FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To janje dosad il je dobilo 10 kg il je nedo Bog utihnulo
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
pa mora utihnuti da bi bilo ispečeno...
Dobro ako je tako, ako ce bit ispeceno
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
nismo vukovi i lavovi da sirovo jedemo 

a biće besplatne karte za četvrtak.
za one koji su išli u budimpeštu
za one koji su išli u budimpeštu

- corleone87
- Kontakt:
Poznati navijački portal Copa90 izabrala je deset stadiona koje bi svako navijač trebao posjetiti ''prije nego umre''.
Svoje mjesto u odabranom društvu, tačnije na viskom 2. mjestu našao je i dom FK Željezničar - stadion Grbavica koja je uvrštena na visoko drugo mjesto liste.
Grbavica je specifična, jer je tokom agresije na BiH doživjela velika razaranja i bila je linija koja je razdvajala dvije zaraćene strane. Također, zanimljivo je vidjeti da se u samom stadionu, na istočnoj tribini nalazi i lokomotiva kao simbol Željezničara...
[youtube][/youtube]
Svoje mjesto u odabranom društvu, tačnije na viskom 2. mjestu našao je i dom FK Željezničar - stadion Grbavica koja je uvrštena na visoko drugo mjesto liste.
Grbavica je specifična, jer je tokom agresije na BiH doživjela velika razaranja i bila je linija koja je razdvajala dvije zaraćene strane. Također, zanimljivo je vidjeti da se u samom stadionu, na istočnoj tribini nalazi i lokomotiva kao simbol Željezničara...
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Dobro jutro,želim vam ugodnu i lijepu sedmicu privatno,a da nam prosjek popravi pobjeda u četvrtak!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Zna li neko hocel nam dolazt neki "opasni" momci iz Budimpeste ili oni bojktuju i gostujuce utakmice ?
FKZ1921 je napisao/la:Kvesa ima priliku kakvu više nikad neće imati...
Znamo svi da je dva puta peoduzavao ugovor. Od toga,jednom u situaciji kad mu je isti istekao i kad je imao ozbiljnu ponudu da predje na Koševo.
Drugi put kad je bila saga oko Tome...On je bio korektan,pristao na ono što mu je ponuđeno i produžio ugovor.
Jasno je da bi bilo bolje imati ga i u ovoj sezoni,ali podržavam odluku kluba da ga pusti.
Igracemo bez Kvese, ali ne i sa igračem manje.
Treba poslati svima jasnu poruku. Klub će znati cijeniti one koji prema klubu pokažu korektnost,lojalnost...

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Kod mađara je pravilo da samo clanovi kluba mogu kupiti karte za gostovanje i generalno se prijaviti. Tako da nema opasni momaka, jer se zna imenom i prezimenom ko ide, pa im ne vrjedi praviti probleme.zubar je napisao/la:Zna li neko hocel nam dolazt neki "opasni" momci iz Budimpeste ili oni bojktuju i gostujuce utakmice ?
Inace i na domacim utakmicama imaju huligani problema sa time jer se strogo vodi racuna o kartama, ko ulazi na stadion, ti skeneri kodova ...itd.
Zbog toga i bojkotuju.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Po ovome što ja do sad imam informacije biće prava invazija naše raje iz drugih gradova 

- plavanacija
- Kontakt:
http://****.ba/vijesti/legendarni-ki ... adas/95704
Dobro je Oda procitao, svi napadi idu preko krila i zavrsavaju centarsutom, opsani su iz prekida, jaka skok igra...
Mi moramo uigrati kontru, jer se pokazao da nam slabo kontre pale
Hajde cetvrtak svani vise!!!!
Dobro je Oda procitao, svi napadi idu preko krila i zavrsavaju centarsutom, opsani su iz prekida, jaka skok igra...
Mi moramo uigrati kontru, jer se pokazao da nam slabo kontre pale

Hajde cetvrtak svani vise!!!!
Ja ću samo da kažem onima koji se nisu učlanili da to urade.
Važno je biti član!
Mi smo Željini, Željo je naš!
Važno je biti član!
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- plavanacija
- Kontakt:
I drugih zemaljapinki je napisao/la:Po ovome što ja do sad imam informacije biće prava invazija naše raje iz drugih gradova

esencijalno je biti član.vrbanjusa je napisao/la:Ja ću samo da kažem onima koji se nisu učlanili da to urade.
Važno je biti član!
od životne je važnosti biti član.
- plavanacija
- Kontakt:
ChWilla je napisao/la:esencijalno je biti član.vrbanjusa je napisao/la:Ja ću samo da kažem onima koji se nisu učlanili da to urade.
Važno je biti član!
od životne je važnosti biti član.

5000 clanskih, mi smo na konju

Slabo ide sa clanskim
Imal u fan shopu nekih novih majica, neki dan sam bio nema nista, dresova par ostalo al mali brojevi sve, a majice od prosle godine..
-
- Kontakt:
Ma nije se jos sva raja uclanila. Mene nesto koci deset dana, sve danas, sutra. Znam jos par ljudi kojima je mrsko samo zbog toga otici na Grbavicu. Nadam se da ce opet biti masovnije uclanivanje pred tekme.lazar je napisao/la:Slabo ide sa clanskim
ima onaj kad crnogorac ubije ženu nakon 30 godina braka. pa ga pitaju, što nakon toliko dugo, šta je puklo, a on kaže: ma znate kako je, sve danas ću, sutra ću... 

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, b00t i 26 gostiju.