Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 30 nov 2011, 00:05

Čuj svaka pobjeda je zaslužena :mrgreen: , pa dovoljno je to da pročitaš i da znaš vrijedi li sa nekim raspravljat ili ne.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 30 nov 2011, 00:05

Goldy je napisao/la:
armin arsenalovac je napisao/la: Da bi ostvario svoj cilj ili postigao gol..prvo moras stvoriti preduslove za to..
kao prvo ovo je bila nevazna utakmica dakle nije bilo potrebe da se city zamara dominacijom, lijepo igrom i da se previse trude.....a preduslovi za pobjedu su stvoreni...nabavi dobre igrace i ubaci ih u igru(Roberto je tu nadmasio Wengera a uprava Cityja upravu Arsenala)- njima ne treba puno da zabiju...uspavati protivnika.... neka pomisli da je nadmocan...a onda mu zabiti... :mrgreen: i vuk sit(city se nije umorio za EPL) i ovce na broju(pobjeda u dzepu).... :mrgreen:
momak pišeš ozbiljna sranja :D
troluješ glupo i naivno
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 30 nov 2011, 00:07

Pitanje je kako su i mogli težiti igri na kontre kad su stalno pokušavali da se presele na Arsenalov dio terena?! Arsenal im dozvoli 2-3 minute i opet se počne igrati na njihovoj polovici. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 nov 2011, 00:08

Arnelinho je napisao/la:Pitanje je kako su i mogli težiti igri na kontre kad su stalno pokušavali da se presele na Arsenalov dio terena?! Arsenal im dozvoli 2-3 minute i opet se počne igrati na njihovoj polovici. :roll:
To oni namjerno da uspavaju protivnika pa da bude i vuk sit i ovce na broju.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 30 nov 2011, 00:11

Bosco je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Pitanje je kako su i mogli težiti igri na kontre kad su stalno pokušavali da se presele na Arsenalov dio terena?! Arsenal im dozvoli 2-3 minute i opet se počne igrati na njihovoj polovici. :roll:
To oni namjerno da uspavaju protivnika pa da bude i vuk sit i ovce na broju.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: vuk je sit..dal su ovce na broju ?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 nov 2011, 00:15

U Citya i vuk sit a i ovce na broju, što jest jest. Baš su čobanska ekipa, imaju onakav sastav a ne mogu pobijedit Arsenalovu djecu, Kosjelnog i otpatke. Ja hladno očekivao peticu da će nam zabit, a nisu nas ni nadigrali. Bože žali para što ih šeik potroši, bolje da je nahranio pola Afrike.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 30 nov 2011, 00:17

Uskoro ocekujem raspadanje citya ;) jos par kola i nema ih nigdje,ceka se prvi kiks pa da se nezadovoljni dignu :D

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 30 nov 2011, 00:20

Cuo sam da ce Wilshere zaigrat tek krajem januara,A znal neko sta je sa Sagnom,jel se on vraca prije ili poslije Jacka ?

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 nov 2011, 00:22

armin arsenalovac je napisao/la:Cuo sam da ce Wilshere zaigrat tek krajem januara,A znal neko sta je sa Sagnom,jel se on vraca prije ili poslije Jacka ?
Mislim da se vraća tek poslije Jackieja. :(

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 nov 2011, 00:25

A gdje se izgubi onaj Carl jenkinson ?! I on je povrijeđen al nije tako teško valjda pa ga nema ovoliko dugo ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 30 nov 2011, 00:25

Bosco je napisao/la:
armin arsenalovac je napisao/la:Cuo sam da ce Wilshere zaigrat tek krajem januara,A znal neko sta je sa Sagnom,jel se on vraca prije ili poslije Jacka ?
Mislim da se vraća tek poslije Jackieja. :(
Ne vjerujem al et prognoza je 3 mjseca zar ne? proslo je dovoljno da se vrati oko nove godine :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 nov 2011, 00:27

http://www.arsenal.com/team-news" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo ovdje sve ima ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 nov 2011, 00:28

armin arsenalovac je napisao/la: Ne vjerujem al et prognoza je 3 mjseca zar ne? proslo je dovoljno da se vrati oko nove godine :D
Bacary Sagna (Ankle)

Last Updated: 24 November

Bacary will be out on the sidelines for approximately three months after undergoing surgery on a fractured fibula in his right ankle on Monday, October 3.

Last Game: Tottenham Hotspur 2-1 Arsenal - October 02, 2011

Uh upravu si ti, vraća se on prije. :D Oko nove godine, malo poslije. super. :D

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 30 nov 2011, 00:31

Bosco je napisao/la:
armin arsenalovac je napisao/la: Ne vjerujem al et prognoza je 3 mjseca zar ne? proslo je dovoljno da se vrati oko nove godine :D
Bacary Sagna (Ankle)

Last Updated: 24 November

Bacary will be out on the sidelines for approximately three months after undergoing surgery on a fractured fibula in his right ankle on Monday, October 3.

