Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne znam šta žele postići s ovim transferima,osim ponovo potrošiti najviše 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pa gdje ce igrati ? Lijevog beka nece, imali smo zamjenu za Marcela uvijek kad je bilo potrebno Arbeloa je dobro odigrao, Coentrao ce doci i sjediti na klupi. Krilo? Nema sanse da igra pored ovoliko sjajnih igraca da on igra krilo.
Znaci transfer je meni u neku ruku sumnjiv, ili da kazem jasno i glasno:
KAKO TO DA PORTUGALSKI MEDIJI ZNAJU SVE O SASTANCIMA I DOGOVORIMA A NIJEDAN MADRIDSKI MEDIJ PRED BERNABEUOM NIJE NAISAO NA PREDSTAVNIKE COENTRAA I BENFICE KOJI NAVODNO VEC DANIMA U MADRIDU PREGOVARAJU?
Real Madrid ne pregovara sa Benficom i Coentrao vrlo vjerovatno nece doci u klub.
Znaci transfer je meni u neku ruku sumnjiv, ili da kazem jasno i glasno:
KAKO TO DA PORTUGALSKI MEDIJI ZNAJU SVE O SASTANCIMA I DOGOVORIMA A NIJEDAN MADRIDSKI MEDIJ PRED BERNABEUOM NIJE NAISAO NA PREDSTAVNIKE COENTRAA I BENFICE KOJI NAVODNO VEC DANIMA U MADRIDU PREGOVARAJU?
Real Madrid ne pregovara sa Benficom i Coentrao vrlo vjerovatno nece doci u klub.
Adekvatna sredina za njega,Roma,Leverkuzen,Everton,tu bi Higuain mogao pokazati svoj puni potencijal,svakako da se radi o respektabilnome napadacu..Prema pisanju talijanskih medija preliminarni pregovori između Rome i Higuaina su već počeli, a u narednim danima očekuje se i konkretne vijesti vezane za realizaciju ovog transfera.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zanimljivo je koliko debilno covjek moze razmisljati da bi pomislio da ce svjetska klasa zaigrati u ovoj jadnoj Romi? Gonzalo Pipita Higuain ostaje u Real Madridu i ovog ljeta, kao i Bezvezema kojem je definitivno potrebno drugo okruzenje, tipa onog u Lyonu.
Jedan mali podatak nevezano za Higuaina.
Real Madrid je prosle sezone na zimu dao Mateosa grckom AEK-u na posudbu od sest mjeseci. Ne znam sad imaju li pravo otkupa, ili stagod, ali ako u ugovoru nema nista to znaci da se i Mateos vraca. Nisam upoznat sa ugovorom, pa me samo zanima gdje ce on jadnik nastaviti svoju karijeru, za mene se rodio da igra na poziciji stopera koliko je visok i cvrst.
Ja pretpostavljam da ce karijeru nastaviti ili u AEK-u ako ih je zadovoljio, ili u Getafeu, u Realu nece sigurno. Mozda ce to biti drugi igrac na listi koji je napustio Real Madrid ove sezone za stalno.
Sahin 12, Callejon 5, Hamo 0, Coentrao 22 = 39 miliona, mislim da to nije neko basnoslovno razbacivanje parama, tek pokrivanje onog sto nam treba (obzirom da odlaze Gago i kompanija).*p!p!t@* je napisao/la:Ne znam šta žele postići s ovim transferima,osim ponovo potrošiti najviše
[youtube][/youtube]
Bienvenido!
Madridism@ Jes', al da se nogomet igra sa "samo" 11 igraca, i da se tim igracima daju inekcije na pocetku sezone tako da 38 utakmica budu imuni na ozlijede.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Neki cudan spoj portugalaca (prije svega) turaka i argentinaca
zanimljiva mješina od kluba...pitanje je koji je službeni jezik u svlacionici Reala - vjerovatno portugalski zahvaljujuci Smorinhu.
Nigdje španca na mapi jbt
...ocekujem da se senor Perez ove godine istovati barem 150 miliona, ispast ce pizda u ocima fanova reala ako to ne uradi

Nigdje španca na mapi jbt

2 Turcina (aj necemo brojat Ozila, i Higuain je porijeklom vjerovatno SpanacMandrak je napisao/la:Neki cudan spoj portugalaca (prije svega) turaka i argentinacazanimljiva mješina od kluba.
Nigdje španca na mapi jbt...ocekujem da se senor Perez ove godine istovati barem 150 miliona, ispast ce pizda u ocima fanova reala ako to ne uradi
![]()

- anonymousHD
- Kontakt:
Stvarno ih nigde... Onaj Casillas iz Travnika, Ramos iz Busovače, Alonso iz Jajca, Albiol iz Olova, Arbeloa iz Banovića, Granero iz Gornje Gračanice... JBT! Stvarno nijednog španca u pm!Mandrak je napisao/la:Neki cudan spoj portugalaca (prije svega) turaka i argentinacazanimljiva mješina od kluba...pitanje je koji je službeni jezik u svlacionici Reala - vjerovatno portugalski zahvaljujuci Smorinhu.
Nigdje španca na mapi jbt...ocekujem da se senor Perez ove godine istovati barem 150 miliona, ispast ce pizda u ocima fanova reala ako to ne uradi
![]()
Dobro je ,popravljate se pomalo...bili ste do prije par godina Holandija u jednom....Van Der Vaart, Robben, Sneijeder, Van Nisletroy, Drenthe itd...vi kad se navalite na jednu naciju - ne popuštate
ostaje da vidimo ciji ce lobi pobjediti: Turski (sa Sahinom ,Ozilom i Altintopom) ili Portugalski sa rasplakanim kopitarom na celu.
Tipujem na Murinjove zemljake, ipak ih ima više

Tipujem na Murinjove zemljake, ipak ih ima više

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 18 jun 2011, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
njemac.xaviesta je napisao/la:Sta je Pozil ako nije turcin?

