FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 219

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 maj 2025, 00:22

Dobro mi i ovoj trovackoj,zlobnoj atmosferi,dusmanluku,podapinjanju,zlobi,licnim interesima,kradjama,sudijskim lakdrijama ikako plivamo,svaka cast momcima i Zekicu na kupu.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 15 maj 2025, 00:23

Sutra u 19 igrači dolaze,extra termin za doček

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 15 maj 2025, 00:28

Evo cisto ako ko nije upratio :D

SUTRA U 19H SVI NA KOŠEVO !
slika
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 maj 2025, 00:30

Svaka cast Zekicu i igracima na zasluzenom trofeju!
Ako Bog da pa da ih jos puno zajedno proslavimo.
You are someone else I am still right here

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 maj 2025, 00:30

Hajdeee je napisao/la:
15 maj 2025, 00:13
Povratak ekipe u Sarajevo planiran je sutra, a dolazak na stadion Koševo očekuje se u 19:00 sati 🙌

#ŠIRFKS #fksarajevo
Svi na doček.

Kup, Kup, Kup je naš, sasvim zasluženo.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 15 maj 2025, 00:36

Pu jebte ja već sve spremio za večeras, kad ono sutra doček. Nema veze, napiću se dvaput a žena mi neće zvocat'. Vidimo se sutra braćo.

Btw maksuz selam za brata Scholsey-a u kojoj god vremenskoj zoni trenutno bio uz pjesmu:
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 15 maj 2025, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 maj 2025, 00:42

Dolaze li HZ na sjever sutra u 19.
Ima istok da grmi

Bordobojausrcu
Kontakt:

Post Postao/la Bordobojausrcu » 15 maj 2025, 00:43

Jel iko primjetio, jel bilo Ibrakovica na tribinama ?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 maj 2025, 00:45

Bordobojausrcu je napisao/la:
15 maj 2025, 00:43
Jel iko primjetio, jel bilo Ibrakovica na tribinama ?
Jest

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 15 maj 2025, 00:48

OSVAJAČI KUPA!!!

OSMI KUP!!!

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 15 maj 2025, 00:58

Molim vas da se pojavimo u što većem broju na dočeku!

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 15 maj 2025, 02:51

Maj 2025 8

Maj 2026 8 8

:kafa: :kafa:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 maj 2025, 04:12

Najveći nas kapitalac ove sezone je bio gospodin i mangup Zoran Zekic! Cestitke momcima!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 15 maj 2025, 04:26

Nek uzivaju svi koji budi na stadionu sutra....ja Danas na poslu sav nasmijan :) Niko ne konta zasto a ja malo malo gledam proslavu igraca na laptopu :) iduce godine aBd do 8e titule
I za anamoone poruka " psi laju, karavani prolaze, trofeji se osvajaju" :tralala:
.. jer Stari je volio Sarajevo...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 15 maj 2025, 06:18

Madafaka je napisao/la:
15 maj 2025, 00:30
Hajdeee je napisao/la:
15 maj 2025, 00:13
Povratak ekipe u Sarajevo planiran je sutra, a dolazak na stadion Koševo očekuje se u 19:00 sati 🙌

#ŠIRFKS #fksarajevo
Svi na doček.

Kup, Kup, Kup je naš, sasvim zasluženo.
Treba nas biti ko nikad. Vjerujem da ce i 90% sjevera doći.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 15 maj 2025, 06:19

Ovo je vec nesto, dobar termin za proslavu
Vidimo se abd

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 15 maj 2025, 06:20

Samo cu reci jednom rijecju: ZORAN ZEKIC! :bow:

Hvala momcima za predivnu noc i osvajanje KUPA! :bih:

Veliko si Sara’jevo !! :ljepota:

Oooo , oooooo **** te listicooooooo!!! :opaopa:

U sto vecem broju vcs pred stadion !! :kafa:
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 maj 2025, 06:30

E sad Analiza rada Mirvica, zekica evrope lige kupa, igraca ucinka i 2013-2025 dolazak tana. I analiza hordi u zadnjih 15 godina.

