danas: Chat = topic o Džekisikirica je napisao/la:Ovaj dan je Chat bio najmanje aktivan otkako je postojao,al nema veze.![]()
Laku noc ljudi!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
danas: Chat = topic o Džekisikirica je napisao/la:Ovaj dan je Chat bio najmanje aktivan otkako je postojao,al nema veze.![]()
Laku noc ljudi!
đesi alfa nema te ko kur.ca na TV 1000alfarouqaminu je napisao/la:ne zaboravi da popijes mleko pre spavanjalegenda reala je napisao/la:odo i ja ,vidimo se sutra ,a vi se držite![]()
![]()
a tebe ko racku u ckapiFrutek je napisao/la:đesi alfa nema te ko kur.ca na TV 1000alfarouqaminu je napisao/la:ne zaboravi da popijes mleko pre spavanjalegenda reala je napisao/la:odo i ja ,vidimo se sutra ,a vi se držite![]()
![]()
slab je mora jos da ucijuventus 0244 je napisao/la:@ frutek alfa te sutra prelazi po broju postova, nisu mu vise konkurencija
This young Padawan is to become Jedialfarouqaminu je napisao/la:slab je mora jos da ucijuventus 0244 je napisao/la:@ frutek alfa te sutra prelazi po broju postova, nisu mu vise konkurencija![]()
Što to?majestic24 je napisao/la:Ja kad napunim 7000 postova definitivno odlazim s foruma. To se trebalo desiti i na 5000 ,al mnogo novih fanova MUFC se prijavio pa mi je bio gust s njima diskutovati o voljenom. Znaci,jos nekih 150 postova i BYE BYE zauvijek s foruma.
i ja kada napravim 100000 odlazim zauvekmajestic24 je napisao/la:Ja kad napunim 7000 postova definitivno odlazim s foruma. To se trebalo desiti i na 5000 ,al mnogo novih fanova MUFC se prijavio pa mi je bio gust s njima diskutovati o voljenom. Znaci,jos nekih 150 postova i BYE BYE zauvijek s foruma.
Ma jednostavno postaje mi forum svaki dan opsesija sve vise i vise. Fb sam se prilicno rijesio, jos ss.ba i to je to. Biti ce mi zao ostaviti mnogo dobre raje s foruma,al gotovo sve od njih imam na msn-.u pa se tamo mogu s njima cuti.Sexmachineboy je napisao/la:Što to?majestic24 je napisao/la:Ja kad napunim 7000 postova definitivno odlazim s foruma. To se trebalo desiti i na 5000 ,al mnogo novih fanova MUFC se prijavio pa mi je bio gust s njima diskutovati o voljenom. Znaci,jos nekih 150 postova i BYE BYE zauvijek s foruma.
E jbg ode nam jedan naš vjerni navijač, ali ako tako želiš sretno ti "IN REAL LIFE".majestic24 je napisao/la:
Ma jednostavno postaje mi forum svaki dan opsesija sve vise i vise. Fb sam se prilicno rijesio, jos ss.ba i to je to. Biti ce mi zao ostaviti mnogo dobre raje s foruma,al gotovo sve od njih imam na msn-.u pa se tamo mogu s njima cuti.
znaci samo 3 mjeseca ukupno na ss.baalfarouqaminu je napisao/la:i ja kada napravim 100000 odlazim zauvekmajestic24 je napisao/la:Ja kad napunim 7000 postova definitivno odlazim s foruma. To se trebalo desiti i na 5000 ,al mnogo novih fanova MUFC se prijavio pa mi je bio gust s njima diskutovati o voljenom. Znaci,jos nekih 150 postova i BYE BYE zauvijek s foruma.
sto bre nas napustas majestic?Sexmachineboy je napisao/la:E jbg ode nam jedan naš vjerni navijač, ali ako tako želiš sretno ti "IN REAL LIFE".majestic24 je napisao/la:
Ma jednostavno postaje mi forum svaki dan opsesija sve vise i vise. Fb sam se prilicno rijesio, jos ss.ba i to je to. Biti ce mi zao ostaviti mnogo dobre raje s foruma,al gotovo sve od njih imam na msn-.u pa se tamo mogu s njima cuti.
Vjeruj da i meni je fb davno dosadio i rijetko kad uđem na njeg. Jedino ss.ba što pratim u zadnje vrijeme, ali ko zna do kad.
Možda i taj prvi red u tvom potpisu ima veze sa tim što ćeš nas napustiti.
Jesu me nekada neke osobe mogle iznervirati,al sad sam postao imun na to. Hebe mi se za njima i za tim sto oni laprdaju gluposti. Hvala Bogu ima normalnih osoba s kojima se moze diskutovati.Sexmachineboy je napisao/la:E jbg ode nam jedan naš vjerni navijač, ali ako tako želiš sretno ti "IN REAL LIFE".majestic24 je napisao/la:
Vjeruj da i meni je fb davno dosadio i rijetko kad uđem na njeg. Jedino ss.ba što pratim u zadnje vrijeme, ali ko zna do kad.
Možda i taj prvi red u tvom potpisu ima veze sa tim što ćeš nas napustiti.
i ja ne znam sta je ovoSexmachineboy je napisao/la:Ma ne znam baš, nekada stvarno me neko iznervira pa moram uzvratiti. Ali nadam se da ču i ja postati imun na to ubrzo.
@Al-Farouq Aminu
Ma ja neću još sa foruma, amada sve više dobrih forumaša odlaze..
HahahahahaDonnie Darko je napisao/la:bas bez tebe nece moc
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Giuseppe1, IvayloPetev i 5 gostiju.