Jašta jeanonymousHD je napisao/la:njemac.xaviesta je napisao/la:Sta je Pozil ako nije turcin?

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
porijeklom je turcin, a po drzavljanstvu je švabson, nego manite se vi toga, jel dosao onaj ganac iz brazila, bilo je prica da je dosao za nekih 50 milionaanonymousHD je napisao/la:njemac.xaviesta je napisao/la:Sta je Pozil ako nije turcin?

Jes' da mu je crna kosa, al' mu nije taman ten (kao u Hame), yebiga, klima utjecala na njega, znatnoxaviesta je napisao/la:Cistokrvni arijevac, sve mu se vidi

Según 'Tuttosport', el Milán quiere a Kaká con lo que se ahorra por la baja de Pirlo
Dao bi ga ja za jedno 30 milja, pa da dovedemo jos Nanija i Joaa Moutinha

Kvarežmva@ Cini se da bi nam ga vi mogli otet, sto bi volio. Neka se dokaze u Celziju, pa ako valjadne pravac Madrid, kao i vecina igraca u EPL-u kroz povijest.
Još pišu gluposti o Coentrau sreća ne provodim puno vremena za netom ovih dana pa se ne nerviram bezveze oko transfera to je zapravo i jedina dobra stvar oko prijemnog
Najbolje bi bilo da više niko ne dođe no tako će i biti najvjerovatnije nije kao da imamo star tim sve su ovo mladi igrači koji treba da se dokažu
P.S.Higuain u Romi

Najbolje bi bilo da više niko ne dođe no tako će i biti najvjerovatnije nije kao da imamo star tim sve su ovo mladi igrači koji treba da se dokažu
P.S.Higuain u Romi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bane Madridista
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti,samo mislim da bi ipak trebao neki "veći" transfer-da bi nastavili tradicijuLBJ MVP je napisao/la:Još pišu gluposti o Coentrau sreća ne provodim puno vremena za netom ovih dana pa se ne nerviram bezveze oko transfera to je zapravo i jedina dobra stvar oko prijemnog
P.S.Higuain u Romi![]()

Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Ako je tako evo moja želja Griezmann ili MuinainBane Madridista je napisao/la:Slažem se u potpunosti,samo mislim da bi ipak trebao neki "veći" transfer-da bi nastavili tradicijuLBJ MVP je napisao/la:Još pišu gluposti o Coentrau sreća ne provodim puno vremena za netom ovih dana pa se ne nerviram bezveze oko transfera to je zapravo i jedina dobra stvar oko prijemnog
P.S.Higuain u Romi![]()
![]()
![]()

Ne ozbiljno za ove Aguere,Neymare,Coentrae i ostale ovo su igračine već su se pokazali u dobrom svjetlu u primeri.Aguero nije nešto specijalno uradio zapravo i ne znam što je toliko medijski napuhan igra u Atleticu zapravo ne znam je li ijednom bio prvi strijelac Atletica,a kofol igra klasičnu špicu

P.S.Za ovu dvojicu je i Barca zainteresovana pa da odu njima mislim dosta mi je samo Messija gledat još ova dvojica

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Ako je tako evo moja želja Griezmann ili MuinainBane Madridista je napisao/la:Slažem se u potpunosti,samo mislim da bi ipak trebao neki "veći" transfer-da bi nastavili tradicijuLBJ MVP je napisao/la:Još pišu gluposti o Coentrau sreća ne provodim puno vremena za netom ovih dana pa se ne nerviram bezveze oko transfera to je zapravo i jedina dobra stvar oko prijemnog
P.S.Higuain u Romi![]()
![]()
![]()
Obojica su HG u Španiji što je jako bitno
Ne ozbiljno za ove Aguere,Neymare,Coentrae i ostale ovo su igračine već su se pokazali u dobrom svjetlu u primeri.Aguero nije nešto specijalno uradio zapravo i ne znam što je toliko medijski napuhan igra u Atleticu zapravo ne znam je li ijednom bio prvi strijelac Atletica,a kofol igra klasičnu špicu![]()
P.S.Za ovu dvojicu je i Barca zainteresovana pa da odu njima mislim dosta mi je samo Messija gledat još ova dvojica

http://www.marca.com/2011/06/19/futbol/ ... 69972.html

Nije da mi se svidja ovo bez Di Marie, ali eto. Skoro sam pa 100% siguran da ce ovakva postava biti protiv cigana u Superkupu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.