Posto nisam siguran dalije MIRVIC kupio prava od NAMA ili je on postavljen od neki drugi LJUDI ( svasta se pise da je to neki skup ljudi itd itd), ali ja cu se vodit time da je MIRVIC vlasnik jer nekako njegovo ponasanje meni djekuje kao da je vlasnik.

Tan kad je dosao on jeste uzeo najvise rizika jer morao je ulozit dosta novca u nesto sto tek se pokrece. Naravno rizik je unovcio sa prodajom 65% prava Namu za 12 m€, osvoio kup osvoio prvenstvo prodo prava u tom momentu pravom covjeku NAMU, on osvoio 2 titule osvoo 2 kupa i ponovo vratio klub sebi tacnije 50% a uz to nasao drugog partnera to jeste Mirvica,sa kojim za 4 godine uzima kup a ujedno napravi i najbolje IZLAZNE transfere ikad, sto je bio prvi i najveci razlog DOLASKA TANA U FK SARAJEVO.

Sam dolazak Mirvica je isao relativno glatko i brzo, kako inace ti procesi znaju bit spori i teski. Takodje MIRVIC ISMIR je svoim dolaskom marketicicki digao klub na veci nivo nego sto je to uradio Tan i Nam zajedno, takodje osjetno se da primjetit da se vise novca trosi nego ikad, cak nekad imam osjecaj da se trosi na neke stvari gdje i netreba.

Nabijalo se konstantno Mirvicu kako nema rezultat kako je okruzen pogresnim ljudima, ali niko ne govori da je on tu 4 godine SAMO. Po mom misljenju da je zmirvic sebe namjerno okruzio slabim (losim ) ljudima upravo da vidi njihovo oruzije /trikove, a sa paralelno ima negdje u californi il u Spani ili negdje drugo pravi set ljudi sa kojim rjesava puzlu malogradjanstva zvanu pl bh vico beus pilavi itd.

Ovo tvrdim na osnovu poteza koje je povukao a niko nezna odakle kako skim itd.

Vivaris Gulisajvili jatta renan zekic ovaj sportski direktor

Pa onda idemo

Djordjevic, jovic, jatta, turkes, gojkovic, paskalev, kupresak, pavicic,bubanja..

Po ulasku u 4 tu godinu u vlasnistvo kluba uradio si sve ovo gore, uz to uzeo si 3 m€ za 2 igraca (nidal hamza), takodje pored toga igraci koji su bili tu a nisu u mogucnosti da dignu kvalitet kluba soldo mustafic rogic bakta serbedzic svima istice ugovor. Obezbjedjena evropa osvojen kup plus jos 2 igraca koje cemo realno prodat za od prilike 4-5 m € GULIJASHVILI VIVAROS.. STO JE FENOMENALAN POSAO..Takodje prodajom ta 2 igraca tim skoro nebi ne osjetio da se to i desilo. I STO JE NAJVAZNIJE, poceo je u tajnosti lagano da sjece grane na kojima beus i Vico sjede. Pilav colpa onda ovaj za sudije u federaci svaki dan jedan po jedan nestaju.. Takodje danasnja izjava Vice ako se pazljivo procita dosta govori, takodje danasnji pokusaj premlacivanja Vice od strane skripara..

Ogroman posao, naravno tipovi ko AMAW vico i beus pocinju primjecivat neke stvari pa su poceli da koriste svoje mehanizme, najlaksi i jedini bacin koji koriste cetnici i ustase podkupljivanje balija, i to se upravo desilo ubacili su par zeljovaca u bivsu grupu zvanu Horde Dobra, ova dvoica troica jedva docekala 2 za jedan dobili lovu podkupili jos 2-3 vodja bivse navijacke grupe HD , i tako pokusavaju da uspore kosenje ili bagersisanje stoke u nsbh i sudija u vidu gigxsa muse sivca kazlagicabi takve ojebina.

