FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To je to Propuh, ali je. Biga nas na grdiše ko da smo najveći dušmani.
Zaista ovo u BiH samo Zeljo moze iz cijele zemlje dolaze ljudi vjerovali ili ne auto iz Posusja dolazi
svaka cast svima jer svi ti ljudi iz raznih sredina su Zeljo i ocekuje se da ce otici sve karte za tekmu.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
DRŽAVA ŽELJO!pile87 je napisao/la:Zaista ovo u BiH samo Zeljo moze iz cijele zemlje dolaze ljudi vjerovali ili ne auto iz Posusja dolazisvaka cast svima jer svi ti ljudi iz raznih sredina su Zeljo i ocekuje se da ce otici sve karte za tekmu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Bas tako ispade da smo se uskukali za 2 marke, ali valjda ovi u upravi skontaju nesto i po drugim pitanjima.rodom s Mejtaša je napisao/la:To je to Propuh, ali je. Biga nas na grdiše ko da smo najveći dušmani.
Krenuli su fino sa ovim potezom da pokazu da cijene te momke koji daju sve za njih

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Visoko izdati neće 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Nadam se i ja, načina ima more samo se mora imati malo tog Željinog filinga ili te filozofije iz tvog potpisa. Ne smijemo dozvoliti da se pitariziramo onda je gotovo, postalo bi isto ono što nikad bilo nije.
-
- Kontakt:
volim te Zeljo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sa mojim drustvom svaki derbi, jacu tekmu i evropske utakmice, dodje momak sam autom iz Capljine, al bas svaku tekmu on sam zapuca. I na to izleti stotinjak KM po tekmi. A ovdje raja kenja zbog 2KM i sl. Hajmo malo vise svi voljeti i gurati nas klub ka vrhu...zeljeznicar1 je napisao/la:DRŽAVA ŽELJO!pile87 je napisao/la:Zaista ovo u BiH samo Zeljo moze iz cijele zemlje dolaze ljudi vjerovali ili ne auto iz Posusja dolazisvaka cast svima jer svi ti ljudi iz raznih sredina su Zeljo i ocekuje se da ce otici sve karte za tekmu.
Sutra dolazi jos dresova, ovi danas su dosli oko 17h, a nova iaporuka dolazi sa vecim brojevima, a nznm hoce li biti manjih. Ima i neki telefon ovaj fanshop, pa se to moze provjeriti, da se ne ide bezze

Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 20 jul 2015, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Željezničar za život cijeli!!!
-
- Kontakt:
Ma imaš ljudi koji zapucaju iz Slovenije na tekmu (uopšte ne gledaju koja je samo ako imaju vikend slobodan).
Ne znam mene tuga ufati napisem da treba penzicima popuste dati i nekako ih klub pogledati, a neko mi ovdje spominje ispijanje kafa i kladionice.rodom s Mejtaša je napisao/la:Nadam se i ja, načina ima more samo se mora imati malo tog Željinog filinga ili te filozofije iz tvog potpisa. Ne smijemo dozvoliti da se pitariziramo onda je gotovo, postalo bi isto ono što nikad bilo nije.
Ti ljudi su odrasli i ostarili uz Zelju citav zivot su uz njega ko zna koliko su mu dali, a sad kad ih je drzava bacila na marginu tesko da oni mogu odvojiti 10KM za kartu ili 50-60KM za godisnju.
Ali sta je tu je valjda nekad iz kluba obrate paznju i na tu generaciju koja bi vjerovatno vrlo rado vikend provela na Grbavici

