KVOTA: 13,71

KVOTA 4,51
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
modni mis je napisao/la:Zasto je na Miami onako velika kvota veceras protiv Atlante?
SPY je napisao/la:Miami - Atlanta
Kao što većina već zna, James ima povredu gležnja već par dana i ne nastupa također. Međutim, u duelu s Čikagom istu povredu "pokupio" je i Cris Bosh. Tako da večeras vjerovatno neće nastupiti i da bi Atlanta mogla večeras iznenaditi domaćine predvođeni s' Johnsonom koji je sinoć utrpao 36 koševa Sacramentu. Predlažem da se igra hendikep ukoliko postoji, ja ga nisam našao u Derby-u i Premieru. Naravno na Atlantu. Zatim Johnsona preko koševa. Mislim da bi također i Wade trebao over ići jer on najbolje igra kod kuće, on je večeras Last Man Standing. Kladionice su mu povećale broj koševa jer nema niko drugi od "zvijezda" u ekipi.![]()
Miami - Atlanta x2 @ 2,30
Johnson 24,5 over @ 1,85 (u bet live je 24, dok je u premieru 25 ponuđeno)
Wade 27,5 over @ 1,85
7,7 kv.
Za sad ide fino..SPY je napisao/la:kv. 34,45 KMBraga - Pacos 1 @ 1,65
Napoli - Bologna 1 @ 1,5
Man. City - Leicester 1/1 @ 1,7
-7,5 Norveška - Brazil h1 @ 1,85
+6,5 Austrija - Island h2 @ 1,85
Sevila - Villareal ps1 @ 1,45
Bristol - Hartepool ps1 @ 1,65
kv. 21,40Sevilla - Villareal ps1 @ 1,45
Australija - Bahrein 1 @ 1,6
Milton - Plymouth 1 @ 1,65
Man. City - Leicester 1 @ 1,3
Jyp - Karpat 1 @ 1,55
Espoo - Saipa @ 1,5
Johnson over 24,5 @ 1,85
upl. 1,5 KM
Jesam,napisao sam.Willy je napisao/la:.
volimliverpoolinho, napisa li Tedu parove za danas? Nadam se da ćeš ga obradovati.
Zato što James ne igra, dok su pod upitnikom nastupi Bosha i Wadeamodni mis je napisao/la:Zasto je na Miami onako velika kvota veceras protiv Atlante?
Bosh sigurno ne igra, a James bi trebao igrati vecerasbosanac035 je napisao/la:Zato što James ne igra, dok su pod upitnikom nastupi Bosha i Wadeamodni mis je napisao/la:Zasto je na Miami onako velika kvota veceras protiv Atlante?
Ne znam za Island, ali prokomentarisaću meč Verdasco - Tipsarević. Verdasco je bio u lošoj formi krajem prošle godine. Doduše prvo kolo AO je dobro odigrao. Tipsarević najbolje igra na GS i to protiv boljih od sebe. Jednom zamalo nije dobio Federera, dvaput je dobio Rodika, ne mogu sad da se sjetim čiji je skalp još skinuo. To je dobar par za traženje duhova. Možda navijem sat da ih gledam.volimliverpool je napisao/la:Jesam,napisao sam.Willy je napisao/la:.
volimliverpoolinho, napisa li Tedu parove za danas? Nadam se da ćeš ga obradovati.
Inače,ovo sam mu dao,vjerujem da će proći:
Australia-Bahrein PS 2 2.00![]()
Island-Austrija (+6.5) 1 1.85
i Verdasco-Tipsarevič 1 1.55
kvota 5.735.![]()
Dakle,Australiju je već prošao,nadam se da će i ova dva i da će dobiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.