Daljna analiza, nastavit ovako, posebno posao SD da dovede jos 4-5 tipova ko jovic djordjevic ( mladi igraci super za pl bh a koji su NE KVALITETNI za bilo sta van BIH)

Licno nebi produzio ugovor rogicu mustaficu balti serbedzicu jedino SOLDU bi jer tu je dugo i nekako lojalan je bio na klupi igrao korektan je i najduzi staz ima, nazalost nekvalitetan je i radi toga mozda i nebude produzen i nebi mi bilo ni njega zao.

Dovest golmana, i danas je ROGIC pokazao da jednostavno covjek nema kvalitet koji nama treba ako zelimo TRODUOLU KRUNU SLEDECE GODINE, ako zelimo proc 3ce pretkolo Intertoto kupa..

Takodje moramo dovest stopera bez obzira Solda produzili ne produzili, covjek je jako ne kvalitetan igrac (nije kvalitet koji nama treba igracki)

Moramo dovest nekog veznog koji je kreativan, uz to da odkupimo PAVICICA, znam da nemamo pravo kroz klauzulu, al imam osjecaj ako budemo mogli mu dat malo jacu platu da bi on osto jer realno prespor je za jace lige

Takodje MORAMO OTJERAT TURKESA MEHMEDOVICA GORDEZIJANA i dovest nekog spica kao sto je bio Benko, naravno to nije lahko al posto ce budzet bit oslobodjen moglobi se

VOLIM TE SARAJEVO.

Btw; koliko trofeja je osvojila bjeda sa grbavice od dolaska TANA u FK SARAJEVO….. pitam za jarana

Zekica produzit na jos 3 godine ako treba dat mu slijepi cek nek napise cifru

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 15 maj 2025, 07:34

Pitar6785 je napisao/la:
15 maj 2025, 06:30
E sad Analiza rada Mirvica, zekica evrope lige kupa, igraca ucinka i 2013-2025 dolazak tana. I analiza hordi u zadnjih 15 godina.

Posto nisam siguran dalije MIRVIC kupio prava od NAMA ili je on postavljen od neki drugi LJUDI ( svasta se pise da je to neki skup ljudi itd itd), ali ja cu se vodit time da je MIRVIC vlasnik jer nekako njegovo ponasanje meni djekuje kao da je vlasnik.

Tan kad je dosao on jeste uzeo najvise rizika jer morao je ulozit dosta novca u nesto sto tek se pokrece. Naravno rizik je unovcio sa prodajom 65% prava Namu za 12 m€, osvoio kup osvoio prvenstvo prodo prava u tom momentu pravom covjeku NAMU, on osvoio 2 titule osvoo 2 kupa i ponovo vratio klub sebi tacnije 50% a uz to nasao drugog partnera to jeste Mirvica,sa kojim za 4 godine uzima kup a ujedno napravi i najbolje IZLAZNE transfere ikad, sto je bio prvi i najveci razlog DOLASKA TANA U FK SARAJEVO.

Sam dolazak Mirvica je isao relativno glatko i brzo, kako inace ti procesi znaju bit spori i teski. Takodje MIRVIC ISMIR je svoim dolaskom marketicicki digao klub na veci nivo nego sto je to uradio Tan i Nam zajedno, takodje osjetno se da primjetit da se vise novca trosi nego ikad, cak nekad imam osjecaj da se trosi na neke stvari gdje i netreba.

Nabijalo se konstantno Mirvicu kako nema rezultat kako je okruzen pogresnim ljudima, ali niko ne govori da je on tu 4 godine SAMO. Po mom misljenju da je zmirvic sebe namjerno okruzio slabim (losim ) ljudima upravo da vidi njihovo oruzije /trikove, a sa paralelno ima negdje u californi il u Spani ili negdje drugo pravi set ljudi sa kojim rjesava puzlu malogradjanstva zvanu pl bh vico beus pilavi itd.

Ovo tvrdim na osnovu poteza koje je povukao a niko nezna odakle kako skim itd.

