Prije zadnja 3 kola jesenas je bilo +5 racunali ste pric na minimalno -2. Na kraju se desi sta se desi. Nemojte samo vi planiratii te stvariBeHighirly je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:31Msm da imate daleko vecih problema![]()
-9 ce splasnuti vrlo brzo... Zivi bili, pa vidjeli.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Zgadili smo im fudbalTatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:25Eno zeljovci vec pisu kako ce pitari lobirati da se publika ne vrati na tribine. Eto dokle ide ta zadrtost.
Pa koliko Zeljeznicaru odgovara da se pusti makar tih 10 posto gledalaca, toliko i Sarajevu odgovara i svakom drugom klubu. Svima je to valjda u cilju.
Ali oni odmah na nas, mi smo krivi i sto je kinez pojeo sismisa

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nemamo mi sta lobirati. Mi samo kazemo nema publike i to je toTatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:25Eno zeljovci vec pisu kako ce pitari lobirati da se publika ne vrati na tribine. Eto dokle ide ta zadrtost.
Pa koliko Zeljeznicaru odgovara da se pusti makar tih 10 posto gledalaca, toliko i Sarajevu odgovara i svakom drugom klubu. Svima je to valjda u cilju.
Ali oni odmah na nas, mi smo krivi i sto je kinez pojeo sismisa
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nebrušeni talenti: Džeko, Višća, ŠehOVić VS 43 opštine u rs i 3 i Fedederaciji
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Je li te stid slaviti titulu prekinute sezone? S cinjenicom da smo vas 2x guznulifeniksptica je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:34Prije zadnja 3 kola jesenas je bilo +5 racunali ste pric na minimalno -2. Na kraju se desi sta se desi. Nemojte samo vi planiratii te stvariBeHighirly je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:31Msm da imate daleko vecih problema![]()

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Nebrušeni talenti Džeko Višća Šehović
FK Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Doku.rčino mislio sam na jesen ove sezoneBeHighirly je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:37Je li te stid slaviti titulu prekinute sezone? S cinjenicom da smo vas 2x guznulifeniksptica je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:34Prije zadnja 3 kola jesenas je bilo +5 racunali ste pric na minimalno -2. Na kraju se desi sta se desi. Nemojte samo vi planiratii te stvariBeHighirly je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:31
Msm da imate daleko vecih problema![]()
-9 ce splasnuti vrlo brzo... Zivi bili, pa vidjeli.![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
U preostala 3 kola nam treba bod ili da željezničar XLee ne uzme svih 9.
Jako bitno je biti prvi nakon 22 kola.
Za*eban je ovaj novi soj korone, ne treba se igrati, zdravlje je najvažnije.
Jako bitno je biti prvi nakon 22 kola.
Za*eban je ovaj novi soj korone, ne treba se igrati, zdravlje je najvažnije.
Bog te mazo odigras 2 tekme sa svakim iz lige tj 22 kola i prvi si na tabeli i kaze jel nas stid. Nema nas cega biti stid roki sto me tice guznite nas i 27 februara boli me qurac kad cemo u maju biti ispred Vjecne. Zar je moguce da kmecite jos, ne kontam treba biti neka referenca to sto ste nas pobijedli 2 tekme ? Sunce ti yebem daj im neki trofej za te 2 pobjede da ne kmece vise u pm 

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 09 feb 2021, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Preci ce u -12 pa -15....BeHighirly je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:31Msm da imate daleko vecih problema![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Miljacka je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:35Zgadili smo im fudbalTatamata1946 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 18:25Eno zeljovci vec pisu kako ce pitari lobirati da se publika ne vrati na tribine. Eto dokle ide ta zadrtost.
Ali oni odmah na nas, mi smo krivi i sto je kinez pojeo sismisa![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Aduka87 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:03Bog te mazo odigras 2 tekme sa svakim iz lige tj 22 kola i prvi si na tabeli i kaze jel nas stid. Nema nas cega biti stid roki sto me tice guznite nas i 27 februara boli me qurac kad cemo u maju biti ispred Vjecne. Zar je moguce da kmecite jos, ne kontam treba biti neka referenca to sto ste nas pobijedli 2 tekme ? Sunce ti yebem daj im neki trofej za te 2 pobjede da ne kmece vise u pm![]()

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Krupa je u ovoj sezoni pobijedila zelju 2 puta.
Znaci li to da zeljo ispada iz lige umjesto njih?
Znaci li to da zeljo ispada iz lige umjesto njih?
Ahhhh sram me biloMancini je napisao/la: ↑09 feb 2021, 21:07Aduka87 je napisao/la: ↑09 feb 2021, 19:03Bog te mazo odigras 2 tekme sa svakim iz lige tj 22 kola i prvi si na tabeli i kaze jel nas stid. Nema nas cega biti stid roki sto me tice guznite nas i 27 februara boli me qurac kad cemo u maju biti ispred Vjecne. Zar je moguce da kmecite jos, ne kontam treba biti neka referenca to sto ste nas pobijedli 2 tekme ? Sunce ti yebem daj im neki trofej za te 2 pobjede da ne kmece vise u pm![]()
![]()
![]()
Primjer primitivnog ponašanja jednog navijača udbaškog kluba.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jes' dosadno kad Ceric nema intervju... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.