir da dodje neki strani trener, a za mene je to i Hadzibegic, i da stvari krenu po zlu... Koliko bi samo raskid sa takvim likom izasao i kakve bi posljedice to kasnije imalo, Jesic je mala maca.pasica je napisao/la:Koliko to imamo para, a koliko navedeni traze? Konkretno Hadzibegic?hilmo je napisao/la:Prestanite sanjati o Bajeviću, Hadžibegoviću i sličnim, nemamo mi para za to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nemoj mi tih anonimusa.hilmo je napisao/la:Prestanite sanjati o Bajeviću, Hadžibegoviću i sličnim, nemamo mi para za to.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Kojeg bi vi domaćeg trenera doveli? Jedini ozbiljni u ovoj ligi su Marinković, Musemić, Petrović i Karačić, a oni svi imaju angažmane. Nije bitno da li je trener domaći ili dolazi iz inostranstva, bitno je da ima znanje, da zna svoj posao. Kodro je bio idealan, ali neću opet otvarati tu temu. Mislim da bi Bajević bio pravi za nas.
Ma samo fudbaleri iz PL, koji ce nam k**** kiksevi poput Benke, Jajala, Delaca, Krste i buranije. Samo PL, i ne sekiraj se za iskorak, nece se omaci da ga napravimo sigurno.
Ne znam uopste odakle informacije da bi Hadzibegic trazio vecu lovu od tog Jesica? Druga stvar ja bih recimo Hadzibegica imenovao kao osobou odgovrnu za sportski segment kluba. A kao trenera? Pa to bi vec bilo do Hadzije koga ce postaviti. Ono sto je sigrno, mislim da bi svojim imenom mogao dovesti ljude koji bi od akademije napravili pravu pricu, kao i od prvog tima.Sabinho je napisao/la:Slazem se sa hilmagom. Uzmimo u obzir da dodje neki strani trener, a za mene je to i Hadzibegic, i da stvari krenu po zlu... Koliko bi samo raskid sa takvim likom izasao i kakve bi posljedice to kasnije imalo, Jesic je mala maca.pasica je napisao/la:Koliko to imamo para, a koliko navedeni traze? Konkretno Hadzibegic?hilmo je napisao/la:Prestanite sanjati o Bajeviću, Hadžibegoviću i sličnim, nemamo mi para za to.
Al to je opet samo moje misljinje, al glupe su mi ove narucene "nemamo mi para za to", kao neko pranje ruku. A niko pojma nema koliko bi ti ljudi trazili, i koliko mi ustvari imamo.
To jeste, ali i tu ga treba fino platiti a zatim i trenera kojeg dovede.
Koji je postotak tih "pogodjenih" transfera iz vana.Vjerovatno 5 od 100 tako nekako.pasica je napisao/la:Ma samo fudbaleri iz PL, koji ce nam k**** kiksevi poput Benke, Jajala, Delaca, Krste i buranije. Samo PL, i ne sekiraj se za iskorak, nece se omaci da ga napravimo sigurno.
I treba se napraviti razlika,igrac iz vana i kapitalac iz vana, Benko,Jajalo,Delac su provjerena imena i kapitalci.a milion,456 hiljada ostalih su macici u vreci sa kojima smo pogrijesili i izletili dobru lovu od koje smo mogli sastaviti dream tram PL
Nisam protiv dovodjenja dobrog igraca sa strane,skupog,kvalitetnog,sa imenom nekim to je jedno jel takav uvijek treba i to je onaj koji treba da donese prevagu i da mladi momci imaju uciti od koga i brze stasati uz iste takva 2-3 igraca treba da se imaju(sad npr nemamo ni jednog imamo Saida ali on je rekreativac),a ovo sto mi radimo sa "strancima" je drugo,i protiv toga sam,zbog toga moj stav da treba da se okrenemo PL i ganjaju kvalitetnih igraca koji se visetruko isplate sto mozemo vidjeti kroz transfer Cimirota,pa evo sada Duljevica aBd i tako dalje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dusko je gospodin,..sta njemu treba da se sa Krupom i Zrinjskim bavi,..dajte boni,..
