Ne seri.kraljttbvb je napisao/la: Nema ulaganja, nema rezultata. Prosto ko pasulj...
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Konigsblau
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Wir leben dich Schalke 04!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ooo sedam alejk. I merhabaKonigsblau je napisao/la:Ne seri.kraljttbvb je napisao/la: Nema ulaganja, nema rezultata. Prosto ko pasulj...

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Mislim da Liverpool uzima Bayern veceras .
Kloppo je to.
Uvjeren sam da ce Liverpool prvi napasti.
Kloppo je to.
Uvjeren sam da ce Liverpool prvi napasti.
Kakva dominacija premiershipa nad oronulim svabama....ovakav jadan bajern nisam gledao jos od onog ispadanja od milana 2004 ili 2005 cini mi se....ovaj liverpool bi u bundesligi sa kovacem kao trenerom bio u sredini tabele...ovo je kloppova pobjeda a kovacev poraz...ljudi vracajte kroosa kupujte icardija kupujte 2 vrhunska krila dali brandt nerey ili hazard nebitno rjesavajte se leve robberya i kupite 2 desna beka ....
- kraljttbvb
- Kontakt:
A Bavaraca i pickaste igre
Pa nisu imali postene sanse u 180 minuta
A u seriji od 15-ak pobjeda
Dobro je ovo Kovać postavio
Borusija je u najvecoj krizi ispala od Totenhama, ali su bar ispali sa mudima

Pa nisu imali postene sanse u 180 minuta

A u seriji od 15-ak pobjeda

Dobro je ovo Kovać postavio

Borusija je u najvecoj krizi ispala od Totenhama, ali su bar ispali sa mudima

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kakvim crnim mudima....muda i svabe u 21 stoljecu ne idu u istu recenicu
Niste, ljudi su vas u prvoj tekmi kastrirali za poluvrijemekraljttbvb je napisao/la:
Borusija je u najvecoj krizi ispala od Totenhama, ali su bar ispali sa mudima![]()

Spamm
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jesu u drugom, ali je prvo bilo dobro. U drugom se desio raspad sistema. Izgledali su ko Bajern veceras cijelu tekmuFCBAYERN je napisao/la:Niste, ljudi su vas u prvoj tekmi kastrirali za poluvrijemekraljttbvb je napisao/la:
Borusija je u najvecoj krizi ispala od Totenhama, ali su bar ispali sa mudima![]()
.

Jedino sto Burki nije letio u prazno ko Neuer, nego ih je gospodski primao

Ali bolje i bez muda nego s prosirenim anusom kao Schalke 04 sinoc. Ostaje nam da se tjesimo.kraljttbvb je napisao/la:Jesu u drugom, ali je prvo bilo dobro. U drugom se desio raspad sistema. Izgledali su ko Bajern veceras cijelu tekmuFCBAYERN je napisao/la:Niste, ljudi su vas u prvoj tekmi kastrirali za poluvrijemekraljttbvb je napisao/la:
.
![]()
Jedino sto Burki nije letio u prazno ko Neuer, nego ih je gospodski primao

Spamm
Boli nas karinana puni su stadioni.
Nije mi jasno čemu ovakve reakcije na apsolutnu istinu, nema ostajanja u vrhu otimanjem igrača po BL (FCB), nema ostajanja u vrhu kad u pet sezona promijeniš četiri trenera i prodaš šest-sedam ključnih igrača (BVB), pasulj je komplikovana i višestruko korisna biljka u poređenju sa ovakvim polemikama. Isto kao i analize po kojima BL napreduje, navodno bolja od talijanske, umjesto da neko dokaže po čemu je bolja i od francuske, portugalske. U ovakvoj BL i Dinamo Zagreb i Crvena Zvezda bi možda mogli računati na opstanak.Konigsblau je napisao/la:Ne seri.kraljttbvb je napisao/la: Nema ulaganja, nema rezultata. Prosto ko pasulj...
Kad se sumira CL onda je Premier - Bundes 17:3. Možda se čini malo nepravedno Schalkea ubacit u računicu ali on je bar od ova 3 dao 2.
A na kraju je još vrlo vjerojatno i da niko od premierligaša neće dignut ušaru.

A na kraju je još vrlo vjerojatno i da niko od premierligaša neće dignut ušaru.

