FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ima li treninga danas
ono što ne smijemo raditi je da glumimo sudije i stanemo/legnemo čekajući da sudija prekine igru i dosudi prekršaj
udarati se pa kad svirne svirnuo je ali nema na pola
ovo je ipak europa i ne svira se svaki kontakt, bar ne "slabijim" timovima
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
suđenje je bilo super po meni. samo što mi nismo navikli na neke stvari, ali kriterij je bio u bobu jednak.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravu si druze 100%.Koliko me ovo nervira kod pojedinih nasih igraca,to ti ne mogu opisati.Pa hocemo li ikada doci pameti i igrati jako? Dvije situacije mi padaju na pamet.Bzv pad, cini mi se Kosorica (iako je imao loptu ispred sebe), kod one sanse kad je Dado izbio loptu iz peterca prije Gere i ono glumatanje Svrake na Kosevu protiv Plzena kad nam ljudi zabijaju drugi gol.Apsolutno nepotrebne situacije.Nego,zna li neko jel nam onaj brazilac registrovan za EL?salle86 je napisao/la:ono što ne smijemo raditi je da glumimo sudije i stanemo/legnemo čekajući da sudija prekine igru i dosudi prekršaj
Mene je iznerviralo sto Geri nije dao zuti ioako ga je ovaj dva puta zasluzio i sada ne bi igrao protiv nas u revansu ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Bilo je neocekivano ujednaceno ajo uzmes u obzir na renome klubova u evropi ali jeste napravio nekoliko gresaka na nas racun. Onaj faul Gere na Blagoju je bio zuti, a nekoliko onih hinjskih faulova sto i jesu i nisu faul je svirao haman sve za njih, a nama nije jedno pola njih.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
po meni jedino (pod nama na tribini) nije svirao čist faul u napadu (mislim šestaka) na kvesiću koji je rezultirao sto posto šansom za njih.
Mislim da je Kosoric bio
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
sigurno je kvesić bio i uzeta mu je lopta čistim faulom. ne znam ko je bio kod njih.
U pola sedam.mavi je napisao/la:ima li treninga danas
U 19 hmavi je napisao/la:ima li treninga danas
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ako u cetvrak temperature budu kao danas ima da izgore na terenu, fizicka sprema od velikog znacaja.
U 18h ce biti strasna sparina, za navijace je uzasno a ne za njih na terenu.
U 18h ce biti strasna sparina, za navijace je uzasno a ne za njih na terenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
Vrijeme u Sarajevu narednih 7 dana..U četvrtak pakao sa 36*C pa onda kisa i grmljavina navece..
http://freemeteo.com.hr/vrijeme/sarajev ... erzegovina
http://freemeteo.com.hr/vrijeme/sarajev ... erzegovina
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
vi vjernici, ja nisam, a ja vas opet moram podsjećati ko jedini zna kakvo će biti vrijeme... 

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
-
- Kontakt:
Samo da se nadovežem na temu oko ppmjeranja utakmice sa curicama iz BL. Da li je moguce po Uefinim pravilima da jedna ekipa u 3 dana igra 2 utakmice i sa fizickog i sa psohickog aspekta igre.I to ne bilo kakve dvije utakmice.Znamo svi sta nas u cetvrtak ocekuje a Boga mi i u subotu.Borac ce poginuti protiv nas da nam uzme bodove.Meni je ovo stvarno smijesno i zalosno.Uglavnom ako tako bude u subotu izvesti skroz izmjenjen sastav u BL pa sta bude bude.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
pustiti jocu, brazilca, hiroša, šehića i midžića na njih 

pa upravo to malo odmoriti neke igrace ,a viditi sta ovi moguChWilla je napisao/la:pustiti jocu, brazilca, hiroša, šehića i midžića na njih
Nema potrebe pomjerati, može se sa par igrača svježih dobiti aparatisani Borac.
Uostalom, ovi što su srali za pojačanja...mislim da bi još eventualno jedan igrač zakrpio sve rupe da imamo zamjenu na svakoj poziciji....pogledaj nam drugi tim:
Kjosevski
Livaja - Hodzurda - Uzelac - Mladenovic
Hasanović - Sadiković
Šehić - Hiroš - Diatta
Stokić
Uostalom, ovi što su srali za pojačanja...mislim da bi još eventualno jedan igrač zakrpio sve rupe da imamo zamjenu na svakoj poziciji....pogledaj nam drugi tim:
Kjosevski
Livaja - Hodzurda - Uzelac - Mladenovic
Hasanović - Sadiković
Šehić - Hiroš - Diatta
Stokić
Jači od ratova, režima i partija. 1921
A beganović
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Argentina, Austinpowers, avalPacidoroP, b00t, BarbareZeljin, Cwirek, drzgemboadislic, ELDIABLO20, grbavicka1921, Hrasno15, Kaunas, Majestic-12 [Bot], MaroonBjelave, Napaceni87, nebeskasila, NekoSaDaleka, Railwayman30, Riziko, sebalos, seha77, tajsamja, voltron30, worchester i 364 gosta.