Tako je.miky_hz je napisao/la:Koji je postotak tih "pogodjenih" transfera iz vana.Vjerovatno 5 od 100 tako nekako.pasica je napisao/la:Ma samo fudbaleri iz PL, koji ce nam k**** kiksevi poput Benke, Jajala, Delaca, Krste i buranije. Samo PL, i ne sekiraj se za iskorak, nece se omaci da ga napravimo sigurno.
I treba se napraviti razlika,igrac iz vana i kapitalac iz vana, Benko,Jajalo,Delac su provjerena imena i kapitalci.a milion,456 hiljada ostalih su macici u vreci sa kojima smo pogrijesili i izletili dobru lovu od koje smo mogli sastaviti dream tram PL
Nisam protiv dovodjenja dobrog igraca sa strane,skupog,kvalitetnog,sa imenom nekim to je jedno jel takav uvijek treba i to je onaj koji treba da donese prevagu i da mladi momci imaju uciti od koga i brze stasati uz iste takva 2-3 igraca treba da se imaju(sad npr nemamo ni jednog imamo Saida ali on je rekreativac),a ovo sto mi radimo sa "strancima" je drugo,i protiv toga sam,zbog toga moj stav da treba da se okrenemo PL i ganjaju kvalitetnih igraca koji se visetruko isplate sto mozemo vidjeti kroz transfer Cimirota,pa evo sada Duljevica aBd i tako dalje.

To stoji, kad pricamo o stranim igracima samo i mislim na ove klase. Idiotizam je dovoditi ove poput novakovica, evo ispostavlja se cetkovica itd. Al mi svakako imao idiote u klubu, tako da je to nama normala.miky_hz je napisao/la:Koji je postotak tih "pogodjenih" transfera iz vana.Vjerovatno 5 od 100 tako nekako.pasica je napisao/la:Ma samo fudbaleri iz PL, koji ce nam k**** kiksevi poput Benke, Jajala, Delaca, Krste i buranije. Samo PL, i ne sekiraj se za iskorak, nece se omaci da ga napravimo sigurno.
A iskreno, tesko mi je dati sud o bilo kojem igracu koji je dosao, s obziom na "struku" mislim da uopste ne mozemo biti sigurni da cemo vidjeti prave mogucnosti tih igraca, pa samim tim ne smijem ni 100% reci za nekoga valja ili ne. I opet kazem, da imamo imalo mozga u klubu, nijedan igrac ne bi dosao prije nego sto poslozimo kockice oko struke. Al kod nas sve naopako.
KenChoo je napisao/la:Ima se para, ne brini, i uložiće se dobre pare za novog trenera, kad tad će to biti. Pare uopšte nisu problem.

- ElCartel11
- Kontakt:
U ovoj nasi ligi koliko toliko ozbiljan trener opcenito ne samo za nasu ligu, je Slavko Petrovic. Iskreno u ostalim trenerima to nevidim i tu racunam i Husrefa, Marinovica, Karacica i ostale koji su toliko izvikani, a barem po meni nisu neki strucnjaci.
Para se ima i za Hadzibegica, Bajevica i ostale malo vece ribe, samo sto nasoj upravi nije u cilju, da dodje ozbiljan trener, jer nece moci naredjivati koga ce dovoditi i mjesati mu se u posao. Ovakvi strucnjaci jednostavno nece sebi to nikad dopustiti i to je to. Imamo mi para da budemo na svim pozicijama beton, imamo legende kluba koji sjede kod kuce umjesto, da su upravi umjesto ovih marioneta, imamo potencijala da pokupimo sve mlade nade iz nase drzave i napravimo beton akademiju...imamo uslove, da budemo zaista jedan ozbiljan evropski klub, ali problem je sto to ne znaju/nece iskoristiti. Zalostno, ali tako je.
Para se ima i za Hadzibegica, Bajevica i ostale malo vece ribe, samo sto nasoj upravi nije u cilju, da dodje ozbiljan trener, jer nece moci naredjivati koga ce dovoditi i mjesati mu se u posao. Ovakvi strucnjaci jednostavno nece sebi to nikad dopustiti i to je to. Imamo mi para da budemo na svim pozicijama beton, imamo legende kluba koji sjede kod kuce umjesto, da su upravi umjesto ovih marioneta, imamo potencijala da pokupimo sve mlade nade iz nase drzave i napravimo beton akademiju...imamo uslove, da budemo zaista jedan ozbiljan evropski klub, ali problem je sto to ne znaju/nece iskoristiti. Zalostno, ali tako je.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Upravo tako.ElCartel11 je napisao/la:U ovoj nasi ligi koliko toliko ozbiljan trener opcenito ne samo za nasu ligu, je Slavko Petrovic. Iskreno u ostalim trenerima to nevidim i tu racunam i Husrefa, Marinovica, Karacica i ostale koji su toliko izvikani, a barem po meni nisu neki strucnjaci.