Last Game: Tottenham Hotspur 2-1 Arsenal - October 02, 2011

Uh upravu si ti, vraća se on prije. :D Oko nove godine, malo poslije. super. :D
hahaha ja bas maloprije otisao da vidim kojeg smo datuma igrali vs totenham,da vidim kolko je proslo :D skoro 2 mjeseca..uz malo srece i dobar rad da se brze oporavi..mozda prije nove godine kad budemo za bozic imali bas puno utakmica :D

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 nov 2011, 00:32

Ljudi budimo realni, što bi rekao Kazo. Sve male ekipe skidaju gaće pred Cityijem, tako da je prvak odveć poznat.
Što se tiče noćašnjeg ispadanja, nije problem ispasti od Norwicha ili neke druge ekipe, nego je među osam ekipa ostalo onih pet velikih. Tu se pokazuje ko ima veći. Nisu bezveze ekipe United, City, Liverpool, Arsenal i Chelsea ;)

Vi ste se trebali noćas boriti i pobjediti radi časti i obraza fudbala. Kako ćemo mi bolje dokazivati da je bolje gurati mlade igrače iz svoje škole ili nečije tuđe, ako ćemo gubiti kući od horuk ekipa :roll:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 nov 2011, 00:35

Rizo ne znam jesi li gledo ali dječica im očitala fudbalsku lekciju. Da ima one pravovremene pravde :mrgreen: večeras bi ih dobili, ali nema veze. Poraz jeste gorak, ali ipak ima i dosta pozitivnih stvari.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 nov 2011, 00:50

Bosco je napisao/la:Rizo ne znam jesi li gledo ali dječica im očitala fudbalsku lekciju. Da ima one pravovremene pravde :mrgreen: večeras bi ih dobili, ali nema veze. Poraz jeste gorak, ali ipak ima i dosta pozitivnih stvari.
Nisam gledao utakmicu, to priznam. Pričam samo o rezultatu, jer vidim da se neki diče porazom :roll:
Ako budemo dozvoljavali da City osvaja trofeje, neće ovi šejhovi nikad otići :mrgreen:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 nov 2011, 00:54

Ja sam gledao prvo poluvrijeme a za drugo nisam mogao naći stream. Onaj mali Chambrlein je strašan. Uh, kako mi je se svidio večeras uuu ( mislim na tehniku, kretanje s loptom, šut a ne fizički ;) )

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 30 nov 2011, 09:24

Bosco je napisao/la: imaju onakav sastav a ne mogu pobijedit Arsenalovu djecu, Kosjelnog i otpatke. Ja hladno očekivao peticu da će nam zabit, a nisu nas ni nadigrali. Bože žali para što ih šeik potroši,
Da sam u svadjalackom modu sada bih rekao: "druze vidi se da se ne razumijes u fudbal"....ali sreca da sam dobro raspolozen...imena ne igraju...hocete li ikada nauciti tu lekciju? i jako je tesko igrati ovako dobro sa ekipom sastavljenom od nakupovanih igraca...i jako tesko je igrati utakmice protiv dosta slabijih ekipa jer je potreban motiv...city nema toliko bolje igrace od engleskih velikana...dzeko i balo pa i aguero su klasu ispod nekih engleskih napadaca -samo su preplaceni pa Vam ta imena odzvanjaju...i da su dobro vodjeni te da ostavljaju srce na terenu ne bi city ovako dominirao....i opet, da sam neraspolozen i da mi je od svadje rekao bih: "da skratim pricu i da vam dam finalnu lekciju: u fudbalu se pika samo rezultat, a to je mancini veceras postigao... a luzeri imaju pravo da se ljute i traze izgovore" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 30 nov 2011, 09:32

nedim1993 je napisao/la:
Goldy je napisao/la:
armin arsenalovac je napisao/la: Da bi ostvario svoj cilj ili postigao gol..prvo moras stvoriti preduslove za to..
kao prvo ovo je bila nevazna utakmica dakle nije bilo potrebe da se city zamara dominacijom, lijepo igrom i da se previse trude.....a preduslovi za pobjedu su stvoreni...nabavi dobre igrace i ubaci ih u igru(Roberto je tu nadmasio Wengera a uprava Cityja upravu Arsenala)- njima ne treba puno da zabiju...uspavati protivnika.... neka pomisli da je nadmocan...a onda mu zabiti... :mrgreen: i vuk sit(city se nije umorio za EPL) i ovce na broju(pobjeda u dzepu).... :mrgreen:
momak pišeš ozbiljna sranja :D
troluješ glupo i naivno
ne... glupo i naivno djeluju svi engleski velikani i treneri u poredjenju sa mancinijem i citijem...nadmudrio ih je samo tako...blickrig!

sa druge strane upravo ova utakmica je pokazatelj da ne igraju imena i da porazi Six Alexa i ostalih engleskih trenera i klubova protiv citija nisu uzrokovani prevelikom razlikom u parama i kvaliteti igraca nego slabim vodjenjem i organizacijom igre, i slabom motivacijom...dakle kad se timski zaigra i ostavi srce na terenu nema tih imena koja se ne mogu nadigrati...zato ne kukajte sto nemate para i dobrih igraca...vec sto nisu dobro vodjeni, motivisani i sto ne ostavljaju srce na terenu...
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.