koja?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- LutakSutko
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U 22 kolu je on vodio ekipu.bordobijeli je napisao/la: ↑29 dec 2021, 12:30Davno je bilo zaboravilo se, kad je Mirza uopšte preuzeo ekipu te 2010 godine i zašto je Čala smjenjen ?? Igrali smo s njim te sezone top fudbal, nesretno od Cluja ispali.Historicar je napisao/la: ↑29 dec 2021, 12:15Isti sam.Od proljeca 1996 sam skroz malo utakmica propustio na Koševu, ako Varešanović dođe, odmah vračam člansku u klub.On je sa trenerskim ambicijama trebao završiti ljeta 2010. nakon što nas nije uspio u Evropu odvesti, iako je tu generaciju 9 mjeseci ranije jedan gol dijelio od grupne faze Evropske lige.Morao si biti baš retardiran, pa da nas ostaviš tada bez Evrope.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑29 dec 2021, 11:30
Mogli su komotno zadržat Sablića jos ovu polusezonu, u 5 deka su on i Varesanovic. Nisam fulio domaću utakmicu ove sezone i u ligi i u kupu ali me Koševo vidjet neće ako ova ubleha dođe u to sam siguran.
- ElCartel11
- Kontakt:
Pape
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
“Dvanaest hibridnih terena će se raditi, radovi kreću na proljeće. Sve administrativne stvari su riješene. Imamo odličnu saradnju sa UEFA-om i FIFA-om, te nemamo nikakvih problema“, kazao je Zeljković.
Zeljković je dodao da će klubovi igrati na zamjenskim terenima dok se radovi ne završe.
Izvođači radova će biti iz inostranstva.
Danas će biti održana i sjednica IO NS BiH. Počinje u 15 sati.
Zeljković je dodao da će klubovi igrati na zamjenskim terenima dok se radovi ne završe.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Pa ovo je izjavio i prije par mjeseciMortemHz je napisao/la: ↑29 dec 2021, 12:53“Dvanaest hibridnih terena će se raditi, radovi kreću na proljeće. Sve administrativne stvari su riješene. Imamo odličnu saradnju sa UEFA-om i FIFA-om, te nemamo nikakvih problema“, kazao je Zeljković.
Rekao do jeseni ce biti 4 terena zavrsena, teska lopovcina!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Tako treba sve odraditi preko zime, da se sazna kad bude zvanicno a ne preko mahale

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije ni on levat

- Kockoglavi
- Kontakt:
Pape.
Zamisli Pape dodje i trazi prvo Tinu da mu dovedu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- LutakSutko
- Kontakt:
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Irfan Hadzic u zrinjskom zvanicno, aj bar jedno ime manje za insajdere
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Meni svejedno da je trener i Oruc.
Ono sto me raduje je to da je Mirvic postavio neki sistem.Razliku od uprave i tog sportskog segmenta.
Prvi put od posleratnog perioda u nasem klubu ce se znati obaveze,ali i odgovornost svakog pojedinca.
Kepčija je dobio zadatak sportski segment ,ima svu slobodu svijeta da postavi svoje ljude ,dovede pojacanja.Prvi put cemo imati situaciju da pojedinac bude nagradjen za dobre rezultate ,a i da snosi odgovornost i otkaz za neuspjeh.
Neki sistem kao u Bajernu imamo Salihamidzica i trenera koji polazu racune za pojacanja ,promasaje u pojacanjima i rezultate tima.Da nam se ne dašava kao u prošlosti trener hoce jedno pojacanje ,direktorica drugo,SD trece.I onda krivicu prebacuju jedni na druge.
E zato mi svejedno ko je trener,hoce li igrati Hebibovic ili Čomor.
Kepčiji posao i plata zavisi od uspjeha na zelenom terenu.Siguran sam da nije ovde dosao da se blamira ,da nema garanciju u budzet.
Ono sto me raduje je to da je Mirvic postavio neki sistem.Razliku od uprave i tog sportskog segmenta.
Prvi put od posleratnog perioda u nasem klubu ce se znati obaveze,ali i odgovornost svakog pojedinca.
Kepčija je dobio zadatak sportski segment ,ima svu slobodu svijeta da postavi svoje ljude ,dovede pojacanja.Prvi put cemo imati situaciju da pojedinac bude nagradjen za dobre rezultate ,a i da snosi odgovornost i otkaz za neuspjeh.
Neki sistem kao u Bajernu imamo Salihamidzica i trenera koji polazu racune za pojacanja ,promasaje u pojacanjima i rezultate tima.Da nam se ne dašava kao u prošlosti trener hoce jedno pojacanje ,direktorica drugo,SD trece.I onda krivicu prebacuju jedni na druge.
E zato mi svejedno ko je trener,hoce li igrati Hebibovic ili Čomor.
Kepčiji posao i plata zavisi od uspjeha na zelenom terenu.Siguran sam da nije ovde dosao da se blamira ,da nema garanciju u budzet.
-
- Kontakt:
Na proljece jedne godineMortemHz je napisao/la: ↑29 dec 2021, 12:53“Dvanaest hibridnih terena će se raditi, radovi kreću na proljeće. Sve administrativne stvari su riješene. Imamo odličnu saradnju sa UEFA-om i FIFA-om, te nemamo nikakvih problema“, kazao je Zeljković.

-
- Kontakt:
8 kola bio na klupi i kriv sto nije izborio Europu to samo kod nas pitara ima.skoJaa je napisao/la: ↑29 dec 2021, 12:43U 22 kolu je on vodio ekipu.bordobijeli je napisao/la: ↑29 dec 2021, 12:30Davno je bilo zaboravilo se, kad je Mirza uopšte preuzeo ekipu te 2010 godine i zašto je Čala smjenjen ?? Igrali smo s njim te sezone top fudbal, nesretno od Cluja ispali.Historicar je napisao/la: ↑29 dec 2021, 12:15
Isti sam.Od proljeca 1996 sam skroz malo utakmica propustio na Koševu, ako Varešanović dođe, odmah vračam člansku u klub.On je sa trenerskim ambicijama trebao završiti ljeta 2010. nakon što nas nije uspio u Evropu odvesti, iako je tu generaciju 9 mjeseci ranije jedan gol dijelio od grupne faze Evropske lige.Morao si biti baš retardiran, pa da nas ostaviš tada bez Evrope.
Šta mislite o Vrhovcu?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Trako je za njega Maldini i Pujol zajedno!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt: