FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 18 avg 2016, 17:48

Majkl je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Ko je babo ?
Ko je babuka ?
ti
Hvala brate,jos jednom potvrdjujem da nisam trol i da sam tu jer sam bolesnik Sarajeva i zelim normalnu diskusiju.A posto je brat @joker jucer prvi tacno odgovorio na zagonetku,ako bude prilike imat ce cast da slijedeceg igraca prvi najavi.Ja cu samo pjesmu dan prije a on ce reci ime.
Iveticu puno srece zdravlja i pobjeda u najvecem klubu u BiH.
Svaka cast brate, osim sto nam dajes informacije ti i nagradjujes najbrze i najpametnije..Molim @jokera da se javi i preuzme ovu vrijednu nagradu.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 18 avg 2016, 17:48

Majkl je napisao/la:Iskoristimo priliku da se nasmijemo NK Zeljeznicaru :njanjanja: :D :tralala: http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeljez ... nut/198028

Jos jedna potvrda moje teze da nijedan klub u BiH ne moze sa nama sto se tice ponude za igrace i dovodjenje istih.Znaci koga hocemo nijedan klub u BiH ne moze ponuditi ni blizu .
Pa ovo više njima ide u korist. Nisu željeli jednogodišnji ugovor, mi jesmo. :damn:

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 18 avg 2016, 17:49

SiouxLukavac je napisao/la:Šta će biti sa Duljevićem? Odlazi ili ostaje? Zna li neko nešto više?

Ovoj ekipi treba STOPER, NAPADAČ i DESETKA, baš prijeko potrebni da bi se mogli čemu nadati, ali ne kao Novaković ili Balić, ne kao Amer Bekić, ne kao Ćetković, već kvalitet za prvih 11 odma. Teško je sada naći, to je trebalo prije, pogotovo jer se ne plaćaju obeštećenja.

EDISE ODLAZI!
HURTIĆU ODLAZI!
Sta fali Balicu momak se najbolje pokazao do sada a ni Novakovic uopste nije los odvadite malo u tim kritikama.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 avg 2016, 17:51

Majkl je napisao/la:Iskoristimo priliku da se nasmijemo NK Zeljeznicaru :njanjanja: :D :tralala: http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zeljez ... nut/198028

Jos jedna potvrda moje teze da nijedan klub u BiH ne moze sa nama sto se tice ponude za igrace i dovodjenje istih.Znaci koga hocemo nijedan klub u BiH ne moze ponuditi ni blizu .
Ma ja,ne moze niko. Igrac otpisan u Slobodi,pola godine nije mogao da nade angazman nigdje i dosao na kraju nama. Slican primjer kao zimus Simeunovic.
Nemoj vise molim te te suplje prosipati!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 avg 2016, 17:54

Nama treba samo napadac sad realno. Uz to racunam i oporavljenog Saida.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 avg 2016, 17:55

Zar mi nismo prerasli ove ugovore na godinu dana? Peroni uhavati formu i na ljeto iduce, opet slobodan. :kafa:

Zna li iko za tog Saida ista, pitam 2323 puta?
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 avg 2016, 17:56

Steph je napisao/la:

Pa ovo više njima ide u korist. Nisu željeli jednogodišnji ugovor, mi jesmo. :damn:
....financijskih detalja.... :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 avg 2016, 17:57

zagorski je napisao/la:

Ma ja,ne moze niko. Igrac otpisan u Slobodi,pola godine nije mogao da nade angazman nigdje i dosao na kraju nama. Slican primjer kao zimus Simeunovic.
Sve sto si napisao je netacno ,to svi znaju.Ali ne vrijedi jer ocito kontriras i provociras.Poredis ga sa Simeunovicem tu si sve rekao .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 avg 2016, 17:58

SiouxLukavac je napisao/la:Šta će biti sa Duljevićem? Odlazi ili ostaje? Zna li neko nešto više?

Ovoj ekipi treba STOPER, NAPADAČ i DESETKA, baš prijeko potrebni da bi se mogli čemu nadati, ali ne kao Novaković ili Balić, ne kao Amer Bekić, ne kao Ćetković, već kvalitet za prvih 11 odma. Teško je sada naći, to je trebalo prije, pogotovo jer se ne plaćaju obeštećenja.

EDISE ODLAZI!
HURTIĆU ODLAZI!
De mi reci utakmicu u kojoj je Balic bio los?
Blais momka koji je po meni jedan od najboljih pojacanja!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 avg 2016, 17:59

Ko je babuka ?
Ti znaš moje mišljenje ! :thumbup: :salut:
Sarajevo ljubavi moja!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 18 avg 2016, 17:59

Tebi je udure ugovor na godinu dana i pišanje po jednom lijevom beku kojeg uzgajamo skoro deceniju, a koji već godinu i po' dana čeka na makar minutu u seniorskom dresu?

I ako već citiraš članak, piše nešto prije 'financijskih' detalja. Znači, dali smo mu ugovor na godinu i još ga preplatili. :damn:

FK Sarajevo = Raj za Kramare i slične.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 avg 2016, 18:00

RuleHz je napisao/la:

EDISE ODLAZI!
HURTIĆU ODLAZI!
De mi reci utakmicu u kojoj je Balic bio los?
Blais momka koji je po meni jedan od najboljih pojacanja!
I meni je Balić okej, nisam njega trebao napisati ali istina da djeluju nesigurno i često amaterski on i Novaković u paru, zbog manjka kvaliteta ovog drugog i neuigranosti. Izvinjavam se.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 18 avg 2016, 18:01

sekac je napisao/la:
Ko je babuka ?
Ti znaš moje mišljenje ! :thumbup: :salut:

Brat :D
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2016, 18:04

@Sioux nadji te sutuacije i potvrdi svoju tezu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 18 avg 2016, 18:07

Majkl je napisao/la:
zagorski je napisao/la:

Sve sto si napisao je netacno ,to svi znaju.Ali ne vrijedi jer ocito kontriras i provociras.Poredis ga sa Simeunovicem tu si sve rekao .
Nije nikakva provokacija,evo dokaz da je tacno:
http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/zatece ... zio/195418

Dakle,prekrizio ga Musemic u Slobodi i od tada 3 i po mjeseca bez angazmana,nije ni a kim prosao pripreme itd.
A i sto se tice Denija isti slucaj,otpisan u Zrinjskom i nije igrao 6 mjeseci prije nego ga je Jesic i Bulic uvalili nama.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 avg 2016, 18:08

Omar Prses i Miljan Govedarica na pragu potpisa za FKS?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 18 avg 2016, 18:09

Dobro dosao Pero !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 avg 2016, 18:10

Ma yebem ti vise Slobodu i njihove igrace i igrace sa tog podrucja. Nasi ko da su se pretplatili na TK kanton pa bilo da je igrac, trener, direktor dovodi se neko ko je rodjen ili pekao zanat u tom podrucju. A u Sarajevu nam niko ne valja.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 18 avg 2016, 18:11

Steph je napisao/la:Tebi je udure ugovor na godinu dana i pišanje po jednom lijevom beku kojeg uzgajamo skoro deceniju, a koji već godinu i po' dana čeka na makar minutu u seniorskom dresu?

I ako već citiraš članak, piše nešto prije 'financijskih' detalja. Znači, dali smo mu ugovor na godinu i još ga preplatili. :damn:

FK Sarajevo = Raj za Kramare i slične.
naravno da nije, kao prvo to bi se pitanje trebalo što prije provuć na pressici, šta bi sa minimalno 2 godišnjim ugovorima? jel to ne znate procijenit igrača pa možemo očekivati ovakve "intervencije" svaki prelazni rok? tj. bukvalno ko ga je doveo?

ne misliš valjda da smo trebali gurati Rastodera u prvi sastav??? Dobit će šansu najvjerovatnije , pogotovo jer Balić i Almir očigledno neće konkurisati više na mjesto lijevog beka....

preplatio si ga samo ako je loš....trebalo se insistirat na 2 god. kad već dolazi....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 18 avg 2016, 18:11

Sabinho je napisao/la:@Sioux nadji te sutuacije i potvrdi svoju tezu.
Pogledaj go Krupe iz kornera.
U više navrata smo primali bezveze golove, lošom postavkom, ispadanjem, greškom bekova.
Pratim odbranu jer njome nisam zadovoljan od početka ali mnogo nesigurnosti i amaterskih ispadanja od strane oba stopera su evidentna, vidi, ne tražim dlaku u jajetu, ne očekujem Ferdinenda i Vidića ali mora to mnogo bolje i sigurnije a i vjerovatno bi bilo da su bekovi sigurniji i bolji u defanzivi. Pored ta dva stopera mi nemamo za njih zamjene, Mihojevića tu ne računam jer se bolje snalazi na zadnjem veznom dok Mujakić, pored što je veliki talenat, teško da ravnopravno zamjeni nekoga.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Napapijri, Zagor i 76 gostiju.