U ovoj drzavi niko nista ne radi dugorocno, sve se gleda ocima trenutnog interesa.
Uprava trazi novog trenera ali su vec odbijeni nekoliko puta, ono sto ja znam to su domaci treneri o kojima hilmo prica.
Ja ne razmisljam kao kolege forumasi sa zadnjih par stranica i ja bih Hurtica ostavio do kraja sezone, a ako bih se smjenjivao ranije onda ne bih volio da to bude prije zimske pauze.
Konstantno pricate o napretku kluba a uvjek trazite smjenu trenera, ovdje se trazila smjena svakog trenera poslije par losih rezultata i uvjek cete traziti smjenu trenera i celu iz radnika bi ste mjenjali.
I zamazu vam oci novim trenerom i par polovnih amatera(ne samo da su amateri nego nisu ni utakmica imali ili su vraceni iz penzije) i onda ovdje pisete hvalospjeve o njima pa opet trazite smjenu pa sve tako u krug.
Zakivali ste u zvijezde Jesica vise nego kodru i jarnija, preispitajte svoje stavove i principe. Razmislite i pricajte u svoje ime da li ste podrzavali kodru , jarnija, dzenu sil ovdje ili ste ih therali. Oni koji su ovdje podrzavali kodru su ispljuvani bili.
Hurtic nije trener za Sarajevo, ali ga ne treba mjenjati ukoliko se ne radi o kvalitetnom i obrazovanom treneru. Ono sto mi se posebno nije svidjelo jeste sto se Hurtic i Uscuplic nisu prikljucivali strucnom stabu da ujedno obave potrebno vrijeme staziranja u nekom klubu i pripremanja za profi licencu.
Ovdje bih dodao i razocarenje neuljucivanja trenera poput Cale u rad u klubu, da li u akademiji ili pri prvom timu. Na trenerima u akademiji se stedi a na igracima tipa kramara ne.
Uprava trazi novog trenera ali su vec odbijeni nekoliko puta, ono sto ja znam to su domaci treneri o kojima hilmo prica.
Ja ne razmisljam kao kolege forumasi sa zadnjih par stranica i ja bih Hurtica ostavio do kraja sezone, a ako bih se smjenjivao ranije onda ne bih volio da to bude prije zimske pauze.
Konstantno pricate o napretku kluba a uvjek trazite smjenu trenera, ovdje se trazila smjena svakog trenera poslije par losih rezultata i uvjek cete traziti smjenu trenera i celu iz radnika bi ste mjenjali.
I zamazu vam oci novim trenerom i par polovnih amatera(ne samo da su amateri nego nisu ni utakmica imali ili su vraceni iz penzije) i onda ovdje pisete hvalospjeve o njima pa opet trazite smjenu pa sve tako u krug.
Zakivali ste u zvijezde Jesica vise nego kodru i jarnija, preispitajte svoje stavove i principe. Razmislite i pricajte u svoje ime da li ste podrzavali kodru , jarnija, dzenu sil ovdje ili ste ih therali. Oni koji su ovdje podrzavali kodru su ispljuvani bili.
Hurtic nije trener za Sarajevo, ali ga ne treba mjenjati ukoliko se ne radi o kvalitetnom i obrazovanom treneru. Ono sto mi se posebno nije svidjelo jeste sto se Hurtic i Uscuplic nisu prikljucivali strucnom stabu da ujedno obave potrebno vrijeme staziranja u nekom klubu i pripremanja za profi licencu.