Rasenballsport = spas za Bundesligu 

-
- Kontakt:
Sunovrat koji traje već neko vrijeme, ne nazire se baš da će biti bolje na evropskoj sceni, a nekad sam optimista bio ...
Ništa, ostaje samo da se isprati i podrži Eintracht večeras
Ništa, ostaje samo da se isprati i podrži Eintracht večeras
Agieren statt reagieren
Budesliga je bas nisko.pala....i sigurno ako nesto dradticno ne promjene nece se moci iz ovog vrtloga izaci...postala je bundesliga razvojna za engleze svaki imalo bolji maldi igrac odlazi u englesku pa francusku psg ili spaniju.....kako god dok se to ne presjece i ne pocene se cuvati i cjeniti svoj igrac i ne pocene se malo vise rizikovati i trositi mislim da nemozemo ocekivati neke rezultate....
Evo jedan primjer schalke je u jednom trenutku u ekipi imao raula farfana huntelara i jos par zvjezdica par mladih igraca i bili su odlicni zar je tako tesko opet malo se potruditi dovesti par iakusnih kvalitetnih pojacanja...
Borusija pa hoceli ikad prestati prodavati i pokusati ozbiljno postati kinkurent bayernu kao recimo atletico barsi i realu....prestanite prodavati pojacajte se witsel nakon mnogo godina pravo pojacanje a ne samo djeca..zamislite samo borusiju da dovede pokusa dovesti lupam iska ili recimo ozila pa i fekira iz lyona zamislite onda derbi bayern bvb
Da ne govorim tu o leverkuzenu pa i stutgartu hsv
Iskreno nadam se da ce RB Leipzig da se ozbiljno pojaca na ljeto dolazi im Nagelsman i da ce oni malo pogurati i ostale da se trznu.....sto nebi jedan dzeko igrao u bvb ili schalkeu ...nema bez pravih pojacanja rezultat.....
A ima jos jedna stvar po meni jednako bitna treneri
Mora se prestati pod hitno sa ovim eksperimentima pa nemoze tedesco da vas vodi do titule ....zasto nebi pokusali dovesti nekog strucnjaka iz evrope iskusnog kvalitetnog koji ce sa sobom dovesti i par zvucnijih pojavanja kredibilitet i na kraju taktiku i rezultate ......
Pa jedan murinjo kakva god budal bio schalke vratio u vrh vjerujte mi on i njegova igra bi ih vratili vjerujte mi
Ili jedan vilas boas ...sto ne bi i ranieri ili pelegrini ....pa dokle vise ovi vehovi hazelnati itd....
Ja vjerujem da schalke moze biti top ekipa imaju sve predualove uz par zvjezda koje bi ih vodile i vratile pobjednicki mentalitet.....ja bi sad doveo u schalke dzeku chalhanoglua pa onda evo gledam juve bi prodao daglas kostu ti bi igravi u bundesligi bili top ....sto da ne pa nece ih u ligi prvaka ili borbu za titulu voditi neznam burgstaler i mc kenie
Evo jedan primjer schalke je u jednom trenutku u ekipi imao raula farfana huntelara i jos par zvjezdica par mladih igraca i bili su odlicni zar je tako tesko opet malo se potruditi dovesti par iakusnih kvalitetnih pojacanja...
Borusija pa hoceli ikad prestati prodavati i pokusati ozbiljno postati kinkurent bayernu kao recimo atletico barsi i realu....prestanite prodavati pojacajte se witsel nakon mnogo godina pravo pojacanje a ne samo djeca..zamislite samo borusiju da dovede pokusa dovesti lupam iska ili recimo ozila pa i fekira iz lyona zamislite onda derbi bayern bvb
Da ne govorim tu o leverkuzenu pa i stutgartu hsv
Iskreno nadam se da ce RB Leipzig da se ozbiljno pojaca na ljeto dolazi im Nagelsman i da ce oni malo pogurati i ostale da se trznu.....sto nebi jedan dzeko igrao u bvb ili schalkeu ...nema bez pravih pojacanja rezultat.....
A ima jos jedna stvar po meni jednako bitna treneri
Mora se prestati pod hitno sa ovim eksperimentima pa nemoze tedesco da vas vodi do titule ....zasto nebi pokusali dovesti nekog strucnjaka iz evrope iskusnog kvalitetnog koji ce sa sobom dovesti i par zvucnijih pojavanja kredibilitet i na kraju taktiku i rezultate ......
Pa jedan murinjo kakva god budal bio schalke vratio u vrh vjerujte mi on i njegova igra bi ih vratili vjerujte mi
Ili jedan vilas boas ...sto ne bi i ranieri ili pelegrini ....pa dokle vise ovi vehovi hazelnati itd....
Ja vjerujem da schalke moze biti top ekipa imaju sve predualove uz par zvjezda koje bi ih vodile i vratile pobjednicki mentalitet.....ja bi sad doveo u schalke dzeku chalhanoglua pa onda evo gledam juve bi prodao daglas kostu ti bi igravi u bundesligi bili top ....sto da ne pa nece ih u ligi prvaka ili borbu za titulu voditi neznam burgstaler i mc kenie
Napokon.BREAKING: Schalke have sacked Domenico Tedesco.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naci ce eksperti novog znalca za klupu..Saurman je napisao/la:Napokon.BREAKING: Schalke have sacked Domenico Tedesco.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
15 k Frankfurtovih. Grmi Eintracht Frankfurt 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.