Nekad su oni uz Zelju bili od Vardara do Triglava
Meni uopšte nije cudno što dolaze ljudi iz Posušja da navijaju za Želju,jer je Željo uvijek bio klub koji povezuje divne ljude. Nikad nismo bili optereceni tim i nije nam nikad bilo važno kako se ko zove, koje je ko nacionalnosti, etničke i vjerske pripadnosti itd, to svaki pojedinac ima pravo da se izjašnjava kako hoće, međutim ako si navijač Želje onda si naš i onda pripadaš našoj familiji, našem Želji..pile87 je napisao/la:Zaista ovo u BiH samo Zeljo moze iz cijele zemlje dolaze ljudi vjerovali ili ne auto iz Posusja dolazisvaka cast svima jer svi ti ljudi iz raznih sredina su Zeljo i ocekuje se da ce otici sve karte za tekmu.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Godišnja karta za penzionere je 30 KM, mada bih lično volio da se za penzionere napravi još neka pogodnost..propuh je napisao/la:Ne znam mene tuga ufati napisem da treba penzicima popuste dati i nekako ih klub pogledati, a neko mi ovdje spominje ispijanje kafa i kladionice.rodom s Mejtaša je napisao/la:Nadam se i ja, načina ima more samo se mora imati malo tog Željinog filinga ili te filozofije iz tvog potpisa. Ne smijemo dozvoliti da se pitariziramo onda je gotovo, postalo bi isto ono što nikad bilo nije.
Ti ljudi su odrasli i ostarili uz Zelju citav zivot su uz njega ko zna koliko su mu dali, a sad kad ih je drzava bacila na marginu tesko da oni mogu odvojiti 10KM za kartu ili 50-60KM za godisnju.
Ali sta je tu je valjda nekad iz kluba obrate paznju i na tu generaciju koja bi vjerovatno vrlo rado vikend provela na Grbavici
Prvi put do sada, godišnje ulaznice će omogućiti prisustvo i na domaćim utakmicama Kupa BiH. Cijene ulaznica će ostati iste kao i u prethodnoj sezoni:
– Jug: 70 KM / za članove 45 KM
– Sjever: 110 KM / za članove 75 KM
– Zapad (otkrivena): 150 KM / za članove 120 KM
– Zapad (natkrivena): 250 KM / za članove 200 KM
– Jug (penzioneri): 30 KM
Mi smo Željini, Željo je naš!
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 21 jul 2015, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Upravo tako. Uvijek bilo i tako ce i ostat. Zeljo nije obican klub on je mnogo vise od toga.Željooooo je napisao/la:Meni uopšte nije cudno što dolaze ljudi iz Posušja da navijaju za Želju,jer je Željo uvijek bio klub koji povezuje divne ljude. Nikad nismo bili optereceni tim i nije nam nikad bilo važno kako se ko zove, koje je ko nacionalnosti, etničke i vjerske pripadnosti itd, to svaki pojedinac ima pravo da se izjašnjava kako hoće, međutim ako si navijač Želje onda si naš i onda pripadaš našoj familiji, našem Želji..pile87 je napisao/la:Zaista ovo u BiH samo Zeljo moze iz cijele zemlje dolaze ljudi vjerovali ili ne auto iz Posusja dolazisvaka cast svima jer svi ti ljudi iz raznih sredina su Zeljo i ocekuje se da ce otici sve karte za tekmu.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
bravo za klub, mislim na upravu ifkz.ba, odlicno u zadnje vrijeme rade
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Potpuno se slazem sa ovim postom. Poznajem dosta starijih ljudi koji bi sigurno jednu subotu rado dosli na utakmicu i gledali svog Zelju, medjutim znamo kakva je situacija i koliko tim ljudima znaci 5 KM (mnogi par dana od toga jedu) tako da zaista bi bilo dobro ako neko ima mogucnost ovo nekom predlozit, nekom ko se za to pita. Bice bolje i Zelji i njimapropuh je napisao/la:Ne znam mene tuga ufati napisem da treba penzicima popuste dati i nekako ih klub pogledati, a neko mi ovdje spominje ispijanje kafa i kladionice.rodom s Mejtaša je napisao/la:Nadam se i ja, načina ima more samo se mora imati malo tog Željinog filinga ili te filozofije iz tvog potpisa. Ne smijemo dozvoliti da se pitariziramo onda je gotovo, postalo bi isto ono što nikad bilo nije.

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Odlicno nisam ovo za penzionere znao, samo ih je trebalo na sjever baciti.Željooooo je napisao/la:Godišnja karta za penzionere je 30 KM..propuh je napisao/la:Ne znam mene tuga ufati napisem da treba penzicima popuste dati i nekako ih klub pogledati, a neko mi ovdje spominje ispijanje kafa i kladionice.rodom s Mejtaša je napisao/la:Nadam se i ja, načina ima more samo se mora imati malo tog Željinog filinga ili te filozofije iz tvog potpisa. Ne smijemo dozvoliti da se pitariziramo onda je gotovo, postalo bi isto ono što nikad bilo nije.
Prvi put do sada, godišnje ulaznice će omogućiti prisustvo i na domaćim utakmicama Kupa BiH. Cijene ulaznica će ostati iste kao i u prethodnoj sezoni:
– Jug: 70 KM / za članove 45 KM
– Sjever: 110 KM / za članove 75 KM
– Zapad (otkrivena): 150 KM / za članove 120 KM
– Zapad (natkrivena): 250 KM / za članove 200 KM
– Jug (penzioneri): 30 KM
U zadnje vrijeme se ocito uprava popravlja

samo da je njih proći pa da se ova pozitvna atmosfera nastavi,ali polako već se prepoznaje ispravan željin putrodom s Mejtaša je napisao/la:Svaka čast upravi za ovaj potez sa besplatnim kartama za "mađare".
To su ti mikro potezi kojih samo da je bilo više Koševo bi bilo u četvrtak bilo tjesno jer najpopularniji i najveći klub ove države to zaslužuje.
Naš klub je uvijek imao dušu i ono nešto što drugi nemaju i tu tradiciju treba njegovati. Nije ba sve u parama.
Pohvala i za online članarine.
Iće ovo sa članskim dobro, pogotovo ako se prođu mađari i nastavi se ova pozitivna atmosfera. Ja lično čekam da malo prođe ova vrućina pa da trznem sebi i malom po jednu i nisam jedini sigurno.
visoko nikad ni izdalo nijeFaraonTM je napisao/la:Visoko izdati neće