Ovdje bih dodao i razocarenje neuljucivanja trenera poput Cale u rad u klubu, da li u akademiji ili pri prvom timu. Na trenerima u akademiji se stedi a na igracima tipa kramara ne.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Vjeruj ja sam bio prvi na ovom forumu koji je bio ZA odlazak Stojčeva. Međutim, kasnije sam vidio da nisam bio u pravu i siguran sam da je ostao Stojčev da bi dosta bolji rezultat ostvarili prošle sezone. Opet svak ima svoje mišljenje, a moje je da treba ostati Dulja, barem ako ništa, do kraja ove godine, pa onda imaju priliku da pronađu zamjenu za njega. Al ako ode Dulja sada, nešto čisto sumnjam da će se odmah pokazati Crnkić i ostali... a to bi moglo biti pogubno za FK Sarajevo.fico je napisao/la:Ja Stojceva nikad nisam prizivao, na kyrac mi je vazda isla njegova igra. Pet utakmica hoda, jednu dobro odigra. Zasto ga je vecina foruma prizivala, to je druga tema. I sam znas da nama nije problem bio odlazak Stojceva, vec je problem bio sto nismo nasli adekvatnu zamjenu. Za to veliko "hvala" Ibrakovicu. Da li smo nasli zamjenu za Dulju u vidu Crnkica, Andjusica i Al. Bekica vrijeme ce pokazati. I dalje smatram da nam je puno veci problem losa atmosfera i nestrucan trener, nego odlazak Duljevica.Zagor je napisao/la:Jest, tako smo isto govorili za Stojčeva, pa smo ga prozivali dosta puta prosle sezone, da nam fali jedan takav. Koliko god on imao grešaka (mislim na Dulju) i bespotrebnih šeganja i sl. mislim da će biti itekako veliki minus za naš tim ako ga pustimo ove sezone. Pogotovo kada znamo da nismo doveli adekvatnu zamjenu za njega, il možda jesmo ?fico je napisao/la: Bez obzira da li Dulja otišao ili ne, mislim da možemo napraviti određene uspjehe u ovoj sezoni. Najbitnije je što prije dovesti stručnog trenera, tj. skloniti Hurtića. Također, radi što bolje atmosfere i skidanja pritiska sa igrača, mora doći do promjene u Upravi, odnosno do odlaska Kusturice i Kantardžića. Također, na njihova mjesta trebaju doći kvalitetni ljudi.
Ja Duljeviću želim sve najbolje u karijeri, ali nadam se da će što prije otići sa Koševa. On ima talenat, ali nema realizacije. Njegovo peglanje i driblanje nam svima ide na živce i mislim da ćemo lako preboliti njegov odlazak. Imamo finu ekipu. Posebno gledajući protivnike, svi smo u pet deka. Zrinjski, Sloboda, Željezničar i Mi. Mislim da će biti zanimljivo do samog kraja. Pogotovo još ako se u borbu za vrh uključe Široki, Krupa ili neko treći.
Nadam se da će Ivetić zauzeti mjesto na LB i opravdati epitet poajačanja i nadam se da će se Almir uozbiljiti i ukoliko Dulja ode, pružati kvalitetne partije na lijevom krilu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
@zagor tebi svaka cast za ovu zadnju repliku i sto znas sta govoris i ne bjezis od svojih stavova kakvi god oni bili.
Zalosno je sto je jako malo takvoh forumasa i sto se samo redaju oni koji pisu narucene postove kao i oni koji imaju potrebu da nesto napisu i osjete se vaznim i pametnim u datom trenutku a poslije ili naprave novi nick ili se prave ludi da nisu pisali pa cak i btisu postove.
Takođe nisam za odlazak Duljevica jer ovi ostali su blize da pokazu nista i daleko od toga da ga iko zamjeni
Zalosno je sto je jako malo takvoh forumasa i sto se samo redaju oni koji pisu narucene postove kao i oni koji imaju potrebu da nesto napisu i osjete se vaznim i pametnim u datom trenutku a poslije ili naprave novi nick ili se prave ludi da nisu pisali pa cak i btisu postove.
Takođe nisam za odlazak Duljevica jer ovi ostali su blize da pokazu nista i daleko od toga da ga iko zamjeni
Pesimista: ne moze gore od ovoga
-
- Kontakt:
Mi imamo k.a.r.i.n.u od ekipe, realno, ruku na srce. Imamo neznalicu na klupi koji vec losu i ocajnu ekipu pravi jos ocajnijom mjenjajici pozicije igracima.KenChoo je napisao/la:Opet sebe citiram, imamo mi i više nego dobru ekipu, ali fali nam ozbiljan trener, znači trener, a ne trenerčić.
Edise odlazi, Hurtiću odlazi!