Vivaris Gulisajvili jatta renan zekic ovaj sportski direktor

Pa onda idemo

Djordjevic, jovic, jatta, turkes, gojkovic, paskalev, kupresak, pavicic,bubanja..

Po ulasku u 4 tu godinu u vlasnistvo kluba uradio si sve ovo gore, uz to uzeo si 3 m€ za 2 igraca (nidal hamza), takodje pored toga igraci koji su bili tu a nisu u mogucnosti da dignu kvalitet kluba soldo mustafic rogic bakta serbedzic svima istice ugovor. Obezbjedjena evropa osvojen kup plus jos 2 igraca koje cemo realno prodat za od prilike 4-5 m € GULIJASHVILI VIVAROS.. STO JE FENOMENALAN POSAO..Takodje prodajom ta 2 igraca tim skoro nebi ne osjetio da se to i desilo. I STO JE NAJVAZNIJE, poceo je u tajnosti lagano da sjece grane na kojima beus i Vico sjede. Pilav colpa onda ovaj za sudije u federaci svaki dan jedan po jedan nestaju.. Takodje danasnja izjava Vice ako se pazljivo procita dosta govori, takodje danasnji pokusaj premlacivanja Vice od strane skripara..

Ogroman posao, naravno tipovi ko AMAW vico i beus pocinju primjecivat neke stvari pa su poceli da koriste svoje mehanizme, najlaksi i jedini bacin koji koriste cetnici i ustase podkupljivanje balija, i to se upravo desilo ubacili su par zeljovaca u bivsu grupu zvanu Horde Dobra, ova dvoica troica jedva docekala 2 za jedan dobili lovu podkupili jos 2-3 vodja bivse navijacke grupe HD , i tako pokusavaju da uspore kosenje ili bagersisanje stoke u nsbh i sudija u vidu gigxsa muse sivca kazlagicabi takve ojebina.

Daljna analiza, nastavit ovako, posebno posao SD da dovede jos 4-5 tipova ko jovic djordjevic ( mladi igraci super za pl bh a koji su NE KVALITETNI za bilo sta van BIH)

Licno nebi produzio ugovor rogicu mustaficu balti serbedzicu jedino SOLDU bi jer tu je dugo i nekako lojalan je bio na klupi igrao korektan je i najduzi staz ima, nazalost nekvalitetan je i radi toga mozda i nebude produzen i nebi mi bilo ni njega zao.

Dovest golmana, i danas je ROGIC pokazao da jednostavno covjek nema kvalitet koji nama treba ako zelimo TRODUOLU KRUNU SLEDECE GODINE, ako zelimo proc 3ce pretkolo Intertoto kupa..

Takodje moramo dovest stopera bez obzira Solda produzili ne produzili, covjek je jako ne kvalitetan igrac (nije kvalitet koji nama treba igracki)

Moramo dovest nekog veznog koji je kreativan, uz to da odkupimo PAVICICA, znam da nemamo pravo kroz klauzulu, al imam osjecaj ako budemo mogli mu dat malo jacu platu da bi on osto jer realno prespor je za jace lige

Takodje MORAMO OTJERAT TURKESA MEHMEDOVICA GORDEZIJANA i dovest nekog spica kao sto je bio Benko, naravno to nije lahko al posto ce budzet bit oslobodjen moglobi se

VOLIM TE SARAJEVO.

Btw; koliko trofeja je osvojila bjeda sa grbavice od dolaska TANA u FK SARAJEVO….. pitam za jarana

Zekica produzit na jos 3 godine ako treba dat mu slijepi cek nek napise cifru
tebe ko skonta treba mu medalju dat
SARAJEVO SIAMO NOI <3

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 15 maj 2025, 07:42

Kako bi bilo lijepo da iznenadimo igrace pa da nas dodje 5000, pa da ih nagradimo za ovu borbu u ova zla vremena i u ovom ludilu od lopovluka i nepravde

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Mahalac7, N3R3D, riki46 i 49 gostiju.