neroazzuro je napisao/la:Ako sam dobro shvatio, trebam na uplatnici napisati iznos od 23KM? Zivim u BiH.
Da, iznos 23.
Nadam se da će isto uraditi i za fanshop uskoro ONLINE.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
neroazzuro je napisao/la:Ako sam dobro shvatio, trebam na uplatnici napisati iznos od 23KM? Zivim u BiH.
uvijekuztebe1921 je napisao/la:Jesu li dosli dresovi, konkretno bijeli?
I koliko treba za stampanje vremena ako neko zna
Dosli dresovi prosle sedmice sam rezervisao i curama iz fan shopa me kontaktirala velik naklon za nju![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biće izgovora, sad će biti skupa poštarina od 3 tj 6 KM.likusa je napisao/la:E vise izgovora nema
Bio je. Nije pilo vodePeterski je napisao/la:neroazzuro je napisao/la:Ako sam dobro shvatio, trebam na uplatnici napisati iznos od 23KM? Zivim u BiH.
Da, iznos 23.
Nadam se da će isto uraditi i za fanshop uskoro ONLINE.
U pravu si, sad će popravitija sam je napisao/la:ne valja im broj računa, ovako se neće niko učlaniti
Broj računa: 13222 6020 1175 3253 NLB Banka d.d.
Mene strah da ne krenemo od prve minute braniti ovaj go prednosti...invincible1921 je napisao/la:Mene najvise strah prekida i da u prevelikoj zelji ne napravimo kakvu kardinalnu gresku
Pa nez to, ali sigurno je da ce Ferenc napast od prve minute. Naljutili smo ihNeandertalac je napisao/la:Mene strah da ne krenemo od prve minute braniti ovaj go prednosti...invincible1921 je napisao/la:Mene najvise strah prekida i da u prevelikoj zelji ne napravimo kakvu kardinalnu gresku
Trenutno korisnika/ca: tiagofaria25 i 56 gostiju.