ChWilla je napisao/la:ima onaj kad crnogorac ubije ženu nakon 30 godina braka. pa ga pitaju, što nakon toliko dugo, šta je puklo, a on kaže: ma znate kako je, sve danas ću, sutra ću...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ChWilla je napisao/la:ima onaj kad crnogorac ubije ženu nakon 30 godina braka. pa ga pitaju, što nakon toliko dugo, šta je puklo, a on kaže: ma znate kako je, sve danas ću, sutra ću...
@vrbanjusa, evo šta sam pisao neki dan. Reci mi da se ovo nije moglo uraditi za članove?zaboljisportuBiH je napisao/la:Tako je drug, ali ukoliko su iste osobe u pitanju. Ako nisu onda ima logike priča. Ja sam smatrao da možemo skupiti lovu za zapad bar, a sad smatram da su karte mjera tj da je cijena normala. Sad bi bio pravi potez uprave da na ove cijene karte, kao što su pitari uradili par dana kasnije, dadnu i cijene za članove. Neće puno izgubiti jer nema još puno članova, a istovremeno treba na sve punktove postaviti i mogućnost učlanjenja i na taj način doći do 3000 članova u kratkom peridou. Ako to ne urade moja kritika im ide od danas pa nadalje u vezi toga.ChWilla je napisao/la:neki dan me ubjeđujete da se stadion može praviti od karata i donacija, ili da se već mogao napraviti od nekog postotka od karata. a danas me ubjeđujete da su karte od 7, 10 i 15 KM skupe za ovakvu utakmicu i da tjeraju raju. ovo je puno, al' zato bi donatorski račun gorio. e pa ne može oboje, nema smisla.
od sutra su karte u prodajiElegant je napisao/la:Jesu li pustene karte za Fenerc u prodaju, nece valjda cekati dan pred utakmicu da se proda 20.000 ?
Valjda su nasi od dobavljaca narucili male kolicine pa se prodalo, sad jedino ako su ponovo narucili artikle, nesto i da stigne dva dana pred utakmicu.SlevinKelevra je napisao/la:Sta je sa tim fan shopom stalno? Jesam li dobro skontao: raja hoce dresove i majice, znaci ima potraznje, ali nema dovoljno artikala za prodaju? Pa, jel moguce to...
biće brate, evo iz Konjica 2 kombija već rezervisana, a biće raje još bruka sa autimapinki je napisao/la:Po ovome što ja do sad imam informacije biće prava invazija naše raje iz drugih gradova
Moglo je i još uvjek može, nadam se da će uraditi. Problem oko učlanjenja na "terenu" je tehničke prirode. Trebalo je protiv Balzana da bude štand na Koševu da se možeš učlaniti ali nisu uspjeli rješiti tehničke probleme.zaboljisportuBiH je napisao/la:@vrbanjusa, evo šta sam pisao neki dan. Reci mi da se ovo nije moglo uraditi za članove?zaboljisportuBiH je napisao/la:Tako je drug, ali ukoliko su iste osobe u pitanju. Ako nisu onda ima logike priča. Ja sam smatrao da možemo skupiti lovu za zapad bar, a sad smatram da su karte mjera tj da je cijena normala. Sad bi bio pravi potez uprave da na ove cijene karte, kao što su pitari uradili par dana kasnije, dadnu i cijene za članove. Neće puno izgubiti jer nema još puno članova, a istovremeno treba na sve punktove postaviti i mogućnost učlanjenja i na taj način doći do 3000 članova u kratkom peridou. Ako to ne urade moja kritika im ide od danas pa nadalje u vezi toga.ChWilla je napisao/la:neki dan me ubjeđujete da se stadion može praviti od karata i donacija, ili da se već mogao napraviti od nekog postotka od karata. a danas me ubjeđujete da su karte od 7, 10 i 15 KM skupe za ovakvu utakmicu i da tjeraju raju. ovo je puno, al' zato bi donatorski račun gorio. e pa ne može oboje, nema smisla.
vrbanjusa je napisao/la:Ja ću samo da kažem onima koji se nisu učlanili da to urade.
Važno je biti član!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Iskreno nemam pojma jesu li rješili to što su trebali.plavobijeli1987 je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Ja ću samo da kažem onima koji se nisu učlanili da to urade.
Važno je biti član!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Jesu se riješili ti tehnički problemi hoće biti stanovi na dan tekme?
To i ja kazem, ja sam iz Sa pa mogu otic kad god cujem da je nesto doslo, al evo ocekujem neke rodbine bruku danas i kontam ih prije tekme u cetvrtak vodit i u fan shop, medjutim ako je ponuda kao kad sam bio prosli put mozemo jednino miris za auto ponijet haha. Stvarno ako ima neko nek ukaze sad je momenat da se prodaju i clanske i godisnje i ostavi para u fan shopu. Tu je dijaspora, tu su svi navijaci iz drugih gradova BiH, eto i derbi navijaca, daj neke artikle i neki stand na stadionu, eno oni ljudi s cevapima i saban salovima ubise pare pred tekmu.SlevinKelevra je napisao/la:Sta je sa tim fan shopom stalno? Jesam li dobro skontao: raja hoce dresove i majice, znaci ima potraznje, ali nema dovoljno artikala za prodaju? Pa, jel moguce to...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.