Frajer jednostavno ne zna šutirati i niko da mu skrene pažnju da ne može on izvoditi slobodnjake.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Imam jednog poznanika, iste onakve oči ima. Također je mongoloid.
Ima li barem 30 hiljada raje iz Vallecasa?coelho41 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 22:13Mislim da gosn Čavi zaista ne zna gdje udara. Tri uzastopna poraza kod kuće na Spotify Campu bi zaista bio veliki podvig. Podsjeća me ovo na situaciju u Mančesta'; Olea su tretirali ko Čavija, dok su Mourinha tretirali kao Koemanna, iako su potonji bili kvalitetniji treneri od prvospomenutih. Međutim, možemo okriviti navijače koji su prodali karte gostima, to uvijek prolazi.
Ne znam, al znam kako to rade ozbiljni klubovi:L-Train je napisao/la: ↑24 apr 2022, 22:17Ima li barem 30 hiljada raje iz Vallecasa?coelho41 je napisao/la: ↑24 apr 2022, 22:13Mislim da gosn Čavi zaista ne zna gdje udara. Tri uzastopna poraza kod kuće na Spotify Campu bi zaista bio veliki podvig. Podsjeća me ovo na situaciju u Mančesta'; Olea su tretirali ko Čavija, dok su Mourinha tretirali kao Koemanna, iako su potonji bili kvalitetniji treneri od prvospomenutih. Međutim, možemo okriviti navijače koji su prodali karte gostima, to uvijek prolazi.
West Ham have banned the sale of tickets to Frankfurt fans. They want to avoid a situation similar to what happened in Barcelona. In addition, they warned West Ham 'socios' that if they sell their tickets to German fans, their credentials will be taken away.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.