RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

shaman7
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la shaman7 » 11 jan 2013, 16:27

Semper je napisao/la:RIP Kole :(. Šta bi čovjeku?
slika

Enisej Honđo - KOLE !

Svi koji su pratili rukometaše znaju ko je i šta je bio. Izgubili smo strašno dobrog čovjeka prije svega, a onda sportistu i vrhunskog golmana.

Posljednji ispraćaj sutra u 14h u Sutini.

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 11 jan 2013, 19:51

Svi bi Djanu voljeli vidjet u Velezu. Pa evo prvi Ibro, al uprava ne da... Znaci sastav ne pravi Ibro.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 11 jan 2013, 19:54

shaman7 je napisao/la:
Semper je napisao/la:RIP Kole :(. Šta bi čovjeku?
slika

Enisej Honđo - KOLE !

Svi koji su pratili rukometaše znaju ko je i šta je bio. Izgubili smo strašno dobrog čovjeka prije svega, a onda sportistu i vrhunskog golmana.

Posljednji ispraćaj sutra u 14h u Sutini.
Ne mogu da vjerujem da je Kole umro... :(

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 jan 2013, 01:33

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sOi0ULHxhI
ovaj Sisic je izgleda na probi kod nas(igro za Celik i Slobodu)veznjak,nije ni malo los igrac,ako ostane kod nas ja cu biti zadovoljan.Robijasi kazu da moze biti i najbolji igrac tima ako hoce samo sto se brzo moze otrgnuti kontroli,nocni zivot ovo-ono pa sve ono dobro sto je napravio uprskati(trebamo malo obratiti paznju na to ako dodje kod nas),ali treba nam ovakav profil igraca definitivno ;)

R.I.P. Enisej Hondjo-Kole
Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 13 jan 2013, 01:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 jan 2013, 01:34

Kakav je ovaj Lakicevic, malo konkretnije?

Prvo, kakav je ko igrac? Ja kolko sam mogao upratit nije loš, brz, prodoran sa dobrim ubacajem.Nesto vise, dobre strane, mane u igri? Sve sta vam padne na um

Drugo, kakav je ko covjek? To je danas jako bitno u ovoj nasoj ligi

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 jan 2013, 01:43

samosarajvo je napisao/la:Kakav je ovaj Lakicevic, malo konkretnije?

Prvo, kakav je ko igrac? Ja kolko sam mogao upratit nije loš, brz, prodoran sa dobrim ubacajem.Nesto vise, dobre strane, mane u igri? Sve sta vam padne na um

Ono sto znam je da ima jako dobar centar-sut kad podje u napad preko lijeve strane(on je ofanzivni lijevi bek),ima jak udarac i cesto izvodi slobodne udarce,solidan je u odbrambenim zadacima,a kao covjek ne znam,ne bi reko da je los.Mislio sam da ce nas pojacati ali trazi klub koji igra u Evropi da se proda.Igro je i za U21 Crne Gore cini mi se.Mislim da bio dobar za Sarajevo ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 13 jan 2013, 11:39

Napokon su se sjetili da ucine nesto u vezi vode koja se skuplja oko klupa za rezervne igrace.Kada se sjetim da su daske stavljali da se moze hodati. :oops: :oops:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 13 jan 2013, 11:44

rodjak je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Kakav je ovaj Lakicevic, malo konkretnije?

Ono sto znam je da ima jako dobar centar-sut kad podje u napad preko lijeve strane(on je ofanzivni lijevi bek),ima jak udarac i cesto izvodi slobodne udarce,solidan je u odbrambenim zadacima,a kao covjek ne znam,ne bi reko da je los.Mislio sam da ce nas pojacati ali trazi klub koji igra u Evropi da se proda.Igro je i za U21 Crne Gore cini mi se.Mislim da bio dobar za Sarajevo ;)
nas sigurno nece pojacati jer smo doveli ovog pejića,lakicevic nije u formi dobio je previše kila odkad nije igrao.nebi vam dobro dosao ali eto sretno
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 14 jan 2013, 14:42

Nekakv mali Cemalovic prelazi kod nas tj. u FK Sarajevo, kakav je i sta je ?

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 14 jan 2013, 15:35

aS_Roma je napisao/la:Nekakv mali Cemalovic prelazi kod nas tj. u FK Sarajevo, kakav je i sta je ?
supljak.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 14 jan 2013, 18:44

Sretno sa Babalom,dobar je on igrac. ;) ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 jan 2013, 19:29

AgresivnoDjubre je napisao/la:Sretno sa Babalom,dobar je on igrac. ;) ;)
ako bude ozbiljan(a vidim da zna lopte)mogo bi u velezu napraviti dobru karijeru i onda tako prodat se negdje za dobru lovu,a ukoliko se zajebavo(a takvih smo imali dosta koji znaju lopte ali su se zajebavali i tako propali) nece sastaviti ni 2 utakmice,do njega je sta vise voli ;)

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 14 jan 2013, 20:13

Vidjet cemo kakav ce da bude,samo nek 2 kolo odmara. :mrgreen:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

tijago
Kontakt:

Post Postao/la tijago » 15 jan 2013, 01:20

rodjak je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... sOi0ULHxhI
ovaj Sisic je izgleda na probi kod nas(igro za Celik i Slobodu)veznjak,nije ni malo los igrac,ako ostane kod nas ja cu biti zadovoljan.Robijasi kazu da moze biti i najbolji igrac tima ako hoce samo sto se brzo moze otrgnuti kontroli,nocni zivot ovo-ono pa sve ono dobro sto je napravio uprskati(trebamo malo obratiti paznju na to ako dodje kod nas),ali treba nam ovakav profil igraca definitivno ;)

R.I.P. Enisej Hondjo-Kole
Šišić nije kod nas na probi,namjerno je napisano da je na probi a on nebi ni došao na probu. On je igrač od Ibrakovića i tu je doašo preko Vile (Ibrakovićev intimus naš predsjednik). Znači momak je ko fol na probi a on je novi igrač Veleža..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 jan 2013, 02:47

ovaj mladi igrač što je u olimpic prešao hodžić, izjavio da mu je želja zaigrati za VELEŽ.... ;)

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 15 jan 2013, 12:36

ADMIR VLADAVIC IPAK OSTAJE U MOSTARU !!! DOBIO JE ZELENO SVIJETLO ZA POSUDBU U VELEŽ ! :twisted: :twisted: :twisted:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 jan 2013, 12:37

brato brato je napisao/la:ADMIR VLADAVIC IPAK OSTAJE U MOSTARU !!! DOBIO JE ZELENO SVIJETLO ZA POSUDBU U VELEŽ ! :twisted: :twisted: :twisted:
daj!......... :lol: otkud sad to?

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 15 jan 2013, 12:47

AlemC85 je napisao/la:
brato brato je napisao/la:ADMIR VLADAVIC IPAK OSTAJE U MOSTARU !!! DOBIO JE ZELENO SVIJETLO ZA POSUDBU U VELEŽ ! :twisted: :twisted: :twisted:
uvjerit ce se u utoku dan / dva ..

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 15 jan 2013, 12:52

ako se završi konačno ova saga s vladom, onda smo riješili gorući dio tima.......

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 15 jan 2013, 13:27

AlemC85 je napisao/la:
daj boze, ali nesto mi nestima tu, kako ga je karavina prodala ceskom premierligasu a u isto vrijeme da ostane u nas, nesto tu smrdi na kilometar!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.