FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 20 jul 2015, 12:14

ChWilla je napisao/la:ima onaj kad crnogorac ubije ženu nakon 30 godina braka. pa ga pitaju, što nakon toliko dugo, šta je puklo, a on kaže: ma znate kako je, sve danas ću, sutra ću... :mrgreen:
:lol: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 jul 2015, 12:26

Prvi put do sada, godišnje ulaznice će omogućiti prisustvo i na domaćim utakmicama Kupa BiH. Cijene ulaznica će ostati iste kao i u prethodnoj sezoni:

– Jug: 70 KM / za članove 45 KM
– Sjever: 110 KM / za članove 75 KM
– Zapad (otkrivena): 150 KM / za članove 120 KM
– Zapad (natkrivena): 250 KM / za članove 200 KM
– Jug (penzioneri): 30 KM

Mi smo Željini, Željo je naš!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 jul 2015, 12:28

zaboljisportuBiH je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:neki dan me ubjeđujete da se stadion može praviti od karata i donacija, ili da se već mogao napraviti od nekog postotka od karata. a danas me ubjeđujete da su karte od 7, 10 i 15 KM skupe za ovakvu utakmicu i da tjeraju raju. ovo je puno, al' zato bi donatorski račun gorio. e pa ne može oboje, nema smisla.
Tako je drug, ali ukoliko su iste osobe u pitanju. Ako nisu onda ima logike priča. Ja sam smatrao da možemo skupiti lovu za zapad bar, a sad smatram da su karte mjera tj da je cijena normala. Sad bi bio pravi potez uprave da na ove cijene karte, kao što su pitari uradili par dana kasnije, dadnu i cijene za članove. Neće puno izgubiti jer nema još puno članova, a istovremeno treba na sve punktove postaviti i mogućnost učlanjenja i na taj način doći do 3000 članova u kratkom peridou. Ako to ne urade moja kritika im ide od danas pa nadalje u vezi toga.
@vrbanjusa, evo šta sam pisao neki dan. Reci mi da se ovo nije moglo uraditi za članove?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jul 2015, 12:31

Jesu li pustene karte za Fenerc u prodaju, nece valjda cekati dan pred utakmicu da se proda 20.000 ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 20 jul 2015, 12:32

Elegant je napisao/la:Jesu li pustene karte za Fenerc u prodaju, nece valjda cekati dan pred utakmicu da se proda 20.000 ?
od sutra su karte u prodaji

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 jul 2015, 12:33

Sta je sa tim fan shopom stalno? Jesam li dobro skontao: raja hoce dresove i majice, znaci ima potraznje, ali nema dovoljno artikala za prodaju? Pa, jel moguce to... :crazy:

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 20 jul 2015, 12:33

Moze mi neko reci do koliko sati je prodaja godisnjih?Radim do 5,valjda i poslije prodaju.Ako neko zna,nek mi javi :)
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Utopija
Kontakt:

Post Postao/la Utopija » 20 jul 2015, 12:33

Sutra pustaju... bice na vise mjesta da se kupuju... uglavnom kao i svake god...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jul 2015, 12:34

mali za članske sjedi od 11 do 18, pa pretpostavljam da će se i godišnja moći kupiti isto.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jul 2015, 12:35

SlevinKelevra je napisao/la:Sta je sa tim fan shopom stalno? Jesam li dobro skontao: raja hoce dresove i majice, znaci ima potraznje, ali nema dovoljno artikala za prodaju? Pa, jel moguce to... :crazy:
Valjda su nasi od dobavljaca narucili male kolicine pa se prodalo, sad jedino ako su ponovo narucili artikle, nesto i da stigne dva dana pred utakmicu.

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 20 jul 2015, 12:40

pinki je napisao/la:Po ovome što ja do sad imam informacije biće prava invazija naše raje iz drugih gradova :thumbup:
biće brate, evo iz Konjica 2 kombija već rezervisana, a biće raje još bruka sa autima :). DRŽAVA ŽELJO !
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 jul 2015, 12:40

Danas ce rodjak izvadit clansku, pa ce poslat postom, javim vam koji je redni broj ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 20 jul 2015, 12:41

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 20 jul 2015, 12:44

ChWilla je napisao/la:neki dan me ubjeđujete da se stadion može praviti od karata i donacija, ili da se već mogao napraviti od nekog postotka od karata. a danas me ubjeđujete da su karte od 7, 10 i 15 KM skupe za ovakvu utakmicu i da tjeraju raju. ovo je puno, al' zato bi donatorski račun gorio. e pa ne može oboje, nema smisla.
Tako je drug, ali ukoliko su iste osobe u pitanju. Ako nisu onda ima logike priča. Ja sam smatrao da možemo skupiti lovu za zapad bar, a sad smatram da su karte mjera tj da je cijena normala. Sad bi bio pravi potez uprave da na ove cijene karte, kao što su pitari uradili par dana kasnije, dadnu i cijene za članove. Neće puno izgubiti jer nema još puno članova, a istovremeno treba na sve punktove postaviti i mogućnost učlanjenja i na taj način doći do 3000 članova u kratkom peridou. Ako to ne urade moja kritika im ide od danas pa nadalje u vezi toga.
@vrbanjusa, evo šta sam pisao neki dan. Reci mi da se ovo nije moglo uraditi za članove?
Moglo je i još uvjek može, nadam se da će uraditi. Problem oko učlanjenja na "terenu" je tehničke prirode. Trebalo je protiv Balzana da bude štand na Koševu da se možeš učlaniti ali nisu uspjeli rješiti tehničke probleme.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 20 jul 2015, 12:44

Evo zvanicna objavila da su karte za madjare u prodaji od srijede,a ne od sutra.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

plavobijeli1987
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli1987 » 20 jul 2015, 12:50

vrbanjusa je napisao/la:Ja ću samo da kažem onima koji se nisu učlanili da to urade.

Važno je biti član!

Jesu se riješili ti tehnički problemi hoće biti standovi na dan tekme?
Zadnja izmjena: plavobijeli1987, dana/u 20 jul 2015, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 jul 2015, 12:51

hoćete i stanovi da se dijele pa da se učlanite? :mrgreen:

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 20 jul 2015, 12:52

plavobijeli1987 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Ja ću samo da kažem onima koji se nisu učlanili da to urade.

Važno je biti član!

Jesu se riješili ti tehnički problemi hoće biti stanovi na dan tekme?
Iskreno nemam pojma jesu li rješili to što su trebali.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 20 jul 2015, 13:05

SlevinKelevra je napisao/la:Sta je sa tim fan shopom stalno? Jesam li dobro skontao: raja hoce dresove i majice, znaci ima potraznje, ali nema dovoljno artikala za prodaju? Pa, jel moguce to... :crazy:
To i ja kazem, ja sam iz Sa pa mogu otic kad god cujem da je nesto doslo, al evo ocekujem neke rodbine bruku danas i kontam ih prije tekme u cetvrtak vodit i u fan shop, medjutim ako je ponuda kao kad sam bio prosli put mozemo jednino miris za auto ponijet haha. Stvarno ako ima neko nek ukaze sad je momenat da se prodaju i clanske i godisnje i ostavi para u fan shopu. Tu je dijaspora, tu su svi navijaci iz drugih gradova BiH, eto i derbi navijaca, daj neke artikle i neki stand na stadionu, eno oni ljudi s cevapima i saban salovima ubise pare pred tekmu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 jul 2015, 13:07

Karete se prodaju od srijede !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 30 gostiju.