FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HPCompaq
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la HPCompaq » 16 maj 2023, 13:09

Daleko od toga da je gotovo. U nekoj opciji i da ne uzmemo ni bod do kraja mozemo opstati, a u nekim opcijama ni 3 boda nam ne garantuju opstanak. Vrlo je bitno da nam niko ništa nije dao poklonio, navukao. Time ovo sve jos vise dobiva na znacaju.Zapet jako u BL, i snjima se moze lagano igrati,i mozda cak ako se poklope rezultati, zadnje kolo rahat docekati bez pritiska ikakvog.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 maj 2023, 13:32

Tacno jbt citajuci komentare po fb paćenika ja ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji se predstavljaju kao navijači Slobode a jedva čekaju poraz, da bi rekli bio sam upravu.

- Sad je priča pustio Široki, a degenerici nisu ni vidili da je napad prije Široki pogodio stativu i mogao nas pokopati.

Što se tiče same utakmice, Osmić odigrao utakmicu karijere za Slobodu, konačno je malo i mozak počeo koristiti a ne da ko kokoš ide samo naprijed nazad, par puta ono zalomio pa centrirao to mu je veliki napredak.
Mehmedović isto vrhunska utakmica, jedini koji je u drugom poluvremenu imao snage i muda povući loptu, ma da fali iskustvo da to iskoristi na pravi način.
Kurtalić prvo poluvrijeme isto odličan, imao je i par pokušaja udaraca na gol protivnika, to trebamo češće pokušavati ako en šutaš ne možeš ni dati gol.
Mak mi je nedorečen nit ga možeš pohvaliti niti kuditi, igrač ni tamo ni vamo ne znam koja je njegova uloga jučer bila u prvoj postavi.

- Prekidi su nam i dalje katastrofa, 6 kornera u prvom poluvremenu svi katastrofalno izvedeni...
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 16 maj 2023, 13:50

Šta je ovo velež sebi umislio da je golem klub pa nam planira tek tako pokupiti igrače :D :D
Zadnja izmjena: ZaBoljuSlobodu, dana/u 16 maj 2023, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 16 maj 2023, 13:55

Osmic ima dobar centarsut ne znam sto njega nisu postavili da izvodi kornere jer nema ni visinu za skok.
Slozio bi se da su svi korneri bili losi izvedeni, treba se na tome poraditi vise u ove naredne dvije utakmice.
Svaka cast svima Jusi i Stoletu na golovima i ostalima naravno, Mehmedovic odigrao super, Osmic takodjer, svaka mu čast. Kape izborio penal, Varesanovic solidan.
Beka se lavovski borio. Komazec također solidan mada ona dva udarca glavom na centarsut slabo ufatio, nesto zamisljam da je tu Ramic bio pospremio bi bar jednu u mrezu, al cestitke i za njega za borbu.
Stole klasa bio i ostao, rutinski realiziran penal, hladnokrvno, kada noge drhte mnogima.
Uglavnom cestitke cijeloj ekipi, podigli smo samopouzdanje, idemo hrabro i borbeno do kraja i da dodjemo do naseg cilja, ako Bog da.
Opet kao protiv Leotara i Sarajeva povlacimo se skroz i automatski primamo gol i na tome treba poraditi, prejeftin primljen gol.
Idemo dalje momci 🖤

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 16 maj 2023, 14:23

Kome je Varesanovic odigrao dobru utakmicu, bez uvrede taj nema oči. Izvođenje prekida katastrofa, dugi pas katastrofa još uz to vuče muda po terenu. Protiv Borca igrati otvoreno pa šta bude, jel prijeti nekome suspenzija ukoliko dobije karton?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 maj 2023, 14:24

ovo jucer je bilo cudo, jos nisam dosao sebi koliko srece smo imali
Jusa ko Ibrahimovic

sad moramo dobiti Borca i rijesiti sve prije zadnjeg kola, jer nedo bog da nam treba pobjeda i da Zelji treba nesto. Koliko bi tu zivaca otislo

ako se iko moze zavrsiti moze Borac, ne smije se prepustiti nista slucaju poslije ovog jucer
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 16 maj 2023, 15:15

