FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 20 jul 2015, 23:32

To je to Propuh, ali je. Biga nas na grdiše ko da smo najveći dušmani.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 jul 2015, 23:33

Zaista ovo u BiH samo Zeljo moze iz cijele zemlje dolaze ljudi vjerovali ili ne auto iz Posusja dolazi :) svaka cast svima jer svi ti ljudi iz raznih sredina su Zeljo i ocekuje se da ce otici sve karte za tekmu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 20 jul 2015, 23:36

pile87 je napisao/la:Zaista ovo u BiH samo Zeljo moze iz cijele zemlje dolaze ljudi vjerovali ili ne auto iz Posusja dolazi :) svaka cast svima jer svi ti ljudi iz raznih sredina su Zeljo i ocekuje se da ce otici sve karte za tekmu.
DRŽAVA ŽELJO!
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 20 jul 2015, 23:36

rodom s Mejtaša je napisao/la:To je to Propuh, ali je. Biga nas na grdiše ko da smo najveći dušmani.
Bas tako ispade da smo se uskukali za 2 marke, ali valjda ovi u upravi skontaju nesto i po drugim pitanjima.
Krenuli su fino sa ovim potezom da pokazu da cijene te momke koji daju sve za njih :thumbup:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 jul 2015, 23:38

Visoko izdati neće :clap:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 20 jul 2015, 23:41

Nadam se i ja, načina ima more samo se mora imati malo tog Željinog filinga ili te filozofije iz tvog potpisa. Ne smijemo dozvoliti da se pitariziramo onda je gotovo, postalo bi isto ono što nikad bilo nije.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 jul 2015, 23:43

volim te Zeljo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 jul 2015, 23:44

FaraonTM je napisao/la:Visoko izdati neće :clap:
:kafa:
Rođen s tobom da budem

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 20 jul 2015, 23:45

zeljeznicar1 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Zaista ovo u BiH samo Zeljo moze iz cijele zemlje dolaze ljudi vjerovali ili ne auto iz Posusja dolazi :) svaka cast svima jer svi ti ljudi iz raznih sredina su Zeljo i ocekuje se da ce otici sve karte za tekmu.
DRŽAVA ŽELJO!
Sa mojim drustvom svaki derbi, jacu tekmu i evropske utakmice, dodje momak sam autom iz Capljine, al bas svaku tekmu on sam zapuca. I na to izleti stotinjak KM po tekmi. A ovdje raja kenja zbog 2KM i sl. Hajmo malo vise svi voljeti i gurati nas klub ka vrhu...

Sutra dolazi jos dresova, ovi danas su dosli oko 17h, a nova iaporuka dolazi sa vecim brojevima, a nznm hoce li biti manjih. Ima i neki telefon ovaj fanshop, pa se to moze provjeriti, da se ne ide bezze :)
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 20 jul 2015, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 20 jul 2015, 23:46

Željezničar za život cijeli!!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 20 jul 2015, 23:49

Ma imaš ljudi koji zapucaju iz Slovenije na tekmu (uopšte ne gledaju koja je samo ako imaju vikend slobodan).

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 20 jul 2015, 23:54

rodom s Mejtaša je napisao/la:Nadam se i ja, načina ima more samo se mora imati malo tog Željinog filinga ili te filozofije iz tvog potpisa. Ne smijemo dozvoliti da se pitariziramo onda je gotovo, postalo bi isto ono što nikad bilo nije.
Ne znam mene tuga ufati napisem da treba penzicima popuste dati i nekako ih klub pogledati, a neko mi ovdje spominje ispijanje kafa i kladionice.
Ti ljudi su odrasli i ostarili uz Zelju citav zivot su uz njega ko zna koliko su mu dali, a sad kad ih je drzava bacila na marginu tesko da oni mogu odvojiti 10KM za kartu ili 50-60KM za godisnju.
Ali sta je tu je valjda nekad iz kluba obrate paznju i na tu generaciju koja bi vjerovatno vrlo rado vikend provela na Grbavici ;)
Nekad su oni uz Zelju bili od Vardara do Triglava

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 jul 2015, 23:55

Meni uopšte nije cudno što dolaze ljudi iz Posušja da navijaju za Želju,jer je Željo uvijek bio klub koji povezuje divne ljude. Nikad nismo bili optereceni tim i nije nam nikad bilo važno kako se ko zove, koje je ko nacionalnosti, etničke i vjerske pripadnosti itd, to svaki pojedinac ima pravo da se izjašnjava kako hoće, međutim ako si navijač Želje onda si naš i onda pripadaš našoj familiji, našem Želji..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 jul 2015, 23:57

propuh je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Nadam se i ja, načina ima more samo se mora imati malo tog Željinog filinga ili te filozofije iz tvog potpisa. Ne smijemo dozvoliti da se pitariziramo onda je gotovo, postalo bi isto ono što nikad bilo nije.
Ne znam mene tuga ufati napisem da treba penzicima popuste dati i nekako ih klub pogledati, a neko mi ovdje spominje ispijanje kafa i kladionice.
Ti ljudi su odrasli i ostarili uz Zelju citav zivot su uz njega ko zna koliko su mu dali, a sad kad ih je drzava bacila na marginu tesko da oni mogu odvojiti 10KM za kartu ili 50-60KM za godisnju.
Ali sta je tu je valjda nekad iz kluba obrate paznju i na tu generaciju koja bi vjerovatno vrlo rado vikend provela na Grbavici ;)
Godišnja karta za penzionere je 30 KM, mada bih lično volio da se za penzionere napravi još neka pogodnost..
Prvi put do sada, godišnje ulaznice će omogućiti prisustvo i na domaćim utakmicama Kupa BiH. Cijene ulaznica će ostati iste kao i u prethodnoj sezoni:

– Jug: 70 KM / za članove 45 KM
– Sjever: 110 KM / za članove 75 KM
– Zapad (otkrivena): 150 KM / za članove 120 KM
– Zapad (natkrivena): 250 KM / za članove 200 KM
– Jug (penzioneri): 30 KM

Mi smo Željini, Željo je naš!
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 21 jul 2015, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 20 jul 2015, 23:57

Željooooo je napisao/la:
Meni uopšte nije cudno što dolaze ljudi iz Posušja da navijaju za Želju,jer je Željo uvijek bio klub koji povezuje divne ljude. Nikad nismo bili optereceni tim i nije nam nikad bilo važno kako se ko zove, koje je ko nacionalnosti, etničke i vjerske pripadnosti itd, to svaki pojedinac ima pravo da se izjašnjava kako hoće, međutim ako si navijač Želje onda si naš i onda pripadaš našoj familiji, našem Želji..
Upravo tako. Uvijek bilo i tako ce i ostat. Zeljo nije obican klub on je mnogo vise od toga.
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 20 jul 2015, 23:59

bravo za klub, mislim na upravu ifkz.ba, odlicno u zadnje vrijeme rade
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 21 jul 2015, 00:00

propuh je napisao/la:
Potpuno se slazem sa ovim postom. Poznajem dosta starijih ljudi koji bi sigurno jednu subotu rado dosli na utakmicu i gledali svog Zelju, medjutim znamo kakva je situacija i koliko tim ljudima znaci 5 KM (mnogi par dana od toga jedu) tako da zaista bi bilo dobro ako neko ima mogucnost ovo nekom predlozit, nekom ko se za to pita. Bice bolje i Zelji i njima :thumbup:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 21 jul 2015, 00:02

Željooooo je napisao/la:
propuh je napisao/la:
Godišnja karta za penzionere je 30 KM..
Prvi put do sada, godišnje ulaznice će omogućiti prisustvo i na domaćim utakmicama Kupa BiH. Cijene ulaznica će ostati iste kao i u prethodnoj sezoni:

– Jug: 70 KM / za članove 45 KM
– Sjever: 110 KM / za članove 75 KM
– Zapad (otkrivena): 150 KM / za članove 120 KM
– Zapad (natkrivena): 250 KM / za članove 200 KM
– Jug (penzioneri): 30 KM

Odlicno nisam ovo za penzionere znao, samo ih je trebalo na sjever baciti.
U zadnje vrijeme se ocito uprava popravlja :salut: i treba im ukazivati na sitnice koje mogu poboljsati samo odnos izmedju kluba i navijaca.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 21 jul 2015, 00:06

rodom s Mejtaša je napisao/la:Svaka čast upravi za ovaj potez sa besplatnim kartama za "mađare".
To su ti mikro potezi kojih samo da je bilo više Koševo bi bilo u četvrtak bilo tjesno jer najpopularniji i najveći klub ove države to zaslužuje.
Naš klub je uvijek imao dušu i ono nešto što drugi nemaju i tu tradiciju treba njegovati. Nije ba sve u parama.

Pohvala i za online članarine.
Iće ovo sa članskim dobro, pogotovo ako se prođu mađari i nastavi se ova pozitivna atmosfera. Ja lično čekam da malo prođe ova vrućina pa da trznem sebi i malom po jednu i nisam jedini sigurno.
samo da je njih proći pa da se ova pozitvna atmosfera nastavi,ali polako već se prepoznaje ispravan željin put

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 21 jul 2015, 00:08

FaraonTM je napisao/la:Visoko izdati neće :clap:
visoko nikad ni izdalo nije :D :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, seha77 i 39 gostiju.