Sabinho je napisao/la:Gledaj sad ovoga i avatara![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabinho je napisao/la:Gledaj sad ovoga i avatara![]()
Memara je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Gledaj sad ovoga i avatara![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zagor1987 je napisao/la: Smrkalo se vazda i smrkace se nekad jeftinije nekad kvalitetnije i sta se tu cudis?kod mosta se slikala sa flasom nije rodjena u Saudiji vec se podigla u Americi odi malo do grada da vidis kako se opijaju i sve ostalo kao da je ova jedina koga boli kita jel ima 20 frajera jel cuga itd sta su me puta mrtvog pijanog kuci dovukli starci fatihu ucili
prvi put cujem za tog drugog.Evander je napisao/la:Druze, znas li ti ko je Tayson a ko Evander?
Iskreno, nije ti propala nego si se sad posteno izofirao.Testo je napisao/la:prvi put cujem za tog drugog.Evander je napisao/la:Druze, znas li ti ko je Tayson a ko Evander?
dobro sam se zajebo![]()
cijelo vrijeme kontam da ti je tyson na profilnoj...
propade mi dobra fora
haj ti pi-pi pa spavat , trebaš na popravni iz istorije ranoTesto je napisao/la:prvi put cujem za tog drugog.Evander je napisao/la:Druze, znas li ti ko je Tayson a ko Evander?
dobro sam se zajebo![]()
cijelo vrijeme kontam da ti je tyson na profilnoj...
propade mi dobra fora
pa liče ahahahahah Sušić sportskiElCartel11 je napisao/la:Safet Susic sportski direktor, Faruk Hadzibegic trener, Meho Kodro sef akademije...mokri snovi samo
Hadzibegic direktor.ElCartel11 je napisao/la:Safet Susic sportski direktor, Faruk Hadzibegic trener, Meho Kodro sef akademije...mokri snovi samo
ko je reko da nije , šta piješjurisicduska je napisao/la:Sušić je legenda fk Sarajeva i nabijem vas na kitu ja.