Hoce li moci Said igrat protiv Borca ? Jel ima neko da je dobio treci zuti ili su nam svi u rosteru ?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 16 maj 2023, 15:45

mk1008 je napisao/la:
16 maj 2023, 15:15
Hoce li moci Said igrat protiv Borca ? Jel ima neko da je dobio treci zuti ili su nam svi u rosteru ?
Bukvic, Komazec, Bekic i Pervan imaju po dva zuta.
Jucer zute dobili Jusic, Kapetanovic i Kurtalic.
Vracaju se Maksimovic i Delic za Borac, a Saida ne znam, mozda neko ima info.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 16 maj 2023, 16:19

Kad smo najjači bili, Široki nas je na Tušnju ubio, svi k'o popišani izašli, a gledajte sad ovo. :D
Ja još uvijek ne mogu da vjerujem.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 16 maj 2023, 16:29

Drugi mogu pricat sta hoce al mi nismo zasluzili ispasti iz lige.
Mi smo evo vec nekoliko sezona u nazad ekipa koja prosipa bodove bespotrebno, i gdje se ocekuje da ih lako uzmemo mi ih izgubimo, ali kad dodjemo do faze kad je svaka utakmica finale nas isto ko da neko ukljuci u struju i deri .
Prosle godine 15 maja igrali smo sa Borcem na Tusnju, utakmica 2-1 zavrsila Ramic daje oba gola, isto bilo utakmica biti ili ne biti...
Mi smo takva ekipa i to je to..
Kako vec rekoh nasa sloboda je macka sa 9 zivota ..
Za ova 2 kola ima matematicki dosta opcija al za nas najbolja bi bila da uzmeo bod borcu i pobijedimo Zelju, ma da ovisi od rezultata drugih dosta toga ...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 maj 2023, 16:32

Jel se ikad u historiji od osnivanja zajedničke lige desilo da jedna ekipa nema pobjedu u gostima čitavu sezonu? Baš me zanima, hoćemo li biti jedini i opet se izvući :mrgreen:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 maj 2023, 16:44

baboedindzeko09 je napisao/la:
16 maj 2023, 16:32
Jel se ikad u historiji od osnivanja zajedničke lige desilo da jedna ekipa nema pobjedu u gostima čitavu sezonu? Baš me zanima, hoćemo li biti jedini i opet se izvući :mrgreen:
Željo prošle sezone nije imao pobjede u gostima
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 16 maj 2023, 16:49

Postoji matematika kojom mi mozemi ostat cak i sa dva remija ali ce to bit gusto bit ce gledanje go razlike ili medjusobnih susreta ...
Tako da nama samo godi pobjeda dal protiv Borca ili Zelje
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

DeZerbi
Kontakt:

Post Postao/la DeZerbi » 16 maj 2023, 17:30

Mozda grijesim ali ja bi protiv Borca pokusao kalkulisati, izaci kao protiv Leotara sa 3 stopera i bekovima probati ici na bod ili uraditi nesto iz tranzicije.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 maj 2023, 17:34

DeZerbi je napisao/la:
16 maj 2023, 17:30
Mozda grijesim ali ja bi protiv Borca pokusao kalkulisati, izaci kao protiv Leotara sa 3 stopera i bekovima probati ici na bod ili uraditi nesto iz tranzicije.
Ne serem mozemo mi protiv Borca izac kako hocemo, al kako su drugi odlucili tako ce utakmica i zavrsit
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 maj 2023, 17:38

Protiv Borca staviti Jusica i Alica u napad...Jusic da bude najistureniji....Vranjesa u sredinu i nek Vranjes zovne brata i jarane da malo poguraju to.....samo nek Talgetija javi Dodiku da je Borac opet prvak......svakako ne bi smio obnasati funkciju predsjednika kluba, u sukobu interesa je....a svakako citava liga je u sukobu....
🔴⚫️

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 maj 2023, 18:05

3 boda se mogu uzeti u BL. I uzet će se aBd.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 maj 2023, 18:11

Ne vidim razlog sto ih ne bi mozda cak i pobijedili. Nemaju motiv, igrat ce Evropu, cak im ni sudije nece biti potrebne jer im je nevazna utakmica. Nisu valjda toliki idioti da "trose" Gigovica i slicne u beznacajnoj utakmici za njih
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 16 maj 2023, 18:16

DamirT je napisao/la:
16 maj 2023, 18:11
Ne vidim razlog sto ih ne bi mozda cak i pobijedili. Nemaju motiv, igrat ce Evropu, cak im ni sudije nece biti potrebne jer im je nevazna utakmica. Nisu valjda toliki idioti da "trose" Gigovica i slicne u beznacajnoj utakmici za njih

Za njih jest beznačajna ali sta ako budu igrali sa Leotar i Slogu?
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.