Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 jun 2011, 13:32

Ne znam šta žele postići s ovim transferima,osim ponovo potrošiti najviše :?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 18 jun 2011, 14:05

Pa gdje ce igrati ? Lijevog beka nece, imali smo zamjenu za Marcela uvijek kad je bilo potrebno Arbeloa je dobro odigrao, Coentrao ce doci i sjediti na klupi. Krilo? Nema sanse da igra pored ovoliko sjajnih igraca da on igra krilo.

Znaci transfer je meni u neku ruku sumnjiv, ili da kazem jasno i glasno:

KAKO TO DA PORTUGALSKI MEDIJI ZNAJU SVE O SASTANCIMA I DOGOVORIMA A NIJEDAN MADRIDSKI MEDIJ PRED BERNABEUOM NIJE NAISAO NA PREDSTAVNIKE COENTRAA I BENFICE KOJI NAVODNO VEC DANIMA U MADRIDU PREGOVARAJU?

Real Madrid ne pregovara sa Benficom i Coentrao vrlo vjerovatno nece doci u klub.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jun 2011, 14:09

Prema pisanju talijanskih medija preliminarni pregovori između Rome i Higuaina su već počeli, a u narednim danima očekuje se i konkretne vijesti vezane za realizaciju ovog transfera.
Adekvatna sredina za njega,Roma,Leverkuzen,Everton,tu bi Higuain mogao pokazati svoj puni potencijal,svakako da se radi o respektabilnome napadacu..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 18 jun 2011, 14:11

:shock:

Zanimljivo je koliko debilno covjek moze razmisljati da bi pomislio da ce svjetska klasa zaigrati u ovoj jadnoj Romi? Gonzalo Pipita Higuain ostaje u Real Madridu i ovog ljeta, kao i Bezvezema kojem je definitivno potrebno drugo okruzenje, tipa onog u Lyonu.

Jedan mali podatak nevezano za Higuaina.

Real Madrid je prosle sezone na zimu dao Mateosa grckom AEK-u na posudbu od sest mjeseci. Ne znam sad imaju li pravo otkupa, ili stagod, ali ako u ugovoru nema nista to znaci da se i Mateos vraca. Nisam upoznat sa ugovorom, pa me samo zanima gdje ce on jadnik nastaviti svoju karijeru, za mene se rodio da igra na poziciji stopera koliko je visok i cvrst.

Ja pretpostavljam da ce karijeru nastaviti ili u AEK-u ako ih je zadovoljio, ili u Getafeu, u Realu nece sigurno. Mozda ce to biti drugi igrac na listi koji je napustio Real Madrid ove sezone za stalno.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 jun 2011, 14:19

*p!p!t@* je napisao/la:Ne znam šta žele postići s ovim transferima,osim ponovo potrošiti najviše :?
Sahin 12, Callejon 5, Hamo 0, Coentrao 22 = 39 miliona, mislim da to nije neko basnoslovno razbacivanje parama, tek pokrivanje onog sto nam treba (obzirom da odlaze Gago i kompanija).
[youtube][/youtube]
Bienvenido!

Madridism@ Jes', al da se nogomet igra sa "samo" 11 igraca, i da se tim igracima daju inekcije na pocetku sezone tako da 38 utakmica budu imuni na ozlijede.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 18:15

Neki cudan spoj portugalaca (prije svega) turaka i argentinaca :? zanimljiva mješina od kluba...pitanje je koji je službeni jezik u svlacionici Reala - vjerovatno portugalski zahvaljujuci Smorinhu.
Nigdje španca na mapi jbt :shock: ...ocekujem da se senor Perez ove godine istovati barem 150 miliona, ispast ce pizda u ocima fanova reala ako to ne uradi :mrgreen: 8-)

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 jun 2011, 18:19

Mandrak je napisao/la:Neki cudan spoj portugalaca (prije svega) turaka i argentinaca :? zanimljiva mješina od kluba.
Nigdje španca na mapi jbt :shock: ...ocekujem da se senor Perez ove godine istovati barem 150 miliona, ispast ce pizda u ocima fanova reala ako to ne uradi :mrgreen: 8-)
2 Turcina (aj necemo brojat Ozila, i Higuain je porijeklom vjerovatno Spanac :D), 4 Portugalca, i ako ne racunamo Gaga i Garaya koji ce vjerovatno ici, ostaju 2 Argentinca :D Znaci - tim Pirinejskog poluotoka sa par stranaca. Sto se tice para, nece ba, 40 za sad, tu ujedno i staje.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 jun 2011, 18:20

Mandrak je napisao/la:Neki cudan spoj portugalaca (prije svega) turaka i argentinaca :? zanimljiva mješina od kluba...pitanje je koji je službeni jezik u svlacionici Reala - vjerovatno portugalski zahvaljujuci Smorinhu.
Stvarno ih nigde... Onaj Casillas iz Travnika, Ramos iz Busovače, Alonso iz Jajca, Albiol iz Olova, Arbeloa iz Banovića, Granero iz Gornje Gračanice... JBT! Stvarno nijednog španca u pm!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jun 2011, 18:22

Sta je Pozil ako nije turcin? :D
Don't hate what you don't understand.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 18:24

Dobro je ,popravljate se pomalo...bili ste do prije par godina Holandija u jednom....Van Der Vaart, Robben, Sneijeder, Van Nisletroy, Drenthe itd...vi kad se navalite na jednu naciju - ne popuštate :lol: :lol: ostaje da vidimo ciji ce lobi pobjediti: Turski (sa Sahinom ,Ozilom i Altintopom) ili Portugalski sa rasplakanim kopitarom na celu.
Tipujem na Murinjove zemljake, ipak ih ima više :mrgreen: 8-)
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 18 jun 2011, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 jun 2011, 18:25

xaviesta je napisao/la:Sta je Pozil ako nije turcin? :D
njemac. ;)

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 jun 2011, 18:26

anonymousHD je napisao/la:
njemac. ;)
Jašta je ;) Mesut je staro njemacko ime :lol:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 jun 2011, 18:28

Cistokrvni arijevac, sve mu se vidi :D
Don't hate what you don't understand.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 18 jun 2011, 18:42

anonymousHD je napisao/la:
njemac. ;)
porijeklom je turcin, a po drzavljanstvu je švabson, nego manite se vi toga, jel dosao onaj ganac iz brazila, bilo je prica da je dosao za nekih 50 miliona :?:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 18 jun 2011, 18:44

xaviesta je napisao/la:Cistokrvni arijevac, sve mu se vidi :D
Jes' da mu je crna kosa, al' mu nije taman ten (kao u Hame), yebiga, klima utjecala na njega, znatno :D

Según 'Tuttosport', el Milán quiere a Kaká con lo que se ahorra por la baja de Pirlo
Dao bi ga ja za jedno 30 milja, pa da dovedemo jos Nanija i Joaa Moutinha :D

Kvarežmva@ Cini se da bi nam ga vi mogli otet, sto bi volio. Neka se dokaze u Celziju, pa ako valjadne pravac Madrid, kao i vecina igraca u EPL-u kroz povijest.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 jun 2011, 19:15

Još pišu gluposti o Coentrau sreća ne provodim puno vremena za netom ovih dana pa se ne nerviram bezveze oko transfera to je zapravo i jedina dobra stvar oko prijemnog
Najbolje bi bilo da više niko ne dođe no tako će i biti najvjerovatnije nije kao da imamo star tim sve su ovo mladi igrači koji treba da se dokažu
P.S.Higuain u Romi :lol: :oops:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 19 jun 2011, 01:31

LBJ MVP je napisao/la:Još pišu gluposti o Coentrau sreća ne provodim puno vremena za netom ovih dana pa se ne nerviram bezveze oko transfera to je zapravo i jedina dobra stvar oko prijemnog
Najbolje bi bilo da više niko ne dođe no tako će i biti najvjerovatnije nije kao da imamo star tim sve su ovo mladi igrači koji treba da se dokažu
Slažem se u potpunosti,samo mislim da bi ipak trebao neki "veći" transfer-da bi nastavili tradiciju :lol: :lol: :lol:
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 jun 2011, 01:45

Bane Madridista je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Još pišu gluposti o Coentrau sreća ne provodim puno vremena za netom ovih dana pa se ne nerviram bezveze oko transfera to je zapravo i jedina dobra stvar oko prijemnog
Slažem se u potpunosti,samo mislim da bi ipak trebao neki "veći" transfer-da bi nastavili tradiciju :lol: :lol: :lol:
Ako je tako evo moja želja Griezmann ili Muinain :lol: Obojica su HG u Španiji što je jako bitno
Ne ozbiljno za ove Aguere,Neymare,Coentrae i ostale ovo su igračine već su se pokazali u dobrom svjetlu u primeri.Aguero nije nešto specijalno uradio zapravo i ne znam što je toliko medijski napuhan igra u Atleticu zapravo ne znam je li ijednom bio prvi strijelac Atletica,a kofol igra klasičnu špicu :roll:
P.S.Za ovu dvojicu je i Barca zainteresovana pa da odu njima mislim dosta mi je samo Messija gledat još ova dvojica :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 jun 2011, 10:20

LBJ MVP je napisao/la:
Bane Madridista je napisao/la:
Ako je tako evo moja želja Griezmann ili Muinain :lol: Obojica su HG u Španiji što je jako bitno
Ne ozbiljno za ove Aguere,Neymare,Coentrae i ostale ovo su igračine već su se pokazali u dobrom svjetlu u primeri.Aguero nije nešto specijalno uradio zapravo i ne znam što je toliko medijski napuhan igra u Atleticu zapravo ne znam je li ijednom bio prvi strijelac Atletica,a kofol igra klasičnu špicu :roll:
P.S.Za ovu dvojicu je i Barca zainteresovana pa da odu njima mislim dosta mi je samo Messija gledat još ova dvojica :lol:
:shock: :o Da ti dam uputnicu, ili...?

http://www.marca.com/2011/06/19/futbol/ ... 69972.html

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 jun 2011, 13:43

slika
Nije da mi se svidja ovo bez Di Marie, ali eto. Skoro sam pa 100% siguran da ce ovakva postava biti protiv cigana u Superkupu.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.